Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar
Sabah. 9 da evden çıktık acayip ayaz vardı delil geçti resmen
Arkadaşın dişini de halledip çarşıya gittik başka bir arkadaşın işleri vardır kendisi 7 aylık hamile de alışverişlerini tamamladık
Sonra bişeyler yedik ve çaya bize geçtik az önce gittiler
Bazlama yemedim ama sipariş verdim yaparız yeriz dedik artık ileriki bir zamanda
Yorgun uykusuz ve donmuş haldeyim

iyi olmuş ablacım, sonra yersin bi kaçamak olarak.......

belki yapısal belki çocukluğumda yaşadığım anılar bilmem :44:
ben çocukken koyun sürümüz vardı bizim. kışın koyunlar hep ağılda olduğu için yem vermek gerekiyordu. annemler yem dökünceye kadar koyunları bahçeye çıkarır ağıla koşmasınlar diye benim elime 1 sopa verir koyunların önüne dikerlerdi. yemler dökülünceye kadar karın altında kardan adama dönerdim. iliklerime kadar donar parmaklarımı hissetmezdim.

ayrıca kar oynamayı sevmezsin ama karsambaç seversin gibime geldi dafiii:=))
pekmezli olsa fena olmaz
o ne kız

Esracım planın dışında mı gelişti kpss ye hazırlanmak...Hiç bahsi geçmemişti değilmi yada benmi hatırlamıyorum..
Fakat çok iyi bir karar vermişsin Allah zihin açıklığı versin,kolay gelsin...İnşallah üstesinden gelirsin rahatlıkla...

Merhaba hanımlar burasıda zayıflam takımları gibimi katılabiliyormuyuz boş yeriniz varmıdır 95,400 kg olan bendenize

Hoşgeldin gırgırına, 3.takımdaydınız sanırım önceden öyle hatırlıyorum...

Mehtapçım naaber.

Sanada kolay gelsin kpss mağduru

Meyra buraya yolla karları, az dokunsun benim uşaklar

Çok haklısın canım ama elimde olmayan sebeplerden dolayı daficiğim...
vakit bulduğum her an size bakıyorum ki ben..

küçücük çoooccuua niye kızıyon ki..

İlk zamanlar, gençliğim de ( senin gibi ) çok kızardım. ama artık kanıksadım olayı..

Sen de üzülme boşver bazı şeyler değişmiyor,değişemiyor...

Ben cuma yine yapıcam..
Beyim istedi naapiim..

diyetinde başarılar umarım bir sürü çok kilo verirsin
inşallah hep beraber verecez
Merhaba hanımlar burasıda zayıflam takımları gibimi katılabiliyormuyuz boş yeriniz varmıdır 95,400 kg olan bendenize
hoşgeldin
ya canım aldıgın kalorı az degılmı bızım kılodalıler için allah korusun hastalanma sonra
ayyyyy çok imrendim yaaa memleket nere canım
mağdurumda maaağdurum iki kere girdim sınava ikisinde de bişey yapamadım. bu sene kursa başladım işe yarar diye. sınav seneye bakcez görcez
rabbim emeklerinin karşılıgını versın guzelim

kıyamam onun etkısı çoktur rabbim gönlunu hep sıcacık yapsın inşallah

Çok tatlısın sen...Veremeyeceğim varsa veririm artık ...Tutmayın beni ..Özlem iyi gaz verdin valla.Allah razı olsun..
sende öylesin ablacım inşallah hep birlikte kurtulacağız bu kilolardan.
artık yemek yok meyra 26 güncük dayanıver yahu :)))) bu arada sen nerdesim kuzum kar falan var?
nilüfer ablacım hırs ve azim benim diğer adım oldu bu konuda :) şaka bir yana ben bu bedende mutsuzum ve kendimi mutsuz etmeye hakkım yok .daha şık daha güzel görünmek varken neden taşıyayım onca yükü.
geçen yıl kilo verdiğimde şunu söylüyordum özellikle 19 kiloyu verince içimden bir damacana çıktı yani vücudumdan bir damacanayı indirdim dedim. düşünsene hergün onu heryere taşıdığını tamda yaptığımız bu değil mi? ay o beni taşıyormu da ben onu taşıyayim :))))
seninde olmana çok sevindim ,hepberaber azda olsa vereceğiz yeterki gitsinler...

sende öylesin canımmmmmm hep beraber devammmm

YENİ YILA 26 GÜN KALDI UNUTMAYIN 26 GÜN BİRAZ HIZLANIYORUZ !!!

HATIRLATMAMI YAPAYIMDA

bugün yediklerimi de yazayım

SABAH:
3 kuru kayısı
10 zeytin
1 salatalık
1 avyç büyüklüğünde peynir
1 çay bardağı badem

ÖĞLE:
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt

AKŞAM:
1 tabak taze fasulye
salata
1 kase yoğurt

bu arada ben yumurtayı bıraktım şimdilik çünkü yüzümde sivilce gibi içi sarımtrak sıvı dolu birşeyler çıktı bende yumurtadan şüphelendim herhalde alerji yaptı dedim. karatay grubunda sordum onun yerine ne yiyebilirim diye , kaymak, süt ,yoğurt, köfte, kıyma, mantar, sucuk, pastırma (protein grubu) vb şeyler tüketebilirsin dediler. bende 1 bardak süt içmeye karar verdim. bazen kıyma falanda kavururum olmazsa. 1 hafta deneyeceğim eğer artış olmaazsa suçlu yumurta :) yok devam ederse kuruyemiş olabilir diyorum o zamanda onun yerine birşey bulmak lazım offfff :) gerçi günde 2 yumurta bana çok bazen 1de yedim zaten pek sevmem işime gelir yani. muzda yiyebilirmişim bu arada :) valla bu karatay oldukça esnek ve seçenekli ben çok kolay uyguluyorum ya. bu akşam eşime ve oğluma pilavda yaptım ama yemedim. sadece oğluma ısıtırken 1 kaşık var yok ısısına baktım :)

BEYZA abla sende böyle bir sorun oldu mu ?

mağdurumda maaağdurum iki kere girdim sınava ikisinde de bişey yapamadım. bu sene kursa başladım işe yarar diye. sınav seneye bakcez görcez

hakkınızda hayırlısı olsun canımcım bende ikinci kere giricem ilkine girmesem daha iyiydi o derece İnşallah ikincisinde daha iyi olur

hepimiz için çooook iyi olur

Son düzenleyen: Moderatör:
tamam hadi bakalım. kaçamak yok söz mü yoksa gelir zopaaaaa

çok ama çok haklısın ablacım.

vallah suan dan itibaren tamam kacamak yok :) bir kac gundur yemek yapmakla pek ugrasma hevesim olmadigindan kilo aldim sanirim

sol kolum agriyor sorun varda... yemegi esim yapinca soyle oldu 1aksam pizza siparisi,.. bir aksam makarna et :) bu aksamda kahvalti tarzi. gerci yinede az yedim hep ama aldim galiba... (tarti oyle diyorda)

vallah helal olsun esine cok guzel destek oluyor ve bastan asagiya donaticam diyerekte iyi gaz veriyor :)

annene kiyamam :) ama hakli kadincagiz canim :)

inşallah hep beraber verecez

ya canım aldıgın kalorı az degılmı bızım kılodalıler için allah korusun hastalanma sonra

Ayy inşallah hasta olmam:18: Evet az bir kalori ama sağlıklı şeyler yiyorum aslında hiçbirşey yenmez bu kadar kaloriye diye düşüne bilirsiniz

belki ama ben aç hissetmiyorum zaten illa 500 olacak diye kasmıyorum kendimi sadece dikkat ediyorum işte bütün gün yediklerim

bunlar :)

1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek 39 kcal
1 Adet Yumurta (Haşlanmış) 80 kcal
3 Adet Yeşil Zeytin 21 kcal
1 Çay Bardağı (100ml) Lipton Limonlu Yeşil Çay 1 kcal
1 Yemek Kaşığı (10gr) Keten Tohumu 37 kcal
1 Adet Mandalina 50 kcal
1 Adet Ceviz 27 kcal
yarım tane cennet hurması 29 kcal
1 Adet Havuç 26 kcal
1 Adet Haşlanmış Patates100 kcal
1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (Yağsız) 42 kcal
1 Adet Yumurta (Haşlanmış) 80 kcal
100gr Yoğurt (Yarım Yağlı) 12 kcal
1 Porsiyon (200gr) Karnıbahar / Karnabahar (Pişmiş) 36 kcal
100gr Kırmızı Pancar 22 kcal
1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (Yağsız) 21 kcal
1dilim edirne peyniri 59 kcal

Alınan Kalori Toplamı = 666 kcal

15dk Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) 75 kcal
15dk Yürümekk / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo)75 kcal

Yakılan Kalori Toplamı150 kcal

Özlemciğim hırs bakımından. ben hiç ortalamanın üstüne çıkmadım hayatım da. öğrenciyken çalıırken vb..silik bir tipte değilim ama ne diyorlar şimdi, trendy laf popüler değilim..
Bu bedende acaip mutsuzum ama ben naapıyorum senin gibi üstüne gitmektense daha fazla yiyerek daha fazla kilo alıyorum bir nevi kaçış,kurtuluş,reddediş..
Psikolojide vardır sorunların üstüne giderek yenersiniz ama ben yokmuş gibi davranırım hep...Örneğin annemi kaybettiğimde ölümünü reddederdim yaşıyor gibi davranırdım etrafımda..sonraları bilinç altı bu tabiii zamanı geldiğin de şak diye suratına vuruyor. sen zamanın da bunları yaşadın ama yokmuş gibi yaptın aslın da varlar. ben gerçeği kabullendiğim de ölümüne yemek yemeye başladım. sürekli yemek yedim, yedim,yedim.. Zaten alt yapı da hazır şişman bir bebek olarak dünyaya gelmek gibi..

Nerden nereye gelmiişim,ne alaka silmeye üşendim şimdi mesajı) Velhasıl kelam çok haklısın örtmenim..İyi ki yeniden geldin aramıza taze kan oldun..

Benim de damacanalarım var ben de atıcam onları işte görürsünüz

Kuruyemiş yapmış olabilir gibi geldi bana..Çİğ tüketiyorsun değilmi.? kavrulmuş olanı değil.
geçmiş olsun..

Son düzenleme:
Bu akşam yemeği işleri çabucak halledip kendime vakit bile ayırdım...Dünden yemeğim vardı ıspanak. yanına tavuklu bulgur ilave ettim..
Şimdi çay içiyoruz...
eşim oğlanla fareli bir film izliyor kızım yarınki edebiyat sınavına hazırlanıyor hiiç te sevmez..
Çok yoruluyor kuzum yaaa..Allah yardımcısı olsun kızımın ve tüm öğrencilerin...

asuuuuu..

Yaşasın uzun zaman sonra denk geldik...nasılsın canım eşin nasıl.?

İyi akşamlar
Nilüfercim bende bir türlü toplayamıyorum of yaaa
Gaza neyim de gelmiyorum
Bikaç gündür tartılmadım inşallah almamışımdır yine

İyi akşamlar
Nilüfercim bende bir türlü toplayamıyorum of yaaa
Gaza neyim de gelmiyorum
Bikaç gündür tartılmadım inşallah almamışımdır yine

Almamışsındır inşallah asucum..
Sen de çok zor günler geçirdin bundan sonra yavaş yavaş toparlarız inanıyorum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…