hanımlaaaaaaaarrr
bu hafta izinler kaldırılmıştır.
ve aleykümselam zeynepcim hoş geldin.Selamün aleykümmm....
ben geldimm....geçmiş yapamadım vaktim yok accık bakınıp kaççem...biraz sıkıntılı günler geçiriyorum...en kısa zamanda dönücem aranıza inşallah...beni bir süre daha idare ederseniz sevinicem...
dafi ablacım sayfayı açınca gördüm yasin falan demişsin ne için olduğunu anlamadım ama ben bir tane okuyabilirim....
ve aleykümselam zeynepcim hoş geldin.
Allah her türlü sıkıntını gidersin inşallah.
canım beyzus un bir yakını rahatsızmış şifa niyetine okuyalım diye düşündük.
ben okudum dua ettim Allah kabul etsin.
her okuyan şifa için dua etsin inşallah mevlam şifasını versin.
amin inşallah canımhoşbuldum ablacım....Rabbim şifalar versin inşallah....
esracım seni görüyorum aşağılarda
hoş geldin canım.annen nasıl oldu.
yakınınızı kaybetmişsiniz. Allah sabırlar versin. Rabbim rahmetiyle muamele eylasin
rica ederim, ben liste için değilde anneni merak ettiğim için merak etmiştim seni....
çok şükür annende iyiymiş artık epeyce, tekrar çok geçmiş olsun.
vefaat eden yakınınız içinde başınız sağolsun.....
listeyi ben bu haftada yaparım önümüzdeki haftada yaparım, idare ederim ben, no problem benim için sen telaşlarına bak hallet canım....
görüşmek üzere, öptüm
HAFTANIN 1.si _________ - 0,8 kg. _________ BEYZUS & panel
HAFTANIN 2.si _________ - 0,5 kg. _________ nevzamansız & Nilceeeee:81:
HAFTANIN 3.sü ________ - 0,4 kg. _________ AAD
Bu arada oğlumun alt dişi sallanıyor ben acaip duygulandım..Bebeklikten uzaklaşmaya başlaması beni çok üzdü nedendir bilmem...
Hatta tuhaf gelecek size ama ağladım azıcık..
gunaydın kızlar
ben diyetime pazartesı tam olarak başlıycam bugun gunumvar onu bı rahat geçıreyımkendimi sankı yemeye verdim ama sızlerı okudukça bıaz geçıyor sukur bıde menu paylasıyormusunuz diye soracaktım ben hepimize az kalorılı bol azimli günler inşalllah
esraaaa dön artık nerelerdesin
gözünüz aydın canım. bundan sonra da hada iyi olur inşallah.ablacım sağol. dünki yomografi temiz çıktı şükür, zaten ağrıları da oldukça az. artık naz yapıyor biza ağrıyor hafif hafif deyip :)
sağolasın, Allah razı olsun. bu kayıp da annemi baya korkuttu. son 15 günde yine bi kuzeninin eşini ve başka bi kuzenini kaybetti. ikisi de annemden küçük. hepsi gelince üst üste geliyor. Allah hayılı yaşamlar, hayırlı ölümler nasip etsin ne yapalım.
sen nasılsın? inşaat işleri, yoğunluklar azaldı mı?
gözünüz aydın canım. bundan sonra da hada iyi olur inşallah.
bizim geçen hafta beton atıldı bu hafta gitmeyiz herhalde. yapılacak iş çokta ara ara yaparız.
canım hastana Allah şifalar versin.
bir arkadaşımın eşi rahatsızdı. şifa için 41 kişiye yasin okutmuşlardı.istersen topikteki arkadaşlar okuyabilir. çevremizdekilerede okutabiliriz.
herkes tek yasin okuyacak.
okumak isteyen arkadaşlar olursa bana özelden mesaj atın.çevrenizde okuyacak kişiler varsa onlarında sayısını yazabilirsiniz.
Selamün aleykümmm....
ben geldimm....geçmiş yapamadım vaktim yok accık bakınıp kaççem...biraz sıkıntılı günler geçiriyorum...en kısa zamanda dönücem aranıza inşallah...beni bir süre daha idare ederseniz sevinicem...
dafi ablacım sayfayı açınca gördüm yasin falan demişsin ne için olduğunu anlamadım ama ben bir tane okuyabilirim....
ablacım sağol. dünki yomografi temiz çıktı şükür, zaten ağrıları da oldukça az. artık naz yapıyor biza ağrıyor hafif hafif deyip :)
sağolasın, Allah razı olsun. bu kayıp da annemi baya korkuttu. son 15 günde yine bi kuzeninin eşini ve başka bi kuzenini kaybetti. ikisi de annemden küçük. hepsi gelince üst üste geliyor. Allah hayılı yaşamlar, hayırlı ölümler nasip etsin ne yapalım.
sen nasılsın? inşaat işleri, yoğunluklar azaldı mı?
aşağıda Beyzuş ve Dafi ablam görünüyor. ben kaçayım artık, iyi tatiller ablalarım. öperim ikinizi de.
canım bir tanede sana yazıyorum.Allah razı olsun canım...
Çok sevdiğimiz dayımın eşi lenfoma maalesef.Erken teşhis ama yine de çok üzülüyoruz..O da kendinden çok down sendromlu bir oğlu var onun için çok üzülüyor..Dualarınızı esirgemezseniz çok minnettar kalırım..
Ben de okurum tabii.Ben internetten sesli takip ederek latin harfleri ile okuyorum;daha eski harflerle okumayı öğrenemedim maalesef .Bildiğim kadarıyla böyle de olabilir...Çok sağol..Allah cümlemizi sağlıktan ayırmasın inşallah...
canım bir tanede sana yazıyorum.
perşembeye kadar okuyup bitirelim. cuma duası olur
esra seni yazmadım. okuduktan sonra yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?