masallah canım annene darısı bızım basımıza rabbım hastalık vermeden kurtulmak nasıp etsın şu kılolardan
KEsinlikle çıkarsın..Seneye bu vakitler zayıf kamu çalışanı olursun inş..
Beyzuşum Erman'ın annesi nasıl.? İyiydi gerçi ama sormak istedim...
İnşşallah nevinin babası da çok iyi olur...
Özlem de bebelerini uyutup geldi..
Hoşgeldin özlemciğim..
tuş sesleri yüzünden arada gözlerini belerten bir koltuk uyuyanı var yanımda
siz muhabbet edin bol bol, ben de okurum sadece napayım.
hepinize iyi geceler dünya güzelleri
ablacım benimkini soruyorsan benimki genel olarak klasik diyetisyen diyetlerine benziyor ama her şeyden yiyorum az az. ben 2012 haziranda 99 ile başladım, yavaş gitti ama gitti şükür. istikrar sağlayamıyorum bi türlü ama yavaş da olsa veriyorum. en son dilara koçağın afiyetle diyet kitabını almıştım, genelde çok benziyor oradaki sistem benim düzenime.
anneminki dediğim gibi sebze meyve ağırlıklı beslenme :) adı diyet değil ama diyetten daha çok kilo verdirdiği kesin.
cumadan itibaren yazmaya başlarım inşallah ben de yediklerimi :)
bugünki menüm
sabah
2 dilim tam bugday ekmegı
1 dılım kasar
4 zeytın
3 cevız
1 tatkı kasıgı kadar bal
ara 1 hurma
oglen yarım tabak sulu et
1 dılım ekmek
aksam balık bol salata
çokmu omus ne bugun ama ilk gün inşallah sonrası daha iyi gelir allah yarın bana sabır versın mısafırle en az zararla kurtulmaya çalısıcam
nerdeeeeeee ikiside uyanık babalarıyla oynuyorlar. oğlum normalde erken yatardı kızımın sesine yatamıyor ve uyamaları 12yi buluyor. eşimle birbirimize ayıracak 1 dkmız yok desek yeridir
İyi canım sağolasın...
Terapiden sonra çok halsiz oluyor malum.Bağışıklık sistemi de etkilendiğinden ağzında yaralar falan çıkıyor.Tam iyileşirken ikinci terapi
vakti geliyor.Sanırım tedavi bitince iyi olacak ancak...2 terapisi kaldı...
Önce teşhis konamadı;ne tür olduğu konusunda.Dizinde başladığı için kemik üzerinde durdular...Sonradan diz arkasında bulunan lenflerden başladığı tespit edildi.Dr u kemik değil ya gözün aydın lenfoma bizim için en kolay tedavi edilen tür.Hiç üzülmeyin demiş.İnşallah öyledir ve tez zamanda şifa bulur.
Nevin'in babacığına da acil şifalar inşallah..
Afiyet olsun hayriye..
Kolay değil canım...Zor dönemler ama geçici dönem..
Allah yardımcınız olsun...
Göreve başladığında oğlanın bakıcısımı bakıcak kızada.?
İnşallah beyzuşum iyileşicek..Rabbim tüm hastalara ve Gönül ablaya şifa versin...
nerdeeeeeee ikiside uyanık babalarıyla oynuyorlar. oğlum normalde erken yatardı kızımın sesine yatamıyor ve uyamaları 12yi buluyor. eşimle birbirimize ayıracak 1 dkmız yok desek yeridir
İnşallah canım inşallah..Nerede varsa rabbim şifalar versin cümlesine...
Bu arada anneme söylemedik çok üzülüyor ve geceleri uyuyamıyor.Gönül ablayıda sever ayrıca,daha çok üzülürdü.Bilmeyince sorunlar yaşıyoruz..Öpmek istiyor Gönül ablayı biz araya giriyoruz öptürmüyoruz bağışıklık sistemi zayıf ya..Anlamıyor tabii ''amannnn bu Gönül karısı da çok temiz titizdir bilirim ama ne bu canım insan görümcesini öpmez mi..Aaaaaa yeni yıkandım ayol''diyor.Bir şey diyemiyoruz nasılsa 10 dak sonra unutuyor diye...
Ha bu arada annem canı isterse ''okey '' diyor tv den duya duya yerleşmiş diline.İlk duyduğumuzda az gülmedik ablamla..Çok gülersekte kızıyor gerçi.Arsız arsız gülmeyin karşımda ne oldu ben duymadım komik bir şeymi oldu falan...İşte böyle canım okey???
anlattıklarından dolayı bayılıyorum annene..Anneni görmeyi, sohbet etmeyi çok isterim...
Bellimi olur dünya küçük bakarsın karşılaşırız annenle ve ben de kendimi öptürmem..
Okey canım..
maşaallah sohbet almış başını yürümüş gitmiş:)
eşimde yanımda horlaya horlaya uyuyo:)
kaldırıyımda yerine yatsın, ille biraz kanepede uyuyacam diye inat eder:)
eh biraz oldu geçti artık......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?