Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam hadi bakalım. kaçamak yok söz mü yoksa gelir zopaaaaa

çok ama çok haklısın ablacım.

Çok sağol ablacım haklısın sonuna kadar inşallah başaracağız dediğin gibi

Inşallah canım çok teşekkür ederim motiven için

evetttt benim ablam bu işte kendimize ve birbirimize güveniyoruz . bu işin üstesinden geleceğiz eminim. inanıyor ve çabalıyoruz.

zaten hedeflenen kilo verilecek diye bir durum yok ablacım 4 hafta var her hafta ortalama 1 kilo desek zaten 4 eder ,biz limiti üstte tutalımda 3 verelim değil mi :) kesinlikle almak yok +100 gram bile olmaz sabit kal daha iyi tabi. öyle diyelim seni mi kırarım beeeeeeen canım ablam benim.

ban gelince benim hedefim 70li rakamlar pzt 84.5 çıkmıştım yani 4,5 kilo vermem gerek +100 gram daha olursa 70li rakamları görürüm . ama bu hızla vermeye devam edersem tabi. 4.600 derim ama 3.500 veririm o da kabul

Çok tatlısın sen...Veremeyeceğim varsa veririm artık ...Tutmayın beni ..Özlem iyi gaz verdin valla.Allah razı olsun..

Nursena bir de biz coşsak yaaaaa

benim daha çokk yolumm var ah bir 80 lere insem sabırla devam ediyor bekliyorum işte kesinlikle bırakmayıda düşünmüyorum.Eskiden televizyonda bir yarışma vardı ya tombişler zayıflıyordu.verdikleri kiloları kadar sırt çantalarına ağırlık koyuyorlardı. Ben buraya katılmadan biraz vermiştim toplamda 10 kilo oldu şimdi.hakikaten ya elimde 10 kg ile nasıl gezerim ama yıllardır geziyorum çok zor ya.
işte bu yüzden ısrarla gram gram da olsa bırakmayı düşünmüyorum sende düşünme ne olur

mesela bugün 4 pantolonumu daraltmaya verdim.Henüz yeni birşey almıyorum çok erken eskileri daraltıyorum çok keyif verdi.Terzide şu aklıma geldi kırk yıl düşünsem hiç pantolon daralttıracağım aklıma gelmezdi.Hiç diyet fikri yoktu aklımda

soruyorum ama boy kaç?
Sağol canım seni çok iyi anlıyorum İnan ki iki haneli rakamlara inmek için çok uğraşmıştım şükür tekrar görmedim 3lüleri Allah bana da kimseye de göstermesin inşallah
Aslında biz işi biraz uzattık araya da başka şeyler girince koptuk iyice o nedenle toparlamak zor oluyor biraz şükür bu günümüze diyorum her zaman inşallah aldığım 5-6 kiloyu vereceğim tekrar inşallah fazlasıyla
Boyum 1.70
İyi geceler hepinize..

Allah rahatlık versin....

Iyi geceler ablacım öpüyorum
Ben de yatayım sabah erken kalkacağım yine bugün de uykusuzum zaten

sonra ev işlerinden soğumada ablacım:)))))

sağolasın nilüfer ablam, daha iyi oluyoruz tabi her gün biraz daha.......
KOCAMAN öptüm:)

arkadaşlar bende tombişim zayıflim diyorum benide aranıza alsanıza kızlar bu arada sarımsak çayı içen varmı işe yarıyormu birde şu çay hazırmı evde kendisi yapan varmı

hoşgeldin aramıza sende:)

umarım geç klmadım dermişim ama sanırım çok geç sen gezmeden gelmişsindir biile.... yedin mi yoksa yoooooo de nolurrrr

:)))))) evet çok geç artık:)))
yedim malesef dayanamayıp.......
birde kvler geldiğinde de feci bozdum bu hafta sonu, benim kvgil hep nerde muzur şey var onları fazlasıyla yaparlar alırlar, e onlarla olunca dayanamayıp bende yiyorum malesef.....
nasıl dayanırsın mesela; yufka ekmeğe, böreğe, kabak tatlısına, cevize fındığa lokuma, tatlıya.....
yaff kvgil öyle işte:)))))
bu hafta +çıkmasam iyidir........
ama yılmak yok, yine yeni yeniden tekrar eskisi gibi yola devam şuandan itibaren............

yapar yapar diyen dillerini yerim ablam ben senin:)))))
nasıl tatlı dedin ööööyle:))))))

sende hoşgeldin aramıza:)
avatarın çok tatlı bu arada.....

tamam ocak ayına kadar bende varım bu teklifine şuandan itibaren:))))))
hadi bakalım kolay gelsin hepimize o zaman canım.......:)
bakalım neler olucak................

Meyranınalıntısı bana yena ve bazlama hatırlattı
Canım bu ara nasıl bazlama istiyor anlatamam sıcak terayağ ve peynirle bugün pazardan süper bir tulum aldım çok yakışırladı ikisi
Neyse öpüyorum panel ve meyra hayırlı geceler

boyumuz aynı o yüzden sormuştum bak ben senin olduğun kilolara gelmeye çalışıyorumsen şuanda bile aslında ne güzel görünüyorsundur.Ah bende o kilolara bir insem.Dediğin gibi 5-6 kilo sen verirsin ne olacak ki

aman ablacım 1kerecikten bişey olmaz, arada bir bozmakta normal....
canın çok istediyse bence yap bi bazlama tulumla yarın, yap bi kaçamak bence....
ama bu aralar sadece 1kere.......
sen bilirsin yine tabiki:)
içimden geldi yazdım bunu
ben böyle yapıyom çünkü.......

bende öptüm ablam, sanada hayırlı geceler

ben gelinceye kadar herkesler gitmiş. birtek meryemin ışığı göz kırpıyor
kızlar bugün komşuya gidecektim güya
tam hazırlandım kardeşim aradı.inegölden çıktık bursaya geliyoruz. gelmişken kızın beşiğini bebek eşyalarını alalım dedi. haydiii çarşıya çıktım akşama kadar çarşıdaydık. akşam yemeğini yeğenimde yedik. gecede hacdan gelen bir akrabamızı ziyarete gittik. eve gelip pc başına geçinceye kadar kimseler kalmadı tabiki.
ay yenacım inşallah dediğin gibi olur. yoksa iki hafta daha veremezsem gidecem 1 dr. a

canım yaa senin menübde hiç birşey yok sen bendende az yiyorsun. ben birazcık artırmayı düşünüyorum.

Aslanim kraliçem yaseminim nerlerde acep oda ben gibi kaybolanlardan
gerçekten bende merak ediyorum yasemini nerelerde kaldı tacizmi etsek kendisini

Allah kabul etsin canım

Son düzenleme:
menümü paylaşayım

sabah : 1 büyük dilim ekmek, 1 yumurta, 1 çatal ucu peynir,2 zeytin, 1 kaşık acı sos, birkaç yeşillik, 2 bardak bitki çayı

ara : 2 bardak yeşil çay

öğle . 2 köfte

ara : iki kestane

akşam : 1 biyük dilim ekmek, 1 kâse çorba, 2 kaşık zeytinyağlı pırasa , 1 kaşık mantar, 3 kaşık saç kavurma, az salata

ara : 3 hurma, 1 bardak çay

çaylarım şekersiz, ekmeği tam buğday tüketiyorum.

yanımda aşure, kuru pasta, kurabiye yediler tadına bile bakmadım

Son düzenleme:
Hayırlı sabahlar
Bugün çok soğuk hava galiba evde bile üşüyorum dün de ayaz vardı gerçi
Arkadaşımın diş işi için çıkacağım birazdan ordan dönerken çarşıya da uğrarız büyük ihtimalle
Meyracım bazlama konusunda haklısın nefsimi körlemek için yesem olur ama hem kim yapacak hem de zaten herşey yiyorum o da dursun şimdilik
Bugün inşallah düzgün ve az beslenenilirm
Az önce sodayla kızlardan kalan tostu yedim 2 de zeytin kahvaltı niyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…