Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

midem rahatsız benimde yolcu da olduğu gibi
galiba mide birden diyete alışamıyo ilk başlarda
bende gastritte olunca, boş mide iyice kötü oluyo genelde bende....
ama diyet neydi sabırdı, azimdi.....
diyetim iyi gidiyo ama şimdilik....
bazen mide rahatsız olunca insanın içine sıkıntıda veriyo....
sıcak bi çay içince midem daha iyi oldu ama şuan.....
dünyanın göbek adı sabır bence......

Gecmis olsun canim annene tekrardan.

daficigim ben suan daha dun regl oldum... birazdan annemlere gidicem anneme söyleyim o okur bu aksam.

Tüm ögretmenlerin ögretmen günü kutlu olsun!

Çok teşekkür ederim canım..Allah kabul etsin inşallah..

Yengem duyunca çok mutlu olacak dualarınız için;sağolun var olun..

Özlemciğim;

Senin ayrıca öğretmenler gününü kutlarım..Meslek onuru konusundaki fikirlerine de aynen katılıyorum ve inşallah diyorum...

800 gr ı azımsamadım canım;çok şükür diyorum ama uzun süredir sınırsız yeyip 100 kiloya varınca sanki ilk hafta daha fazla ödem çözülür ve su gider diye düşünmüştüm yoksa azı beğenmeyen çoğu bulamaz biliyorum...

Son düzenleme:

Meyracığım;
Geçmiş olsun..Benim de aniden diyete girince mide isyan etmişti.Bol salata ve meyva yiyordum çiğ oldukları için mideme çok dokundu canım.Senin de miden hassas ise belki bu nedenle rahatsız olmuşsundur.İlk günler çiğ yeme istersen ve çok uzun süre mideyi boş bırakma.Mide asidi salgılanıyor ve maalesef asitliği çok yüksek ve mide duvarını aşındırıyor eğer midede bir şey yoksa..Biraz süt içmeyi dene istersen;zayıflayalım derken mideden olmayalım..

İyi akşamlar
Uzun zaman sonra bugün sakindi benim için
Eşim de diyete başladı bana da faydası olur tabii

çok sağol beyzuş ablam
aynen ablacım, sütü içicem evet sağolasın.....
bende gastritte olunca; hem boş mide iyi gelmiyo bana, hemde ekşili meyveler....
mandalinaya yüklendim biraz dün bende açlığımı bastırsın diye:)
bugün midem iç sıkıntısı yapınca canım sıkılmıştı ne oldu bana böyle birden bire diye, ama midemdenmiş anladım sonradan:)
şuan daha iyiyim, sıcak bi kaç bardak çay iyi geldi mideme....
hassaslık zor, bende çok hassasım yapı olarak, bunada şükür diyorum ama.....
aile hekimim demişti çok alerjik bir bünyen var diye, yani bu hassaslık demekmiş, bende dedimki öyledir sormayın dedim, dışarda rüzgar essin benim evin içinde kulaklarım tıkanır dedim gülüştük:)))))
gerçektende olur:)
kocaman öpüyorum ablacım

geçmış olsun canım ya mıyde ağrısı kotu olur rabbim şifa versin

Bugünkü menüm.

SABAH: 2 dilim tam buğday ekmeği ile yağsız yapılmış peynirli tost,7-8 zeytin ve tabii ki sevgilim çay.

ÖĞLEN: 2 elma,1 su bardağı süt.

AKŞAM: 1 Tabak türlü,1 kase yoğurt,3 yemek kaşığı bulgur pilavı.

1 saat yürüyüşümü yaptım..

Gece acıkınca ne yapacağımı bilmiyorum;belki yoğurt yerim..

ASUCUĞUM;

Sana birşey sormak istiyorum canım.

Bugün komşularımızdan biri vefat etti.Yarın ikindide kaldıracaklar..Ben de gideceğim tabii..Yalnız ben kadınlar cenaze namazı kılmaz

diye biliyorum.Yanlışım varsa düzelt beni lütfen,çünkü sadece ikindiyi kılıp yanlarında bulunmayı düşünüyorum.Yok eğer kılabiliyorsak ben

de kılacağım..

eşim dışarı çıkmıştı daha gelmedi, sıkıldım tek başıma evde
gelmesi yakındır ama......

bugünkü menümü paylaşayım
bugün çok geç kalktık kahvaltı ederken öğle okundu.

sabah : 1 cantık, 1 çatal ucu bal, 1 çatal ucu kaymak, yarım kk peynir,1 kaşık kavurma, birkaç yaprak yeşillik, üç bardak bitki çayı

öğle : yok

ara : 1 fincan kahve

akşam : 2 dilim ekmek, 1 çupra, soğan salatası, yeşil salata, 1 fincan kahve

ara : iki bardak ( balla tatlandırılmış )bitki çayı, 1 ayva

Allah rahmet eylesin ablacım
Cenaze namazı konusunu doğru biliyorsun ablacım

Dayanışma olursa çok iyi...Ne güzel şanslısın..

Artık birlikteyiz değilmi Asucuğum...Sık gel seni özlüyoruz..

Inşallah buralardayım
Eşim nerdeyse 3 aydır evde ve hareketsiz olduğu için kilo aldı tabii ben de o dukan yapmak istiyor ben kafama göre yapacağım inşallah bişeyler az da olsa yürüyüş de yapabilirsem daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…