Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba cnm zararlımı bilmiyorum ama deneyecem 90 kiloyla başladım şuan da 87.6 olmuşum midem biraz küçülsün kaloriyi

ortalara çekip öyle devam etmeyi düşünüyorum artık bünyem alıştı. Aşırı açıkma hallerim olmuyo çünkü ara öğünlerim var acıkmaya

fırsat vermiyorum herşeyden de yiyorum bugün sucuklu yumurta bile yedim İlk bana da az gelmişti ama yediklerimi hesaplayınca

hemen hemen o kadar oluyormuş zaten abur cubur dışında ve deli gibi yemenin dışında tabi

sucuklu yumurtayı ekmeksizmi yiyorsun

sende bendensin desene

ekmeği çıkarmak gerek hayattan aslında. ben nerdeyse yemiyorum hiç haftada kere filan belki oda minik bir dilim. 3-5 günlük diyetlerde kendini açlığa sokuyorsun bu diyet bitsin sonra yerim bişeyler mantığı oluşuyor diyet bitince normal yemeye devam ediyoruz hata orda işte o yüzden kilo alıyoruz. diyeti bi kaç zamanlık düşünme hayatının sonuna kadar yapacaksın bu senin beslenme alıskanlıgın olacak. başlarda tabiki kısacaksın biraz. ekmek, tuz, şeker ve çikolata bunlara dikkat etmek lazım. arada canın bişeyler cekebilir illaki onu kaçamak olarak ye ertesi günü sabit geçir kendini dengele. ve geç saatte mümkün olursa hiçbişey yeme.

örnek bir diyet listem yok su anda. sabah normal kahvaltı ( domates salatalık peynir zeytin) 11 gibi az sütlü kahve içiyorum. öglen salata yiyorum genelde yada yogurt yada omlet menemen tarzı seyler. ben ofiste yapıyorum yemegi normal yemek cok uzun sürdügü için yapmıyorum ugrasasım gelmiyor. o yüzden böyle öglenim. eve gidene kadar bişey yemiyorum genelde kazınırsa midem bi kaşık yogurt yiyorum ya da meyve. aksam 7den sonra eve geçiyorum sebze yemegi yiyorum yada haslanmıs tavuk. ekmek yemiyorum dediğim gibi. hafta bir kere filan. kaçaamak yapmıyor değilim ama yaptıgım zaman ertesi gününü ya da aksamını hafif geçirmeye calısıyorum. kendini dengelemen önemli. sporun çok önemli yeri var. ben geçen sene bundan biraz daha fazla yiyordum ama hergün spor yapıyordum yürüyüşe cıkıyordum 6 kilo vermiştim bir ayda. spor su anda yapamıyorum ben. ofiste oturuyorum mecbur. havalar sogudu malum. spor saolnuna gidicek vakitte yok. evde leslie yapmayı düşünüyorum bende.

yani bebeem demem o ki sürekli böyle yaşayacaksın o yüzden spor yap dengeli ve güzel beslen. al bak ben 2 senedir buraya gelip gidiyorum. sonuç aynı neden ? azmedemedim. hayat tarzımı böyle belirlemedim. diyet bitsin sunu yicem bunu yicem diye hayaller kurdum. elimize kalan 94 kiloluk bir mehtap.

çok doluymuşum yahuuuuu

Bugün ilk defa kaçamak yapcam şimdiden pişman odum Kardeşimde sinemaya gidecez ordan yemeğe :26: ayda

yılda bir kardeşim dışarı davet etmiş beni birşey olmaz! olmaz dimi:18: neyse uzaklara gidip yürüycez nasılsa yakarım biraz zaten

izmirde bir yere gitmek için iyice yemen lazım yoksa o yollarda heba oluyorsun akşam yemem ve gelip 15 dk spor yaparım

ne yiceksin ? kola içersen light zero filan iç ya da ayran. yemek hamburger tarzı yicem diosan ketcap mayonezden uzak dur. sulu yemek yiceksen kepekli ekmek mutlaka vardır. kızartma yiceksen yandık hiç bişey yapamayız.

Son düzenleme:
ne yiceksin ? kola içersen light zero filan iç ya da ayran. yemek hamburger tarzı yicem diosan ketcap mayonezden uzak dur. sulu yemek yiceksen kepekli ekmek mutlaka vardır. kızartma yiceksen yandık hiç bişey yapamayız.

ayy mahfoldum desene :18: ya hamburger yemeğe gidecektik yanında patates ve kola

ayy mahfoldum desene :18: ya hamburger yemeğe gidecektik yanında patates ve kola

burger kinge gitceksin dimi lanet yer pepsi max iç yada zero hangisi varsa işte. hamburgerine mayonez koydurma. kızartma mecbur yencek artık. ya benimde canım acayip makarna çekiyor. normalde hiş sevmem ya soslu filan hayallerimi süslüyor şu anda

Ayy evet oraya gidecez Tavsiyelerin için çooook teşekkür ederim aynen öyle yapcam neden güzel şeyler hep böyle güzel kiii

Sende mi kaçamak yapacan aslında makarna yenebilir tabi ekmeksiz canın istiyorsa bari öğle yemeğin olsun akşam yemezsin bi

ucundan kurtarmış olursun bu arada

1 Porsiyon Domates Soslu Makarna = (Alınan Kalori)= 332 kcal haberin olsun istedim

300mü eneem bişi değilmiş ya

mehtap sen şuan diettemiisnn 2 yıldır aynı kiloda olmanın sebbei verip aldınmıı kg larrııı yoksa

verip aldım verip aldım alışkanlık yaptım artık. 85i gördüğüm oldu ama sonra yine aldım. hani dedim ya sana beslenme alıskanlıgı diye. o yok bende. diyet bitiyor ya gelsin kızartmalar cikolatalar. ee haliyle yiyince kilo alıyor insan. diyet ve spor yapıp kilo vermediğim olmadı hiç. şu anda diyet gibi bişeyim zararlı seylerden uzak duruyorum kaçamaklarımı azalttım. misal az önce makarna krizim vardı benim için cok büyük bir kaçamak o. az öncede yedim rahatladım hem pişmanım hem değilim birdaha olsa yemem cünkü doydum.

Tv de bi dietisyenden duymuştum rejim demk bazı insnalr için kilo vermeyi başrıp tekrar kızartmalar pastalr yiyecekelri günün başlayacağı gün demk oluyor diyo bi 20 kilo veriiymn yerim gibi bi düşünceye sahip olnuyor diyooo menüleirmiz yalaım düzenliii bak kiloalırıız yakın mehtapp yani şimdi uuzn uzun yazmam gerk varmı şişko bi bayanın kendini nası hissetiğiyle alakalıı özgüven sıfır alış veriş yapmaya hakım yokmuş gibi hisediyorum hiç bişey yakışmıyor makyaj bile yakışmıyor geliyor ban tava kapağı gibi kocaman olmuş bi yüze boyun kaç bedenin kaç ben 1,65 boyundayım her tarfatan kiloluyum am agöğüs bölgem dahada feci büyükk kendimi güreşçi gibi hisediyorum pehlivanlar oluryaaa öleyim bel ağrılarım arttııı nefes alamıyorum hattaa

tünaydın millet.....

anaaaam ben kilo almışım
ama o kadar kaçamağa gayet normal.......
neyseki haftaya kendimden şuan daha ümitliyim, azim var çünkü üzerimde çok şükür rabbime.......
kilomu söylerken çok utandım bu sefer sizden
101.3kg çıktım
+1.6

okann bayülgenn gibi bende konuyu bağırarak değiştiriyim bari:)
aaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa eveeeeeeeeeeeet geçtik konuyuuuuuuuu........

ümitler haftaya artık........
yılmak yok yola aynen yine yeni yeniden devam...................

Yüreğimi açmak, dedim.
Bir tebessümle bak her şeye, dedi...
Tebessüm, dedim.
Her kapının anahtarı, dedi.
Kapı, dedim.
Girmeden bilemezsin, dedi.
Ya korku, dedim.
Bilinmeyenden korkar insan, dedi.
Ben kimim? diye sordum.
Sevgiyle beslenensin, dedi.
Durdum. Durdum.
Yine sustum.
Kimsin? diye sordum.
Sen’im, dedi.
Seni seviyorum, dedim.
Ben de seni, dedi...

Şems-i Tebrizi

çok beğendim oyüzden sizinle paylaşmak istedim................

evın içini bi görsen pastane gıbı kokuyor :18:artık yersekte telafı edecez akşamla falan bızde ınsanız demı ama

diyet bozma moduna girmişsin sen bacım şuan:))))
gazan mübarek olsun:)

bu topiği takip et derim......

özel olmazsa burcun nedir? sadece meraktan sordum.......

165 benimde boy. bedenimi bilmiyorum hakkaten uzun zamandır bişey almıyorum. 46-48arası olması lazım. bu hafta mont bakıcam bulabilir miyim hiç emin değilim şansımı denicem artık.önerebileceginiz yerler var mı kızlar uygun fiyatlı şık bişeyler bulabileceğim ?

o yazdıklarını hepimiz yasıyoruz malesef. bununla kendimizi motive etmeye calısıyoruz ama cogu zaman yeniliyoruz. özellikle ben. ben isveç diyeti yaptıgımda yena abla vardı dediki yapma geri alırsın yoook dedim yapcam. dinlemedim dediği oldu. sonra daha düzgün diyete basladım ama bu sefer kacamaklardan kaçtım yani ufacık bir şeker bile atmıyordum agzıma. yine bana dediler mehtap azda olsa yap kaçamak nefsin körelsin yok dedim diyet bitsin o zaman. al diyet bitti ben bidaha kilo aldım. basından dinleseydim şimdiye coktan zayıflardım herhalde ama olsun bundan sonrası önemli. yaşayarak ögrendim. diyet diye birşey yok beslenme şekli var.

utandırıyımda iyice bidaha alama kilo şaka balım verirsin rahat ol olur öyle şeyler ödemdir kedidir filan yaniiiiiiiiiii meyracım bişey sorucam hayatım şu günlük yıllık burç yorumlarını hangi site güzel veriyor. sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…