Merhaba güzeller,
Umarım herkes çok iyidir..Topik canlanmış ne güzel. okuyamadım akşam okuyacağım...
Yurt dışından misafirimiz var bunca yoğunluğun üzerine bir de sık sık kayınvaldeme gidiyoruz...
İlk fırsatta daha uzun yazacağım inş..
Daficiğim, 2 tane yasin not alımrmısın canım...Allah razı olsun senden ilgilendiğin için...
tamam canlar not edilmiştir.Selamlar herkese,
nasılsınız? geçmişe bakamadım. bugün de bakmam mümkün olmaz sanırım, annemdeyim. misafirimiz var memleketten, sabah geldi gece dönüyor. onunla uğraşıyoruz.
Dafi ablam benim regl bitmeyecek cumaya kadar ama annem okuyacak yarın bir tane Yasin. onu da not edebilirsen seviniriz.
bi de Beyzuş abla ismini yazman mümkün mü hastamızın? Annem ismiyle niyet etmek istiyor...
hepinizi öpüyorum. yarın evimde temizlik yapmam lazım ama gelebilirim sanırım bi ara. hoşçakalın
benimde bugün misafirlerim olacak.eşimin arkadaşları gelecek. 20 kişi falan dedi.bu hafta içindeki günüm haftaya ertelendi ev sahibinin sonradan çıkan manisinden dolayı.
benim içinde iyi oldu bu.......
merhaba fıstıklarrrrrrrr nasılsınız bakalım? ben işlerle güçlerle ve bebişlerle uğraşırken pek fırsat bulupta giremiyorum malesef.
BEYZUS abla kaçarı yok gidecek bu kilolar artık !!!!
MEYRA sana kocaman bir CISSSSS !!!!
gelelim bana malum benim bugün tart günümdü geçen hafta 88.4 olarak başlamıştım bugün 86.1 çıktım yani 2.300e elvedaaaaaaaaaa :))))) inşallah bu hızla güzel güzel gider kilocuklarım... yediklerime gelince
SABAH:
1 yumurta (bıktım yahu zaten sevmem)
1 salatalık
10 zeytin
1 avuç büyüklüğünde peynir
1 çay bardağı badem
1 avuç maydanoz
2 kurukayısı
ÖĞLE:
4-5 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
AKŞAM:
1 tabak karnabahar
1 kase yoğurt
Selamlar herkese,
nasılsınız? geçmişe bakamadım. bugün de bakmam mümkün olmaz sanırım, annemdeyim. misafirimiz var memleketten, sabah geldi gece dönüyor. onunla uğraşıyoruz.
Dafi ablam benim regl bitmeyecek cumaya kadar ama annem okuyacak yarın bir tane Yasin. onu da not edebilirsen seviniriz.
bi de Beyzuş abla ismini yazman mümkün mü hastamızın? Annem ismiyle niyet etmek istiyor...
hepinizi öpüyorum. yarın evimde temizlik yapmam lazım ama gelebilirim sanırım bi ara. hoşçakalın
merhaba fıstıklarrrrrrrr nasılsınız bakalım? ben işlerle güçlerle ve bebişlerle uğraşırken pek fırsat bulupta giremiyorum malesef.
gelelim bana malum benim bugün tart günümdü geçen hafta 88.4 olarak başlamıştım bugün 86.1 çıktım yani 2.300e elvedaaaaaaaaaa :))))) inşallah bu hızla güzel güzel gider kilocuklarım... yediklerime gelince
SABAH:
1 salatalık
10 zeytin
1 çay bardağı badem
1 avuç maydanoz
2 kurukayısı
ÖĞLE:
4-5 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
AKŞAM:
1 tabak karnabahar
1 kase yoğurt
sabah:bir bardak greyfurt+6 adet fındık
ara :yeşil çay
Öğlen: bir kase tavuksuyu çorba+bir kaşık kurutulmuş ekmek+salata
ara:6 adet fındık+yeşil çay
akşam:3 adet köfte+yoğurt 1 dilim tam tahıllı (daha yemedim)
bitki çayımı içerim gece
bu akşam spor var bakalım deneyeceğim beğenirsem devam.
MEYRACIM cıssını aldıysan tamam bakalım :)
PANEL canım listen gayet güzel tebrikler...
BEYZUS abla 2.300 gitti ama benim doğum kilolarım var malum o nedenle fazla gitmiş olabilir...
sağol canım. yemeğe yeğenler geldi. servisi onlara bıraktım bende ama çıkar yardım ederim yine. çok yorulmasın hamilekolay gelsin o zaman ablacım......
yemeklimi geliyolar yoksa?
temrikler canım çok güzel gidiyor. devamını bekleriz.merhaba fıstıklarrrrrrrr nasılsınız bakalım? ben işlerle güçlerle ve bebişlerle uğraşırken pek fırsat bulupta giremiyorum malesef.
SABAH:
1 salatalık
10 zeytin
1 çay bardağı badem
1 avuç maydanoz
2 kurukayısı
ÖĞLE:
4-5 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
AKŞAM:
1 tabak karnabahar
1 kase yoğurt
tamam canım.Daficiğim,
Özeline mesaj yollayamadım ben...
1 tane daha yasin okunucak perşembe gününe kadar biligine...
ay teşekkür ederim canım.dafi canım çok teşekkür ederim ,sende bayağı azimlisin gördüğüm kadaarıyla inşallah hepimizin kiloları gidecek daha sağlıklı olacağız. bu arada seninde listelerin gayet güzel alkışşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?