Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah rahmet eylesin ablacım
Cenaze namazı konusunu doğru biliyorsun ablacım

Teşekkür ederim canım..Eşim de öyle söyledi olmaz dedi.Nasılsa ben varım sen kızının yanında durursun dedi ama;bazen hanımlarda giriyor safa;ben karşıdan bakıyorum hayretle ;emin olmak istedim.Sağolasın...

Hareketsiz kalmak kötü işte,benim ders almam lazım...

Dukana dayanabilecekmisin canım.Hep et,tavuk,yoğurt vs....Seviyorsan bu besinleri çok rahat yaparsın..Yalnız nacizene mutlaka 2 litre su iç Asucuğum,malum o kadar protein alınca;protein yıkım maddeleri birikmesin vücudunda.Benim ürik asit hemen yükseliyor böyle beslenince diye korkuyorum Dukan yapamıyorum..Çok güzel kilo verdiriyor.Ablamın gelini Dukan yaptı; sülün gibi oldu maaşallah.Sen de olacaksın bak gör...Hadi hep beraber tekrardan girişelim hayırlısıyla..

Dukan ömür boyu sürmesi gereken bir diyet ablacım ben yapmayacağım ama eşim başladı
Ben listeli diyetleri pek sevmiyorum sanırım :)

günayyydınnnn kızlarrr sabah kocayı işe kızı okula yolladım 1 haftadır dip köşe değmeden temizlediğim evimi temizlicem koca evde olunca temizlikte üsten oluyoduuu minik tavşanımın karnını doyurayım işe girişeyimmm

tartıı hakkını verdiii nası güzel geldi kilocuklarr tatil modunda 1 hafta geçirince dışarı yemelerim çok oldu tabisi
ve 88 le yola başladımmmm

sabah kahvaltımmm yarım yufka ekmek arası peynirrrr yedim çayımı içtim
su ve suuu tek hatam kış gelelii nerdeyse 2 bardak günde tüketiyorummm

herkeze hayırlı haftalar olsunnnn

hee bide izizn konusu haklısınız 2 haftada bildirim şartıyla nası listeye girirliyosada 2 haftadan sonrada çıkalım listeden uzuzn süre izinde iyi deil nası olsa dönünce veririr listedeyim diyede cesaret alıyoruz

gunaydın canlar
bugun dıyete başlıyacaktım guya ama bır turlu kendimi toparlıyamıyorum akşam karar vaeriyor sabah devam edemiyorum acıl toparlanmam lazım ama nasıl ayça kaya yı dinledim bugun işe neden zayıflamak ıstedıgınızı bır yere yazarak başlayın dıyordu
okadar çok sebep varkı zayıflamak için
önce sağlıgıma kavuşmak istıyorum
kocısımı cok sevıyorum onuun yanında cok guzel olamak ıstıyorum
çocuklarımı çokkkk sevıyorum salıkla yanlarında kalmak istıyorum
annem babam benım ıcın cok endıselenıyor onları uzmek ıstemıyorum
mazada gonlumce alışverış yapıp (bunun bi beden kuçugu varmı diye sormak)istıyorum
rahat rahat topuklu ayakkabı giymek istiyorum
korseden kurtulmak ıstıyorum
araba kullanmak ıstıyorum
bunun gibi daha onlarca neden sayabılırım kurtulmak istıyorum su nalet kılodan 2 gun verıyorum kendıme olacak sizlerle beraber olacak bu iş başka yolu yok

selamun aleyküm güzeller

melek te ender saracı izliyorum

paprika83 aramıza hoşgeldin azmin daim olsun

boşver pazartesiye bu akşamdan başla yarın sabah başla ne fark eder gel hadi başlayalım bende aynıydım kafama eski ne tarihe ne güne baktım.Korkmuyorum artık diyetten ben başaracağım dedim bu defa.
öğlen mi kaçırdım akşam ile telafi ediyorum.Akşam ise sabah telafi ediyorum.
Ayrıca ilk başta kilo almamım sebeplerinden biri yediğim herşeyi bu kilo yapar ayyyy dedim yedim.çatır çatır çatladım.sonra unuttum aynı kiloda yıllarca kaldım aynı kilo dediğim 103 tü.

fakat artık bu mantıktan çıktım. yediysem yediysem yedim ama kilo filan yapacak diye birşey yok telafi ediyorum.
spor olanağım çok yok.En kötü dans ediyorum evde bir saat deli deli dans
gel hadi akşama başla.

Son düzenleme:

çok teşekkur ederım destegın için başlıycam busefer korkmadan umut ettıklerım ıcın kendımı bırakmıycam toparlanmak ıstıyorum basarmak bugun başlıycam

Merhaba güzeller,

Umarım herkes çok iyidir..Topik canlanmış ne güzel. okuyamadım akşam okuyacağım...

Yurt dışından misafirimiz var bunca yoğunluğun üzerine bir de sık sık kayınvaldeme gidiyoruz...
İlk fırsatta daha uzun yazacağım inş..

Daficiğim, 2 tane yasin not alımrmısın canım...Allah razı olsun senden ilgilendiğin için...

selam millet.....

dün kuyruk yağından küçük bir tabak kıkırdak çıkmıştı, bende kıkırdağı çok severim.
buzdolabına koydum ama kendime mani olamadım, dün akşamdan bu yana gel git yedim, neyseki küçük bi tabak çıkmıştı, henüz bitmedi az daha var tabakta.....
kıkırdağı yediğim için suçluyum biliyorum, ama kıkırdak haricinde herşey diyetimde berkemal:))))

geçmiştende henüz bi haberim, şimdi bir bakayım bakıyım neler yazmışsınız.......

Selamlar herkese,

nasılsınız? geçmişe bakamadım. bugün de bakmam mümkün olmaz sanırım, annemdeyim. misafirimiz var memleketten, sabah geldi gece dönüyor. onunla uğraşıyoruz.

Dafi ablam benim regl bitmeyecek cumaya kadar ama annem okuyacak yarın bir tane Yasin. onu da not edebilirsen seviniriz.

bi de Beyzuş abla ismini yazman mümkün mü hastamızın? Annem ismiyle niyet etmek istiyor...

hepinizi öpüyorum. yarın evimde temizlik yapmam lazım ama gelebilirim sanırım bi ara. hoşçakalın

başınız sağolsun ablacım....
allah rahmet eylesin.

benimde misafirlerim var arada kaçamak yapıyorum

ben yay burcuyum canım

tamam tatlım, teşekkürler:)

canım gerçekten neden zayıflamak istediğimizi belirlemek ve bunu bi şekilde hatırlamak motive için çok önemi bi ayrıntı bencede.....
neden dersen eğer; ben artık bi bebek vaktinin geldiğini düşündüğüm için ve bu vaktin geçmemesini istediğim için bu zorlanma beni sağlıklı hamileliğe ve dolayısıyla kilo vermeye itti....
bu durum aylardır yakalayamadığım diyet moduna şuan kolayca girmemi sağladı.....
bencede aycca kayyaya kulak ver canım bu konuda.......

bu hafta içindeki günüm haftaya ertelendi ev sahibinin sonradan çıkan manisinden dolayı.
benim içinde iyi oldu bu.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…