Çok imrendim size herşeyden azar azar yeyip 500 kaloriyle sınırlamanıza..
..
Merhaba hanımlar burasıda zayıflam takımları gibimi katılabiliyormuyuz boş yeriniz varmıdır 95,400 kg olan bendenize
hatunlar merhaba,
sonunda gelebildim pazar günü misafir telaşı, pazartesi salı iş yogundu akşamda kurs var ( kpss kursuna basladım bu arada ) akşam 11de anca geliyorum eve.
dün akşam biraz kaçamakçı olmuş olabilirim.
Çok imrendim size herşeyden azar azar yeyip 500 kaloriyle sınırlamanıza..
Panelciğim, belki okumuşsundur öyle bir kitap vardı.Yasemin Soysal'ın ''tek şişman beynimiz'' diye...
Tamda yukarıda yazdığını anlatıyordu kitap..
Merhaba hanımlar burasıda zayıflam takımları gibimi katılabiliyormuyuz boş yeriniz varmıdır 95,400 kg olan bendenize
sözüm meclisten dışarı sürüden ayrılanı kurt kapar derleryaGünaydın hatun kişiler..
Topikte azim rüzgarları esiyor.Harikasınız...
ÖZlemciğim hayranım bu konudaki hırsına...Emziriyor olmanda büyük avantaj ve sen çok iyi değerlendiriyorsun...
İddialar her en kadar ben de ters tepsede bende varım diyorum en azından yeniyıla kadar kilo almamaya çalışırım.)
Beyzuş, her daim destekleyici sözlerin için çok teşekkür ederim.. canımsın..bu arada mesajım yanlış algılandı sanırım kilom vahim durumda..Üst sınırım 107 kilo idi ve ben şu an 2 kilo eksiğim sadece ;( düşün 105 demeye dilim varmıyor. ;(
Olsun sizi okuyunca çok heveslendim ben..
beyzuşum ben antibiyotik kullanıyorum birde..3. ayındayım bu ay son olacak umarım...Onlar da beni acaip şişirdi ve iştahım tavan yaptı..İşyerindeki yemekler kötü ben doyayım diye karbona yoğunlaştım zaten oldum olası çok severim hamur olayını..
bunların hiçbiri neden değildir dikkat edilince ama günah çıkarma isteği duydum sanırım....
Asucum,keşke gelseydin bi koşuÖğlene kadar evdeydim ben de yirdik ne güzel..
Daficiğim, dün yaseminle görüştüm sesi iyi geliyordu..Oda antibiyotik kullanıyordu faydası olmuş...
belirterek kendime gaz veriyorumbelirterek havamı da atarım diyosun))
kedidir o kediiii kediçoşmak lazıımm ben nası bi ödemle uğrasıyom acep asu dün 3 lt su içtim 1 yeşil çayy dikkat ettim 4 mil lasly bugünde tartı 90 sabah canım sıkıldı hepten aceba pil zayıfladı ondanmıkiii
maşşallah güzel gidiyosunn ne kadar güzel demiii ayy bende burda bi zamanlar 96 la başlayıp 6 ayda 80 oldum sonra koruyamayıp 1 yılda geri bak 90 nı buldumm nası bi insansam kendi kendimin piskolojisinide bozdumm çok canım sıkılıyo daralttığım pantolonlara sığarken şimdi gene sığamaz oldum adama da yüzüm yokk zayıfla dar kıyafetler al kilo al bol kıyafetlerr akılsız kafam işte
inşallah veririm yeniden
sende iyiki varsın canım buralardan kaybolma arıyoruz seniburalardayım kuzummmm saolasın utandırdın beni
bende varım Özlemcimmmm süpersin
burdayım dafim tacizsiz geldimama saolun iyiki varsınız
evet kuzum antibiyotik iyi geldi ama kg ye hiç iyi gelmiyor işte silş baştannn başlamak gerekkk bazennnn
zeynepciğin misafirleri gittimi gelir hemen bırakmaz o bizigünaydınnnn canlarrrr
nasılsınız umarım hepiniz ve hepimizzz iyi olacağızzzz
benim günler yogun iş biraz can sıkıntısı kış modu kg ler dajada can sıkıyor ama karar verip başlıyorum sil baştan azmimiz daim olsunn
bende yolcu ZEYNEP i merak ediyorumm :18:
sen hepsinin üstesinden gelirsin canım ben sana inanıyorum.geçmişe daldım günaydın demedimmm öutlu günler olsun inşallah hepimize
sabah kahvaltı canım istemedi 2 dlm ekmekle 1 kase yoğurt yedim 2 de zeytin
3 mil lasly yptımmm
canım eşimde üzülüom diye aramış benii laslyni yaptınmı diyyeee
bu sefer hedef 75
olursam baştan aşağıya ne istiyosan donatacakmış beni
sana inanıyom diyoo peh bende inana bilsem
sanırım yarın kaynanalar sürpriz yapacaklar 1 hafta kalırlar
annalar gene dayanaz kızızmm benden duymuş olma dağınıklığın falan çamaşırın falan varsa topla kaynanalar geliyor diyooo
aman annee 10 yıl oldu evleneli neyimi ayıplıcak diyomm ne dese beğenirsin bu yaştan sonra beni ayıplarlar annelik kadın kendini düşünüyo nası kız yetiştirmiş demesinlermişş
al bendende o kadarnursena, kıyamam annenebenim kayınvaldem naapar biliyormusun 18 yıllık evliyiz hala geldiğin de çaktırmadan yatak odama bakar...
Onun gözün de yatak odası her daim düzenli olmalıymış aile saadeti için) Benim için de en son görülecek kısım olduğundan hep sona bırakırım salon ve çocuk odası düzenli oldumu yeterli oluyor
iyiymiş kar duasıArtık İzmir'e kış geldi...Feci soğuk bırrrr...
Bünye alışkın olmayınca ayaklar ve eller buz kıvamın da...
Oğlumla konuştum telde..Diyor ki anne öğretmenimiz kar duası yapıcakmış kar yağıcak burda)
Öğretmeniyle konuştum olayı bıktırmışlar kadını ne zaman kar yağıcak diye ben de dayanamdım öoyle dedim diyo
her zaman boş yerimiz var canım hoş geldin azmin daim olsunMerhaba hanımlar burasıda zayıflam takımları gibimi katılabiliyormuyuz boş yeriniz varmıdır 95,400 kg olan bendenize
ay meyracım ben karı hiç sevmem.selam millet:)
üfff içerisi akşam oluyo gibi kapkaranlık havadan dolayı.....
hava çok kapalı, içim sıkıldı bu karanlıktan
ama yarım saattir bu karanlığı bi kenara iten bi güzellik oldu; ince ince bu senenin ilk karı atıyo şuan dışarda:)))))
inşaallah şöyle hem bi beyaz örtü olur önce, sonrada yarım metre kar bu yağışla...........:119::119:
ben şimdi bi geçmişe bakıyım bakayım......:126:
ay meyracım ben karı hiç sevmem.
yani sevmem derken dokunmayı sevmem. belkide çocukluktan kalma birşey
her şakayı kaldırırım birisi bir parça kar alıp atsa kızarım. kar a dokunmak istemem
her şakayı kaldırırım birisi bir parça kar alıp atsa kızarım. kar a dokunmak istemem
valla bende öleyimmm oturduğum salon çocuk oyuncakları nefret ediyom ortadaki minik minik oyuncaklardan sonra mutfak en son yatak odasııı ayrıca yatak odası çocuklardan sonra hakkaten ailecek yaşanan alan olduğu içinnursena, kıyamam annenebenim kayınvaldem naapar biliyormusun 18 yıllık evliyiz hala geldiğin de çaktırmadan yatak odama bakar...
Onun gözün de yatak odası her daim düzenli olmalıymış aile saadeti için) Benim için de en son görülecek kısım olduğundan hep sona bırakırım salon ve çocuk odası düzenli oldumu yeterli oluyor
oooooooooohhhhhhhhhhhhhhh ver çoşkuyu ver çoşkuyuuuuuuuuuuuuuu severim seniii cancağzım:)))kedidir o kediiii kedi
sen başarırsın nursenacım yeterki iste hemen başla yaparsın canım. aslansın, kaplansın, ceylansın başarırsın ha gayret at kafandaki o kötü düşünceleri. sen istersen gözünün önünde ağzını şapırdata şapırdata yeseler hiiiçç umursamazsıntadına bile bakmazsın
sen hepsinin üstesinden gelirsin canım ben sana inanıyorum.
İddialar her en kadar ben de ters tepsede bende varım diyorum en azından yeniyıla kadar kilo almamaya çalışırım.)
geçmişe daldım günaydın demedimmm öutlu günler olsun inşallah hepimize
sabah kahvaltı canım istemedi 2 dlm ekmekle 1 kase yoğurt yedim 2 de zeytin
3 mil lasly yptımmm
canım eşimde üzülüom diye aramış benii laslyni yaptınmı diyyeee
bu sefer hedef 75
olursam baştan aşağıya ne istiyosan donatacakmış beni
sana inanıyom diyoo peh bende inana bilsem
sanırım yarın kaynanalar sürpriz yapacaklar 1 hafta kalırlar
annalar gene dayanaz kızızmm benden duymuş olma dağınıklığın falan çamaşırın falan varsa topla kaynanalar geliyor diyooo
aman annee 10 yıl oldu evleneli neyimi ayıplıcak diyomm ne dese beğenirsin bu yaştan sonra beni ayıplarlar annelik kadın kendini düşünüyo nası kız yetiştirmiş demesinlermişş
nursena, kıyamam annenebenim kayınvaldem naapar biliyormusun 18 yıllık evliyiz hala geldiğin de çaktırmadan yatak odama bakar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?