Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleyküm güzeller
işleri bitirip geldim.nasıl iş yaptığımı görseniz kahkahayla gülersiniz
dün beyaz çamaşırları yıkamıştım.aslında banyoda havlu dolabım var. çamaşır makinasıda kurutmada banyoda.çamaşırları makinadan çıkarttığım gibi katlayıp dolaba yerleştirebilirim ama ben aldım küçük odaya götürdüm. bir saydım 10 tane havlu yıkamışım.havluları teker teker katladım. 1 tane katlayıp götürüp banyoya rafa koyuyorum. tekrar dönüp öbürünü derken sadece havluları katlayıp yerleştirmek için 10 defa banyoya gidip geldim. her çamaşırı tek tek katlayıp dolaba tek tek götürdüm. twistır salonun bir köşesinde duruyor salona her girişimde birkaç tiwist yapıp öyle çıkıyorum.odaya gelmiş herşeyi teker teker götürüp yerleştiriyorum yani işler tektek oluyor eh bu yaşlı kadınada bu kadar hareket yeterlidir herhalde
bugünde renklileri attım yıkanıyor. yarında renklileri ütüleyip yerleştiririm. birde nevresimler var yıkanacak bu hafta işleri tektek bitiririm inşallah
şimdi komşu kapıyı tıklattı dua varmış oraya gideyim. inşallah ikramlı değildir.
oy oy kimleri görüyorum
benim tartıda akşam yatmadan önce 91 i gösterdi
sabah aç karnına çıkmadım bende biraz yüksek göreyimde cuma günü sabah tartılırım gözüme eksi gibi görünür
kendimi kandırırım

Selam kızlarrr kader arkadaşlarım merhaba
ben kabızlık problemi yaşayan biriyim aynı zamanda tiriot hastalığım da var ve bel fıtığımda... kolay kolay zayıflayamıyor ve kabızlık problemimi aşamıyordum ama bu 2-3 gündür bağırsaklarım iyi çalışıyor gibi
çünküm hem yediğimin içtiğimin kalorilerini tutup belli bir miktarı aşmamaya çalışıyorum hemde 1 kase yoğurda 1 yemek kaşığı öğütülmüş keten tohumlu kara çöreği karıştırıp yiyorum.

Keten Tohumu;
Tokluk hissi uyandırarak kişinin daha az yemek yemesine yol açıyor. Zayıflatıcı özelliği, aslında içerdiği Omega-3 yağ asitlerinden kaynaklanıyor. Tıpkı balık gibi etkisi var keten tohumunun. Keten tohumu, somon balığı kadar Omega-3 yağı içeriyor. Günde 1 yemek kaşığı alındığında ayda ortalama 4-5 kilo verilebilmektedir. Keten tohumu ayrıca, beyinde iştahı kontrol eden Ghrelin hormonunu da etkiliyor. Böylece; normal beslenmesinin yanında her gün 2.5 gram keten tohumu yiyenler, kendini daha tok hissediyor.

Kara Çörek Otu
İştahı kapatarak, Karaciğeri temizleyerek sindirimi hızlandırarak, Lubricant (yağlayıcı) özelliği ile bağırsakları kaygan hale getirerek, yani müshil etkisi göstererek, besinlerin daha hızlı geçmesini sağlıyor.

Aynı zamanda her gün sabah evde on beş dakika hızlı tempoyla yürüyorum ( Dışarıda çok rüzgar varda hemde dışarı çıkmak hoşuma gitmiyor:) pencereyi açıp önünde yürümek daha zevkli ) ve öğle yemeğinden sonra on beş dakika deli gibi dans ediyom bakalım iyi gelecek mi inşallah inşallah iyi gelir amin amin amin

menümü paylaşayım kızlar...
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim kasar
2zeytin
2 ceri domates

ara
1 mandalina

öğle
1 tabak sehriye corba
az salata

akşam menümde de tavuk var 2 gündür terbiye ettim dolapta bekletiyordum güzelce pişirecegim ondan yerim

aleykum selam canım
çokk guzelbi yontem bulmussun kendıne
bende evi toplarken hepsini bir yere sıralayıp bir seferde göturuyorum ne olacak benım bu halım hıç bılemıyorum tembellıkten olecem
kalkmayı istemiyor canım bana aksama kadar yat deseler y
atarım utanmadan banada dua edinde sizin azminız banada geçsin
benim durumum çok daha vahım emın ol​

Merhaba zayıflayan azimli arkadaşlar,
Herkes çok iyidir umarım...

Bugün beslenme sırası bendeydi bazlama yaptım tüm mutfağı un için de bıraktım ilk defa yaptığımdan şu an evdeyim birazdan çıkacağım...

Nursena bunalım ne.? merak ettim..

Gökçeciğim,kardeşini tebrik ederim...enstürman çalanları çok özel ve yetenekli bulurum,yolu açık olsun..
Ben de hafiften bağlama tıngırtdatırım.kursuna gittim ama şişkoluğumdan dolayı kendimi o ortama layık görmedim ve bıraktım..
gereksiz kompleks yapmışım tekrar deneyebilirim boş vakitlerim de..

Meyracığım,nasılsın köpüşünüzle ilgili üzgündün umarım daha iyisinizdir...

Daficiğim,hiç stres yapma tartın en yakın zaman da büyük sürpriz yapacak görürsün bak...ama az yiyorsun..

Asu,nasılsın canım. kızlar ve sınavlar nasıl.? Biz fizikten gümledik çok fena..

Özlemciğim,karatay senin diyetin olsun artık.. Çok iyi ikili oldunuz..

Son düzenleme:
Beyzuuuşşş,

Bugün tartıldım. başlangıç kilomdan 2 kg. eksiğim..
ağırlığımın şerefine iki bazlamaya tereyağ sürüp yedim, peynir ve zeytin ve çay eşliğinde...

Ne diyorsun doktor, bu kadın bu işi yaparmı hala..??

merhabalarr arkideşler.
bu hafta menülerim biraz inişli çıkışlı olacak gibi görünüyor.Bakalım hayırlısı artık.
neyse ben bugün öğlen sufle yedim yaw.....

sabah:sarımsak çayı bir bardak+bir bardak yeşil çay
öğlen: bir kase domates çorbası+sufle+çay
akşam:yoğurt yemeyi düşünüyorum ve bol su yeşl çay öğleni telafi edeyim.
1 saat spor

insallah odemdir asu bende elimdenn geldigince kismaya calisiyorum ama zor tatli istegi hat safhada insan atistirmaya alistim burakamiyo bi turlu hastalik iyi gezmeler

dafi senin bu yontemi benim camasirlarda denesem tig gibi olursun 2 cadi kiz minak minak corplar pehhhh akasama yemek falan yapilmaz camasirla ugrascam diye
İnsallah cumaya bende eksilirim

Tesekurderim evde ikiside var deyeyim bendd
Nursenoşşşşşşş hoşgeldin bacımmm

sensz komikli olmuyor bu topic
Sdverim seni geldim geldimm
OLabilir yiyebililrsin onemli olan dengelemek diger ogunlerle

Son düzenleme:

maşallah canım daha cumaya çok daha verırsın çook

arkadaşlar bende tombişim zayıflim diyorum benide aranıza alsanıza kızlar bu arada sarımsak çayı içen varmı işe yarıyormu birde şu çay hazırmı evde kendisi yapan varmı

aslında çok kaçırmamışsın canı sabahında falan hıç bıreyyok afıyet olsun bugunde senın sefan olsun

sağolasın canım.....

ayrıca maşaallah kilo işinde iyi gidiyorsun:)
tebrikler......
teşekkür ederim canım hep birlikte inşallah...
umarım geç klmadım dermişim ama sanırım çok geç sen gezmeden gelmişsindir biile.... yedin mi yoksa yoooooo de nolurrrr
hoşgeldin canımmmm nerlerdesin. kaybolma bak geri geliyor yoksa. ama cumadan bu yanada bu kadar alınmaz bence . ödemdir o suya devam bol bol terle bakalım.
bence süper bir yöntem. hareket için süperrrr...
evet canım ya karatayla iyi anlaşıyoruz şimdilik bakalım nereye kadar gideceğiz :)
eskisi gibi olsa yani emzirmesem yeni yıla 80 altında girmek için elimden geleni yaparım ya neyseeee
bazlamayı bende çok severim ellerine sağlık. hele o sıcak bazlama arasına tereyağı sürmeden olur mu yaaaa. neyse o yendi bitti şimdi yola devam canım
yapar yaparrrr ben biliyorum seni canım

amaaaaa çok güzel görünüyor yenmez mi oooooo.... sen onu harcarsın canım ya 3 kiloya yakın vermiş insansın güveniyorum sana

menümmmm

SABAH:
1 yumurta
1 salatalık
1/2 çay bardağı çerez
10 zeytin
1 avuç büyüklüğünde peynir
2 lokma kabak tatlısı

ÖĞLE:
1 tabak bulgurlu kabak yemeği
1 kase çorba
2 lokma kabak tatlısı

AKŞAM: (daha yemedim)
1 porsiyon kavurma
salata
ayran

aslında pilavımda var ama dayanabilirsem yemeyeceğimmmmm:44:

İyi akşamlar arkadaşlar..

Umarım hepiniz iyisiniz ve diyetler gayet iyi gidiyordur..

ÖZLEMCİĞİM;

Kutlarım canım ne güzel kilolar veriyorsun.Allah nazardan saklasın.Darısı hepimizin başına inşallah..

Bir süredir menülerimi paylaşmıyorum.4 gündür oruçluyum(borçlarım var);bu nedenle menülerim hemen hemen aynı.Toptan yazarım dedim..Gerçi çok borcum var.İnşallah yavaş yavaş hepsini ödemem nasip olur...

İFTAR: 2 Dilim tam buğday ekmeği,peynir,zeytin,salatalık,domates..Çay.

ARA: Kendi hazırladığım kuru kayısılı hurmalı yoğurt(1 kase)

SAHUR:1 tabak sebze yemeği,1 bardak ayran 1 dilim tam buğday ekmeği veya ızgara tavuk eti ve salata.Çay çay çay.....

ASUCUĞUM;

Karatay diyetini kolay uygularsın diye düşünüyorum;çünkü listeli diyetleri yapamıyorum demiştin(ben de öyle) .Bu nedenle sana pratik gelebilir Karatay.Ailen için pişirdiğin yemeklerden sakıncasız olanları seçip yiyeceksin.Biraz kilo verdiğini görünce iradenin geri geldiğini ve güçlendiğini hissedeceksin canım.Bir an önce başla..Ben hata ettim sizler yapmayın ne olur.Kilolar kolay geliyor ama zor gidiyorlar..Son 100 gr eklenmeden başla ve o 100 gr a 1000 gr eksiyle cevap ver.Hadi canım...

Son düzenleme:

YAPAR....YAPAR....YAPARRRRR Hem de nasıl yapar....

Kim ;sıcak bazlamanın cazibesine kapılıp tereyağ,peynir ve güzelim çay eşliğinde zarif bir vals yapmaz ki...Şimdi elimde sıcak bazlama olsa aynını yaparım....Süreklilik olmazsa arada bir özendiğimiz şeylerden yemeliyiz diye düşünüyorum.Yoksa sonra yoksunluk psikolojisine girip;kırılma noktasında saldırıyoruz mamalara.Yani en azından ben yapıyorum...

Bu arada 2 kilonu kutluyorum.Çok çokkk sevindim..Hadi daha iyisi olacak.Ben sana İNANIYORUM....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…