Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümmm....

ben geldimm....geçmiş yapamadım vaktim yok accık bakınıp kaççem...biraz sıkıntılı günler geçiriyorum...en kısa zamanda dönücem aranıza inşallah...beni bir süre daha idare ederseniz sevinicem...

dafi ablacım sayfayı açınca gördüm yasin falan demişsin ne için olduğunu anlamadım ama ben bir tane okuyabilirim....

ve aleykümselam zeynepcim hoş geldin.
Allah her türlü sıkıntını gidersin inşallah.

canım beyzus un bir yakını rahatsızmış şifa niyetine okuyalım diye düşündük.

ben okudum dua ettim Allah kabul etsin.
her okuyan şifa için dua etsin inşallah mevlam şifasını versin.

hoşbuldum ablacım....Rabbim şifalar versin inşallah....

esracım seni görüyorum aşağılarda
hoş geldin canım.annen nasıl oldu.

yakınınızı kaybetmişsiniz. Allah sabırlar versin. Rabbim rahmetiyle muamele eylasin

esracım seni görüyorum aşağılarda
hoş geldin canım.annen nasıl oldu.

yakınınızı kaybetmişsiniz. Allah sabırlar versin. Rabbim rahmetiyle muamele eylasin

ablacım sağol. dünki yomografi temiz çıktı şükür, zaten ağrıları da oldukça az. artık naz yapıyor biza ağrıyor hafif hafif deyip :)
sağolasın, Allah razı olsun. bu kayıp da annemi baya korkuttu. son 15 günde yine bi kuzeninin eşini ve başka bi kuzenini kaybetti. ikisi de annemden küçük. hepsi gelince üst üste geliyor. Allah hayılı yaşamlar, hayırlı ölümler nasip etsin ne yapalım.

sen nasılsın? inşaat işleri, yoğunluklar azaldı mı?

selamlar herkese,
çoook yorgun Esra geri döndü. artık nerden nasıl başlarım bilmiyorum. hiçbir şeye yetişemiyorum. evde yığınla iş beni bekler. almam gereken misafirler var. 15-20 gündür ihmal ettiğim bi koca, başlamam gereken dersler.. vermekten yorulduğum ama verilmesi gereken kilolar... Allah başka dert vermesin, şükür günümüze.
Annemin dünkü sonucu iyiydi. inşallah artık eski sağlığına kavuştu. çok sağolun hepiniz iyi dilekleriniz için.

Dafi ablaya katılıyorumi artık şu izinleri kontrollü olarak azaltalım. bu hafta 4 haftanın son haftası, mecbur kalmadıkça ek izin yok kimseye. sonraki hafta da Yasemin abla, Asuman abla ve Nursenaya kesin izin yok. ben de bu hafta son iznimi kullanacağım artık. başka hatırlamıyorum ama izinler azalacak, duyduk duymadık demeyin :)

çok sağol Meyracım. liste için de ellerine sağlık. ben haftaya yaparım artık. hem yavaş yavaş kilo verme moduna da gireyim tekrardan. sana da daha fazla zorluk olmasın.

HAFTANIN 1.si _________ - 0,8 kg. _________ BEYZUS & panel

HAFTANIN 2.si _________ - 0,5 kg. _________ nevzamansız & Nilceeeee :81:

HAFTANIN 3.sü ________ - 0,4 kg. _________ AAD

ellerine sağlık tekrardan Meyracım.
Sizleri de tebrik ederim kızlar, harikasınız. Beyzuş abla iyi başlangıç yaptın, devamı gelsin inşallah.

Bu arada oğlumun alt dişi sallanıyor ben acaip duygulandım..Bebeklikten uzaklaşmaya başlaması beni çok üzdü nedendir bilmem...
Hatta tuhaf gelecek size ama ağladım azıcık..

kocaman olmuş paşamız, maşallah ona
daha büyüyecek askere gidecek, evlenecek deyip yangına körükle gidermişim ben de :)
ne şanslı ki senin gibi bi annesi var.

hoşgeldin aramıza, burada aradığın azmi, motivasyonu fazlasıyla bulacağından eminim. inşallah güzel güzel verirsin kilolarını.

esraaaa dön artık nerelerdesin

döndüm ablam, döndüm. bakalım neresinden başlarım bilmiyorum ama artık buradayım.

ablam ben regl oldum, bitince okurum ama.

gözünüz aydın canım. bundan sonra da hada iyi olur inşallah.

bizim geçen hafta beton atıldı bu hafta gitmeyiz herhalde. yapılacak iş çokta ara ara yaparız.

listeye baktım da Aytenciğim yine bildirim yapmamış. kuzum iyi misin? ne alemdesin?

Elizden de bildirim yokmuş iki haftadır. Canım her şey yolunda mı? iyisin inşallah?

Eriny yine ilk hafta kilo bildirimi yapıp sonra vazgeçmiş sanırım. iki haftadır yine bildirim yok.

listeye de bi çekidüzen veririz artık kaldırdığımız izinlerle beraber. duyduk duymadık demeyin :))

Allah razı olsun canım...

Çok sevdiğimiz dayımın eşi lenfoma maalesef.Erken teşhis ama yine de çok üzülüyoruz..O da kendinden çok down sendromlu bir oğlu var onun için çok üzülüyor..Dualarınızı esirgemezseniz çok minnettar kalırım..

Ben de okurum tabii.Ben internetten sesli takip ederek latin harfleri ile okuyorum;daha eski harflerle okumayı öğrenemedim maalesef .Bildiğim kadarıyla böyle de olabilir...Çok sağol..Allah cümlemizi sağlıktan ayırmasın inşallah...

Çok sağol canım...

Allah kabul etsin;bin kere razı olsun senden..

Ne kadar güzel yürekleriniz var.İnan ağlayasım var.Ne desem bilemiyorum.Allah sağlıktan ayırmasın,tüm dualarınızı kabul etsin inşallah..

Allah sabırlar versin,başınız sağolsun canım..

Allah gani gani rahmet eylesin inşallah..

YENACIĞIM;

Dua etme teklifin için ne kadar teşekkür etsem azdır.

Sağolsun arkadaşlar hemen duyarlılıkla yaklaştılar.Allah hepinizden razı olsun..

Sana ne kadar teşekkür etsem azdır.Daficiğim hemen okumuş bile.İnan içim aydınlandı birden..

Hepinizi çok seviyorum..

Son düzenleme:
canım bir tanede sana yazıyorum.
perşembeye kadar okuyup bitirelim. cuma duası olur
esra seni yazmadım. okuduktan sonra yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…