Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tüm Öğretmenlerin Ve Tüm Öğretenlerin; Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.......
İyiki Varsınız.........

uzun süredir akşamları midem bu kadar aç kalmamıştı:)
kendimi şuan oruçmuşum gibi hissettim
gidiyimde bi su içiyim bari:)

bugün yediklerimi yazayım ...

SABAH:
kahvaltı aynı bugünn fındık günüydü

ÖĞLE:
patatesli köfte (BEYZUS ABLA SANA GÖRE TEMBEL İŞİ :) ) patatesinden az köftesinden çok yedim
1 kase yoğurt
salata
3-4 kaşık aşure (allahtan bitti komşular getirmesinler artık yoksa dayanamıyorum yahu :) ) dün 2 kaşıktı bugün 3 oldu

AKŞAM: arkadaşlara oturmaya gideceğimiz için birşey yemedim orada yedim :)
onlarda çiğköfte yapmış 4-5 tane yedim
1-2 marul yaprağı küçük
1 bardak ayran

bugün köfteye batmışım yahu :) yarında yerim çünkü bugünden kalan var :)

biri köftemi dedi:)
bir köftemi gördüm ne........

bol bol yumurta haşlayıp yemem lazım benim......
çok koyuca haşlanmış olcak tabiki.......

neyse canlar bana çok uyku bastırdı, ben kaçar artık....
herkese iyi geceler.....

ben geldiimm
topiği böyle canlı görmek çok güzel
inegöle mevlite gidip geldim.kp.yide doyurdum yattı. ancak oturabildim net in başına .
kızlar mevlitte cantık, ayran ve aşure vardı ama ben sadece 1 bardak ayran içtim.
akşam yemeğini çok erken yedik. acıktım ama sadece 1 fincan kahve içtim açlığımı yatıştırdım.
canım okuduğunda öm atarsın kaydederim.
dayınada Allah hayırlı şifalar versin.

İyi aksamlar güzeller,Beyzuşcum akrabana gecmis olsun canım Allah şifasını versin. Dafim Yasin i Şerif için yarın 1 tanede ben okurum yer gök duayla yaratılmış
not ettim canım Allah kabul etsin

Son düzenleme:
bu günkü menümü yazayım.

sabah : 2 dilim ekmekle kaşarlı tost, 2 kupa bitki çayı.( çaylarımı hep şekersiz içiyorum )

ara : 1 mandalina

öğle . 1 dilim ekmek, 1 yumurta

ara . 1 fincan kahve

akşam : 1 dilim ekmek, 1 tabak kıymalı pirinçli pırasa yemeği, 2 kaşık yoğurt

ara : 1 ayran

ara : 1 fincan kahve

Evet belki de haklsın fakat bende inat ve azim yok pek.Hastalık ile 5 kilo verdim derken hadi dedim devam edeyim.Herkeste böyle ayyy kilo vermişsin filan dediğinde çok mutlu oldum hoşuma gitti devam ediyorum. Birde bebek istiyorum o yüzden.Verdikçe kilo hoşuma gitmeye başladı büyük bir aşk ile devam ediyorum. Allahım bozmasın.İşte sizler ile de eğlenceli ve samimi muhabbetle iyi oluyor.

Hayırlı Akşamlar
Bügünkü menüm
Sabah:greyfurt suyu bir bardak+1 dilim çavdar ekmeğine azıcık peynir sürdüm.
Öğle: hiçbir şey canım istemedi.Evde temizlik filan yaptım aralarda çay bol su
Akşam: az yap ile mantar sote+1 bardak ayran
bu akşam 1 saat yürüyüş ve spor yaptım dışarıda

bu arada arkadaş platese gitmek istiyordu hep arkadaş ol diyordu.,artık diyetteyim ya birazda kilo vermeye başlayınca hadi dedim fakat tek plates değil spor salonuna başlayacağım pazartesi
hafta 6 gün 1 saat.

destek olur en azından.

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN..

Öğretmenime,öğretmenlere,öğretmen olacaklara,öğretmen olup emekli olanlara her birine ayrı ayrı teşekkür borçluyuz.Tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun;onların ufukları; Türkiye'nin ufuklarıdır...

Gecmis olsun canim annene tekrardan.

Allah kabul etsin canım.
ama herkes birtane okuyacak. yani 41 kişi okuyacak ve dua edecek.onun için sana 1 yazdım.
asu sanada yazıyorum 1 tane
şu anda 16 tane oldu.

daficigim ben suan daha dun regl oldum... birazdan annemlere gidicem anneme söyleyim o okur bu aksam.

Tüm ögretmenlerin ögretmen günü kutlu olsun!

PANEL canım çok iyi bir karar vermişsin inşallah bütün kiloların gider ve bebişin gelir onların yerine :)

BEYZUS abla dün akşam yatarken aklıma geldi sen o 800 gramı azımsadın ama 1 ayda 3.200 eder .bence öyle düşün 3 aşağı 5 yukarı her ay bu kadar kilo versen düşün yani :)

BU ARADA BENDE TÜM MESLEKTAŞLARIMIN BU GÜZEL GÜNÜNÜ KUTLUYORUM... MESLEK ONURUMUZUN BİZE GERİ VERİLECEĞİ YENİ BİR ÖĞRETMENLER GÜNÜ GÖRMEMİZ DİLEĞİYLE....

BUGÜN YEDİKLERİMİ YAZAYIMMMM

SABAH:
bugün karataya pek benzemedi gibi ya neyse :)
eşim sucuk istedi bende 2-3 tane ondan yedim üstüne yumurta kırmıştım onuda yedim
peyniri az yedim (yarım kk kadar)
1 salatalık yedim
10 zeytin yedim

domates- maydanoz ve çerez yemedim

ÖĞLE:
1 tabak karnabahar
1 kase yoğurt

AKŞAM:
patatesli köfte (dünden kalan :) ) buna bazıları izmir köftede diyor ya neyse bizdeki adı bu :)
1 kase yoğurt
salata

YARIN TARTI GÜNÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜM :)

Merhaba arkadaslar bu hafta maalesef kilo bildirsem I yapamadim cok ozur diliyorum saat farkindan dolayi Sabah yazarim dedim sizdede aksam ustu olmus bir daha daha erken davranicam:) bu hafta spora basladim evde hip hop dvdsi bide t25 netten buildum 3 gundur Karin kaslarim cok agriyor faydasi oluyormu hamlikmi anlamdim.yanliz sasece insan hareket ettikce kendini daha enerjik hissediyor onu anladim.gecen haftaki ne nude sabahlari yarim tost oglenleri sebze yada izgara et aksam Bol salata izgara et veya sebze aksam 7 den sonra bisey yemiyor umm meyva cayi iciyorum..tekrar liste icin ozur diliyorum kilo Verne arkadaslari ve spor yapanlari tebrikkkkk ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…