Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün spordaki arkadaşlar tavsiye etti yapıp çok fark edenler varmış bilmiyorum bende demeyeceğim
2 yk yağsız yoğurt
1 çk zencefil
1 çk zerdeçal
1 çk tarçın
1 çk çörekotu
duymuştum denememiştim.bu akşam başladım bakalım artık

bugünkü menüm

sabah : 1 dilim ekmek, 1 kaşık kavurma,1 çatal ucu kaymak, 5 zeytin, yarım kk. peynir, yeşillik, 2 fincan çay

ara : yok

öğle : 1 poğça, 4 yaprak sarma, 4 kaşık aşure

ara : 1 fincan yeşil çay

akşam : yarım tabak çorba, 1 tabak tas kebabı, 3 kaşık yoğurtlu makarna, 1 dilim ekmek, 1 fincan kahve

ara : 1 avuç kabak çekirdeği, 1 fincan yeşil çay

ara : 1 ayva

Arkadaşım istersen sana da haber vereyim annem için geçen sene bitkisel hapı aldım ve çok faydasını gördü istersen sende dene sağlığa hiç bir zararı yok gerçekten ama sanırsam Türkiyede yok çünkü ben o zaman çok araştırma yapmıştım ve zar zor buldum istersen sana da linki bırakıyım ziyaret edersin arastırırsın orada hatta canlı sohbet odası var soru sorabilirsin hemen cevap veriyorlar güzel siteydi. Europe Online Pharmacy. Buy weight loss pills Reductil,Acomplia,Xenical on discount prices. İnşallah işine yarar sanada.

yiyemedim ya ben yiyemedim anammm ne biçim tatdır bu.
internetten baktım bi yorumlara herkes harika mükemmel tadı var demişler tatlı istediğim gitti demişler.

yawww bunu yiyen arkadaşlar hiç mi künefe-baklava-sütlaç-revani yemediniz

Çok şey yapıyorum ama bunu yapamayacağım yaww.

Son düzenleme:
merhaba kızlarrr...

cuma gününden beri koşturmalardayım..
istanbula gectim bir hastalık haberi aldımda..pazar günü de eşim gelip aldı beni.

sonra da babam geldi memleketten onunla ilgilendim..
diet biraz sekteye ugradı ama bugün geri basladım..
sizler nasılsınızzz geçmişe bakamadım hemen bir göz atayım

geçmiş olsunn babalar kızları iyi anlaşırlar bende babama diyom gel diye annem toruna bakıyo gelemiyo çok özledimm bende ağustosta gördüm en son
daffiii menülerin mikemmelll az fazla gibi olsada ekmekleri yemesen olurmuş gibii
geçende cantık dedin beni benden aldın:))))
ama ne yaptım nede yedim:)))
hahhha süper yaa güldürdün benii çokmu iğrençç arkadaş çivi çiviyi söker tatlıyı tatlıyla yok edecen yoğurt moğurt +90 racanuna ters bikerem:))

çok tatlı istiyosanız daha önce büyük kilolar veren arkadaşlardan biliyorum
meselaa hacı hurmasıı acayip kesiyooo
bide bitter çikolatanın en siyahından adet dönemleri mesala çok istediğinde ağzına 1 dlm atıp emerek yedinmiii hem tadına doyuyaon hemde çok kalori almıyosun

bende tek başınayım topiktee bugün güneş var şükür
sabah komşum akşam börek getirmişti 2 dlm patatesli börek yedim yarım yufka kadar sigara böreği gibi sarmış
yeşil çayy

öğlen 1 tabak mor fasulye :))
( burada pazardan aldım mor renkte ilk defa gördüm pişince yeşil fasulye oldular tabağa koyunca minik kız annem sihirli fasulye pişirdi diyoo)

4 kaşık yoğurtlu havuç haşlama

1 dlm ekmek

az sonra yeşil çayımı yudumlucam

Merhabalar
Dün dişçiye gittim işim bitmedi cuma yine gideceğim
Dün yemek az yedim ama kabak tatlısı beni mahvetti bitse de rahatlasak
Bugün daha doğrudürüst kahvaltı bile yapamadım geç kalktım zaten sonra eşimin arkadaşı geldi daha oturuyorlar sabah kızlara kalkınca 1 muz yedim 1 bardak süt içtim
Yarın için de arkadaşlar çağırdı gelemem dedim ama kızdılar kısa da olsa gideceğim ben de artık ne yerim bilmem

Valla kötü yaevet %80 kakao olandan alıyorum çok canım ister ise bir kare bitter ,günde iki günde bir atıyorum kahve ile.
fakat bu karşıma birde göbek yağını eritiyor dediler bende de çok ericek var hadi bir bakayım dedim de yok.iki günde 10 kg verecen deseler 5 hafta da vereyim buyrun siz devam edin teklifinde bulunacağım bundan sonra

bitse rahatlasak cümlesini bende kuruyorum.Görmeyeyim yemiyeyim.

selamun aleyküm güzeller
bugün çok geç kalktım. birazcık baş ağrım var.
sonrada internetim gitti bir selam veremedim
ay canım ben seni uyarmamışım demekki daha önce yazmıştım görmemişsin demekki banada çok itici gelmişti yiyememiştim onca otu çöpü yerimde bunu yiyemedim

bende bu kız yine uğramaz oldu diyordum kendikendime

hahaha benim cantıkları görene bak patatesli börekleri çifter çifter götürüyor

geçmiş olsunn babalar kızları iyi anlaşırlar bende babama diyom gel diye annem toruna bakıyo gelemiyo çok özledimm bende ağustosta gördüm en son
ayy ben de en son agustosta görmüştüm bayramda gidecektim ama 2 kuzenimin dügünü vardı
düğüne de gitmek istemedim o yüzden memlekete gitmedim.
yılbasında gidecektik ama babam dayanamamıs annemle kardeşim gelemese de tek basına binmiş gelmiş
bir de sürpriz yapmak için bize birsey dememiş

sen artık subat tatilinde mi gidersin yanlarına.
ayyy demek o kadar kötü:)))
2 günde 10 kilo bile olsa dayanamazsan şimdi daha iyi anladım tadını
ama bilmiyorum belki ben 1 gün içip 5 kilo vermeyi kabul ederdim
hahhahah panel baya kafa yordum ben bu karısıma:)))
[COLOR="#008000""]

bende bu kız yine uğramaz oldu diyordum kendikendime

[/COLOR]

yokk ablam bir hastalık olmadıkca depresyona girmedikçe sizlerden ayrılamammm
hepimiz diet kardeşiyizzzzzzz

ay canım ben seni uyarmamışım demekki daha önce yazmıştım görmemişsin demekki banada çok itici gelmişti yiyememiştim onca otu çöpü yerimde bunu yiyemedim

Görmemişimmm görseydimmm keşkeyazaydınnnn içmeeeeee diyeydinnn açaydın gollarını iyiydiii canım
ya şaka bir yana herkesin damak tadı da farklı aslında.

gerçi bizlerin damak tadı azcık iyi ki buralardayız:26::26:

Son düzenleme:

bir adet greyfurt suyu
sabah yarım domates+yarım salatalık+1 küçük dilim peynir+1 dilim tahıllı ekmek+1 bardak ayran
ara yeşil çay
öğle.1 kase yayla çorbası+bir kaşık kurutulmuş ekmek+1 kase salata
ara:yeşil çay+6 adet fındık
Akşam: 2 yk ıspanak+2 yk bulgur+küçük kase yoğurt
1 saat spor

evet 15 tatile inşallah gidicez çok bunaldım dünyanın en güzel yeri olsa sevdiklerinden uzak olunca sıkılıyo insan işte
selamun aleyküm güzeller

hahaha benim cantıkları görene bak patatesli börekleri çifter çifter götürüyor

aleykümselamm

ya benim börekler çok masum börek ciktii
bide komsudan gelince kalorisiz gibi geliyoooo:))))

buda değişik bir mantık aslında bunu da mı denesem bu sıralar herşeyi deniyorum zaten.
heryerden sarımsak çayı reklamı çıkıyor.o kadar şeyi içiyorum sen eksik kalma dedim aldık arkadaş ile.bakalım artık ,tadı iyi ama bugün geldi daha deneyeceğim bir gelişme ani kilo kaybıgibi durumlarda paylaşacağım.

selam millet:)
bugün pc başına geçicek vaktim daha yeni oldu, gezmedeydim.
halamın komşuları oturmaya geliceklermiş bugün, birdeeee evlerine yavru bi kedi gelmiş 2-3gündür:)))))
evleri müstakil ve bahçeli olunca kendi gelmiş kedi bahçeye, onlarda eve almışlar, eniştem ve halamın oğlu benim gibi kedi aşığı olunca.....
hal böyle olunca benide davet edincede bende gittim, kediyide sevdim:)
çok tatlı bişey, genç bi kedi, acayip haraketli.....
kucağımda fazla tutunca bıraaaaak bıraaaaak der gibi miyavlıyo sanki:))))))
ben anlarım kedilerin dilini......

diyetimde orta halli gidiyo bakalım......

şimdi birde geçmişe bi bakıyım bakalım:)

selamlar,

nasıl keyifler? ben evle uğraşıyorum kaç gündür. bi hafta-on gün evde kalmayınca tanınmaz hale gelmiş ev. şükür bugün toparladım sayılır iyice. dün gece 3 saat ütü yaptım. bugün yine süpür sil. yarın da ufak tefek işler, çamaşır falan filan içime siner sanırım. cuma da öğleden sonra misafirim var zaten. listeyi o yüzden cuma gecesi ya da cumartesi yapabilirim sanırım.

geçmişe bakamadım. birazdan eşim gelince anneme gideceğiz. yarın bakabilirim belki diye umuyorum. umarım herkes çok iyidir.

Meryemi gördüm uzun zamandan sonra, çok sevindim :) bi de Aynur cücüşü dönse ya artık. neyse ben yarın uğrarım yine, öperim herkesleri :))

hoşgeldin canım.
sen bu aralar pek aktif olmadığın için geçenlerde sana yazmış olduğum bi mesajımı görmedin, listeyle alakalı bu mesajım, oyüzden tekrardan buradan sana kopyalıyorum bu mesajımı.
öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…