ben bebeğime hamileyken 30 kilo aldım , bebeğim 3 yaşında ama veremiyorum, diyetisyene gittim fayda görmedim,tüm gün oturarak çalışıncada spora zaman kalmıyor, ama aslında azmetsem yapabileceğimi biliyorum, bende sabır problemi varuzun diyetlere dayanamıyorum... ümitsiz vakayım sanırım
bu arada 92 kiloyum
bugün spordaki arkadaşlar tavsiye etti yapıp çok fark edenler varmış bilmiyorum bende demeyeceğim
2 yk yağsız yoğurt
1 çk zencefil
1 çk zerdeçal
1 çk tarçın
1 çk çörekotu
duymuştum denememiştim.bu akşam başladım bakalım artık
geçmiş olsunn babalar kızları iyi anlaşırlar bende babama diyom gel diye annem toruna bakıyo gelemiyo çok özledimm bende ağustosta gördüm en sonmerhaba kızlarrr...
cuma gününden beri koşturmalardayım..
istanbula gectim bir hastalık haberi aldımda..pazar günü de eşim gelip aldı beni.
sonra da babam geldi memleketten onunla ilgilendim..
diet biraz sekteye ugradı ama bugün geri basladım..
sizler nasılsınızzz geçmişe bakamadım hemen bir göz atayım
daffiii menülerin mikemmelll az fazla gibi olsada ekmekleri yemesen olurmuş gibiibugünkü menüm
sabah : 1 dilim ekmek, 1 kaşık kavurma,1 çatal ucu kaymak, 5 zeytin, yarım kk. peynir, yeşillik, 2 fincan çay
ara : yok
öğle : 1 poğça, 4 yaprak sarma, 4 kaşık aşure
ara : 1 fincan yeşil çay
akşam : yarım tabak çorba, 1 tabak tas kebabı, 3 kaşık yoğurtlu makarna, 1 dilim ekmek, 1 fincan kahve
ara : 1 avuç kabak çekirdeği, 1 fincan yeşil çay
ara : 1 ayva
hahhha süper yaa güldürdün benii çokmu iğrençç arkadaş çivi çiviyi söker tatlıyı tatlıyla yok edecen yoğurt moğurt +90 racanuna ters bikerem:))
yiyemedim ya ben yiyemedim anammm ne biçim tatdır bu.
internetten baktım bi yorumlara herkes harika mükemmel tadı var demişler tatlı istediğim gitti demişler.
yawww bunu yiyen arkadaşlar hiç mi künefe-baklava-sütlaç-revani yemediniz
Çok şey yapıyorum ama bunu yapamayacağım yaww.
hahhha süper yaa güldürdün benii çokmu iğrençç arkadaş çivi çiviyi söker tatlıyı tatlıyla yok edecen yoğurt moğurt +90 racanuna ters bikerem:))
çok tatlı istiyosanız daha önce büyük kilolar veren arkadaşlardan biliyorum
meselaa hacı hurmasıı acayip kesiyooo
bide bitter çikolatanın en siyahından adet dönemleri mesala çok istediğinde ağzına 1 dlm atıp emerek yedinmiii hem tadına doyuyaon hemde çok kalori almıyosun
Merhabalar
Dün dişçiye gittim işim bitmedi cuma yine gideceğim
Dün yemek az yedim ama kabak tatlısı beni mahvettibitse de rahatlasak
Bugün daha doğrudürüst kahvaltı bile yapamadım geç kalktım zaten sonra eşimin arkadaşı geldi daha oturuyorlar sabah kızlara kalkınca 1 muz yedim 1 bardak süt içtim
Yarın için de arkadaşlar çağırdı gelemem dedim ama kızdılar kısa da olsa gideceğim ben de artık ne yerim bilmem
ay canım ben seni uyarmamışım demekki
yiyemedim ya ben yiyemedim anammm ne biçim tatdır bu.
internetten baktım bi yorumlara herkes harika mükemmel tadı var demişler tatlı istediğim gitti demişler.
yawww bunu yiyen arkadaşlar hiç mi künefe-baklava-sütlaç-revani yemediniz
Çok şey yapıyorum ama bunu yapamayacağım yaww.
bende bu kız yine uğramaz oldu diyordum kendikendimemerhaba kızlarrr...
cuma gününden beri koşturmalardayım..
istanbula gectim bir hastalık haberi aldımda..pazar günü de eşim gelip aldı beni.
sonra da babam geldi memleketten onunla ilgilendim..
diet biraz sekteye ugradı ama bugün geri basladım..
sizler nasılsınızzz geçmişe bakamadım hemen bir göz atayım
hahaha benim cantıkları görene bak patatesli börekleri çifter çifter götürüyorgeçmiş olsunn babalar kızları iyi anlaşırlar bende babama diyom gel diye annem toruna bakıyo gelemiyo çok özledimm bende ağustosta gördüm en son
daffiii menülerin mikemmelll az fazla gibi olsada ekmekleri yemesen olurmuş gibii
geçende cantık dedin beni benden aldın:))))
ama ne yaptım nede yedim:)))
çok tatlı istiyosanız daha önce büyük kilolar veren arkadaşlardan biliyorum
meselaa hacı hurmasıı acayip kesiyooo
bide bitter çikolatanın en siyahından adet dönemleri mesala çok istediğinde ağzına 1 dlm atıp emerek yedinmiii hem tadına doyuyaon hemde çok kalori almıyosun
ayy ben de en son agustosta görmüştüm bayramda gidecektim ama 2 kuzenimin dügünü vardıgeçmiş olsunn babalar kızları iyi anlaşırlar bende babama diyom gel diye annem toruna bakıyo gelemiyo çok özledimm bende ağustosta gördüm en son
ayyy demek o kadar kötü:)))Valla kötü yaevet %80 kakao olandan alıyorum çok canım ister ise bir kare bitter ,günde iki günde bir atıyorum kahve ile.
fakat bu karşıma birde göbek yağını eritiyor dediler bende de çok ericek var hadi bir bakayım dedim de yok.iki günde 10 kg verecen deseler 5 hafta da vereyim buyrun siz devam edin teklifinde bulunacağım bundan sonra
[COLOR="#008000""]
bende bu kız yine uğramaz oldu diyordum kendikendime
[/COLOR]
ay canım ben seni uyarmamışım demekkidaha önce yazmıştım görmemişsin demekki banada çok itici gelmişti yiyememiştim onca otu çöpü yerimde bunu yiyemedim
ayyy demek o kadar kötü:)))
2 günde 10 kilo bile olsa dayanamazsan şimdi daha iyi anladım tadını
ama bilmiyorum belki ben 1 gün içip 5 kilo vermeyi kabul ederdim
hahhahah panel baya kafa yordum ben bu karısıma:)))
evet 15 tatile inşallah gidicez çok bunaldım dünyanın en güzel yeri olsa sevdiklerinden uzak olunca sıkılıyo insan işteayy ben de en son agustosta görmüştüm bayramda gidecektim ama 2 kuzenimin dügünü vardı
düğüne de gitmek istemedim o yüzden memlekete gitmedim.
yılbasında gidecektik ama babam dayanamamıs annemle kardeşim gelemese de tek basına binmiş gelmiş
bir de sürpriz yapmak için bize birsey dememiş
sen artık subat tatilinde mi gidersin yanlarına.
ayyy demek o kadar kötü:)))
2 günde 10 kilo bile olsa dayanamazsan şimdi daha iyi anladım tadını
ama bilmiyorum belki ben 1 gün içip 5 kilo vermeyi kabul ederdim
hahhahah panel baya kafa yordum ben bu karısıma:)))
yokk ablam bir hastalık olmadıkca depresyona girmedikçe sizlerden ayrılamammm
hepimiz diet kardeşiyizzzzzzz
aleykümselammselamun aleyküm güzeller
hahaha benim cantıkları görene bak patatesli börekleri çifter çifter götürüyor
buda değişik bir mantık aslında bunu da mı denesem bu sıralar herşeyi deniyorum zaten.evet 15 tatile inşallah gidicez çok bunaldım dünyanın en güzel yeri olsa sevdiklerinden uzak olunca sıkılıyo insan işte
aleykümselamm
ya benim börekler çok masum börek ciktii
bide komsudan gelince kalorisiz gibi geliyoooo:))))
selamlar,
nasıl keyifler? ben evle uğraşıyorum kaç gündür. bi hafta-on gün evde kalmayınca tanınmaz hale gelmiş ev. şükür bugün toparladım sayılır iyice. dün gece 3 saat ütü yaptım. bugün yine süpür sil. yarın da ufak tefek işler, çamaşır falan filan içime siner sanırım. cuma da öğleden sonra misafirim var zaten. listeyi o yüzden cuma gecesi ya da cumartesi yapabilirim sanırım.
geçmişe bakamadım. birazdan eşim gelince anneme gideceğiz. yarın bakabilirim belki diye umuyorum. umarım herkes çok iyidir.
Meryemi gördüm uzun zamandan sonra, çok sevindim :) bi de Aynur cücüşü dönse ya artık. neyse ben yarın uğrarım yine, öperim herkesleri :))
eh madem sen bilirsin o halde canım, artık sana devretmiş olayım listeyi o zaman.
ben müsait olduğum müddetçe yine sıkıştığın yada gerek duyduğun zamanlarda liste konusunda dönem dönem yardımcı olabilirim sana tatlım, aklında olsun bu.
birde her yiğidin yoğurt yiğişi farklıdır, liste bendeyken bende kendime göre ve becerebildiğim kadarıyla yaptım listeyi, listeyi artık son listeden alırsın, dünden yani.
listede uzun süre izin isteyenleride kendimce bi zaman dilimi içinde değerlendirdim, bu değerlendirmeye görede 4.haftaya kadar uzun müddetli izin isteyenleri izinli yazdım listede direk şimdiden.
ek olarak diyeceklerimde şunlar var birde; 4.haftadan sonrada olmak üzere fazey40 ve yasemin abla 2hafta daha, noramda 1hafta daha izinli gelmedikleri takdirde, aktaracağım başkada bişey yok listeye dair, artık sen kendine göre çiz boz:)
öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?