yanımda aşure, kuru pasta, kurabiye yediler tadına bile bakmadım
çoşmak lazıımm ben nası bi ödemle uğrasıyom acep asu dün 3 lt su içtim 1 yeşil çayy dikkat ettim 4 mil lasly bugünde tartı 90 sabah canım sıkıldı hepten aceba pil zayıfladı ondanmıkiiiNursena bir de biz coşsak yaaaaa
maşşallah güzel gidiyosunn ne kadar güzel demiii ayy bende burda bi zamanlar 96 la başlayıp 6 ayda 80 oldum sonra koruyamayıp 1 yılda geri bak 90 nı buldumm nası bi insansam kendi kendimin piskolojisinide bozdumm çok canım sıkılıyo daralttığım pantolonlara sığarken şimdi gene sığamaz oldum adama da yüzüm yokk zayıfla dar kıyafetler al kilo al bol kıyafetlerr akılsız kafam işte
benim daha çokk yolumm var ah bir 80 lere insem sabırla devam ediyor bekliyorum işte kesinlikle bırakmayıda düşünmüyorum.Eskiden televizyonda bir yarışma vardı ya tombişler zayıflıyordu.verdikleri kiloları kadar sırt çantalarına ağırlık koyuyorlardı. Ben buraya katılmadan biraz vermiştim toplamda 10 kilo oldu şimdi.hakikaten ya elimde 10 kg ile nasıl gezerim ama yıllardır geziyorum çok zor ya.
işte bu yüzden ısrarla gram gram da olsa bırakmayı düşünmüyorum sende düşünme ne olur
Aslanim kraliçem yaseminim nerlerde acep oda ben gibi kaybolanlardan
hanımlarrrrrrrrrrrrr !!!
Size bir teklifim var :)
malum yeni yıla çok az kaldı bizler yeni yıla neden daha hafif girmiyoruz. Bize birşeyler lazım en azından kısa sürelide olsa hedefler değil mi? Alın size hedef. Hedefffff yeni yııııııııııllllllll !!!
Ben emziriyorum çok sıkı diyetler şu an için yapamam ki zaten karatayla aram hoş :) sizlerde ister diyetle ister hareketi artırarak şu istemediğimiz kilolardan kurtulmak istemez misiniz? Ben varım diyorsanız ne duruyoruz hemen yarın başlayalım .
Kaçamak yooooooooooook neden? çünkü yeni yıla daha hafif girmek istiyorum
kaçamak yooooooooooook neden? çünkü yeni yılda yemediklerimden azda olsa yiyebilirim.
Bana katılanlar ve yapalım olur diyenler lütfen mesajlarında bende varım desin. Bende varım diyen herkes buna uymazsa valla çıkarırım zopamı haaaaaa!!!
Eskiler beni bilirler ben buraya ilk başladığımda 100 kiloydum ve gittim kendime çok beğendiğim yazlık beyaz bir etek aldım ve hedefim onun içine girmek oldu. Yapamadım mı yaptım :))) o bedene çoooook rahat girdim. Bu da bir teknik oldu.
Yine burada biriydi sanırım -----beyzus------- ablamdı. Onun bir sözü vardı dolabıma yapıştırdım onu gördükçe yemeden vazgeçiyorum demişti.bende onu kendime ilke edindim :)
^^istediğini yersen istediğini giyemezsin!!! ^^ inanın çok işe yarıyor.
gerçekten bende merak ediyorum yasemini nerelerde kaldı tacizmi etsek kendisini
Günaydın hatun kişiler..
Topikte azim rüzgarları esiyor.Harikasınız...
ÖZlemciğim hayranım bu konudaki hırsına...Emziriyor olmanda büyük avantaj ve sen çok iyi değerlendiriyorsun...
İddialar her en kadar ben de ters tepsede bende varım diyorum en azından yeniyıla kadar kilo almamaya çalışırım.)
Beyzuş, her daim destekleyici sözlerin için çok teşekkür ederim.. canımsın..bu arada mesajım yanlış algılandı sanırım kilom vahim durumda..Üst sınırım 107 kilo idi ve ben şu an 2 kilo eksiğim sadece ;( düşün 105 demeye dilim varmıyor. ;(
Olsun sizi okuyunca çok heveslendim ben..
beyzuşum ben antibiyotik kullanıyorum birde..3. ayındayım bu ay son olacak umarım...Onlar da beni acaip şişirdi ve iştahım tavan yaptı..İşyerindeki yemekler kötü ben doyayım diye karbona yoğunlaştım zaten oldum olası çok severim hamur olayını..
bunların hiçbiri neden değildir dikkat edilince ama günah çıkarma isteği duydum sanırım....
Asucum,keşke gelseydin bi koşuÖğlene kadar evdeydim ben de yirdik ne güzel..
Daficiğim, dün yaseminle görüştüm sesi iyi geliyordu..Oda antibiyotik kullanıyordu faydası olmuş...
hayırlı günler herkeze
ya ben topıgın hareketlı zamanını hep kaçırıyorum çok erken uyuyorum heralde sabah namazdan sonra yatmıyorum sonrada dayanamayıp erkenden uyuyorum
bugun sabah itibariyle diyetime başlamış bulunuyorum artık bozmak yok inşallah bugun ev temızlıycem yarın mısafırım var
su pasta borek ısı olmasa çok iyi olacak ama yapacak bırsey yok dayanıcam artık akşam yedıklerım toplu yazarım şımdılık hoşçakalın
geçmişe daldım günaydın demedimmm öutlu günler olsun inşallah hepimize
sabah kahvaltı canım istemedi 2 dlm ekmekle 1 kase yoğurt yedim 2 de zeytin
3 mil lasly yptımmm
canım eşimde üzülüom diye aramış benii laslyni yaptınmı diyyeee
bu sefer hedef 75
olursam baştan aşağıya ne istiyosan donatacakmış beni
sana inanıyom diyoo peh bende inana bilsem
sanırım yarın kaynanalar sürpriz yapacaklar 1 hafta kalırlar
annalar gene dayanaz kızızmm benden duymuş olma dağınıklığın falan çamaşırın falan varsa topla kaynanalar geliyor diyooo
aman annee 10 yıl oldu evleneli neyimi ayıplıcak diyomm ne dese beğenirsin bu yaştan sonra beni ayıplarlar annelik kadın kendini düşünüyo nası kız yetiştirmiş demesinlermişş
evet kuzum antibiyotik iyi geldi ama kg ye hiç iyi gelmiyor işte silş baştannn başlamak gerekkk bazennnn
ara öğünümde yarım cennet hurması bir tanecik mandalina ve 1 adet ceviz yemiş bulunuyorum bu saate kadar aldığım kalori 281 yaktığım kalori 75
günaydınnnn canlarrrr
nasılsınız umarım hepiniz ve hepimizzz iyi olacağızzzz
benim günler yogun iş biraz can sıkıntısı kış modu kg ler dajada can sıkıyor ama karar verip başlıyorum sil baştan azmimiz daim olsunn
bende yolcu ZEYNEP i merak ediyorumm :18:
Yaseminciğim, haklısın bize antibiyotik her açıdan çok iyi geldi.
Ne kadar süredir günlük 500kcal alıyorsun.? sence doğrumu yaptığın.?
Yaklaşık dört gündür bana göre doğru çünkü her şey yiyorum hiç bir şey de gözüm kalmıyor
Diyetisyenim de herşeyden ye ama az az ye beynin diyet alıcılarını alınca çıldırıyordaha fazla yemek istiyormuşum ama
böyle olunca kendimi rahat bıraktığım için herşey güzel oluyooo :)
Şuna katılıyorum ki benimde bu başıma geldi.Her yediğimin kilo aldırdığı psikoloji pişmanlık gerçeknten kilo vermeyi kesiyor ve tam tersine alma durumu yaşanıyor.
O yüzden şimdi bu psikolojide değilim hiç.Olabilir keyif aldım yedim telafi yapıyorum başka öğünde kafam rahat
günaydın arkadaşlar sabahtan beri yazdıklarınızı okuyorum.:44: ciddi anlamda desteğe ihtiyacınız var. çünkü zayıflama hakkında takıldığınız bir nokta çok dikkatimi çekti sizler arada yediğiniz kaçamaklardan kilo almıyorsunuz sadece size kilo yaptığını düşündüğünüz için kilo alıyorsunuz. size önerim zayıflama kürü kategorisinde "elma sirkeli sarımsak turşusu"isimli konu açtım. bunu uygulamanızı öneririm. konunuza burnumu sokuyorum ama neden derseniz birincisi mesleğim ikincisi 84 kilodan 57 kiloya düşmemin sırrını sizlere açıklamak kürle ilgili sorularınız olursa buradayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?