Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar kızlar akşam vakti korka korka bi tartılayım dedim ayy bide ne göreyim 87.700 inanamadım iki kere tartıldım ve gerçekten de aynı:) sizi seviyorum kendimi deee ve benden ayrılan kiocuklarımı da ( bu arada ilk başladığım da 90 kiloydum )

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederim ablacım sağol ,inşallah hep beraber gidecek yine kilolar. benim hedefim yeniyıla 80in altında girmek ama dur bakalım ne olacak 79.9 da kabulum yeterli 70leri göreyim :)
allah kabul etsin ablacım bende nasipse seneye tüm borçlarımı ödemeyi düşünüyorum .

ASUMAN abla bende beyza ablama katılıyorum. yıllardır diyet yaparım hiç bu kadar kolay diyet yaptığımı bilmiyorum. yemeğe yok az yağ koydum yok şu olmasın bu olmasın diye bir şey yok . doyana kadar ye sadece ekmek yeme yeter. bencede çok kolay yaparsın. sen gel önümüzdeki tartıdan sonra bunu yap 1 hafta dene olmadı dersen bırak tamam mı.

hanımlarrrrrrrrrrrrr !!!

Size bir teklifim var :)

malum yeni yıla çok az kaldı bizler yeni yıla neden daha hafif girmiyoruz. Bize birşeyler lazım en azından kısa sürelide olsa hedefler değil mi? Alın size hedef. Hedefffff yeni yııııııııııllllllll !!!

Ben emziriyorum çok sıkı diyetler şu an için yapamam ki zaten karatayla aram hoş :) sizlerde ister diyetle ister hareketi artırarak şu istemediğimiz kilolardan kurtulmak istemez misiniz? Ben varım diyorsanız ne duruyoruz hemen yarın başlayalım .
Kaçamak yooooooooooook neden? çünkü yeni yıla daha hafif girmek istiyorum
kaçamak yooooooooooook neden? çünkü yeni yılda yemediklerimden azda olsa yiyebilirim.

Bana katılanlar ve yapalım olur diyenler lütfen mesajlarında bende varım desin. Bende varım diyen herkes buna uymazsa valla çıkarırım zopamı haaaaaa!!!

Eskiler beni bilirler ben buraya ilk başladığımda 100 kiloydum ve gittim kendime çok beğendiğim yazlık beyaz bir etek aldım ve hedefim onun içine girmek oldu. Yapamadım mı yaptım :))) o bedene çoooook rahat girdim. Bu da bir teknik oldu.

Yine burada biriydi sanırım -----beyzus------- ablamdı. Onun bir sözü vardı dolabıma yapıştırdım onu gördükçe yemeden vazgeçiyorum demişti.bende onu kendime ilke edindim :)

^^istediğini yersen istediğini giyemezsin!!! ^^ inanın çok işe yarıyor.

hanımlarrrrrrrrrrrrr !!!

Size bir teklifim var :)

malum yeni yıla çok az kaldı bizler yeni yıla neden daha hafif girmiyoruz. Bize birşeyler lazım en azından kısa sürelide olsa hedefler değil mi? Alın size hedef. Hedefffff yeni yııııııııııllllllll !!!

Ben emziriyorum çok sıkı diyetler şu an için yapamam ki zaten karatayla aram hoş :) sizlerde ister diyetle ister hareketi artırarak şu istemediğimiz kilolardan kurtulmak istemez misiniz? Ben varım diyorsanız ne duruyoruz hemen yarın başlayalım .
Kaçamak yooooooooooook neden? çünkü yeni yıla daha hafif girmek istiyorum
kaçamak yooooooooooook neden? çünkü yeni yılda yemediklerimden azda olsa yiyebilirim.

Bana katılanlar ve yapalım olur diyenler lütfen mesajlarında bende varım desin. Bende varım diyen herkes buna uymazsa valla çıkarırım zopamı haaaaaa!!!

Eskiler beni bilirler ben buraya ilk başladığımda 100 kiloydum ve gittim kendime çok beğendiğim yazlık beyaz bir etek aldım ve hedefim onun içine girmek oldu. Yapamadım mı yaptım :))) o bedene çoooook rahat girdim. Bu da bir teknik oldu.

Yine burada biriydi sanırım -----beyzus------- ablamdı. Onun bir sözü vardı dolabıma yapıştırdım onu gördükçe yemeden vazgeçiyorum demişti.bende onu kendime ilke edindim :)

^^istediğini yersen istediğini giyemezsin!!! ^^ inanın çok işe yarıyor.

Evet bendim canım o yazıyı yazan..Tam da bize göre bir söz...Şimdi de bir gençlik resmimi buzdolabının üzerine yapıştırdım.Milattan önce boynum varmış; göreyim ve kendime geleyim diye....

Evet ben varım;yeni yıla daha hafif girmek istiyorum...

ahhh canım en büyük hayalim evlendiğimden bu yana evrim değiştirdim 5 senelik evliyim dün tartıldım 90 olmuşum artık evlendiğimde 73 düm yazık bana ya zaten küçükkende öyle çıtı pıtı bişey değildim hep tontiştim
ben balık etliyim dedikçe çevremdekiler bana güç vermek için balinada bvi balık diyorlar fakat daha çok geriye gidiyorum bilmiyorlar

harikasın ablacım aynı zamanda ilham kaynağımsın... bu arada beni çok güldürdün ,milattan önce boynum varmış lafı beni çoooook güldürdü Allahta seni güldürsün...

ben sana güveniyordum zaten hedef ne peki? 4 haftada maksimum kaç, düşüncen?

arkadaşlar bende tombişim zayıflim diyorum benide aranıza alsanıza kızlar bu arada sarımsak çayı içen varmı işe yarıyormu birde şu çay hazırmı evde kendisi yapan varmı
Merhabalar hoşgeldin başarılar
ben 4 gün oldu başlayalı ama mağlum diyette yapıyorum fakat henüz ekstra bir fark görmedim zaten gördüğümde mutlaka yazarım.
Ben orjinal denilen üründen aldım kendi sayfalarından

Son düzenleme:
Ben de çocukluktan beri şişmanım canım..Bu yüzden kilo verdikten sonra (inşallah vereceğiz) çok dikkat emeliyiz;kilolar hızla geri dönmesin...Hoş geldin aramıza....

Amin canım..Hep beraber gülelim inşallah...

Valla şimdi hedef deyince durdum kaldım...Uzmanlar haftada 1 kg idealdir diyorlar ama biz bunun üzerine çıkmaya çalışalım derim..Sen ne diyorsun...Ayy sanki kendime güvenemiyormuş gibi oldum ama ..

Rahatsız edici kokusu varmı canım...Gerçi ben severim sarımsağı ama ;sonraki kokusu kötü oluyor çevre için...

Antibiyotik ve antioksidan özelliğinin de önemli olduğu söylenir hep sarımsağın.Bu özellikleri bile yeter ..İnşallah çok faydalanırsın...

orjinal olanında koku yok zaten ben hep tarçın ve limon ekliyorum hiçbir koku yok.Aktardan almış arkadaş onda koku vardı.
ben de önceleri koku olur diye istemedim ama geri iade garantisi de veriyorlar zaten. Geri iadeye gerek yok hiç koku yok.Kimi zaman tarçın limon ekliyorum kimi zaman sadece limon.Pek inanmam ben aslında böyle şeylere ama zaten içiyorum bitki çayları birde bu ürünün bir sürü ISO sertifikası var hadi deneyeyim dedim.Psikolojik olarakta iyi geliyor.

Son düzenleme:

ben varım valla bu kilolar gidene kadar buradayım zaten bir yere gitmek yok.

Hayatımda ilk kez bir düşünde geldi aklıma sizin ile paylaşayım.Hiçbir zaman çok ama çok zengin olmak istemedim.Ama şuan istiyorumHayal kurdum bugün ünlülerin yaşam koçu var ya bu diyet yemeklerini dahi hazırlayıp kapılarına kadar getiren spor yaptıran hıhhh işte ondan istiyorum
işe gittiğimde her sabah bitki çaylarım hazırlanmış salatalarım yapılmış olsun.
Eve gittiğimde bütün işlerim yapılmış yemekler hazır olsun ve ben aklımda hiçbirşey olmadan spora gideyimmm geleyim dinleneyim mesela.
sadece kendime vakit ayırayım:102::102::126:
yaww işe git sabah çay hazırla,kahvaltı ayarla,öğlen ne yesem ne yesemmm
akşam koşa koşa eve gel yemeği ocağa koy,evi toparla giyin spora git.
spordan gel duş al-evi toparlamaya devam-çamaşır at makinaya-as-yalandan evi temizle hergün bir yer.
ev temizliğine ne kadar yardım alsam da ayda bir günlük işler zaten yetiyor yaw.
pc başına geçiyorum artık foruma geliyorum hemensonra zaten uykum geliyor gidiyorum.
yaw bu kadar hızlı yaşantıya bir insan ne kadar zaman dayanır
sürekli hayat felsefesi yapamaz bir insan yaw.Koca gecem gidiyor spor derken.Hoş çok keyif alıyorum.
amannnnnn dedim işlerde bir iki ay yarım yarım olsun banane umursamıyorum artık ben kilo vereyimde.
bugün sporda da çok güldük arkadaşlarla bu kiloları almak için ne hesaplar ödedim
vermek için yine para ödüyorum.Bir işlem yanlışlığı yapmışım hayatımda

Son düzenleme:
İyi akşamlar
Beyzuş ablacım özlemcim çok haklısınız inşallah ben de başlayabilirim ama hala kafamda bitiremedim işi malesef (

o uzmanlar çok biliyor yıllardır her dediklerini tek tek yutmadılar mı ablacım allah aşkına. bizde 1 haftada 3-5 kilo verecek değiliz ya artık ne kadar giderse 1 olur yarım olur ama yeterki gitsinler...
bence senin kendine güvenin geldi 2 haftadır maşallah tıkır tıkır gidiyor artıya çıktın mı yoooo aynı mısın yooo eee o zaman ,tabi güven kendine... bende güveniyorum sana ablammmm
ben bu mesaja bayıldım süper motivasyonnn harikasın teşekkürler iyi geldi.

ben varım valla bu kilolar gidene kadar buradayım zaten bir yere gitmek yok.
ne mutlu bana o zaman
çok güzeldi ve ne kadar doğru
İyi akşamlar
Beyzuş ablacım özlemcim çok haklısınız inşallah ben de başlayabilirim ama hala kafamda bitiremedim işi malesef (

cuma tartıdan sonra bekliyoruz efendim :)

ay daficim harikasinnnnn :)) bende bazen oyle yapiyorum esimde diyorki napiyorsun sen ya tek tek getiriyorsun bunlari bende spor yapiyorum diyorum hareket harekettir sonucta

Evet bencede iyi enstruman calmasi :) Ben piyano caliyorum o klarnet calsin kizimada baska bir enstruman tamam konserlere cikariz artik yada yetenek siz siniz e

ben varimmmmm hedefim yeni yila kadar 4kg en az :)

İyi akşamlar

Asucuğum;

Diyete ilk başladığın günleri düşün.Vermen gerektiğini düşündüğün bir sürü kilon vardı..Azimle dünyanın kilosunu verdin.Yürüyüşlerini aksatmadın ve +90 topiğinin en başarılı kilo verenlerinden biri oldun..Bir sürü ağırlığı üzerinden attın gitti...Şimdi biraz yoruldun;haklısın ama araya zaman koyarsan inan sinsice o verilen kilolar geri gelmeye başlıyor..Allah korusun...
Şimdi eski günlerini düşün ve gayretle başla.Eşin de diyette zaten birbirinize destek olursunuz;biz de varız...
Belki ilk diyet yaptığın günlerde ki kadar çabuk gitmeyebilir kilolar bu çok normal zaten ama sen başarırsın inanıyorum..

HEPİNİZİN;TEYZESİ,ABLASI OLARAK SÖYLÜYORUM BU KİLOLARI İLERKİ YAŞLARA TAŞIMAYIN LÜTFEN.ÇOK ZORLUKLARI VAR....

Hadi Asucuğum göreyim seni...Hatta hepimizi göreyim...

oooo ben dahil 6 kişiyiz ne güzel.... ama herkes okuyor sanırım yazan yok

neyse canlar sohbetinize doyum olmaz ben kaçıyorum ,bebişim yeni uyudu bende azcık yatak yüzü göreyim değil mi zaten nöbet başlar 2-3 saate emzirdikten sonra bende durum bu

Sağol Özlemciğim...

Kendime de güveniyorum ,sizlere de güveniyorum..Gayret edersek oluyor..Yeter ki inanalım ve çabamızı eksik etmeyelim...

Yılbaşına kadar haftalık üst sınır koymayalım da vermeye çalışalım..Sabit kalabiliriz ama almak yok diyelimmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…