Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay kızlar kar ikindinden beri hala bolca ve ince kar şeklinde hala yağıyor aralıksızca:)
şimdi pencereden baktımda şahane dışarısı.....
dışarı çıkıp yürüyesim geldiiiii......:103::103::103:
aynı ocak ayı gibi dışarısı....
okulun bahçesindeki çamlar öyle güzel görünüyoki karlı halleriyle....
galiba kar 15-20cmyi buldu şuan:)

evet herkes gitmiş artık bende oturuncaya kadar saat kaç oldu

evet gitmişler canım....
sen kaçta yatıyorsun genelde? çalıştığın için merak ettim.....
ne işle meşgulsun?

benimde yarın tartı günüm, ayyy kaç çıkacam merak ediyorum, bu hafta bol kaçamaklı olduğundan +çıkmazsam göbek atıcam dermişim:))):86::86::86:

ne güzel aslında.Allah dışarıda olanlara güç kuvvet versin valla havalar gerçekten çok soğuk

2 yi buluyor en erken yattığım 1.
ben finans+bilgi işlem sorumlusuyum.
benimde bu hafta biraz sabit gidiyor fakat hem mağlum günlerimdeyim hemde içimde aşk yok geçen haftalarda çok daha istekliydim diyetten taviz vermiyorum ama psikolojim kötü.Havalarda çok soğuk.
İnşallahhh bol eksiler görürsün

gerçekten çok zorlanıyorum bazen. çıldırtmıyorlar desem yalan olur ama evet geçici bir dönem. yazı düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum. ikisi birbirine arkadaş olur diyorum. bardağın dolu tarafını görme meselesi :))) bir de bu benim son bebeğim öpe koklaya büyüteyim diyorum o biraz bana moral oluyor yoksa kızım çekilir dert değil :) oğluşum çok sakin çok efendi maşallah çok anlayışlı. öyle inatlaşması ,tutturması yok . bende ona elimden geldiğince fırsat yaratmaya daha çok oyun oynamaya çalışıyorum ki kardeşini kıskanmasın diye. sonradan geldi annemi aldı demesin diye. ilgimi azaltmak oğluşumu üzmek istemiyorum. hiç kıyamıyorum ona hiççç canımıniçi benim. akıllı kuzum. rabbim herkesin evladını bağışlasın, sağlık sıhhat versin inşallah...
evet o bakacak zaten öyle anlaştık . tabi sizin haberiniz yok ben bakıcımı değiştirmek zorunda kaldım hamile halimle o zaman konuştuk 2.de olacak diye .ben bakarım dedi. şimdilik sorun yok bakalım canım.
İyi geceler Özlem;hoş geldin...

İşin zor valla iki yavruyla ama sonrası çok güzel...Zorlukları unutursun gider zaten...
inşallah ablacım inşallah. zor ama zevkli... yaza herşey daha güzel olur umudundayım.

canım sen neredesin dedim yanıt vermedin . erzurum mu yoksa :)
ben 5 yıl muş'ta görev yaptım ve resmen kardan nefret ettim halada aram hoş değil. kışı hiç sevmiyorum. ben 15 nisan- 15 haziran arasını peeeeek severim . ohhhh çiçekler missss yeşil her yer ılık ılık rüzgar ..... ılıman hava her zaman tercihim :)

BENDE GELDİM BAKAYIM DEDİM AMA HERKES GİTMİŞ ,HADİ GÜZEL BAYANLAR GÖRÜŞMEK ÜZERE

ne güzel aslında.Allah dışarıda olanlara güç kuvvet versin valla havalar gerçekten çok soğuk

amin.....
hep dua ettim havalr soğudukça bende

hep birlikte inşaallah canım, amin.....
teşekkürler:)

cevap vermez olurmuyum hiç canım, alıntı yaptımda henüz yazmaya vaktim olmadığı için yazamamıştım canımcım:)
konyadayım ben:)

o halde sana iyi geceleeeer, görüşürüz

evet belkide çocukluğundan kalan bir durumdur ablacım.....

çok haklısın ablacım.....

karlarıda poşetledim, sonrada plastik kutularla kutuladım verdim kargoya size doğru yoldalar artık:)))
özellikle şerbetli doya doya oynasın:)

konya:)

benim hiç bilgim yok bu konuda ablacığım.....
ama saraççoğlunun sitesine bi bak istersen, ben olsam saraçooğlundan bakardım ablacım.....

süper bi soru:))))
maşaallah
gelde cevapla.......

bende babam rahmetliye neden biz ağaçların yapraklarını dallarını yada taşları toprakları yemiyoruzda yemek yiyoruz? diye sormuştum küçükken hatırlıyorum:))))))
babacığımda güzelce açıklamıştı, kızmadan güzelce cevap verdiği içinde çok mutlu olmuştum, normalde babam zaten kolay kolay kızan biri değildir genelde sakin anlayışlıdır ama demekki çocuklar bazı sorularını sormakta tepki kaygısı yaşıyorlar......
demek o zamandan yemek yemekte gözüm varmış benim dermişimDD

gunaydın şekerler
sabah 6 dan beri hanmur işi yapıyorum varın grrıdsını sız dusunun bugun kendıme hakım olabılırmıyım bılemıyorum :26:
hepımıze az kalorılı bol iradeli günler allaha emanet olun

günayyydınnnnlar herkeze kayınvalidemler yolda geliyolarmış öğleden sonrayı bulur gelmelerii kahvaltı faslımız bitti hemen laslymi yapıp yemek faslına girirşicemmm

oğulcuklarım kolay gelsin hamurişi çok güzelde ahh koksuna dayanamayıp yemesekkk
valla kayınvalide oğulcuna gözleme yapar kesinn inşallah iradeli davranırımmm
öpüyorum hepinizi

evın içini bi görsen pastane gıbı kokuyor :18:artık yersekte telafı edecez akşamla falan bızde ınsanız demı ama

Günaydın hanımlar maşallhg baya kalabalık bi gurup sanki toplam kaç kişisiniz devamlı aktif katılan
öncelikle kendimi tanıtayım
30 yaşında muhasebeciiym istanbul pendik ilçesindeyim geçtiğimiz ağustos ayında nişanlandım 83 kg ydum her ay kg ma kg ekleyerek en son geçen hafta 99 u gördüm nası bukadra çabuk kilo aldım hala farkında değilim ama baya bi rahatlama gelmişti bana stres bitince düğünüm seneye 2014 ağustos ve benim 70 kg ya düşmem lazım şişko bi gelin olmak istemiyorum düğünüm zindan olucak bana biliyorum kendimi bildim bileli hep bi kilo problemim var eski bir milli sporcuyum ayrıca uuzn yıllar spor salonlarında geçtii gençliğim diyebil,irmm sporuda bırakınca kg alımım dahada hızlandı özellşkle son 4 sendir hep bi sene önceki kilomu arar oldum kulanmadığım zayıflama hapları kalmadı şimdi kendiğ çabalrımla yavaş yavaş kilo vermeye çalışıyorum geçn hafta 3 kg verdim bu hafta 600 gram morelim bayada bozuldu şuan ki kilom 95,400

sizde kendiniz tanıtırsanız sevinirm

Merhaba ben 23 yaşındayım ve malesef kpss mağduruyum henüz evli ve ya onun gibi birşey değilim :) izmir aliağa da yaşıyorum ve kendimi bildim bileli kilo sorunum var ama bu sene bitecek inşallah bende yeni sayılırım 4 gündür buralardayım yine de hoşgeldinnnn tanıştığıma çok sevindim

hoşgedın canım agustosa çokk verırsın insallah zayıflama hapları çokk tehlıkelı boşver sen onları ıradeyleolmayacak şey yok basarırsın korkma

Aranızda başarı sayılacak şekilde düzenli diyet yapıp kilo veren varmı hangi dietleri uyguluyorsunuz mesela dukan isveç v.s
masal senin 500 kalorii hesabı yaptığını okumuştum çok düşük kalorii vücudun buna alıştığında kilo verimin duracak ozman nası bi yönteme denemeyi düşünüyorsun tatlım dietisyeler bile 1500 den başlıyorr en düşük 700 kalorilik listelere iniyrlar kilo verimi durdukça senin aldığın büüyk riks tatlım
ama ne yalan bende tıpkı senin mantıkla kaloriiyiii ayarlayark yedim içtim bu jhafta ama 600 grm verdim ddim kendime yanii deemkki şok dietlkerden başaksı beni kurtarmıyomu nee diyee

mehtapp sen de mi kpssye hazırlanıyorsun? temmuzdakine mi gireceksin? of ben de çalışıyorum bakalım. inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz kuzu.

ben önlisanstan gircem hayatım eylülde yani. matematik hariç diğer dersler iyi aslında su anda. matematikçininde anlatımı çok kötü kimse anlamıyor. valla dünyanın parasını bayılıyorum bu seferde olmazsa dağılırım sanırım. artık hakkaten bıktım çünkü. üniversitedeyken ne hayallerim vardı şimdi gelmiş müteahhit bir adamın ofisinde sekreterlik yapıyorum bide asgari ücret. bişeye yetse bari işten gocundugumdan değilde koyuyor inana ister istemez. bak sabah sabah depresyona girdim

Mehtapçım naaber.

Sanada kolay gelsin kpss mağduru

tenk yuuuuuuuuuuuuuu iyiyim ablacım sen nasılsın? özletme kendini neyseki geliyorsun bir görünüyorsun. diğerlerinden hiç ses yok.
rabbim emeklerinin karşılıgını versın guzelim
sağ ol cınıııııııııııııımm güzelin yisin seni hoşuma gitti sabah sabah duymaya ihtiyacım varmış

hakkınızda hayırlısı olsun canımcım bende ikinci kere giricem ilkine girmesem daha iyiydi o derece İnşallah ikincisinde daha iyi olur

hayatım aslında sınav kolay ama hem zaman geçiyor bilgiler gidiyor hemde stres mahvediyor insanları ben öyle düşünüyorum. sen hangisinden giriceksin kursa gidiyor musun ya da onun gibi bişeye?

hoşgeldiiinn ağustosa daha çok var tatlım sen rahat rahat 70e inersin hatta 60ları bile görürsün. ayda 5 kilo versen tamamdır. zayıflama haplarından uzak dur bence hikaye hepsi, boğazı tutup spor yapmak gerek gerisi boş. sporlada yabancı değilsin bu çok güzel. umarım güzel bir evlilik geçirirsin harika bir gelin olursun.
ben mehtap. 24 yasındayım. emlak müteahhit ofisinde sekreterlik yapıyorum. kpssye hazırlanıyorum. kesintili olarak 2 senedir bu forumda takılıyorum. hala 94 kiloyum. demin sana dediklerimle ironik oldu biraz farkındayım ama burayı bırakınca pek işe yaramıyor bende. destekçi olmadan yapamıyorum ben. beraberce veririiz diye umut ediyorum kendimce normalde dahada kalabalığız aslında kaçaklar var. bende geçen hafta geldim kaçaklardandım
aramıza hoşgeldin tekrar.

henüz evli ve ya onun gibi birşey değilim :)

bende de o gibi bişeylerden hiç birşey yok

şok diyet vücudundaki suyu atar yağ kalır. yağın gitmesi kolay değil hakikaten. aramızda başarıyı yakalayanlar oldu gidip evlenenler oldu isveç ben ilk buraya başladıgımda yaptım günlük500-600 kalori alıyorsun baya zorlanıyor insan baş dönmeleri vs. iki haftada 6 vermiştim ya da verdim gözüküyordum tabi sonra normal yeme düzenine geçince ister istemez alıyorsun hem vücudu birden az kaloriye alıştırmak iyi değil. tecrübeyle sabittir aman diyim isveç filan uzak durasın

benim yapamdığım bi dukan dietidir oda yemek yapamyı bilmediğindne uğraşamam ben dedimde vazgeçtim elma dieti yaptım 5 günde 5 kilo dieti yaptım pirinç lapası dieti patates dieti 3 günlük ekmek dieti hepsini yaptım ben 75 li kilolara düştüm yaz ayalrında ama en fazla 2 ay korya biiyorum sonra rtekrra hepsini geri alıyorum annemin değimiyle bend emanda iştahı varr hasta olıyım gözümü açmaya halim olmaz ama iştahım tavan yaparr hep bişey yemek isterim mutsuzken öle mutluytken öle konu yemek olunca hep bi bahane buluyorum özellikle zaafım ekmek ekmeğe dayanamıyorum her öğün 1 çiftli ekmek götürüyodum şimdi dietteyim galeta var çekmecemd eacıktıkça onu atıştıryorumm siz diettemisniz pek menü yazan görmedim menüler yazılıyormuuu nası bi motivasyon sağlıyosunzu gurupta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…