Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bnde 95.5 kiloyum bugün basladım diyete . cumartesi bugün .. bakalım . ilk hedef 85 kiloya düşmek .. inş. yapabilirz .... :)
hoşgeldin tabiki yaparsın

olur caanım beraber kutlayalım

bnde 95.5 kiloyum bugün basladım diyete . cumartesi bugün .. bakalım . ilk hedef 85 kiloya düşmek .. inş. yapabilirz .... :)
hoşgeldin canım yaparız tabı bızden bırsey kacmaz
ay bu humus beni ne çok tok tuttu böyle hala acıkmadım am akşama yemek yemem gerek . bende 1 kase yoğurdun içine 2-3 kurukayısı dilimleyip, 5-6 badem kırıp, tarçın ekleyerek yemeyi düşünüyorum
super menu dayana bılırse ne mutlu aksamlar uzun
gul canım hep gul rabbın sana salıklı bebısler verır ınsallah sen bı zayıfla insallah
rabbım ikinizinde hastalarına sıfalar versın bu hastalık beden hastalıgındanda zor rabbım zorunuzu kolay eylesın

bugunku menum
sabah
bıraz tereyagında yumurta
yarım uçgen peynır
1 dılım ekmek
3 zeytın
1 bardak şekersizçay
ara
2 mandalına
yaşilçay
oglen
1tabak ettlı nohut yemegı
2 dılım ekmek
1 kase yoğurt
akşam 3 köfte
2 kasık makarna
1 kase yogurt
salata
belkı sonra 1 meyve yerım bılmıyorum

bu motun aynısından bende de var lacivert:13:güle güle giy canım
çok alakasız belki ama arkadaşlar geçen bir yerde görmüştüm ama o gün alamıştım sonrada bulamadım.Böyle kırmızı ojeli el şeklinde el kremleri satılıyordu ayak şekilli kutusu ayak kremleri de var. Hiç gören var mı istanbulda arıyorum internette de bulamadım aklıma gelmişken sorayım.

tebrikler

çok geçmiş olsun umarım şimdi iyidir.

arkadaşlar merhaba yeni buldum burayı sormak istediğim birşey var çok fazla sayfa olduğu için tarayamadım pek spor olarak ne yapıyorsunuz leslie ve jillian olarak daha önce başka topiklerde okumuştum leslie de kilo kaybı ve sıkılaşma görülürken jillian da daha çok kilo sabit kalmış vücut sıkılaşmış deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
asum çok geçmiş olsun.
menümü paylaşayım
sabah:3 yk kaşarlı yumurta bol maydonozlu+şekersiz çay
Ara yok geç kalktım
ikindi:gezmekteydim bir dilim kare börek+bir dilim peynir+domates+şekersiz çay
akşam: 2 yk kuskus pilavı +yoğurt

bugün spor yok gitmedim keyfim pek yok.

valla canım hiç acıkmadım ama yedim yinede ve şimdi inanılmaz şişlik hissediyorum :) o derece tok tuttu yahu... yemesem kendimi kızıma karşı suçlu hissederdim

Çok tatlısın Mehtapçığım..

Utandıııımmm,şımardım da accık...Teşekkür ederim..

Lokum;fındıklı ama değilmi...Tam ortacık yerinde göbek niyetine....

AMİN...

Sağol Hayriyeciğim...

Iyi akşamlar
Yaklaşık bir saattir çok güzel kar yağıyor Ankara'da

Ayyy ne güzel diyecekken soğukta olanlar aklıma geliyor diyemiyorum...

Geçen yıl da Ankara çok karlıydı değilmi Asucuğum..Başladı yine...Allah yollarda işi olanlara kolaylıklar versin...

Salı günü de İstanbul için karlı diyor TV, gerçi bu sabah Anadolu yakasına yağmış.Bizim tarafta bol soğuk var...

Seyretmesi çok güzeldi ablacım lapa lapa yağdı durdu şimdi yarın ayaz yapmaz inşallah Ankara'da bir saat yağar günlerce buzu kalır genelde
Geçen sene nerdeyse hiç kar yağmamıştı ablacım
Allah aç açıkta yakacağı olmayanlara yardım etsin

Menümü yazayım diyorum ama ben bugün azıcık cıss şeyler yaptım..Olaylar tamamen iradem dışı ve planlanmadan gerçekleşti..

SABAH: Geç kalktığımız için sallana sallana çay demlerken komşumun kızı un helvası getirdi.Akşam misafirlerine yapmışlar;çok sevdiğim için bana da göndermiş sağolsun..Tatlı kaşığı ile şekil vermiş.İşte o tatlı kaşığı şeklindeki helvadan 5 tane yedim aç karnına ..Valla kendimi tutamadım..Bana da günah ..Gözüm görünce dayanamadım...Artık sadece çay içtim tabii..

2 SAAT SONRA: Hipoglisemiye girdim;tahminen şekerim 50 ye falan düşmüştür.Düşüp bayılacaktım eşim de korku karışık zeytin çanağını kapıp gelmiş buzdolabından.Hemen 5-6 zeytin yedim.Biraz toparlanınca azıcıkta peynir ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim..

AKŞAM: Izgara et,salata ve 1 bardak ayran..Eşim krep istemişti küçücük bir parça da krep yedim...

Dükkanı kapattım..Eee daha ne olsun..Bir semer kaldı yenmedik...

Elimden geldiğince durumumu acındırarak ve sevimli olmaya çalışarak yazdım.Fazla kızmayın tamam mı...En çok MEYRA'dan tırsıyorum..

Geçenlerde ona çıkışmıştım.Artık ne dese haklı.Tamam canım haklısın deyip susmayı planlıyorum...

Seyretmesi çok güzel tabii..Sakin ve lapa lapa yağınca...

Geçen yıl yağmadımı..Ben nerden uydurdum acaba..

himmm benim kuzenim izmirde bir dershanede ögretmen... hemde fen bölümünde galiba... ama izmirin neresinde kaliyor hic bir fikrim yok :)

vallahi idare ediyorum. oda soyle oluyor ev islerini iyice aksattim... ev hep daginik bir sekilde ama yapicak birsey yok... sadece iki el ve iki kol var bende

yeni katıldım bi hoşgeldn diyende yok anam.zaten şişmanım

hosgeldinnnnnn. bizlerde sismanizzzz

vallahi canim biran once doktora git hamilemisin ögren... saglikli beslen insallah hersey yolunda gider.

ben bu durumu atlamisim daficim.... coook gecmis olsun. allah yardimciniz olsun canim.

humus ne arkadaslar tok tutan şeyleri yazarsanız çok sevinirim .. önerileriniz nelerdir ? herşeyi yazın dostlaım ya ...
canım humus nohutla yapılan bir meze türü aslında ama benim canım çektiği için ana yemek yaptım resmen :) gerçi 7-8 kaşık ancak yedim ama inanılmaz tok tuttu. benim eşim yapıyor humusu ben anlamazdım o öğretti :)
nohutu haşlayıp eziyorsun içine tahin, limon suyu ,sarımsak ezip katıyorsun tuzunu falan ayarlıyorsun tabi. üstünüde sumak ve maydanozla süslüyorsun bu kadar :) yağ kızdırıp gezdirenlerde var ama kaloriyi yükseltmek istemedim.

aaaaaaa abla hiç yakıştı mı şimdi sana çok kızdım çoooooook !!!! idolümdün sen benim ama neden hayallerimle oynuyorsun nedeeeeeeen :) çok geçmiş olsun bu araada aman dikkat et ablam bize lazımsın sen.
NOT: banada günah diye birşey yok yediğimiz kadar yedik diye bu hale geldik değil mi, tadını biliyoruz 1de yesek 5te yesek aynı o nedenle dur diyelim ablaaaaaaaa . cıssss bir daha yok ,duymayayım hem yeni yıla 23 gün kaldı bak benden demesi

haklısın deyince iş biter tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…