Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar
Hayırlı hafta sonları dilerim herkese
Misafirimi yolcu ettim ordan büyük kızı dersaneye bırakayım az da dolanırım dedim ama eylem varmış biber gazı felan ortalık karışıktı Flo da mahsur kaldık kalabalık dağılana kadar sonra da eve döndüm
Eşimin misafiri var çay yaptım bişeyler hazırladım ben de çayımı alıp oturdum
Beyzuş ablacım Allah şifa versin hastanıza inşallah ben de okurum bu akşam en geç yarın Yasin i şerif

2 tane okudum canım.Rabbim kabul etsin inşallah..
Allah kabul etsin canım.
ama herkes birtane okuyacak. yani 41 kişi okuyacak ve dua edecek.onun için sana 1 yazdım.
asu sanada yazıyorum 1 tane
şu anda 16 tane oldu.

Çok teşekkürler Asucuğum.Allah razı olsun...

Geçmiş olsun canım..Biber gazı berbat birşey..

Çalıştığım dönemde;tamda işyerimizin önünde eylem vardı;gaz bombası atıp biber gazı sıktılar.Tüm camlarımız kapalı olduğu halde hepimiz etkilendik.Çok zayıf bir kızcağızımız vardı fenalaşmıştı hatta.Çok kötü etkileri var.Umarım solumak zorunda kalmamışsındır...

Bu arada ne zaman geleceksin diye sabırla bekliyorum.İnan uzak kalmak iyi gelmiyor..Ayrıca sohbetini özledik...

Allah kabul etsin canım.
ama herkes birtane okuyacak. yani 41 kişi okuyacak ve dua edecek.onun için sana 1 yazdım.
şu anda 16 tane oldu.

Tamam canım..Öyle olduğunu bilmiyordum ama vardır bunda da bir hayır demek 1 tane daha okumam gerekiyormuş.Tüm okuyanlara ve sana çok teşekkür ederim.Valla ne diyeceğimi bilemiyorum.İnsanlık bu işte.Tanımazsınız ,bilmezsiniz ama sağlığı için dua ediyorsunuz.Ne diyeyim ben size Rabbim sizlere (kendiniz ve sevdikleriniz için) hacet duaları değil herzaman şükür duaları nasip etsin.AMİN.

selam kk milleti:)))

4,5gibi günden geldim eve, kvler haftaya gelmeye karar verdiler, bende böyle olsun diye dua etmiştim zaten dün çokça, Allahım duamı kabul etti:)
şükürler olsun her zaman rabbime.........
kvler gelmicek olunca günümede gidebildim bugün bende rahatca, hafta içi de bitane daha günüm var işte o kadar sadece.

ama bugün günde abarttım kızlar hiç sormayın malesef
bilhassa kısırı((
kısırdan en çok ben yedim galiba
akşama günü daha bi dengeleme düşüncesindeyim inşaallah bakalım.....
bu sefer diyet konumda çok şükürler olsunki oldukça kararlıyım, maşaallah
inşaallah böylede devam ederde meyvelerini toplarım artık....
artık fazlalıklarımı en kısa sürede hayırlısı ile vermek istiyorum((
sağlığım için, daha sonrada bebek için......((
hayırlısı bakalım......

daha geçmişten bi haberim.......
canım güzel bi türk kahvesi çekti, gidip bi kahve yapıcam kendime, sonra birazda geçmiş yapar kaçarım artık, akşam oluyo çünkü birazda evi şöyle bi derler toplar işe güce bakarım....
tezgahta biraz bulaşığım var mesela, bulaşık makinem boşalıcak mesela, evi öylece bırakıp çıktım evden öğlenleyin:)

herkesleri öperim

bugün yeşilçayımıda içmedim, onuda içeyim, azda olsa yaksın bugünki kısırları:)
kahvede metabolizmayı hızlandırıyo.....
menü paylaşmayı şuan için beceremiyorum bari bunları yazayım bende.....
herkes nasıl motive oluyosa öyle yazsın artık değilmi:)
herkese açık topiğimiz, yazalımda yeterki diyete dair, gelelimde yeterki......

anneeeeeem, topiğimiz yine eski neşesine kavuşmuş şükür bugün:)))))
çok sevindim buna yaaa, şuanki duygu halimi anlatamam.......
bu da bir azmin zaferidir diyorum ben.........

geçmişi okudum bitirdim ve o kadar çok alıntı yaptımki, şuan hepsine yazcakta vaktim hiç yok ama müsait bi vakitte yazarım artık....
herkesleri öpüyorum, seviyorum.....

ben kendi adıma bıktım artık bu sene bu eylemlerden.....
hatta eylemler esnasında olan zarar ziyandanda bıktım ablacım.......

Rabbim yar ve yardımcınız olsun İnşaallah beyzuş ablacım...... Amin.

1tanede ben okurum Yasin-i Şerif ablacım.

Allah kabul etsin canım.
şu anda 16 tane oldu.

evet her kişi 1tane okuyacak ablacım bende biliyorum bu dua şeklini, dayıcığımda malesef çok hasta, onada yakınlarda okuduk bizde, 500yasin olarak okundu bizimki, Rabbim tüm hastalara şifalar versin ve onlar için edilen tüm dualarımızı kabul ve makbul eylesin İnşaallah....... Amin.

bende okuyayım ablacım 1tane, yalnız ben şuan okuyamam rglden ötürü, 2-3gün sonra ancak, ben okuduğumda söylerim sana okudum diye sende o zaman benide eklersin, oldumu?
şimdiden rabbim bu duamızıda kabul eylesin inşaallah, AMİN.

Allahım şifalar versin.Allah yardımcınız olur inşallah.

Tebrikler. Başaracağız hep birlikte inşallahhhh.

inşaallah canım......

MEYRA canım ben zamanında verdim sende verirsin yeterki iste ondan sonrada bebişin gelir inşallah ....

inşaallah canım, haklısın......

hoşgeldin sende bizim aramıza:)

Bu arada oğlumun alt dişi sallanıyor ben acaip duygulandım..Bebeklikten uzaklaşmaya başlaması beni çok üzdü nedendir bilmem...
Hatta tuhaf gelecek size ama ağladım azıcık..

ben senin neden ağladığını anladım galiba....
ama nedeni bende kalsın:)
anne baba duası ahhhhh anne baba duası diyorum, bol bol dua et şerbetline her daim sen ablacım, babasıda aynen, tabi kızınızada.....
kocaman öpüyorum üçünüzüde

bence bildirimler PAZARTESİ olmalı çünkü haftasonu kaçamak yapmamış oluruz ,kendimi düşünüyorsam namerdim :)))))

çok geçmiş olsun ablacığım......
işlerinde kolay gele İnşaallah, kocaman öpüyorum

ve aleyküm selam canım benim......

canım sıkıntını rabbim tez zamanda hayırlısı ile gidersin inşaallah.....
Allah yar ve yardımcın olsun inşaallah.....

kocaman öpüyorum senide, kendini özletmede emi:)

Teşekkürler Meyracığım.Allah bin kere razı olsun..

Dayıcığına da acil şifalar inşallah..Rabbim tüm hastalara şifasını versin..

İyi aksamlar güzeller,Beyzuşcum akrabana gecmis olsun canım Allah şifasını versin. Dafim Yasin i Şerif için yarın 1 tanede ben okurum yer gök duayla yaratılmış

Menümü de yazayım...

SABAH: 2 dilim tam buğday ekmeğinden kaşarlı tost.

ÖĞLEN: 2 su bardağı süt

AKŞAM: 100 gr kadar haşlama et,közlenmiş patlıcan,1 kase cacık en sarımsaklısından...

Yatana kadar 2 litre suyumu tamamlayacağım.

Koşu bandında 1 saat yürüyüş.(4.3 km) yaptım

Yatana kadar acıkırım biliyorum kalan cacığı yiyeceğim aklıma koydum...

Son düzenleme:
İyi geceler
Hemşerim geçmiş olsun ilacın bitince ödemlerini atarsın dert etme
Kaynana adayı yena yeni dişiniz hayırlı olsun şimdiden çooooook iyi baksın barış beyimiz dişlerine hiç çürümesin inşallah

eh madem sen bilirsin o halde canım, artık sana devretmiş olayım listeyi o zaman.
ben müsait olduğum müddetçe yine sıkıştığın yada gerek duyduğun zamanlarda liste konusunda dönem dönem yardımcı olabilirim sana tatlım, aklında olsun bu.
birde her yiğidin yoğurt yiğişi farklıdır, liste bendeyken bende kendime göre ve becerebildiğim kadarıyla yaptım listeyi, listeyi artık son listeden alırsın, dünden yani.
listede uzun süre izin isteyenleride kendimce bi zaman dilimi içinde değerlendirdim, bu değerlendirmeye görede 4.haftaya kadar uzun müddetli izin isteyenleri izinli yazdım listede direk şimdiden.
ek olarak diyeceklerimde şunlar var birde; 4.haftadan sonrada olmak üzere fazey40 ve yasemin abla 2hafta daha, noramda 1hafta daha izinli gelmedikleri takdirde, aktaracağım başkada bişey yok listeye dair, artık sen kendine göre çiz boz:)
öptüm

evet canım malesef ağrı geçince iyileştik sanıyoruz ama bir çok hastalığı davet ediyoruz diş sağlığı çok önemli
sana bri şey diyeyim mi o hafatda 1 ödülü kaldır canım çünkü istediğin kiloya daha inmedin hem verdiğin kilolara yazık değil mi haksızlık değil mi ? ben ilk verdiğim zaman hep böyle düşünüp verdim. 100 kiloydum 90ın altına inersem çanta lacağım dedim sonra onda inince 80in altına inince etek alacağım dedim vs gibi şeyleri kendime ödül yaptım asla bir yemeği kendime ödül seçmedim ve yemedim böylece 67yi gördüm .beni burada bilenler bilir çok azmettim çok kişiyle tatlı rekabete girim ve sonunda istediğim oldu sende öyle yap kilona yakın birini rakip seç hem çok eğlenceli hemde çok faydalı oluyor emin ol, test edilmiştir :)
çok teşekkür ederim ablacım sağol rabbim tüm bebişleri korusun.
malesef sıvılar benide tutmuyor acıkıyorum ama sanki 2 gündür ilk günler kadar acıkmıyorum. herşey zamanla olacak hop deyince hoplanmaz derler .bizde kararlılıkla ve azimle devam edeceğiz. senin bünye isyankar desene :)
bende genelde öyle yapıyorum ikisi bir arada ama bazen ayrı ayrıda yapıyorum . ruh halime göre değişiyor işte :)
hımmmm lezzetli görünüyor güzel olursa tarifini isterim ablacım ...

çok teşekkür ederim benimde içime sindi prensesimin ismi. inşallah canım hep mutlu ,sağlıklı olsun yeter bizlere değil mi...
ama hece sayıları aynı aynı kaloriyi yakıyoruz söylerken :))))

BEYZUS ablacım ve MEYRAcım rabbim hastalarınıza acil şifalar versin dermansız dert vermesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…