Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Özlem de bebelerini uyutup geldi..

Hoşgeldin özlemciğim..

tuş sesleri yüzünden arada gözlerini belerten bir koltuk uyuyanı var yanımda

siz muhabbet edin bol bol, ben de okurum sadece napayım.

hepinize iyi geceler dünya güzelleri

Beyzuşum Erman'ın annesi nasıl.? İyiydi gerçi ama sormak istedim...

İnşşallah nevinin babası da çok iyi olur...

İyi canım sağolasın...

Terapiden sonra çok halsiz oluyor malum.Bağışıklık sistemi de etkilendiğinden ağzında yaralar falan çıkıyor.Tam iyileşirken ikinci terapi

vakti geliyor.Sanırım tedavi bitince iyi olacak ancak...2 terapisi kaldı...

Önce teşhis konamadı;ne tür olduğu konusunda.Dizinde başladığı için kemik üzerinde durdular...Sonradan diz arkasında bulunan lenflerden başladığı tespit edildi.Dr u kemik değil ya gözün aydın lenfoma bizim için en kolay tedavi edilen tür.Hiç üzülmeyin demiş.İnşallah öyledir ve tez zamanda şifa bulur.
Nevin'in babacığına da acil şifalar inşallah..

Özlem de bebelerini uyutup geldi..

Hoşgeldin özlemciğim..

nerdeeeeeee ikiside uyanık babalarıyla oynuyorlar. oğlum normalde erken yatardı kızımın sesine yatamıyor ve uyamaları 12yi buluyor. eşimle birbirimize ayıracak 1 dkmız yok desek yeridir

bugünki menüm
sabah
2 dilim tam bugday ekmegı
1 dılım kasar
4 zeytın
3 cevız
1 tatkı kasıgı kadar bal
ara 1 hurma
oglen yarım tabak sulu et
1 dılım ekmek
aksam balık bol salata
çokmu omus ne bugun ama ilk gün inşallah sonrası daha iyi gelir allah yarın bana sabır versın mısafırle en az zararla kurtulmaya çalısıcam

tuş sesleri yüzünden arada gözlerini belerten bir koltuk uyuyanı var yanımda

siz muhabbet edin bol bol, ben de okurum sadece napayım.

hepinize iyi geceler dünya güzelleri

) İyi geceler.. koltuk uykusu da pek bi datlu oliii )

Sağol canım...

Olsun yavaş olsun ;kalıcı olsun...Annen içinde çok sevindim.Maaşallah...

Afiyet olsun hayriye..

nerdeeeeeee ikiside uyanık babalarıyla oynuyorlar. oğlum normalde erken yatardı kızımın sesine yatamıyor ve uyamaları 12yi buluyor. eşimle birbirimize ayıracak 1 dkmız yok desek yeridir

Kolay değil canım...Zor dönemler ama geçici dönem..
Allah yardımcınız olsun...
Göreve başladığında oğlanın bakıcısımı bakıcak kızada.?

İnşallah beyzuşum iyileşicek..Rabbim tüm hastalara ve Gönül ablaya şifa versin...

İnşallah canım inşallah..Nerede varsa rabbim şifalar versin cümlesine...

Bu arada anneme söylemedik çok üzülüyor ve geceleri uyuyamıyor.Gönül ablayıda sever ayrıca,daha çok üzülürdü.Bilmeyince sorunlar yaşıyoruz..Öpmek istiyor Gönül ablayı biz araya giriyoruz öptürmüyoruz bağışıklık sistemi zayıf ya..Anlamıyor tabii ''amannnn bu Gönül karısı da çok temiz titizdir bilirim ama ne bu canım insan görümcesini öpmez mi..Aaaaaa yeni yıkandım ayol''diyor.Bir şey diyemiyoruz nasılsa 10 dak sonra unutuyor diye...
Ha bu arada annem canı isterse ''okey '' diyor tv den duya duya yerleşmiş diline.İlk duyduğumuzda az gülmedik ablamla..Çok gülersekte kızıyor gerçi.Arsız arsız gülmeyin karşımda ne oldu ben duymadım komik bir şeymi oldu falan...İşte böyle canım okey???

18 ziyaretçi varmış..

---

İyi geceler Allah rahatlık versin ...

Beyzuşum öpüyorum..

İyi geceler Özlem;hoş geldin...

İşin zor valla iki yavruyla ama sonrası çok güzel...Zorlukları unutursun gider zaten...

anlattıklarından dolayı bayılıyorum annene..Anneni görmeyi, sohbet etmeyi çok isterim...

Bellimi olur dünya küçük bakarsın karşılaşırız annenle ve ben de kendimi öptürmem..

Okey canım..

İnşallah canım..Belli mi olur tabii.Allah yazdıysa görüşürüz inşallah...Annemde sevinir...Öpmek için elinden geleni yapar ;sen de kıyamazsın.....

Öptüm tostocamannnn

hayırlı akşamlar arkadaşlar.
ben ancak oturabildim.Dedim ben çok zengin olacağım çokkkk zengin olacağım.(kırk kere söylersem olur)ve bende kendime çokkkkkkkk zaman ayırabileceğim.Akşam 3 haftadır kazağımı elime ilk kez aldım kol kestim bu hafta bitiririm inşallah. ayın 15 inde sınavlarım var hiçççç çalışmadım daha son hafta çalışırım herhalde.
işten geldim dünden yemeğim olduğundan apar topar çıktım gittim spora 1 saat spor 15 dk koşu 15 dk hızlı tempo yürüyüş
sabah:sarımsak çayı+yeşil çay(ben bu hafta yoğunluktan kahvaltı yapamıyorum hiç)
Öğlen:1 yk tavuk sote+ 1 yk karnıbahar+salata+fırında sütlaç
Ara:yeşil çay+sarımsak çayı
Akşam:1 yk beksimetli salata
karışık bitki çayım

maşaallah sohbet almış başını yürümüş gitmiş:)

eşimde yanımda horlaya horlaya uyuyo:)
kaldırıyımda yerine yatsın, ille biraz kanepede uyuyacam diye inat eder:)
eh biraz oldu geçti artık......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…