bugün yediklerimi yazayım ...
SABAH:
kahvaltı aynı bugünn fındık günüydü
ÖĞLE:
patatesli köfte (BEYZUS ABLA SANA GÖRE TEMBEL İŞİ :) ) patatesinden az köftesinden çok yedim
1 kase yoğurt
salata
3-4 kaşık aşure (allahtan bitti komşular getirmesinler artık yoksa dayanamıyorum yahu :) ) dün 2 kaşıktı bugün 3 oldu
AKŞAM: arkadaşlara oturmaya gideceğimiz için birşey yemedim orada yedim :)
onlarda çiğköfte yapmış 4-5 tane yedim
1-2 marul yaprağı küçük
1 bardak ayran
bugün köfteye batmışım yahu :) yarında yerim çünkü bugünden kalan var :)
canım okuduğunda öm atarsın kaydederim.ben kendi adıma bıktım artık bu sene bu eylemlerden.....
hatta eylemler esnasında olan zarar ziyandanda bıktım ablacım.......
Rabbim yar ve yardımcınız olsun İnşaallah beyzuş ablacım...... Amin.
1tanede ben okurum Yasin-i Şerif ablacım.
evet her kişi 1tane okuyacak ablacım bende biliyorum bu dua şeklini, dayıcığımda malesef çok hasta, onada yakınlarda okuduk bizde, 500yasin olarak okundu bizimki, Rabbim tüm hastalara şifalar versin ve onlar için edilen tüm dualarımızı kabul ve makbul eylesin İnşaallah....... Amin.
bende okuyayım ablacım 1tane, yalnız ben şuan okuyamam rglden ötürü, 2-3gün sonra ancak, ben okuduğumda söylerim sana okudum diye sende o zaman benide eklersin, oldumu?
şimdiden rabbim bu duamızıda kabul eylesin inşaallah, AMİN.
not ettim canım Allah kabul etsinİyi aksamlar güzeller,Beyzuşcum akrabana gecmis olsun canım Allah şifasını versin. Dafim Yasin i Şerif için yarın 1 tanede ben okurum yer gök duayla yaratılmış
Evet belki de haklsın fakat bende inat ve azim yok pek.Hastalık ile 5 kilo verdim derken hadi dedim devam edeyim.Herkeste böyle ayyy kilo vermişsin filan dediğinde çok mutlu oldum hoşuma gitti devam ediyorum. Birde bebek istiyorum o yüzden.Verdikçe kilo hoşuma gitmeye başladı büyük bir aşk ile devam ediyorum. Allahım bozmasın.İşte sizler ile de eğlenceli ve samimi muhabbetle iyi oluyor.evet canım malesef ağrı geçince iyileştik sanıyoruz ama bir çok hastalığı davet ediyoruz diş sağlığı çok önemli
sana bri şey diyeyim mi o hafatda 1 ödülü kaldır canım çünkü istediğin kiloya daha inmedin hem verdiğin kilolara yazık değil mi haksızlık değil mi ? ben ilk verdiğim zaman hep böyle düşünüp verdim. 100 kiloydum 90ın altına inersem çanta lacağım dedim sonra onda inince 80in altına inince etek alacağım dedim vs gibi şeyleri kendime ödül yaptım asla bir yemeği kendime ödül seçmedim ve yemedim böylece 67yi gördüm .beni burada bilenler bilir çok azmettim çok kişiyle tatlı rekabete girim ve sonunda istediğim oldu sende öyle yap kilona yakın birini rakip seç hem çok eğlenceli hemde çok faydalı oluyor emin ol, test edilmiştir :)
selamlar herkese,
çoook yorgun Esra geri döndü. artık nerden nasıl başlarım bilmiyorum. hiçbir şeye yetişemiyorum. evde yığınla iş beni bekler. almam gereken misafirler var. 15-20 gündür ihmal ettiğim bi koca, başlamam gereken dersler.. vermekten yorulduğum ama verilmesi gereken kilolar... Allah başka dert vermesin, şükür günümüze.
Annemin dünkü sonucu iyiydi. inşallah artık eski sağlığına kavuştu. çok sağolun hepiniz iyi dilekleriniz için.
Allah kabul etsin canım.
ama herkes birtane okuyacak. yani 41 kişi okuyacak ve dua edecek.onun için sana 1 yazdım.
asu sanada yazıyorum 1 tane
şu anda 16 tane oldu.
Allah kabul etsin canım.
ama herkes birtane okuyacak. yani 41 kişi okuyacak ve dua edecek.onun için sana 1 yazdım.
asu sanada yazıyorum 1 tane
şu anda 16 tane oldu.
canım okuduğunda öm atarsın kaydederim.
dayınada Allah hayırlı şifalar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?