Allah rahmet eylesin ablacım
Cenaze namazı konusunu doğru biliyorsun ablacım
Hareketsiz kalmak kötü işte,benim ders almam lazım...Inşallah buralardayım
Eşim nerdeyse 3 aydır evde ve hareketsiz olduğu için kilo aldı tabii ben de o dukan yapmak istiyor ben kafama göre yapacağım inşallah bişeyler az da olsa yürüyüş de yapabilirsem daha iyi olur
Hareketsiz kalmak kötü işte,benim ders almam lazım...
Dukana dayanabilecekmisin canım.Hep et,tavuk,yoğurt vs....Seviyorsan bu besinleri çok rahat yaparsın..Yalnız nacizene mutlaka 2 litre su iç Asucuğum,malum o kadar protein alınca;protein yıkım maddeleri birikmesin vücudunda.Benim ürik asit hemen yükseliyor böyle beslenince diye korkuyorum Dukan yapamıyorum..Çok güzel kilo verdiriyor.Ablamın gelini Dukan yaptı; sülün gibi oldu maaşallah.Sen de olacaksın bak gör...Hadi hep beraber tekrardan girişelim hayırlısıyla..
sağol bitanem, öyle malesef.
senin burcun ne canım özel olmazsa?
ben meraktan herkesin burcunu sorarımda ondan sordum:)
Dukan ömür boyu sürmesi gereken bir diyet ablacım ben yapmayacağım ama eşim başladı
Ben listeli diyetleri pek sevmiyorum sanırım :)
Günaydınlar herkese.
Hayırlı Güzel Haftalar diliyorum hepimize inşallah.
herkese selam.bende 90 kiloyum.70 olmam gerekiyor boyum 1.70 .bugün başladım inşallah başarabilirim.
gunaydın canlar
bugun dıyete başlıyacaktım guya ama bır turlu kendimi toparlıyamıyorum akşam karar vaeriyor sabah devam edemiyorum acıl toparlanmam lazım ama nasıl ayça kaya yı dinledim bugun işe neden zayıflamak ıstedıgınızı bır yere yazarak başlayın dıyordu
okadar çok sebep varkı zayıflamak için
önce sağlıgıma kavuşmak istıyorum
kocısımı cok sevıyorum onuun yanında cok guzel olamak ıstıyorum
çocuklarımı çokkkk sevıyorum salıkla yanlarında kalmak istıyorum
annem babam benım ıcın cok endıselenıyor onları uzmek ıstemıyorum
mazada gonlumce alışverış yapıp (bunun bi beden kuçugu varmı diye sormak)istıyorum
rahat rahat topuklu ayakkabı giymek istiyorum
korseden kurtulmak ıstıyorum
araba kullanmak ıstıyorum
bunun gibi daha onlarca neden sayabılırım kurtulmak istıyorum su nalet kılodan 2 gun verıyorum kendıme olacak sizlerle beraber olacak bu iş başka yolu yok
herkese selam.bende 90 kiloyum.70 olmam gerekiyor boyum 1.70 .bugün başladım inşallah başarabilirim.
boşver pazartesiye bu akşamdan başla yarın sabah başla ne fark eder gel hadi başlayalım bende aynıydım kafama eski ne tarihe ne güne baktım.Korkmuyorum artık diyetten ben başaracağım dedim bu defa.
öğlen mi kaçırdım akşam ile telafi ediyorum.Akşam ise sabah telafi ediyorum.
Ayrıca ilk başta kilo almamım sebeplerinden biri yediğim herşeyi bu kilo yapar ayyyy dedim yedim.çatır çatır çatladım.sonra unuttum aynı kiloda yıllarca kaldım aynı kilo dediğim 103 tü.
fakat artık bu mantıktan çıktım. yediysem yediysem yedim ama kilo filan yapacak diye birşey yok telafi ediyorum.
spor olanağım çok yok.En kötü dans ediyorum evde bir saat deli deli dans
gel hadi akşama başla.
ASUCUĞUM;
Sana birşey sormak istiyorum canım.
Bugün komşularımızdan biri vefat etti.Yarın ikindide kaldıracaklar..Ben de gideceğim tabii..Yalnız ben kadınlar cenaze namazı kılmaz
diye biliyorum.Yanlışım varsa düzelt beni lütfen,çünkü sadece ikindiyi kılıp yanlarında bulunmayı düşünüyorum.Yok eğer kılabiliyorsak ben
de kılacağım..
benimde misafirlerim var arada kaçamak yapıyorum
ben yay burcuyum canım
gunaydın canlar
bugun dıyete başlıyacaktım guya ama bır turlu kendimi toparlıyamıyorum akşam karar vaeriyor sabah devam edemiyorum acıl toparlanmam lazım ama nasıl ayça kaya yı dinledim bugun işe neden zayıflamak ıstedıgınızı bır yere yazarak başlayın dıyordu
okadar çok sebep varkı zayıflamak için
önce sağlıgıma kavuşmak istıyorum
kocısımı cok sevıyorum onuun yanında cok guzel olamak ıstıyorum
çocuklarımı çokkkk sevıyorum salıkla yanlarında kalmak istıyorum
annem babam benım ıcın cok endıselenıyor onları uzmek ıstemıyorum
mazada gonlumce alışverış yapıp (bunun bi beden kuçugu varmı diye sormak)istıyorum
rahat rahat topuklu ayakkabı giymek istiyorum
korseden kurtulmak ıstıyorum
araba kullanmak ıstıyorum
bunun gibi daha onlarca neden sayabılırım kurtulmak istıyorum su nalet kılodan 2 gun verıyorum kendıme olacak sizlerle beraber olacak bu iş başka yolu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?