Aranızda başarı sayılacak şekilde düzenli diyet yapıp kilo veren varmı hangi dietleri uyguluyorsunuz mesela dukan isveç v.s
masal senin 500 kalorii hesabı yaptığını okumuştum çok düşük kalorii vücudun buna alıştığında kilo verimin duracak ozman nası bi yönteme denemeyi düşünüyorsun tatlım dietisyeler bile 1500 den başlıyorr en düşük 700 kalorilik listelere iniyrlar kilo verimi durdukça senin aldığın büüyk riks tatlım
ama ne yalan bende tıpkı senin mantıkla kaloriiyiii ayarlayark yedim içtim bu jhafta ama 600 grm verdim ddim kendime yanii deemkki şok dietlkerden başaksı beni kurtarmıyomu nee diyee
merhaba cnm zararlımı bilmiyorum ama deneyecem90 kiloyla başladım şuan da 87.6 olmuşum midem biraz küçülsün kaloriyi
ortalara çekip öyle devam etmeyi düşünüyorum artık bünyem alıştı. Aşırı açıkma hallerim olmuyo çünkü ara öğünlerim var acıkmaya
fırsat vermiyorum herşeyden de yiyorum bugün sucuklu yumurta bile yedimIlk bana da az gelmişti ama yediklerimi hesaplayınca
hemen hemen o kadar oluyormuş zaten abur cubur dışında ve deli gibi yemenin dışında tabi
hayatım aslında sınav kolay ama hem zaman geçiyor bilgiler gidiyor hemde stres mahvediyor insanları ben öyle düşünüyorum. sen hangisinden giriceksin kursa gidiyor musun ya da onun gibi bişeye?
Evet canım aynen öyle bide geçen sene de pek çalışmadım okulla çok rahat olmuyor ama bu sene ful evdeyim oturup çalışmaya
çalışıyorum başka şansım da yok zaten:18: ben fen bilgisi mezunuyum eğitim ve gk-gy için gitmedim ama sınavlar yetmezmiş gibi
bide bizim alan sınavı var malum onun için bu hafta başlayacam inşallah :44:
bende de o gibi bişeylerden hiç birşey yok
sucuklu yumurtayı ekmeksizmi yiyorsun
benim yapamdığım bi dukan dietidir oda yemek yapamyı bilmediğindne uğraşamam ben dedimde vazgeçtim elma dieti yaptım 5 günde 5 kilo dieti yaptım pirinç lapası dieti patates dieti 3 günlük ekmek dieti hepsini yaptım ben 75 li kilolara düştüm yaz ayalrında ama en fazla 2 ay korya biiyorum sonra rtekrra hepsini geri alıyorum annemin değimiyle bend emanda iştahı varr hasta olıyım gözümü açmaya halim olmaz ama iştahım tavan yaparr hep bişey yemek isterim mutsuzken öle mutluytken öle konu yemek olunca hep bi bahane buluyorum özellikle zaafım ekmek ekmeğe dayanamıyorum her öğün 1 çiftli ekmek götürüyodum şimdi dietteyim galeta var çekmecemd eacıktıkça onu atıştıryorumm siz diettemisniz pek menü yazan görmedim menüler yazılıyormuuu nası bi motivasyon sağlıyosunzu gurupta
Bugün ilk defa kaçamak yapcamşimdiden pişman odum Kardeşimde sinemaya gidecez ordan yemeğe :26: ayda
yılda bir kardeşim dışarı davet etmiş beni birşey olmaz! olmaz dimi:18: neyse uzaklara gidip yürüycez nasılsa yakarım biraz zaten
izmirde bir yere gitmek için iyice yemen lazım yoksa o yollarda heba oluyorsunakşam yemem ve gelip 15 dk spor yaparım
ne yiceksin ? kola içersen light zero filan iç ya da ayran. yemek hamburger tarzı yicem diosan ketcap mayonezden uzak dur. sulu yemek yiceksen kepekli ekmek mutlaka vardır. kızartma yiceksen yandık hiç bişey yapamayız.
ayy mahfoldum desene :18: ya hamburger yemeğe gidecektik yanında patates ve kola
burger kinge gitceksin dimi lanet yerpepsi max iç yada zero hangisi varsa işte. hamburgerine mayonez koydurma. kızartma mecbur yencek artık. ya benimde canım acayip makarna çekiyor. normalde hiş sevmem ya soslu filan hayallerimi süslüyor şu anda
Ayy evet oraya gidecezTavsiyelerin için çooook teşekkür ederim aynen öyle yapcam neden güzel şeyler hep böyle güzel kiii
Sende mi kaçamak yapacan aslında makarna yenebilir tabi ekmeksiz canın istiyorsa bari öğle yemeğin olsun akşam yemezsin bi
ucundan kurtarmış olursun bu arada
1 Porsiyon Domates Soslu Makarna = (Alınan Kalori)= 332 kcal haberin olsun istedim
teşekkür ederimmm
mehtap sen şuan diettemiisnn 2 yıldır aynı kiloda olmanın sebbei verip aldınmıı kg larrııı yoksa
evın içini bi görsen pastane gıbı kokuyor :18:artık yersekte telafı edecez akşamla falan bızde ınsanız demı ama
Günaydın hanımlar maşallhg baya kalabalık bi gurup sanki toplam kaç kişisiniz devamlı aktif katılan
öncelikle kendimi tanıtayım
30 yaşında muhasebeciiym istanbul pendik ilçesindeyim geçtiğimiz ağustos ayında nişanlandım 83 kg ydum her ay kg ma kg ekleyerek en son geçen hafta 99 u gördüm nası bukadra çabuk kilo aldım hala farkında değilim ama baya bi rahatlama gelmişti bana stres bitince düğünüm seneye 2014 ağustos ve benim 70 kg ya düşmem lazım şişko bi gelin olmak istemiyorum düğünüm zindan olucak bana biliyorum kendimi bildim bileli hep bi kilo problemim var eski bir milli sporcuyum ayrıca uuzn yıllar spor salonlarında geçtii gençliğim diyebil,irmm sporuda bırakınca kg alımım dahada hızlandı özellşkle son 4 sendir hep bi sene önceki kilomu arar oldum kulanmadığım zayıflama hapları kalmadı şimdi kendiğ çabalrımla yavaş yavaş kilo vermeye çalışıyorum geçn hafta 3 kg verdim bu hafta 600 gram morelim bayada bozuldu şuan ki kilom 95,400
sizde kendiniz tanıtırsanız sevinirm
Ayy evet oraya gidecezTavsiyelerin için çooook teşekkür ederim aynen öyle yapcam neden güzel şeyler hep böyle güzel kiii
Sende mi kaçamak yapacan aslında makarna yenebilir tabi ekmeksiz canın istiyorsa bari öğle yemeğin olsun akşam yemezsin bi
ucundan kurtarmış olursun bu arada
1 Porsiyon Domates Soslu Makarna = (Alınan Kalori)= 332 kcal haberin olsun istedim
Tv de bi dietisyenden duymuştum rejim demk bazı insnalr için kilo vermeyi başrıp tekrar kızartmalar pastalr yiyecekelri günün başlayacağı gün demk oluyor diyo bi 20 kilo veriiymn yerim gibi bi düşünceye sahip olnuyor diyooo menüleirmiz yalaım düzenliii bak kiloalırıız yakın mehtapp yani şimdi uuzn uzun yazmam gerk varmı şişko bi bayanın kendini nası hissetiğiyle alakalıı özgüven sıfır alış veriş yapmaya hakım yokmuş gibi hisediyorum hiç bişey yakışmıyor makyaj bile yakışmıyor geliyor ban tava kapağı gibi kocaman olmuş bi yüze boyun kaç bedenin kaç ben 1,65 boyundayım her tarfatan kiloluyum am agöğüs bölgem dahada feci büyükk kendimi güreşçi gibi hisediyorum pehlivanlar oluryaaa öleyim bel ağrılarım arttııı nefes alamıyorum hattaa
tünaydın millet.....
anaaaam ben kilo almışım
ama o kadar kaçamağa gayet normal.......
neyseki haftaya kendimden şuan daha ümitliyim, azim var çünkü üzerimde çok şükür rabbime.......
kilomu söylerken çok utandım bu sefer sizden
101.3kg çıktım
+1.6
okann bayülgenn gibi bende konuyu bağırarak değiştiriyim bari:)
aaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa eveeeeeeeeeeeet geçtik konuyuuuuuuuu........
ümitler haftaya artık........
yılmak yok yola aynen yine yeni yeniden devam...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?