evet herkes gitmiş artık bende oturuncaya kadar saat kaç oldu
ay kızlar kar ikindinden beri hala bolca ve ince kar şeklinde hala yağıyor aralıksızca:)
şimdi pencereden baktımda şahane dışarısı.....
dışarı çıkıp yürüyesim geldiiiii......:103::103::103:
aynı ocak ayı gibi dışarısı....
okulun bahçesindeki çamlar öyle güzel görünüyoki karlı halleriyle....
galiba kar 15-20cmyi buldu şuan:)
evet gitmişler canım....
sen kaçta yatıyorsun genelde? çalıştığın için merak ettim.....
ne işle meşgulsun?
benimde yarın tartı günüm, ayyy kaç çıkacam merak ediyorum, bu hafta bol kaçamaklı olduğundan +çıkmazsam göbek atıcam dermişim:))):86::86::86:
gerçekten çok zorlanıyorum bazen. çıldırtmıyorlar desem yalan olur ama evet geçici bir dönem. yazı düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum. ikisi birbirine arkadaş olur diyorum. bardağın dolu tarafını görme meselesi :))) bir de bu benim son bebeğim öpe koklaya büyüteyim diyorum o biraz bana moral oluyor yoksa kızım çekilir dert değil :) oğluşum çok sakin çok efendi maşallah çok anlayışlı. öyle inatlaşması ,tutturması yok . bende ona elimden geldiğince fırsat yaratmaya daha çok oyun oynamaya çalışıyorum ki kardeşini kıskanmasın diye. sonradan geldi annemi aldı demesin diye. ilgimi azaltmak oğluşumu üzmek istemiyorum. hiç kıyamıyorum ona hiççç canımıniçi benim. akıllı kuzum. rabbim herkesin evladını bağışlasın, sağlık sıhhat versin inşallah...Afiyet olsun hayriye..
Kolay değil canım...Zor dönemler ama geçici dönem..
Allah yardımcınız olsun...
Göreve başladığında oğlanın bakıcısımı bakıcak kızada.?
İnşallah beyzuşum iyileşicek..Rabbim tüm hastalara ve Gönül ablaya şifa versin...
inşallah ablacım inşallah. zor ama zevkli... yaza herşey daha güzel olur umudundayım.İyi geceler Özlem;hoş geldin...
İşin zor valla iki yavruyla ama sonrası çok güzel...Zorlukları unutursun gider zaten...
ay kızlar kar ikindinden beri hala bolca ve ince kar şeklinde hala yağıyor aralıksızca:)
şimdi pencereden baktımda şahane dışarısı.....
dışarı çıkıp yürüyesim geldiiiii......:103::103::103:
aynı ocak ayı gibi dışarısı....
okulun bahçesindeki çamlar öyle güzel görünüyoki karlı halleriyle....
galiba kar 15-20cmyi buldu şuan:)
ne güzel aslında.Allah dışarıda olanlara güç kuvvet versin valla havalar gerçekten çok soğuk
2 yi buluyor en erken yattığım 1.
ben finans+bilgi işlem sorumlusuyum.
benimde bu hafta biraz sabit gidiyor fakat hem mağlum günlerimdeyim hemde içimde aşk yok geçen haftalarda çok daha istekliydim diyetten taviz vermiyorum ama psikolojim kötü.Havalarda çok soğuk.
İnşallahhh bol eksiler görürsün
canım sen neredesin dedim yanıt vermedin . erzurum mu yoksa :)
ben 5 yıl muş'ta görev yaptım ve resmen kardan nefret ettim halada aram hoş değil. kışı hiç sevmiyorum. ben 15 nisan- 15 haziran arasını peeeeek severim . ohhhh çiçekler missss yeşil her yer ılık ılık rüzgar ..... ılıman hava her zaman tercihim :)
BENDE GELDİM BAKAYIM DEDİM AMA HERKES GİTMİŞ ,HADİ GÜZEL BAYANLAR GÖRÜŞMEK ÜZERE
belki yapısal belki çocukluğumda yaşadığım anılar bilmem :44:
ben çocukken koyun sürümüz vardı bizim. kışın koyunlar hep ağılda olduğu için yem vermek gerekiyordu. annemler yem dökünceye kadar koyunları bahçeye çıkarır ağıla koşmasınlar diye benim elime 1 sopa verir koyunların önüne dikerlerdi. yemler dökülünceye kadar karın altında kardan adama dönerdim. iliklerime kadar donar parmaklarımı hissetmezdim.
o ne kız
Meyra buraya yolla karları, az dokunsun benim uşaklar
İlk zamanlar, gençliğim de ( senin gibi ) çok kızardım. ama artık kanıksadım olayı..
Sen de üzülme boşver bazı şeyler değişmiyor,değişemiyor...
inşallah hep beraber verecez
hoşgeldin
ya canım aldıgın kalorı az degılmı bızım kılodalıler için allah korusun hastalanma sonra
ayyyyy çok imrendim yaaa memleket nere canım
rabbim emeklerinin karşılıgını versın guzelim
kıyamam onun etkısı çoktur rabbim gönlunu hep sıcacık yapsın inşallah
Kızlar,
ben uzun süredir antibiyotik kullanıyorum biliyosunuz...Dün yaseminle görüşürken karaciğeri korumak için bitkisel destek alıyormusun dedi.
Bende niye böyle bişey yapmıyorum dedim kendi kendime..
Bu konuyu araştıracağım ama sizlerin uyguladığı yahut bildiği yöntemler varmı.? Özellikle Esra annenden dolayı bilgilisindir bu konuda...
Enginarı çok severim ama mevsimi değil..O cepte
OĞluma hikaye okudum az önce. hiç birşeyden memnun olmayan bir mermer ustasını anlatıyor, konu insan gücü ve aklı..
Bana sorusu.
anne, insanlar herşeyden güçlümü.??
Evet güçlü.
Peki dağı neden itemiyoruz..?
Dumur olmuş bir vaziyette kem küm ettim)
ay benim çenem çok düştü, ben gidiyimde yatıyım artık.......
görüşürüz.
günayyydınnnnlar herkeze kayınvalidemler yolda geliyolarmış öğleden sonrayı bulur gelmelerii kahvaltı faslımız bitti hemen laslymi yapıp yemek faslına girirşicemmm
oğulcuklarım kolay gelsin hamurişi çok güzelde ahh koksuna dayanamayıp yemesekkk
valla kayınvalide oğulcuna gözleme yapar kesinn inşallah iradeli davranırımmm
öpüyorum hepinizi
Günaydın hanımlar maşallhg baya kalabalık bi gurup sanki toplam kaç kişisiniz devamlı aktif katılan
öncelikle kendimi tanıtayım
30 yaşında muhasebeciiym istanbul pendik ilçesindeyim geçtiğimiz ağustos ayında nişanlandım 83 kg ydum her ay kg ma kg ekleyerek en son geçen hafta 99 u gördüm nası bukadra çabuk kilo aldım hala farkında değilim ama baya bi rahatlama gelmişti bana stres bitince düğünüm seneye 2014 ağustos ve benim 70 kg ya düşmem lazım şişko bi gelin olmak istemiyorum düğünüm zindan olucak bana biliyorum kendimi bildim bileli hep bi kilo problemim var eski bir milli sporcuyum ayrıca uuzn yıllar spor salonlarında geçtii gençliğim diyebil,irmm sporuda bırakınca kg alımım dahada hızlandı özellşkle son 4 sendir hep bi sene önceki kilomu arar oldum kulanmadığım zayıflama hapları kalmadı şimdi kendiğ çabalrımla yavaş yavaş kilo vermeye çalışıyorum geçn hafta 3 kg verdim bu hafta 600 gram morelim bayada bozuldu şuan ki kilom 95,400
sizde kendiniz tanıtırsanız sevinirm
Günaydın hanımlar maşallhg baya kalabalık bi gurup sanki toplam kaç kişisiniz devamlı aktif katılan
30 yaşında muhasebeciiym istanbul pendik ilçesindeyim geçtiğimiz ağustos ayında nişanlandım 83 kg ydum her ay kg ma kg ekleyerek en son geçen hafta 99 u gördüm nası bukadra çabuk kilo aldım hala farkında değilim ama baya bi rahatlama gelmişti bana stres bitince düğünüm seneye 2014 ağustos ve benim 70 kg ya düşmem lazım şişko bi gelin olmak istemiyorum düğünüm zindan olucak bana biliyorum kendimi bildim bileli hep bi kilo problemim var eski bir milli sporcuyum ayrıca uuzn yıllar spor salonlarında geçtii gençliğim diyebil,irmm sporuda bırakınca kg alımım dahada hızlandı özellşkle son 4 sendir hep bi sene önceki kilomu arar oldum kulanmadığım zayıflama hapları kalmadı şimdi kendiğ çabalrımla yavaş yavaş kilo vermeye çalışıyorum geçn hafta 3 kg verdim bu hafta 600 gram morelim bayada bozuldu şuan ki kilom 95,400
sizde kendiniz taıtırsanız sevinirm
mehtapp sen de mi kpssye hazırlanıyorsun? temmuzdakine mi gireceksin? of ben de çalışıyorum bakalım. inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz kuzu.
Mehtapçım naaber.
Sanada kolay gelsin kpss mağduru
sağ ol cınıııııııııııııımm güzelin yisin seni hoşuma gitti sabah sabah duymaya ihtiyacım varmışrabbim emeklerinin karşılıgını versın guzelim
hakkınızda hayırlısı olsun canımcım bende ikinci kere giricem ilkine girmesem daha iyiydi o dereceİnşallah ikincisinde daha iyi olur
sizde kendiniz tanıtırsanız sevinirm
henüz evli ve ya onun gibi birşey değilim:)
Aranızda başarı sayılacak şekilde düzenli diyet yapıp kilo veren varmı hangi dietleri uyguluyorsunuz mesela dukan isveç v.s
masal senin 500 kalorii hesabı yaptığını okumuştum çok düşük kalorii vücudun buna alıştığında kilo verimin duracak ozman nası bi yönteme denemeyi düşünüyorsun tatlım dietisyeler bile 1500 den başlıyorr en düşük 700 kalorilik listelere iniyrlar kilo verimi durdukça senin aldığın büüyk riks tatlım
ama ne yalan bende tıpkı senin mantıkla kaloriiyiii ayarlayark yedim içtim bu jhafta ama 600 grm verdim ddim kendime yanii deemkki şok dietlkerden başaksı beni kurtarmıyomu nee diyee
şok diyet vücudundaki suyu atar yağ kalır. Yağın gitmesi kolay değil hakikaten. Aramızda başarıyı yakalayanlar oldu gidip evlenenler olduIsveç ben ilk buraya başladıgımda yaptım günlük500-600 kalori alıyorsun baya zorlanıyor insan baş dönmeleri vs. Iki haftada 6 vermiştim ya da verdim gözüküyordum tabi sonra normal yeme düzenine geçince ister istemez alıyorsun hem vücudu birden az kaloriye alıştırmak iyi değil. Tecrübeyle sabittir aman diyim isveç filan uzak durasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?