Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydııınnnnnn
sabah kalkar kalmaz yoğurtlu kürümü yedim ohh sonra da 1 adet haşlanmış yumurta 1 tanecik zeytin ve minnacık bir ekmek dilimi aslında bunu planlamadım ama bu kadarcık istedi cnm sonrada on beş dk evde yürüyüş aldığım kalori 175 yaktığım kalori 75 sabah sabah hiçte fena değil günlük 500 kaloriyi aşmamaya çalışıyorum şimdilik bu kadar hoşçakalın

Günaydın hatun kişiler..

Topikte azim rüzgarları esiyor. Harikasınız...
ÖZlemciğim hayranım bu konudaki hırsına...Emziriyor olmanda büyük avantaj ve sen çok iyi değerlendiriyorsun...
İddialar her en kadar ben de ters tepsede bende varım diyorum en azından yeniyıla kadar kilo almamaya çalışırım.)

Beyzuş, her daim destekleyici sözlerin için çok teşekkür ederim.. canımsın..bu arada mesajım yanlış algılandı sanırım kilom vahim durumda..Üst sınırım 107 kilo idi ve ben şu an 2 kilo eksiğim sadece ;( düşün 105 demeye dilim varmıyor. ;(
Olsun sizi okuyunca çok heveslendim ben..
beyzuşum ben antibiyotik kullanıyorum birde..3. ayındayım bu ay son olacak umarım...Onlar da beni acaip şişirdi ve iştahım tavan yaptı..İşyerindeki yemekler kötü ben doyayım diye karbona yoğunlaştım zaten oldum olası çok severim hamur olayını..
bunların hiçbiri neden değildir dikkat edilince ama günah çıkarma isteği duydum sanırım....

Asucum,keşke gelseydin bi koşu Öğlene kadar evdeydim ben de yirdik ne güzel..

Daficiğim, dün yaseminle görüştüm sesi iyi geliyordu..Oda antibiyotik kullanıyordu faydası olmuş...

Nursena bir de biz coşsak yaaaaa
çoşmak lazıımm ben nası bi ödemle uğrasıyom acep asu dün 3 lt su içtim 1 yeşil çayy dikkat ettim 4 mil lasly bugünde tartı 90 sabah canım sıkıldı hepten aceba pil zayıfladı ondanmıkiii
maşşallah güzel gidiyosunn ne kadar güzel demiii ayy bende burda bi zamanlar 96 la başlayıp 6 ayda 80 oldum sonra koruyamayıp 1 yılda geri bak 90 nı buldumm nası bi insansam kendi kendimin piskolojisinide bozdumm çok canım sıkılıyo daralttığım pantolonlara sığarken şimdi gene sığamaz oldum adama da yüzüm yokk zayıfla dar kıyafetler al kilo al bol kıyafetlerr akılsız kafam işte

inşallah veririm yeniden

geçmişe daldım günaydın demedimmm öutlu günler olsun inşallah hepimize
sabah kahvaltı canım istemedi 2 dlm ekmekle 1 kase yoğurt yedim 2 de zeytin

3 mil lasly yptımmm
canım eşimde üzülüom diye aramış benii laslyni yaptınmı diyyeee
bu sefer hedef 75
olursam baştan aşağıya ne istiyosan donatacakmış beni
sana inanıyom diyoo peh bende inana bilsem

sanırım yarın kaynanalar sürpriz yapacaklar 1 hafta kalırlar
annalar gene dayanaz kızızmm benden duymuş olma dağınıklığın falan çamaşırın falan varsa topla kaynanalar geliyor diyooo
aman annee 10 yıl oldu evleneli neyimi ayıplıcak diyomm ne dese beğenirsin bu yaştan sonra beni ayıplarlar annelik kadın kendini düşünüyo nası kız yetiştirmiş demesinlermişş

Aslanim kraliçem yaseminim nerlerde acep oda ben gibi kaybolanlardan

buralardayım kuzummmm saolasın utandırdın beni

bende varım Özlemcimmmm süpersin

gerçekten bende merak ediyorum yasemini nerelerde kaldı tacizmi etsek kendisini

burdayım dafim tacizsiz geldim ama saolun iyiki varsınız

evet kuzum antibiyotik iyi geldi ama kg ye hiç iyi gelmiyor işte silş baştannn başlamak gerekkk bazennnn

günaydınnnn canlarrrr

nasılsınız umarım hepiniz ve hepimizzz iyi olacağızzzz

benim günler yogun iş biraz can sıkıntısı kış modu kg ler dajada can sıkıyor ama karar verip başlıyorum sil baştan azmimiz daim olsunn

bende yolcu ZEYNEP i merak ediyorumm :18:

hayırlı günler herkeze
ya ben topıgın hareketlı zamanını hep kaçırıyorum çok erken uyuyorum heralde sabah namazdan sonra yatmıyorum sonrada dayanamayıp erkenden uyuyorum
bugun sabah itibariyle diyetime başlamış bulunuyorum artık bozmak yok inşallah bugun ev temızlıycem yarın mısafırım var
su pasta borek ısı olmasa çok iyi olacak ama yapacak bırsey yok dayanıcam artık akşam yedıklerım toplu yazarım şımdılık hoşçakalın

diyetinde başarılar umarım bir sürü çok kilo verirsin

ara öğünümde yarım cennet hurması bir tanecik mandalina ve 1 adet ceviz yemiş bulunuyorum bu saate kadar aldığım kalori 281 yaktığım kalori 75

nursena, kıyamam annene benim kayınvaldem naapar biliyormusun 18 yıllık evliyiz hala geldiğin de çaktırmadan yatak odama bakar...
Onun gözün de yatak odası her daim düzenli olmalıymış aile saadeti için ) Benim için de en son görülecek kısım olduğundan hep sona bırakırım salon ve çocuk odası düzenli oldumu yeterli oluyor

evet kuzum antibiyotik iyi geldi ama kg ye hiç iyi gelmiyor işte silş baştannn başlamak gerekkk bazennnn

Yaseminciğim, haklısın bize antibiyotik her açıdan çok iyi geldi.

ara öğünümde yarım cennet hurması bir tanecik mandalina ve 1 adet ceviz yemiş bulunuyorum bu saate kadar aldığım kalori 281 yaktığım kalori 75

Ne kadar süredir günlük 500kcal alıyorsun.? sence doğrumu yaptığın.?

Son düzenleme:

zeynebin köyden kaynanası gelecekti, bir süre giremem demişti...Yoğundur misafirlerinden dolayı..
Yoksa bizi yalnız bırakmaz ..

Ne kadar süredir günlük 500kcal alıyorsun.? sence doğrumu yaptığın.?[/QUOTE]

Yaklaşık dört gündür bana göre doğru çünkü her şey yiyorum hiç bir şey de gözüm eksik kalmıyor

Yaseminciğim, haklısın bize antibiyotik her açıdan çok iyi geldi.

Ne kadar süredir günlük 500kcal alıyorsun.? sence doğrumu yaptığın.?

Yaklaşık dört gündür bana göre doğru çünkü her şey yiyorum hiç bir şey de gözüm kalmıyor

Diyetisyenim de herşeyden ye ama az az ye beynin diyet alıcılarını alınca çıldırıyor daha fazla yemek istiyormuşum ama

böyle olunca kendimi rahat bıraktığım için herşey güzel oluyooo :)

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın arkadaşlar sabahtan beri yazdıklarınızı okuyorum.:44: ciddi anlamda desteğe ihtiyacınız var. çünkü zayıflama hakkında takıldığınız bir nokta çok dikkatimi çekti sizler arada yediğiniz kaçamaklardan kilo almıyorsunuz sadece size kilo yaptığını düşündüğünüz için kilo alıyorsunuz. size önerim zayıflama kürü kategorisinde "elma sirkeli sarımsak turşusu" isimli konu açtım. bunu uygulamanızı öneririm. konunuza burnumu sokuyorum ama neden derseniz birincisi mesleğim ikincisi 84 kilodan 57 kiloya düşmemin sırrını sizlere açıklamak kürle ilgili sorularınız olursa buradayım.

Şuna katılıyorum ki benimde bu başıma geldi.Her yediğimin kilo aldırdığı psikoloji pişmanlık gerçeknten kilo vermeyi kesiyor ve tam tersine alma durumu yaşanıyor.
O yüzden şimdi bu psikolojide değilim hiç.Olabilir keyif aldım yedim telafi yapıyorum başka öğünde kafam rahat

Çok imrendim size herşeyden azar azar yeyip 500 kaloriyle sınırlamanıza..

Panelciğim, belki okumuşsundur öyle bir kitap vardı.Yasemin Soysal'ın ''tek şişman beynimiz'' diye...

Tamda yukarıda yazdığını anlatıyordu kitap..

sağlıklı,düzenli ve hareketli bir yaşam edinmedikten sonra dünyanın soğanını sarımsağını da yutsak nafile...
Destekleyici olur ama sonuç alınmaz...

Sizi tebrik ederim harika kilo vermişsiniz..

Son düzenleme:
Artık İzmir'e kış geldi...Feci soğuk bırrrr...
Bünye alışkın olmayınca ayaklar ve eller buz kıvamın da...

Oğlumla konuştum telde..Diyor ki anne öğretmenimiz kar duası yapıcakmış kar yağıcak burda )
Öğretmeniyle konuştum olayı bıktırmışlar kadını ne zaman kar yağıcak diye ben de dayanamdım öoyle dedim diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…