asu bu hafta eksi görürüz inşallah. ben cumadan bu yana aynıyım ama tartı gününe kadar ne olacak bakalınİyi akşamlar
Bugün diyete tam uymasam da diğer günlere göre daha iyiydi bana göre
Birden kesilmiyor malesef
asu bu hafta eksi görürüz inşallah. ben cumadan bu yana aynıyım ama tartı gününe kadar ne olacak bakalın
bana gelince
CUMA GÜNÜ BİLDİRİMDE 93,5 OLARAK BİLDİRMİSTİM AMAAAAAA SİMDİİİİİİİİ
91,8 OLMUSUMMM 1,7 GR VERMİSİM SEVİNDİRİK OLDUMMM:):lepi: NASI VERDİME GELİNCE CUMADAN BERİ DÜZENLİ SPOR YAPIYORUM VE YEDİKLERİMİ YAZICAM
cok bi kilo değil ama 1 aydır 92 nin altına inememistim( şükür 91,8 de olsa gördüm 91:)
MEYRAAAAAAAAAAAAAAAAAA.......CIIISSSSS CIIIISSSSS....
Şaka bir yana Meyracığım kaçamak yaptıkça toparlanamıyor insan canım.Verdiğin kararlardan dönme sakın..Hadi göreyim seni...Sana
güveniyorum...
İyi Akşamlar arkadaşlar.Selam vermek istedim çok duramayacağım çok yorgunum.Spor çok güzel geçti.Bugün denemeydi yarın başlıyoruz arkadaş ile resmen öldük bittik.Arkadaş girerken terlemez isem ben gelmem demişti.Çıkarken yarın havluda alalım yanımıza yedek kıyafet alalım dedik
akşam geldim önce işten yemek yaptım çıktım geldim spordan yarınki yemeği hazırladım.hiç oturmadım yatarım hemencicik artık
Benim oldugum saatte kimse olmuyor:) bende yazip cikiyorum.:) ya arkadaslar yazmissiniz Benimde yaklasik 2 haftadir midemde problem var safra kesesimi gastrit mi anlayamadim midede siskinlik hazimsizlik yemeklerden sonra agri doktor Dan randavu alicam ne oldugunu anlayamadim.rejime bagli mi spora basladim kaslarmi bilemedim Hepsi bi arada.
günaydınnn kızlar hayırlı günlerr
sabah abdestimi aldımm 1 yasinde benden allah kabul etsin
dafii eklersenn
beyzus allah şifa verir inşallahhh
günaydın..
Beyzuş ablam yakınınıza üzüldüm şu anda babamda aynı hastalıkla mücadele ediyor Rabbim şifa versin tüm hastalara...
ben regl im pazar a ancak abdest alabailirim...annem hastane işleri ile meşgül ona ve kv me söylicem kesinleişrse yazarsın Dafi ablam...
Özlem harikasın çok iyi kilo verdin sevdin sen bu karatayı...
bende devam ediyorum tabiki topallaya topallaya...bi gün iyi bi gün kaçamaklı.hedef sıfır kaçamak inşallah...
herkese güzel bereketli bir gün diliyorum...[/QUOTSağol canım benim..
Babacığına acil şifalar inşallah..Rabbim cümlemize yardım etsin,şifalar versin inşallah..
tamam canım. nursenaya ve sana birer tane yazdım. Allah kabul etsin.dafi ablacım kv de okudu yasin onu eklermisin...
herkese hayırlı akşamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?