oy oy kimleri görüyorumgüünayyyy dıınnnnn kulaklarım çınladı akşamdan beriii benimi aradınızzzz
:))
bazı sebeplerden bunalımlardan dolayı girdim okudum kaçtım cevap yazmadımm yazasım gelmedi
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler gelmeyenler benim gibi kaybolanlar inşallah toparlanıp gelirierr
evet bu sabah itibariyle hayatıma yeniden bi düzen getiriryorum
sabah kahvaltımı bi güzel yaptımm zeytini az çok yedim sanırım 2 dlm kepekli ekmek
2 çatal peynir 2 kupa çayyy
ve sonrasında 3 mill lasly yaptımm inşallah devam eder
suana kadarda 2 lt suyumu içmiş bulunmaktayım lasly yaparken ben çok su içiyorum her milde yarım lt re
akşama kadar 1 daha içersem aferim bana
bu ararada tartı sabah bana 89.800 dedi(( demez olasıca
ortalığı toplayayımmm öpüyorum hepinizi
aleykum selam canımselamun aleyküm güzeller
işleri bitirip geldim.nasıl iş yaptığımı görseniz kahkahayla gülersiniz
dün beyaz çamaşırları yıkamıştım.aslında banyoda havlu dolabım var. çamaşır makinasıda kurutmada banyoda.çamaşırları makinadan çıkarttığım gibi katlayıp dolaba yerleştirebilirim ama ben aldım küçük odaya götürdüm. bir saydım 10 tane havlu yıkamışım.havluları teker teker katladım. 1 tane katlayıp götürüp banyoya rafa koyuyorum. tekrar dönüp öbürünü derken sadece havluları katlayıp yerleştirmek için 10 defa banyoya gidip geldim. her çamaşırı tek tek katlayıp dolaba tek tek götürdüm. twistır salonun bir köşesinde duruyor salona her girişimde birkaç tiwist yapıp öyle çıkıyorum.odaya gelmiş herşeyi teker teker götürüp yerleştiriyorumyani işler tektek oluyor eh bu yaşlı kadınada bu kadar hareket yeterlidir herhalde
bugünde renklileri attım yıkanıyor. yarında renklileri ütüleyip yerleştiririm. birde nevresimler var yıkanacak bu hafta işleri tektek bitiririm inşallah
şimdi komşu kapıyı tıklattı dua varmış oraya gideyim. inşallah ikramlı değildir.
oy oy kimleri görüyorum
benim tartıda akşam yatmadan önce 91 i gösterdi
sabah aç karnına çıkmadım bendebiraz yüksek göreyimde cuma günü sabah tartılırım gözüme eksi gibi görünür
kendimi kandırırım
insallah odemdir asu bende elimdenn geldigince kismaya calisiyorum ama zor tatli istegi hat safhada insan atistirmaya alistim burakamiyo bi turlu hastalik iyi gezmelerNursena cumadan beri o kadar kilo almış olamazsın ödem vardır mutlaka bol suya devam yarına büyük fark olacaktır
Ben kahvaltıda poğaça yedim yine ama akşam hafif yerim inşallah
Spor zaten yapamam ama birazdan arkadaşla Nişantaşı pazarına gideceğiz hiç yoktan hareket olur
dafi senin bu yontemi benim camasirlarda denesem tig gibi olursun 2 cadi kiz minak minak corplar pehhhh akasama yemek falan yapilmaz camasirla ugrascam diyeselamun aleyküm güzeller
dün beyaz çamaşırları yıkamıştım.aslında banyoda havlu dolabım var. çamaşır makinasıda kurutmada banyoda.çamaşırları makinadan çıkarttığım gibi katlayıp dolaba yerleştirebilirim ama ben aldım küçük odaya götürdüm. bir saydım 10 tane havlu yıkamışım.havluları teker teker katladım. 1 tane katlayıp götürüp banyoya rafa koyuyorum. tekrar dönüp öbürünü derken sadece havluları katlayıp yerleştirmek için 10 defa banyoya gidip geldim. her çamaşırı tek tek katlayıp dolaba tek tek götürdüm. twistır salonun bir köşesinde duruyor salona her girişimde birkaç tiwist yapıp öyle çıkıyorum.odaya gelmiş herşeyi teker teker götürüp yerleştiriyorumyani işler tektek oluyor eh bu yaşlı kadınada bu kadar hareket yeterlidir herhalde
bugünde renklileri attım yıkanıyor. yarında renklileri ütüleyip yerleştiririm. birde nevresimler var yıkanacak bu hafta işleri tektek bitiririm inşallah
şimdi komşu kapıyı tıklattı dua varmış oraya gideyim. inşallah ikramlı değildir.
oy oy kimleri görüyorum
sabah aç karnına çıkmadım bendebiraz yüksek göreyimde cuma günü sabah tartılırım gözüme eksi gibi görünür
kendimi kandırırım
Tesekurderim evde ikiside var deyeyim benddSelam kızlarrr kader arkadaşlarım merhaba
ben kabızlık problemi yaşayan biriyim aynı zamanda tiriot hastalığım da var ve bel fıtığımda...kolay kolay zayıflayamıyor ve kabızlık problemimi aşamıyordum ama bu 2-3 gündür bağırsaklarım iyi çalışıyor gibi
çünküm hem yediğimin içtiğimin kalorilerini tutup belli bir miktarı aşmamaya çalışıyorum hemde 1 kase yoğurda 1 yemek kaşığı öğütülmüş keten tohumlu kara çöreği karıştırıp yiyorum.
Keten Tohumu;
Tokluk hissi uyandırarak kişinin daha az yemek yemesine yol açıyor. Zayıflatıcı özelliği, aslında içerdiği Omega-3 yağ asitlerinden kaynaklanıyor. Tıpkı balık gibi etkisi var keten tohumunun. Keten tohumu, somon balığı kadar Omega-3 yağı içeriyor. Günde 1 yemek kaşığı alındığında ayda ortalama 4-5 kilo verilebilmektedir. Keten tohumu ayrıca, beyinde iştahı kontrol eden Ghrelin hormonunu da etkiliyor. Böylece; normal beslenmesinin yanında her gün 2.5 gram keten tohumu yiyenler, kendini daha tok hissediyor.
Kara Çörek Otu
İştahı kapatarak, Karaciğeri temizleyerek sindirimi hızlandırarak, Lubricant (yağlayıcı) özelliği ile bağırsakları kaygan hale getirerek, yani müshil etkisi göstererek, besinlerin daha hızlı geçmesini sağlıyor.
Aynı zamanda her gün sabah evde on beş dakika hızlı tempoyla yürüyorum ( Dışarıda çok rüzgar varda hemde dışarı çıkmak hoşuma gitmiyor:) pencereyi açıp önünde yürümek daha zevkli) ve öğle yemeğinden sonra on beş dakika deli gibi dans ediyom bakalım iyi gelecek mi inşallah inşallah iyi gelir amin amin amin
Sdverim seni geldim geldimmNursenoşşşşşşş hoşgeldin bacımmm
sensz komikli olmuyor bu topic
OLabilir yiyebililrsin onemli olan dengelemek diger ogunlerlemerhabalarr arkideşler.
bu hafta menülerim biraz inişli çıkışlı olacak gibi görünüyor.Bakalım hayırlısı artık.
neyse ben bugün öğlen sufle yedim yaw.....
Eki Görüntüle 881928
sabah:sarımsak çayı bir bardak+bir bardak yeşil çay
öğlen: bir kase domates çorbası+sufle+çay
akşam:yoğurt yemeyi düşünüyorum ve bol su yeşl çay öğleni telafi edeyim.
1 saat spor
İsminiz nedir merak ettim..Ben Nilüfer..
Beyzuuuşşş,
Bugün tartıldım.başlangıç kilomdan 2 kg. eksiğim..
ağırlığımın şerefine iki bazlamaya tereyağ sürüp yedim, peynir ve zeytin ve çay eşliğinde...
Ne diyorsun doktor, bu kadın bu işi yaparmı hala..??
merhabalarr arkideşler.
bu hafta menülerim biraz inişli çıkışlı olacak gibi görünüyor.Bakalım hayırlısı artık.
Eki Görüntüle 881928
1 saat spor
teşekkür ederim canım hep birlikte inşallah...sağolasın canım.....
ayrıca maşaallah kilo işinde iyi gidiyorsun:)
tebrikler......
umarım geç klmadım dermişim ama sanırım çok geç sen gezmeden gelmişsindir biile.... yedin mi yoksa yoooooo de nolurrrrselam boş topikcik:)
şuan için tabiki:))))
e doldurun bende boş topiğe selam vermiyim amaaaa:)
yarın yine meyra yollara düşer misafirlik için......
napıyım benim misafir ve gezmelerimde genelde böyle üst üste denk geliyo işte bende istemesemde.....
olsun bakalım......
yarın geçen haftadan bu haftaya ertelenen günüme gidicem......
daha bi fasıl daha evde yapıcak işlerim var bu hafta sonundan kalan ama yaparım bakalım yarınki gezmemden sonraki günlerde de artık.
nursena cidden bu kadar kaybolmazdı, merak ettim şimdi onu gerçekten????
hoşgeldin canımmmm nerlerdesin. kaybolma bak geri geliyor yoksa. ama cumadan bu yanada bu kadar alınmaz bence . ödemdir o suya devam bol bol terle bakalım.güünayyyy dıınnnnn kulaklarım çınladı akşamdan beriii benimi aradınızzzz
:))
bazı sebeplerden bunalımlardan dolayı girdim okudum kaçtım cevap yazmadımm yazasım gelmedi
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler gelmeyenler benim gibi kaybolanlar inşallah toparlanıp gelirierr
evet bu sabah itibariyle hayatıma yeniden bi düzen getiriryorum
sabah kahvaltımı bi güzel yaptımm zeytini az çok yedim sanırım 2 dlm kepekli ekmek
2 çatal peynir 2 kupa çayyy
ve sonrasında 3 mill lasly yaptımm inşallah devam eder
suana kadarda 2 lt suyumu içmiş bulunmaktayım lasly yaparken ben çok su içiyorum her milde yarım lt re
akşama kadar 1 daha içersem aferim bana
bu ararada tartı sabah bana 89.800 dedi(( demez olasıca
ortalığı toplayayımmm öpüyorum hepinizi
bence süper bir yöntem. hareket için süperrrr...selamun aleyküm güzeller
oy oy kimleri görüyorum
kendimi kandırırım
evet canım ya karatayla iyi anlaşıyoruz şimdilik bakalım nereye kadar gideceğiz :)Merhaba zayıflayan azimli arkadaşlar,
Herkes çok iyidir umarım...
Bugün beslenme sırası bendeydi bazlama yaptım tüm mutfağı un için de bıraktım ilk defa yaptığımdanşu an evdeyim birazdan çıkacağım...
Nursena bunalım ne.? merak ettim..
Gökçeciğim,kardeşini tebrik ederim...enstürman çalanları çok özel ve yetenekli bulurum,yolu açık olsun..
Ben de hafiften bağlama tıngırtdatırım.kursuna gittim ama şişkoluğumdan dolayı kendimi o ortama layık görmedim ve bıraktım..
gereksiz kompleks yapmışım tekrar deneyebilirim boş vakitlerim de..
Meyracığım,nasılsın köpüşünüzle ilgili üzgündün umarım daha iyisinizdir...
Daficiğim,hiç stres yapma tartın en yakın zaman da büyük sürpriz yapacak görürsün bak...ama az yiyorsun..
Asu,nasılsın canım. kızlar ve sınavlar nasıl.? Biz fizikten gümledik çok fena..
Özlemciğim,karatay senin diyetin olsun artık..Çok iyi ikili oldunuz..
yapar yaparrrr ben biliyorum seni canımBeyzuuuşşş,
ağırlığımın şerefine iki bazlamaya tereyağ sürüp yedim, peynir ve zeytin ve çay eşliğinde...
merhabalarr arkideşler.
Eki Görüntüle 881928
1 saat spor
Bekledim bekledim dayanamadım geldim işte daficim ama henüz düzenli bir beslenmem yok iradem de
Özlem maşallah çok iyi gidiyor karatayla bende mi denesem diyorum
Ben bugün ettim azcık :)
Durum benimle aynı yani istek var icraat yok
Tacize devam tabii
Beyzuuuşşş,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?