- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Almamışsındır inşallah asucum..
Sen de çok zor günler geçirdin bundan sonra yavaş yavaş toparlarız inanıyorum ben...
Kızların derslerini sormuştun yenacım ancak aklıma geldi kusura bakma büyüğün dersleri genelde iyi bir tek matematik vasat zaten tm ci ama geometrisi iyi bu sene
Küçükde durum biraz vahim geneli vasat birkaçı iyi birkaçı da epey kötü
Fizik bence en ağır ders zaten ama kızın halleder canım inşallah
Inşallah canım umudu kaybetmiyoruz tabii yine de :)
Cuma bazlamaya geleyim bari :))
Öğleden önce hastaneye gideceğiz eşim için ama öğleden sonra müsaitim :)))
Aİlecek bekliyorum o zaman)
kontrol içinmi gidiyosunuz.?
Kızlar,
ben uzun süredir antibiyotik kullanıyorum biliyosunuz...Dün yaseminle görüşürken karaciğeri korumak için bitkisel destek alıyormusun dedi.
Bende niye böyle bişey yapmıyorum dedim kendi kendime..
Bu konuyu araştıracağım ama sizlerin uyguladığı yahut bildiği yöntemler varmı.? Özellikle Esra annenden dolayı bilgilisindir bu konuda...
Enginarı çok severim ama mevsimi değil..O cepte
Günaydın hatun kişiler..
Topikte azim rüzgarları esiyor.Harikasınız...
ÖZlemciğim hayranım bu konudaki hırsına...Emziriyor olmanda büyük avantaj ve sen çok iyi değerlendiriyorsun...
İddialar her en kadar ben de ters tepsede bende varım diyorum en azından yeniyıla kadar kilo almamaya çalışırım.)
Beyzuş, her daim destekleyici sözlerin için çok teşekkür ederim.. canımsın..bu arada mesajım yanlış algılandı sanırım kilom vahim durumda..Üst sınırım 107 kilo idi ve ben şu an 2 kilo eksiğim sadece ;( düşün 105 demeye dilim varmıyor. ;(
Olsun sizi okuyunca çok heveslendim ben..
beyzuşum ben antibiyotik kullanıyorum birde..3. ayındayım bu ay son olacak umarım...Onlar da beni acaip şişirdi ve iştahım tavan yaptı..İşyerindeki yemekler kötü ben doyayım diye karbona yoğunlaştım zaten oldum olası çok severim hamur olayını..
bunların hiçbiri neden değildir dikkat edilince ama günah çıkarma isteği duydum sanırım....
Asucum,keşke gelseydin bi koşuÖğlene kadar evdeydim ben de yirdik ne güzel..
Daficiğim, dün yaseminle görüştüm sesi iyi geliyordu..Oda antibiyotik kullanıyordu faydası olmuş...
Benim hiç bilgim yok bu konuda Dr bişey demedi mi peki ve ne kadar kaldı tedavin canım
Elmalı kurabiyem benim.(üstü pudra şekerli)
105 bile yakışır sana..Evet mesajı yanlış anladım.Vardır bunda da bir hayır.Demek ki kiloları 2 şer 2 şer vereceksin..
Nilüferim; neden bu kadar uzun süreli antibiyotik kullanman gerekti canım.(özel değilse tabii).Çok geçmiş olsun tatlım benim..
Haydi yılbaşına kadar ne verebiliyorsak verelim şu kilolardan.
Ayrıca başka topiklerde dolaşma kendi topiciğine dön hayatım.Bekliyorum..
Artık İzmir'e kış geldi...Feci soğuk bırrrr...
Bünye alışkın olmayınca ayaklar ve eller buz kıvamın da...
Oğlumla konuştum telde..Diyor ki anne öğretmenimiz kar duası yapıcakmış kar yağıcak burda)
Öğretmeniyle konuştum olayı bıktırmışlar kadını ne zaman kar yağıcak diye ben de dayanamdım öoyle dedim diyo
2 ay bitti 3.aydayım..
Doktor birşey demedi sadece her ay kan örneğine bakılıyor..
İçi de bol cevizli değilmi.
Ahhh beyzuşum biliyosun sen de nefes almak bile çok güçleşiyor neysee umutsuz değilim yaa hallederiz hep beraber...
Bak nasıl ajanlık yapıyomuş)) arkadaş İzmirli şişko ya ben de bulmuşken bırakmıyayım dedim )
Antibiyotiği tırnak mantarı için kullanıyorum tatlım...Çok ilerlemiş bende ki,şekil bozukluğu ve renk değişikliğinden ötürü...
Hemşerim nasılsın işler yoğun mu yine
Beyzuş ablacım sana da iyi akşamlar
Hemşerim nasılsın işler yoğun mu yine
Beyzuş ablacım sana da iyi akşamlar
Esra da gelmiş tenefüste herhalde
iyi akşamlar güzellerrr
ne güzel birçok sayfa birikmiş
Yenam saraçoğlunun sitesinde birşeyler yazıyor ama sen kendin okursan daha iyi olur antibiyotik vücuttan nasıl atılır diye anlatıyor
Evet canım maalesef nefes olayı berbat.Eğilip bir iş yapmak külfet oldu artık...
Ajanlık yaparım tabii..Özledim bol cevizli elmalı kurabiyem..
Mantar demek...İyi bari diyesim geldi valla.3 aydır kullanıyorum deyince korktum ne yalan söyleyeyim.Geçmiş olsun hayatım..
OĞluma hikaye okudum az önce. hiç birşeyden memnun olmayan bir mermer ustasını anlatıyor, konu insan gücü ve aklı..
Bana sorusu.
anne, insanlar herşeyden güçlümü.??
Evet güçlü.
Peki dağı neden itemiyoruz..?
Dumur olmuş bir vaziyette kem küm ettim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?