hoşgeldin tabiki yaparsınbnde 95.5 kiloyum bugün basladım diyete . cumartesi bugün .. bakalım . ilk hedef 85 kiloya düşmek .. inş. yapabilirz .... :)
teşekkür ederim canım ablacım, biyologum hatta biyoLOKUMM
dogum günü partisine ortak çıkarım artık
teşekkürler tatlım ay pek mutlu oldum.
demek öğretmensin magdur ögretmenlerimizden birtanesisin hattaumarım iyi olur hepimiz için kuzum şu kpss :26:
bnde 95.5 kiloyum bugün basladım diyete . cumartesi bugün .. bakalım . ilk hedef 85 kiloya düşmek .. inş. yapabilirz .... :)
hoşgeldin canım yaparız tabı bızden bırsey kacmazbnde 95.5 kiloyum bugün basladım diyete . cumartesi bugün .. bakalım . ilk hedef 85 kiloya düşmek .. inş. yapabilirz .... :)
super menu dayana bılırse ne mutlu aksamlar uzunay bu humus beni ne çok tok tuttu böyle hala acıkmadım am akşama yemek yemem gerek . bende 1 kase yoğurdun içine 2-3 kurukayısı dilimleyip, 5-6 badem kırıp, tarçın ekleyerek yemeyi düşünüyorum
gul canım hep gul rabbın sana salıklı bebısler verır ınsallah sen bı zayıfla insallahinşaallah hep birlikte veririz canımcım......
evet yeni evli sayılırım:)
2.5senelik.....
ve ilk bebek düşüncesindeyim tabiki daha:)
güya 3e kadar düşünüyorum ama daha siftahı yapmaya cesaretim yok açıkçası:18::18:
güleyimmi ağlayayımmı ben şimdi:)))))
rabbım ikinizinde hastalarına sıfalar versın bu hastalık beden hastalıgındanda zor rabbım zorunuzu kolay eylesınAhhh canım ahhh Allah yardımcısı olsun inşallah...
Çok iyi anlıyorum seni..Anneciğim de aynı durumda..Bir kaç aydır annesine takılmış durumda..''Beni merak etmiştir gidip göreyim,hemen yan tarafta oturuyor,çok özledim''diyor..Nasıl üzülüyorum bilemezsin..İnsan pat diye anneannem öleli 50 sene oldu diyemiyor ki...Çok zor çok...Namaz falan kılamıyor ;hep unuttu;ama istiyor da..Biz de kuran CD dinletiyoruz kulaklık takıp çok mutlu oluyor..Bu gün ablamla tel. den konuşurken sesini duydum.''Beyzaya söyle annem ölmüş benden saklamışlar.Baban da üzülecek''diyordu..Ablam bugün kendi kendine annesinin öldüğüne kanaat getirdi dedi..
Çok üzülüyoruz ama her şey Allahtan.Yatalak değil bir takım kişisel işlerini görebiliyor şükür.Bu çok büyük birşey tabii.
Rabbim cümlesine şifalar versin .AMİN İNŞALLAH...
bu motun aynısından bende de var lacivert:13:güle güle giy canımEki Görüntüle 886383 Eki Görüntüle 886384
LCWaikiki.com - XSIDE Kaban - Brown
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Bere - Grey
montum ve şapkam. lcw den aldım . 46 beden. montun beyaz rengi cok güzeldi ama 44 bedeni vardı şaşırtıcı ama içine girebildim onunda ama basenler biraz sıktı dar oldu birde beyaz cok kullanıslı olmaz diye baska lcwdende bakmadım o yüzden bu rengi aldım ilk begendiğim renkti zaten. saçlarımla bir uyumlu oldu sormayın gitsinbu şapkalarda bu sene cıktı bayılıyorum bulunca aldım hemen kacırmayayım diye.
maaşım bitti alır almazkişisel temizlik içinde bişeyler aldım zaten şu gratisle t-shopa girince cıkamıyorum ben. kampanyalı indirimli bir kaç birşey aldım. (krem, temizleme jeli, diş fırçası gibi) eve geldim kurs paramı ayırdım kalanı anneme verdim şu an fakirin dibiyim yani bu asgari ücret hiç güzel birşey değil
Kızlar herkese günaydın,
Diyete başlayalı 3 hafta olmuştu ve 5 kg verdim. Başladığımda 128,4 tüm şimdi 123,3. Zayıflamaya başlama sebebebim kiloluyken hamilelik zor olacağı içindi ama dün gece test yaptım ve sanırım hamileyim. Şaşırdım çok, karmakarışığım bir seviniyorum bir üzülüyorum. Boyum 1.78 acaba zor mu olur bu şekilde hamileliğim?
selamun aleyküm güzeller
hepinize hayırlı bir gün diliyorum.
mevlam bütün sıkıntılarınızı gidersin.ben bildirime yetişemedim.esracım merak etmişsin sağol bitanem
ben çarşamba akşamı bir arkadaş ev almış ona hayılı olsuna gitmiştim. ordayken telefon geldi babam rahatsızlanmış. hiç eve uğramadan köye gittik. 3 gündür köydeydim.akşam geldim .
hoşgeldin canım yaparız tabı bızden bırsey kacmaz
super menu dayana bılırse ne mutlu aksamlar uzun
gul canım hep gul rabbın sana salıklı bebısler verır ınsallah sen bı zayıfla insallah
rabbım ikinizinde hastalarına sıfalar versın bu hastalık beden hastalıgındanda zor rabbım zorunuzu kolay eylesın
teşekkür ederim canım ablacım, biyologum hatta biyoLOKUMM
dogum günü partisine ortak çıkarım artık
teşekkürler tatlım ay pek mutlu oldum.
demek öğretmensin magdur ögretmenlerimizden birtanesisin hattaumarım iyi olur hepimiz için kuzum şu kpss :26:
hoşgeldin canım yaparız tabı bızden bırsey kacmaz
super menu dayana bılırse ne mutlu aksamlar uzun
gul canım hep gul rabbın sana salıklı bebısler verır ınsallah sen bı zayıfla insallah
rabbım ikinizinde hastalarına sıfalar versın bu hastalık beden hastalıgındanda zor rabbım zorunuzu kolay eylesın
Iyi akşamlar
Yaklaşık bir saattir çok güzel kar yağıyor Ankara'da
Ayyy ne güzel diyecekken soğukta olanlar aklıma geliyor diyemiyorum...
Geçen yıl da Ankara çok karlıydı değilmi Asucuğum..Başladı yine...Allah yollarda işi olanlara kolaylıklar versin...
Salı günü de İstanbul için karlı diyor TV, gerçi bu sabah Anadolu yakasına yağmış.Bizim tarafta bol soğuk var...
Seyretmesi çok güzeldi ablacım lapa lapa yağdı durdu şimdi yarın ayaz yapmaz inşallah Ankara'da bir saat yağar günlerce buzu kalır genelde
Geçen sene nerdeyse hiç kar yağmamıştı ablacım
Allah aç açıkta yakacağı olmayanlara yardım etsin
23 yaşında izmir/aliağa/şakranda oturuyorum Kpss mağduruyum ve girmem gereken 3 sınava hazılanmaya çaılışıyorum alanım fen
bilgisi olduğu içinde alan sınavı için kursa gideyim dedim ama burnumdan getirdiler yahu öylem işte
Kızını Allah sana bağışlasın cnm eşinle daha bir ömür boyu mutluluklar nasıl okulu idare edebiliyor musun
yeni katıldım bi hoşgeldn diyende yok anam.zaten şişmanım
Kızlar herkese günaydın,
Diyete başlayalı 3 hafta olmuştu ve 5 kg verdim. Başladığımda 128,4 tüm şimdi 123,3. Zayıflamaya başlama sebebebim kiloluyken hamilelik zor olacağı içindi ama dün gece test yaptım ve sanırım hamileyim. Şaşırdım çok, karmakarışığım bir seviniyorum bir üzülüyorum. Boyum 1.78 acaba zor mu olur bu şekilde hamileliğim?
kızlar çookk teşekkür ederim. Allah razı olsun.
babam biraz iyi gibi ama bilinci gidip geliyor. fazla toparlıyamıyor. şeker 500 e çıkmış. düşürüldü ama dengesi çok yerinde değil.her ezan sesinde namaza kalkıyor. bana abdest aldırın diyo. toparlayıp abdestini alamıyo bazen kollarını bırakıyo, bazen yüzünü. durmadan kesik ayağını yıkamaya çalışıyor. namaza duruyo bazen subhaneke okuyup bırakıyor, bazen kıbleye doğru oturup oturup bitti deyip yerine geçip oturuyor. öyle işte tam kafasını toparlıyamıyor. yarın yine giderim herhalde.
canım humus nohutla yapılan bir meze türü aslında ama benim canım çektiği için ana yemek yaptım resmen :) gerçi 7-8 kaşık ancak yedim ama inanılmaz tok tuttu. benim eşim yapıyor humusu ben anlamazdım o öğretti :)humus ne arkadaslar tok tutan şeyleri yazarsanız çok sevinirim .. önerileriniz nelerdir ? herşeyi yazın dostlaım ya ...
Menümü yazayım diyorum ama ben bugün azıcık cıss şeyler yaptım..Olaylar tamamen iradem dışı ve planlanmadan gerçekleşti..
SABAH: Geç kalktığımız için sallana sallana çay demlerken komşumun kızı un helvası getirdi.Akşam misafirlerine yapmışlar;çok sevdiğim için bana da göndermiş sağolsun..Tatlı kaşığı ile şekil vermiş.İşte o tatlı kaşığı şeklindeki helvadan 5 tane yedim aç karnına ..Valla kendimi tutamadım..Bana da günah ..Gözüm görünce dayanamadım...Artık sadece çay içtim tabii..
2 SAAT SONRA: Hipoglisemiye girdim;tahminen şekerim 50 ye falan düşmüştür.Düşüp bayılacaktım eşim de korku karışık zeytin çanağını kapıp gelmiş buzdolabından.Hemen 5-6 zeytin yedim.Biraz toparlanınca azıcıkta peynir ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim..
AKŞAM: Izgara et,salata ve 1 bardak ayran..Eşim krep istemişti küçücük bir parça da krep yedim...
Dükkanı kapattım..Eee daha ne olsun..Bir semer kaldı yenmedik...
Elimden geldiğince durumumu acındırarak ve sevimli olmaya çalışarak yazdım.Fazla kızmayın tamam mı...En çok MEYRA'dan tırsıyorum..
Geçenlerde ona çıkışmıştım.Artık ne dese haklı.Tamam canım haklısın deyip susmayı planlıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?