Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok imrendim size herşeyden azar azar yeyip 500 kaloriyle sınırlamanıza..

..

teşekkür ederim canım hiç birşey kolay olmuyor hele sorun kilolarsa hiç kolay olmuyo ama ne yaparsın yeter

ki bi kadın istesin elimizden kurtuluşu olmaz Herşeyin kalorisini bilerek yiyince herşey daha rahat oluyor

Merhaba hanımlar burasıda zayıflam takımları gibimi katılabiliyormuyuz boş yeriniz varmıdır 95,400 kg olan bendenize

ne güzel şenlenmiş topiğimiz, maşallah maşallah

Yenam da dönmüş diyeyim, dilimi ısırayım :) yine işin gücün çoğalmasın da hep burada kal canım, hoşgeldin.

masalmelek sen de hoşgeldin, ne güzel hızlı giriş yapmışsın.

geçmişe bakamıyorum, kalkalı bi saat oldu. ders çalışmaktan düzenim değişti. neyse ki korkmadan hızlı giriş yaptım çalışmaya en azından.

diyet falan uzun süredir yoktu zaten. biraz artım var onları da ayın 20sine kadar verip devam etmek istiyorum ondan sonra. açıkçası şu an önceliğim diyetten derse kaydı ama kendimi de kaybetmemem lazım. benden havadisler böyle. arada girip okurum inşallah.

hepinize bol azimler, güzel kilo vermeler dünya tatlıları :)

Son düzenleme:
Tam şu saatlerde dünden kalan patatesimi yedim yanına sabahtan kalma haşlanmış yumurta mı ve üşenmeyip yanlarına

yaptığım salatamı da ekledim bir tane de havuç yedim toplamda 549 kalori aldım akşam da 100 kalorilik birşeyler yiyicem ve on

beş dk lık deli gibi dans edecem ve bu günlükte 500 kaloriyle yoluma devam edecem

Bu arada küçük bir bilgilendirme

Günde 500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -6.41 kg verirsiniz :)
Günde 750 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -5.44 kg verirsiniz :)
Günde 1000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -4.46 kg verirsiniz :)
Günde 1250 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -3.49 kg verirsiniz :)
Günde 1500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -2.52 kg verirsiniz :)
Günde 1750 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -1.54 kg verirsiniz :)
Günde 2000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -0.57 kg verirsiniz :)

Günde 2500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık 1.38 kg alırsınız
Günde 3000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık 3.33 kg alırsınız
Günde 4000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık 7.22 kg alırsınız
Günde 5000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık 11.12 kg alırsınız

(alıntıdır)

hatunlar merhaba,

sonunda gelebildim pazar günü misafir telaşı, pazartesi salı iş yogundu akşamda kurs var ( kpss kursuna basladım bu arada ) akşam 11de anca geliyorum eve.

dün akşam biraz kaçamakçı olmuş olabilirim.

sizde mi kpss mağdurusunuz

Yok okumadım ama ben bunu birebir yaşayınca kaç sene önce ilk kilo almaya başladığım dönemde.Geçenlerde de anlatmıştım hatta çok daha zor geçiyor günler.

selam millet:)

üfff içerisi akşam oluyo gibi kapkaranlık havadan dolayı.....
hava çok kapalı, içim sıkıldı bu karanlıktan

ama yarım saattir bu karanlığı bi kenara iten bi güzellik oldu; ince ince bu senenin ilk karı atıyo şuan dışarda:)))))
inşaallah şöyle hem bi beyaz örtü olur önce, sonrada yarım metre kar bu yağışla...........:119::119:

ben şimdi bi geçmişe bakıyım bakayım......:126:

selamun aleyküm güzeller
biraz geç kalıyorum ama malum işler geç bitiyor

sözüm meclisten dışarı sürüden ayrılanı kurt kapar derlerya
bizde burdan ayrıldıkmı kurt kapıyor yenacım. gel canım gel gel burdan uzaklaşma

belirterek havamı da atarım diyosun ))
belirterek kendime gaz veriyorum

kedidir o kediiii kedi
sen başarırsın nursenacım yeterki iste hemen başla yaparsın canım. aslansın, kaplansın, ceylansın başarırsın ha gayret at kafandaki o kötü düşünceleri. sen istersen gözünün önünde ağzını şapırdata şapırdata yeseler hiiiçç umursamazsın tadına bile bakmazsın

sende iyiki varsın canım buralardan kaybolma arıyoruz seni

zeynepciğin misafirleri gittimi gelir hemen bırakmaz o bizi

sen hepsinin üstesinden gelirsin canım ben sana inanıyorum.

al bendende o kadar

iyiymiş kar duası

Merhaba hanımlar burasıda zayıflam takımları gibimi katılabiliyormuyuz boş yeriniz varmıdır 95,400 kg olan bendenize
her zaman boş yerimiz var canım hoş geldin azmin daim olsun

ay meyracım ben karı hiç sevmem.
yani sevmem derken dokunmayı sevmem. belkide çocukluktan kalma birşey
her şakayı kaldırırım birisi bir parça kar alıp atsa kızarım. kar a dokunmak istemem

her şakayı kaldırırım birisi bir parça kar alıp atsa kızarım. kar a dokunmak istemem

belkide yapısal bişeydir ablacım:)
mesela benim annemde şakayı kaldırır genelde ama suyla yapılan şakalar onu feci kızdırır her zaman:)))
1damla su bile:))))))

ay kar nasıl güzel yağıyo şuan varya abla, iyice çoğaldı.......

karlaaaar düşeeeer düşer düşer ağlarııııım.......
tabi ağlamıyom, sadece şarkı:)

mesela benim annemde şakayı kaldırır genelde ama suyla yapılan şakalar onu feci kızdırır her zaman:)))

ay kar yağarken lapa lapa bende çöpümü mü atıp gelsem ne???:))))
kar altında yürümüş olurum böylece...........
1taşta 2kuş

hadi gidiyom ben çöp atmaya:))))))
gelirim hemen.......

evet çöpü karlar eşliğinde attımda geldim:)))))
şahaneydi, terliklerimden ayağım ıslanmasaydı daha iyiydi:)))
çöp hemen karşıda olunca terlik giyivermiştim.....
gelirken bahçenin duvarından kar aldım elime, içeri apartmana girerkende bi yere attım fırlatarak:)
bu esnada da dafi ablam geldi aklıma:)))))))
ohhhh ne güzel kışın geldiğini anladık bugün şükürler olsun rabbime, mis gibi kar havası kış havası var dışarda...........

valla bende öleyimmm oturduğum salon çocuk oyuncakları nefret ediyom ortadaki minik minik oyuncaklardan sonra mutfak en son yatak odasııı ayrıca yatak odası çocuklardan sonra hakkaten ailecek yaşanan alan olduğu için
öle fantastik romantik heç bişeycik kalmıyor:))))ortalıkta bidiğin yatak oda:)) bişey bulacanı sanmıyom kaynanamın
oooooooooohhhhhhhhhhhhhhh ver çoşkuyu ver çoşkuyuuuuuuuuuuuuuu severim seniii cancağzım:)))

bende karı severim ama doğudaki falan karı gördükten sonra tünel gibi boyumca olamayan kara kar demem ben:)))

ayrıca kar oynamayı sevmezsin ama karsambaç seversin gibime geldi dafiii:=))
pekmezli olsa fena olmaz

İddialar her en kadar ben de ters tepsede bende varım diyorum en azından yeniyıla kadar kilo almamaya çalışırım.)

ooo leeeey ooo leeeeyyyy......
nilüfer buraya yumruk havaya........
nilüfer buraya yumruk havaya..........
helal olsun ablacığıma...............

bende hiç sevmem böyle süprizleri

yatak odası özel bi yerdir, mahremiyeti olan bi yerdir yaaa......
çoğu insan yatak odasının mahremiyetinin olduğu bilgisinden uzak, yoksun........
ben çok dikkat ederim bu konuya, malesef eden az ne kadar çok kızsamda......
aynen benim kvde ille yatak odama göz kaş arası girecek en azından 1kere.......
sebep toplumu diye değil senin kv gibi, sebep bana muhalefet olmak için.....
biliyor yatak odası konusunda hassas olduğumu..... saygı duyması gerekir bu durumda aslında bana.....
amaaaa işte nerdeeee......
anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az........
bi gün ağzımdan bi laf kaçıcak kvye karşı yatak odama girdiği vakit diye ben kendi adıma çok tedirginim bu konuda.......
girme işte girme yaaa.......

yes vardır, hoşgeldin sende aramıza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…