Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Seyretmesi çok güzel tabii..Sakin ve lapa lapa yağınca...

Geçen yıl yağmadımı..Ben nerden uydurdum acaba..

Geçmiş olsun ablacım dikkat et kendine
Helvayı yemişsin ama kahvaltı niyetine olmuş dengelenmiştir bence gün boyu erimiştir de zaten
Yena yok yine yoğun hatun
Şu yılbaşı gelse de kesin dönüş yapsa artık

Geçmiş olsun babacığına..

İnşallah önemli bir şey değildir...Acil şifalar..

ben bu durumu atlamisim daficim.... coook gecmis olsun. allah yardimciniz olsun canim.
Allah razı olsun çok sağolun kızlar

canım annenede çok geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın. kendi işini görsün yeter.
bizim o kadar değil çok şükür. öleni sağ olanı herşeyi biliyor. sadece kafasına birşey takılınca kimseyi duymuyor.dün tutturdu ablam , abim gelsin diye. bütün gün pencereden dışarıya baktı. artık çağırdık geldilerde sustu. kardeşleri çocukları hep yanında olsun istiyor. ölenleri hiç anmıyor.
babamın bir ayağı yok. protez yaptırdık üç defa akıl edip kullanamadı. o hiç kalkmadan oturuyor. her ihtiyacını annem görüyor. Allah ona sağlık versin o olmasa bizim işimiz çok zor. tuvalet ihtiyacını o görüyor. defalarca yere naylon serip sandalyede yaptırıyor.günde beş defa leğende abdest aldırıyor. yemeğini önüne koyuyor.yemekten sonra leğende ellerini ağzını yıkatıp götürüp leğeni döküyor.tertemizde bakıyor.
Allah kimsenin bakımını kimseye bırakmasın bakanada zor yatanada

ben de cok severım kar yağarken seyretmeyı ama bazen aklıma gelır dısarda enı yurdu olmayanlar ne yapar nasıl yasar rabbım sabır versın acaba sıcacık evlerde oturan bızler nasıl verıcez bu insanların veballerını aman ablam dıkkat et kendıne madem sekerın var sen daha itinalı olmalısın korkutma bızı iyi bak kendıne

rabbim katlı katlı sabır versın annecıgıne herkezın harcı degıl boyle hastalara bakmak derlerya bakanada zor çekenede zor gucunu kuvetını arttırsın annecının babacının gıdınce benım yerıme ellerınden opermısın rabbım hep onlarla olsun dayanakları rabbım olsun inşallah

Daficim allahim annene güc kuvvet versin. Helal olsun annene!!!

selamün aleykum
gunaydın kızlarrrrrrr

aleykum selam gunaydinnnn :) ve iyi pazarlar herkeseee

hayırlısı ile inşaallah canım, işte bi zayıflasam:)))

tamam ekledim canım seni de:)

gul canım hep gul rabbın sana salıklı bebısler verır ınsallah sen bı zayıfla insallah

inşaallah canım....
çok sağol tatlım benim....
hayırlısı ile hepimiz hep gülelim inşaallah.....

Iyi akşamlar
Yaklaşık bir saattir çok güzel kar yağıyor Ankara'da

oh oh :)

humus ne arkadaslar tok tutan şeyleri yazarsanız çok sevinirim .. önerileriniz nelerdir ? herşeyi yazın dostlaım ya ...

çok katı haşlanmış yumurta iştahı kapatıyor, aynı zamanda da sıfır şeker diye okumuştum nette doğruysa eğer......

ablam benim ben sana kızamamki kolay kolay:)
ama sen bana her daim kızabilirsin.......
ablacım arada bir olurda her zaman olmasın ama oldumu?:)
bu istisna olsun.....
dediğin gibi insanız arada bir olur böyle vakalar:)
ama epeyce yok artık tamammı?:)
bu arada geçmiş olsun kan şekerinin düşüşü için.....
kocaman öpüyorum ablacım

selamün aleykum
gunaydın kızlarrrrrrr
ve aleyküm selam verahmetullahi veberakâtuh

Daficim allahim annene güc kuvvet versin. Helal olsun annene!!!

aleykum selam gunaydinnnn :) ve iyi pazarlar herkeseee
amiiinnn
Allah razı olsun

Herkese güzel pazarlar

İki gündür biraz fazla kaçırdım sporda yapamadım bugün artık napalım yarınla birlikte yine düzene devam ederim dün pazardan bir dolu

sebze ve meyve aldım haşlayıp fırına atıp bir şeyler yaparım diye kalori hesabıma göre bugün yedinci günüm ve 1.36 kg vermişim darısı

diğerlerinin başına vazgeçmeyecem ocak ayında 80 kiloya ulaşacam inşallah hedefime ulaşırsam artık devamını da getiririm Rabbi'min

izniyle tiroit ilacımı da kullanıyorum ama yine de bağırsak sorunları yaşamaya başladım bu ara keten tohumu yiyordum bünyem ona da

alıştı herhalde napacam ben bi fikri olan var mı ????????

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlı akşamlar
bugun annemlaedeydım bılmıyorum bıraz abarttım mı
sabah 2 dılım borek (ama carsı boregı derler bızım burzlarda ekmek fırınlarında pışırtırsın çok yalı degıl sankı )
1 zeytın
2 catal bal
ara 1 mandalin
oglen
3 dılım borek daha

akşam
1 tabak etlı sogan yemegı
çok oldu sankı ama yarın telafı edıcem ınsallah

ben bıberıye içiyorum canım sankı daha çok tuvalete çıkar oldum bir dene istersen

İyi geliyor mu evde ondan yok ben biraz dağ başı gibi bir yerdeyim de marketimizde yoktur almam çok uzun süre olabilir

canım ozaman kuru kayısı falan dene yada yesıl çay

offfff bende çok kotu bırsey yaptım sımdı kacısle çocuklar tatlı ıstedıker bende ırmık helı yaptım veeeeee bende yedım 1 çatallada kalmadım :2::2::2::2::2:
offfff offffff ya sınır oluyorum kendıme yarın sadece salata yıycem

Merhabalar arkadaşlar
benimde bugünkü menüm
sabah:2 yk kaşığı sosisli+kaşarlı yumurta+şekersiz çay
Öğlen Yok sabah geç yapıldı
Akşam:1 mandalina+iki ısırık fıstıklı ballı oluyor ya marka vermeyeyim ondan
bitki çayımı içerim artık.
yatmadan tarçınlı süt içerim bir bardak.

üzülme ya ama telafisini yaparsan bir şey olmaz bende hamburger cips kola yedim ama bir sonraki gün yine 100-200 gr verebildim

olanla ölene çare yok artık

1 Porsiyon (150gr) İrmik Helvası = (Alınan Kalori) 270 kcal

Yarım Saat Dans Etmek = 157.5 kcal yaktınız.

Al çocukları da hep beraber dans edin :118:

kızlar yeni yıla sadece 22 gün kaldı ,yeni yıla biraz hafif girin ki hep öyle devam etsin değil mi :)

ben hatırlatmamı yapayımda herkes kendi bilir tabi...

bende yediklerimi yazayım

SABAH:
9 zeytin
salatalık
1/2 avuç büyüklüğünde peynir
1 çay bardağı karışık kuruyemiş
2 bardak şekersiz çay

ÖĞLE:
2 kocaaaa tabak yeşil mercimek ( doymadım :)
1 bardak ayran

AKŞAM:
eee öğlen sıkı yiyince akşam canım birşey çekmedi bende
1 bardak tarçınlı sıcak süt
5 badem
2 kuru kayısı
tükettim :)

sanırım öğleni telafi ettim....

bu arada gözlemlediğim şey sanırım bakliyat beni bayağı tok tutuyor hele birde kilo verdiriyorsa süper olur süperrrrr

sağol Meyracığım...

Bir daha tatlıya tövbe..Zaten kan şekerim onun yüzünden düştü..

Bu gün akıllı başlı şekilde diyete devam....Öpüyorum yavrucuğum..

Haklısın canım...

Sen lütfen hatırlatmaya devam et..Bana iyi geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…