OĞluma hikaye okudum az önce. hiç birşeyden memnun olmayan bir mermer ustasını anlatıyor, konu insan gücü ve aklı..
Bana sorusu.
anne, insanlar herşeyden güçlümü.??
Evet güçlü.
Peki dağı neden itemiyoruz..?
Dumur olmuş bir vaziyette kem küm ettim)
Yenam ben sadece arattırdım konuyu üyelik gerekip gerekmediğini bilmiyorum canım
Dumur olmamak eldemi canım..Öyle şeyler soruyorlar ki ...
Egemen'in babası ergenliğinin başlarındayken bana ne sordu biliyormusun...
''Teyze çocuk nasıl oluyor diye sormayacağım öğretmenlerimiz anlattı ama Hz Adem ile Havva çocuğun nasıl yapıldığını nereden
öğrenmişlerde bebekleri olmuş.Onlar yalnızmış öğretmenleri yokmuş ki..Hı teyze hııı nasıl akıl etmişler''
Gözlerim pörtledi..Boğazım tıkandı falan''Allah onların kalbine ve beynine bu duyguyu vermiş onlar Allah tarafından bilmişler'' falan dedim..Gene de anlamadım deyip gitti...
Arada hatırlar güleriz..
hahaha pişman oldun demi söylediğine...
Bak yine dumur oldum..
Hakkaten sağlam soruymuş Yerin de olmak istemezdim beyzuşum inan...
Bu arada egemenin kime çektiği belli
E geçen de barış diyorki anne nasıl çocuk oluyor biliyomusun.?
Baba anneye çekirdek veriyor anne onu yutuyor sonra karnı büyüyor bebekte ben büyüdüm artık deyince doktor karnından çıkarıyor.))
Esracım planın dışında mı gelişti kpss ye hazırlanmak...Hiç bahsi geçmemişti değilmi yada benmi hatırlamıyorum..
Fakat çok iyi bir karar vermişsin Allah zihin açıklığı versin,kolay gelsin...İnşallah üstesinden gelirsin rahatlıkla...
Kızlar,
ben uzun süredir antibiyotik kullanıyorum biliyosunuz...Dün yaseminle görüşürken karaciğeri korumak için bitkisel destek alıyormusun dedi.
Bende niye böyle bişey yapmıyorum dedim kendi kendime..
Bu konuyu araştıracağım ama sizlerin uyguladığı yahut bildiği yöntemler varmı.? Özellikle Esra annenden dolayı bilgilisindir bu konuda...
Enginarı çok severim ama mevsimi değil..O cepte
Hemşerim nasılsın işler yoğun mu yine
Beyzuş ablacım sana da iyi akşamlar
Esra da gelmiş tenefüste herhalde
OĞluma hikaye okudum az önce. hiç birşeyden memnun olmayan bir mermer ustasını anlatıyor, konu insan gücü ve aklı..
Bana sorusu.
anne, insanlar herşeyden güçlümü.??
Evet güçlü.
Peki dağı neden itemiyoruz..?
Dumur olmuş bir vaziyette kem küm ettim)
İyiyim hemşerim işler hep yoğun yaz modu bitti derken farklı işler başlıyornaynı tempo devam canım.
Esram örtmen kızıcak tenefüsü fazla uzatma
Esra çıkamadı geçmişten..Alışkın değil tabiii bunca sayfa okumayalı uzun zaman oldu)
Baba anneye çekirdek veriyor anne onu yutuyor sonra karnı büyüyor bebekte ben büyüdüm artık deyince doktor karnından çıkarıyor.))
Teşekkür ederim esracım uzun uzun yazmışsın...yazının sonunda ''bildiğin diyet'' demen harika olmuş))
Ben en iyisi önümüzde ki ay doktora gittiğim de sorayım ama onlar da kimyasal destek önerir yahut gerek yok der...
ben dediğin gibi beslenmeme dikkat edeyim bu süreçte...
ya bi bilsen ben neler çekiyorum o "bildiğin diyet"ten :)
annemle geçen sene eylülde aynı kilodaydık. 88 falan. kardeşim askerdeyken kilo vermeye başladı doktorun tavsiyeleriyle. kadın karaciğer koruması adı altında 69 kgma düştü ben hala 79um :) yani benim için de çok acı ama gerçekten bildiğin diyet
Ayy inşallah hasta olmam:18: Evet az bir kalori ama sağlıklı şeyler yiyorum aslında hiçbirşey yenmez bu kadar kaloriye diye düşüne bilirsiniz
belki ama ben aç hissetmiyorum zaten illa 500 olacak diye kasmıyorum kendimi sadece dikkat ediyorum işte bütün gün yediklerim
bunlar :)
1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek 39 kcal
1 Adet Yumurta (Haşlanmış) 80 kcal
3 Adet Yeşil Zeytin 21 kcal
1 Çay Bardağı (100ml) Lipton Limonlu Yeşil Çay 1 kcal
1 Yemek Kaşığı (10gr) Keten Tohumu 37 kcal
1 Adet Mandalina 50 kcal
1 Adet Ceviz 27 kcal
yarım tane cennet hurması 29 kcal
1 Adet Havuç 26 kcal
1 Adet Haşlanmış Patates100 kcal
1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (Yağsız) 42 kcal
1 Adet Yumurta (Haşlanmış) 80 kcal
100gr Yoğurt (Yarım Yağlı) 12 kcal
1 Porsiyon (200gr) Karnıbahar / Karnabahar (Pişmiş) 36 kcal
100gr Kırmızı Pancar 22 kcal
1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (Yağsız) 21 kcal
1dilim edirne peyniri 59 kcal
Alınan Kalori Toplamı = 666 kcal
15dk Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) 75 kcal
15dk Yürümekk / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo)75 kcal
canım evet yedıklerının hepsı salıklı amahıç salıklı yaglardan tuketmıyorsun mesela bıde bunu zayıflayınca devam ettıremezsen hemen gerı alırsın ben okadar dusuk kalorılı dıyet yaptımkı sanuç hep husran suan 143 kıloyum sen dusün salık herşeyden onem lı canım Yakılan Kalori Toplamı150 kcal
annemle geçen sene eylülde aynı kilodaydık. 88 falan. kardeşim askerdeyken kilo vermeye başladı doktorun tavsiyeleriyle. kadın karaciğer koruması adı altında 69 kgma düştü ben hala 79um :) yani benim için de çok acı ama gerçekten bildiğin diyet
Hangi diyet bu canım...Ben de faydalansam...
Çok güzel kilo vermişsin maaşallah...
Hangi diyet bu canım...Ben de faydalansam...
Çok güzel kilo vermişsin maaşallah...
maşallah 69 a düştü demek..Umarım bir daha kilo almaz annen...
Sen de çok iyisin bence ders çalışırken bile kilonu korumuşsun daha ne olsun...
sağol canım :)
az buçuk artılar var ama başa çıkacağım inşallah aramızda kalsın
insanlar ve ihtiyaçları farklı olduğu gibi inanışlarıda farklı tabi. hırs yapmak konusuna gelince canım aslında her konuda değil bu . önceden gayet normal bir kilodayken birden almış olmam ve bunu kabullenememem azmimi artırdı. dediğin doğru ben genelde korkularımın üstüne giderim ,gidebileceğim herşeyin üstüne giderim aslında. bence sende bunu gayet rahat yapabilecek birisn sadece yeterince istemiyorsun gibi. ama ben sana inanıyorum yeni yıla en az 2 kilo daha az gireceksin...Özlemciğim hırs bakımından. ben hiç ortalamanın üstüne çıkmadım hayatım da. öğrenciyken çalıırken vb..silik bir tipte değilim ama ne diyorlar şimdi, trendy laf popüler değilim..
Bu bedende acaip mutsuzum ama ben naapıyorum senin gibi üstüne gitmektense daha fazla yiyerek daha fazla kilo alıyorum bir nevi kaçış,kurtuluş,reddediş..
Psikolojide vardır sorunların üstüne giderek yenersiniz ama ben yokmuş gibi davranırım hep...Örneğin annemi kaybettiğimde ölümünü reddederdim yaşıyor gibi davranırdım etrafımda..sonraları bilinç altı bu tabiii zamanı geldiğin de şak diye suratına vuruyor. sen zamanın da bunları yaşadın ama yokmuş gibi yaptın aslın da varlar. ben gerçeği kabullendiğim de ölümüne yemek yemeye başladım. sürekli yemek yedim, yedim,yedim.. Zaten alt yapı da hazır şişman bir bebek olarak dünyaya gelmek gibi..
Nerden nereye gelmiişim,ne alaka silmeye üşendim şimdi mesajı) Velhasıl kelam çok haklısın örtmenim..İyi ki yeniden geldin aramıza taze kan oldun..
Benim de damacanalarım var ben de atıcam onları işte görürsünüz
Kuruyemiş yapmış olabilir gibi geldi bana..Çİğ tüketiyorsun değilmi.? kavrulmuş olanı değil.
geçmiş olsun..
başarılar kuzucuğaBu akşam yemeği işleri çabucak halledip kendime vakit bile ayırdım...Dünden yemeğim vardı ıspanak. yanına tavuklu bulgur ilave ettim..
Şimdi çay içiyoruz...
eşim oğlanla fareli bir film izliyor kızım yarınki edebiyat sınavına hazırlanıyor hiiç te sevmez..
Çok yoruluyor kuzum yaaa..Allah yardımcısı olsun kızımın ve tüm öğrencilerin...
inşallah almamışsındır, seni gaza getirmek için ne yapmalıyım düşünüyorum halaİyi akşamlar
Nilüfercim bende bir türlü toplayamıyorum of yaaa
Gaza neyim de gelmiyorum
Bikaç gündür tartılmadım inşallah almamışımdır yine
hiç bilmiyorum canımKızlar,
ben uzun süredir antibiyotik kullanıyorum biliyosunuz...Dün yaseminle görüşürken karaciğeri korumak için bitkisel destek alıyormusun dedi.
Bende niye böyle bişey yapmıyorum dedim kendi kendime..
Bu konuyu araştıracağım ama sizlerin uyguladığı yahut bildiği yöntemler varmı.? Özellikle Esra annenden dolayı bilgilisindir bu konuda...
Enginarı çok severim ama mevsimi değil..O cepte
iyi akşamlarrrrrrrriyi akşamlar güzellerrr
ne güzel birçok sayfa birikmiş
Yenam saraçoğlunun sitesinde birşeyler yazıyor ama sen kendin okursan daha iyi olur antibiyotik vücuttan nasıl atılır diye anlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?