- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
canım bir tanede sana yazıyorum.
perşembeye kadar okuyup bitirelim. cuma duası olur
esra seni yazmadım. okuduktan sonra yazarım.
Allah kabul etsin canım.2 tane okudum canım.Rabbim kabul etsin inşallah..
Merhabalar
Hayırlı hafta sonları dilerim herkese
Misafirimi yolcu ettim ordan büyük kızı dersaneye bırakayım az da dolanırım dedim ama eylem varmış biber gazı felan ortalık karışıktı Flo da mahsur kaldık kalabalık dağılana kadar sonra da eve döndüm
Eşimin misafiri var çay yaptım bişeyler hazırladım ben de çayımı alıp oturdum
Beyzuş ablacım Allah şifa versin hastanıza inşallah ben de okurum bu akşam en geç yarın Yasin i şerif
Allah kabul etsin canım.
ama herkes birtane okuyacak. yani 41 kişi okuyacak ve dua edecek.onun için sana 1 yazdım.
asu sanada yazıyorum 1 tane
şu anda 16 tane oldu.
Merhabalar
Hayırlı hafta sonları dilerim herkese
Misafirimi yolcu ettim ordan büyük kızı dersaneye bırakayım az da dolanırım dedim ama eylem varmış biber gazı felan ortalık karışıktı Flo da mahsur kaldık kalabalık dağılana kadar sonra da eve döndüm
Eşimin misafiri var çay yaptım bişeyler hazırladım ben de çayımı alıp oturdum
Beyzuş ablacım Allah şifa versin hastanıza inşallah ben de okurum bu akşam en geç yarın Yasin i şerif
Allah razı olsun canım...
Çok sevdiğimiz dayımın eşi lenfoma maalesef.Erken teşhis ama yine de çok üzülüyoruz..O da kendinden çok down sendromlu bir oğlu var onun için çok üzülüyor..Dualarınızı esirgemezseniz çok minnettar kalırım..
Ben de okurum tabii.Ben internetten sesli takip ederek latin harfleri ile okuyorum;daha eski harflerle okumayı öğrenemedim maalesef .Bildiğim kadarıyla böyle de olabilir...Çok sağol..Allah cümlemizi sağlıktan ayırmasın inşallah...
Allah kabul etsin canım.
ama herkes birtane okuyacak. yani 41 kişi okuyacak ve dua edecek.onun için sana 1 yazdım.
asu sanada yazıyorum 1 tane
şu anda 16 tane oldu.
Allah razı olsun canım...
Çok sevdiğimiz dayımın eşi lenfoma maalesef.Erken teşhis ama yine de çok üzülüyoruz..O da kendinden çok down sendromlu bir oğlu var onun için çok üzülüyor..Dualarınızı esirgemezseniz çok minnettar kalırım..
Ben de okurum tabii.Ben internetten sesli takip ederek latin harfleri ile okuyorum;daha eski harflerle okumayı öğrenemedim maalesef .Bildiğim kadarıyla böyle de olabilir...Çok sağol..Allah cümlemizi sağlıktan ayırmasın inşallah...
Tebrikler. Başaracağız hep birlikte inşallahhhh.
MEYRA canım ben zamanında verdim sende verirsin yeterki iste ondan sonrada bebişin gelir inşallah ....
hayırlı akşamlar
çok motıve oldum topiginizi okuyunca ben de bir suredir dietteyım bi 10 kilo verdikten sora biaravermek zorunda kaldım ve kendimi toparlıyamıyorum bir türlü kilom çok fazla kurtulmak ıstıyorum artık bende sizle devam edebilirmiyim?
İyi akşamlar canlar,
Yıllardır her cuma foruma bakmak farz olduğundan iki arada bir derede bakayım dedim
Gündüz bir ara girdim ama sadece topiği açtım okuyamadım...
Kilo verenleri tebrik ediyorum.. Beyzuşum bidenem bak hemen 2 li rakamlara döndün ne güzel..
Ben de sanırım 3 rakamları gördüm yine yeniden..
Ben de sana söyleyecektim sabahları iki dilim ekmekğini yeyip daha sonraları ekmeksiz beslenmeni.
Biliyorum senin de miden benim gibi hassas..
OĞulcuklarım,hoşgeldin aramıza...Burası çok can bir topiktir..Bizleri tanıdıkça anlayacaksın...Azmin daim ve bulaşıcı olsun canım....
İşlerimi halledeyim mutfağımı toparlayayım yeniden gelmeye çalışacağım....
Bu arada oğlumun alt dişi sallanıyor ben acaip duygulandım..Bebeklikten uzaklaşmaya başlaması beni çok üzdü nedendir bilmem...
Hatta tuhaf gelecek size ama ağladım azıcık..
bence bildirimler PAZARTESİ olmalı çünkü haftasonu kaçamak yapmamış oluruz ,kendimi düşünüyorsam namerdim :)))))
günaydınnn güzellerr
gününüz aydın olsunnn
geçen haftalarda ufak tefek sağlık sorunlarıyla boğustum hala ilaç tedavisi devam ve antibiyotikle artılara merhaba diyorum ama atarım kısa sürede sanırım.
Meyra listeler için ellerine emeğine sağlık
ama takipteyim sizleri
BEYZUŞ,İLBATUM,OĞULCUKLARIM yeniden hoşgeldiniz topiğimiz şenlenmiş neşelenmiş
işlere gömülmek gerek sevgiyle kalın
Selamün aleykümmm....
ben geldimm....geçmiş yapamadım vaktim yok accık bakınıp kaççem...biraz sıkıntılı günler geçiriyorum...en kısa zamanda dönücem aranıza inşallah...beni bir süre daha idare ederseniz sevinicem...
dafi ablacım sayfayı açınca gördüm yasin falan demişsin ne için olduğunu anlamadım ama ben bir tane okuyabilirim....
ben kendi adıma bıktım artık bu sene bu eylemlerden.....
hatta eylemler esnasında olan zarar ziyandanda bıktım ablacım.......
Rabbim yar ve yardımcınız olsun İnşaallah beyzuş ablacım...... Amin.
1tanede ben okurum Yasin-i Şerif ablacım.
evet her kişi 1tane okuyacak ablacım bende biliyorum bu dua şeklini, dayıcığımda malesef çok hasta, onada yakınlarda okuduk bizde, 500yasin olarak okundu bizimki, Rabbim tüm hastalara şifalar versin ve onlar için edilen tüm dualarımızı kabul ve makbul eylesin İnşaallah....... Amin.
bende okuyayım ablacım 1tane, yalnız ben şuan okuyamam rglden ötürü, 2-3gün sonra ancak, ben okuduğumda söylerim sana okudum diye sende o zaman benide eklersin, oldumu?
şimdiden rabbim bu duamızıda kabul eylesin inşaallah, AMİN.
Allahım şifalar versin.Allah yardımcınız olur inşallah.
İyi aksamlar güzeller,Beyzuşcum akrabana gecmis olsun canım Allah şifasını versin. Dafim Yasin i Şerif için yarın 1 tanede ben okurum yer gök duayla yaratılmış
çok sağol Meyracım. liste için de ellerine sağlık. ben haftaya yaparım artık. hem yavaş yavaş kilo verme moduna da gireyim tekrardan. sana da daha fazla zorluk olmasın.
ellerine sağlık tekrardan Meyracım.
Sizleri de tebrik ederim kızlar, harikasınız. Beyzuş abla iyi başlangıç yaptın, devamı gelsin inşallah.
Teşekkürler Meyracığım.Allah bin kere razı olsun..
Dayıcığına da acil şifalar inşallah..Rabbim tüm hastalara şifasını versin..
evet canım malesef ağrı geçince iyileştik sanıyoruz ama bir çok hastalığı davet ediyoruz diş sağlığı çok önemliteşekkür ederim.İhmal etmemek gerekiyor aslında ama ağrımadığı zaman aklımıza gelmiyor ağrı geçincede unutuyoruz.
Evet dehşetti ama ödül yaptım artık kendime haftada bir öğün ödül
çok teşekkür ederim ablacım sağol rabbim tüm bebişleri korusun.Kızının ismi çok güzelmiş Özlemciğim..Adıyla yaşasın inşallah...
Ayran içiyorum tabii ama mübarek anında mideyi terk ediyor,lıkır lıkır aşağılara iniyor hemen.Haydiii mide gurultusu başlıyor..Ben de neredeyse tıka basa doyup aynı zamanda zayıflamak isteyeceğim utanmasam..Zamana ihtiyacım var sanırım.Uzun süre ne bulduysam ve ne zaman istediysem yedim;bünye diyet disiplinine başkaldırıyor..
800 gr da küçümsemiyorum asla..Allah aratmasın...Şükür..
Özlem; Karatay aynı öğünde et ve sebze yemeği veriyor ya ben küçük küçük köfteli sebze yemeği yapıyorum ikisini bir arada çıkartmış oluyorum.Sebze yemeğinin yanına et ızgara yada haşlama hazırlamaya üşendiğim zaman böyle yapacağım..
Bir de bol sebzeli çorba yapmayı düşünüyorum.Sulu bir şeyler istiyor canım zaman zaman..Galiba Karatayda kırmızı mercimek bol bol olmasa da serbest sanıyorum.Çorbaya biraz da mercimek katmayı planlıyorum.Bakalım güzel olursa sana söylerim...
Mutlu haftasonları güzeller...
Yaseminciğim çok geçmiş olsun canım....
Antibiyotik beni de çok şişiriyor ve aşırı iştahımı açıyor..
O yüzden rahat ol ..önce iyileş sonra sen üstesinden gelirsin..
Ahahah benim de aklıma o geldi emin ol..
Elin kızıyla nasıl paylaşıcam şerbetli oğlumu)
Çok fena KV gördüm kendimi.
En iyisini yapıyosun deneme yanılma yoluyla...Birebir yaşıyosun daha rahat ikna oluyorsun...
Beyzuşum inan vakit bulamıyorum. son 1 ayım kaldı yılbaşından sonra haftada 2 veya 3 gün gideceğim yine...
Öylesi çok daha ii oluyor bu şekil hiçbirşeye yetişemiyorum kendimi çok yetersiz hissediyorum zaman zaman..;(
rahatlayınca, şahane mönülerimle ben de aranızda oluciim..)
Ne hoş isim olmuş öyle...Bayıldım..Kraliçeler gibi yaşasın hep
Zaman konusunda çok haklısın öylesine hızlı akıp gidiyor ki dönüp bakıyosun da ne ara böyle yol aldık diye şaşkınlıkla düşünüyo insan..
Bu arada benzetmene bittim) Abdurrahman ve Ece lina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?