Çoook geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını versin. Böyle durumlarda yapılacak en iyi şey bolca dua etmek. Gönlünü ferah tut sen. Dualarımız seninle canım.
rabbbım acıl sıfalar ıhsan etsın bolbol Allahın YA ŞAFİ ismini oku inşallah canım
çok geçmiş olsun Allahım yardımcınız olsun.
Sağol canım..İnşallah..
Hepimiz azimli olalım,gayretlerimiz bitmesin...
NEVİNCİĞİM;
Allah şifalar versin inşallah canım..Bir an önce yüzünüz gülsün...Dualarımız seninle..
canım senin doğum gününe çok az kalmış ama evliysen evlilik yıldönümüne hazırlanırsın sende olmaz mı? hatta çocuklarının doğumgününe bile :) yeterki isteyelim bir hedef buluruz canım
çok geçmiş olsun allah şifa versin canım
benim burayla tanışmam 2-3 yıl önceydi o zaman yeni doğum yapmıştım 100 kiloydum ve burada arkadaşlarında yardımıyla 33 kilo vererek 67 kiloya düştüm derkeeeeeen tekrar hamile kaldım ve sonuç bu :) inşallah şimdide vereceğim hem şimdi işim daha kolay 12 kilo avantajla başladım :)
beyza ablam ya harikasın maşallah sana maşallahhhhh... karatay sana yaradı bence :) bende senin kilo verdiğini görünce mutlu oluyorum hımmm demekki bende veriyorum dur bakalım pztye belli olur diyorum :) idolümsün :)
kızlar tebrikler harikasınız...
İyi geceler
Yeni gelenler hoşgelmişler
Esracım liste için teşekkürler canım
Kilo verenleri çoooook kutlarım
Biz sabah hastaneye gittik şükür hersey yolunda artık koltuk değneksiz yürüyecek eşim 1.5 ay daha rapor verecek Çarşamba günü gidip alacağım diğeri bitecek o gün
Hasteneden sonra eşim enişteyle cuma namazına gitti 3 aydan sonra ilk kez onlar yokken ben de biraz temizlik yaptım
Akşam üstü arkadasa uğradım sonra uyumuşum biraz ancak kendime geldim
Nevincim Allah şifa versin hastalarınıza ve tüm hastalara canım
Zeynepcim sana da geçmiş olsun özledik tabii ki de seni
Nursena kolay gelsin canım kayınvalidenlerle beslenme işi zor yine sana
kızlar çookk teşekkür ederim. Allah razı olsun.
babam biraz iyi gibi ama bilinci gidip geliyor. fazla toparlıyamıyor. şeker 500 e çıkmış. düşürüldü ama dengesi çok yerinde değil.her ezan sesinde namaza kalkıyor. bana abdest aldırın diyo. toparlayıp abdestini alamıyo bazen kollarını bırakıyo, bazen yüzünü. durmadan kesik ayağını yıkamaya çalışıyor. namaza duruyo bazen subhaneke okuyup bırakıyor, bazen kıbleye doğru oturup oturup bitti deyip yerine geçip oturuyor. öyle işte tam kafasını toparlıyamıyor. yarın yine giderim herhalde.
İyi geceler arkadaşlar..
Ben cuma gününden beri çok hastayım, soğukalgınlığı ama epey ağır geçiyor..ÖZellikle dün öğleden sonra yattım hep...
Kilo verenleri,dereceye girenleri tebrik ediyorum.
Esracım ellerine sağlık..
Nevinciğim, Allah babanın yardımcısı olsun..Babaannenede geçmiş oslun dileklerimi iletiyorum...
İyi geceler arkadaşlar..
Ben cuma gününden beri çok hastayım, soğukalgınlığı ama epey ağır geçiyor..ÖZellikle dün öğleden sonra yattım hep...
Nevinciğim, Allah babanın yardımcısı olsun..Babaannenede geçmiş oslun dileklerimi iletiyorum...
İyi geceler arkadaşlar..
amaneyyyyy komşular yetişin bugece efsane geri döndü
herşey gayet normal gidiyordu taki hadi uyuyayım diye yattım ama bir şeytangeldi ahanda aynısı.Hadi kalk hadi kalk dedi.
bende tamam dedim :92::92: kalktım tabive olanlar oldu sırf size yazmak için de pc açtım.
cips mi istersin,çikolata hani şu gofretli olanlarından,...puf,küçük tabak kuskus pilavı ama yoğurtlueee üstüne bir maden suyu hakkettim artık
birden benim içime canavar girdi size diyeyim. kapıları pencereleri iyi kapatın sizin eve de girmesin benden söylemesi
amaaaa ne uyurum ben şimdi:93::93::93:
ayde iyi geceler.
yarım yazarım yine menüleri
İyi geceler arkadaşlar..
aranızda kilolu olarak gelin olan var mı gelinlik modeli lazım banadüğünüm var yaza.
herşey gayet normal gidiyordu taki hadi uyuyayım diye yattım ama bir şeytangeldi ahanda aynısı.Hadi kalk hadi kalk dedi.
bende tamam dedim :92::92: kalktım tabive olanlar oldu sırf size yazmak için de pc açtım.
cips mi istersin,çikolata hani şu gofretli olanlarından,...puf,küçük tabak kuskus pilavı ama yoğurtlueee üstüne bir maden suyu hakkettim artık
birden benim içime canavar girdi size diyeyim. kapıları pencereleri iyi kapatın sizin eve de girmesin benden söylemesi
ayde iyi geceler.
bu motun aynısından bende de var lacivert:13:güle güle giy canım
çok alakasız belki ama arkadaşlar geçen bir yerde görmüştüm ama o gün alamıştım sonrada bulamadım.Böyle kırmızı ojeli el şeklinde el kremleri satılıyordu ayak şekilli kutusu ayak kremleri de var. Hiç gören var mı istanbulda arıyorum internette de bulamadım aklıma gelmişken sorayım.
leslie derim baska birşey demem. jillianlada tanısmadık dahaarkadaşlar merhaba yeni buldum burayı sormak istediğim birşey var çok fazla sayfa olduğu için tarayamadım pek spor olarak ne yapıyorsunuz leslie ve jillian olarak daha önce başka topiklerde okumuştum leslie de kilo kaybı ve sıkılaşma görülürken jillian da daha çok kilo sabit kalmış vücut sıkılaşmış deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Çok tatlısın Mehtapçığım..
Utandıııımmm,şımardım da accık...Teşekkür ederim..
Lokum;fındıklı ama değilmi...Tam ortacık yerinde göbek niyetine....
İyi geceler arkadaşlar..
ayde iyi geceler.
Günaydın kızlarrrrr
İki gündür kendimi salmamaya karşın pazartesiyle birlikte tekrardan kendimi toparlamış oldumKarar verdim daha misafirliğe
gitmiycem hep annemin suçu zaten bütün düzenim alt üst oluyor gittiğin yerde valla ben yediğime içtiğime dikkat ediyorum evinizde
kepekli ekmek var mı yada yemeğinizde ne kadar yağ var falan diyemiyorsungeleni yemezsen mahfoldun zaten yok sen kilolu
değilsin yok gençsin daha dillerinden kurtulamıyorsun ki bi kere yakana yapışıyorlar
bilmiyorlar alışverişe gidince ne kadar canımın yandığını hıh
Erkek arkadaşım maraşta izmire gelecek üniversitede sunum yapacak tarih belli değil ama o gelince önüne incecik çıkıp yüreğine
indirmek istiyorumhedef olarak bunu koydum doğum günüm haziranda olduğu için çok uzun olur
Sabah kahvaltım
2-3 dilim Keçi Peyniri 49 kcal
1 Dilim Tam Buğday Ekmeği 64 kcal
1 Çay Bardağı Çay (Şekersiz)1 kcal
1 Adet Kuru Kayısı 36 kcal
1 yemek kaşığı Yoğurt (Yarım Yağlı) 12 kcal
Alınan Kalori Toplamı=162 kcal
15 dk Saat Yürümek (Yüksek Tempo) 75 kcal
Yakılan Kalori Toplamı=75 kcal
saol canım bugun sadece saata başka bırseyyok herseyın bedelıvarüzülme ya ama telafisini yaparsan bir şey olmaz bende hamburger cips kola yedim ama bir sonraki gün yine 100-200 gr verebildim
olanla ölene çare yok artık
1 Porsiyon (150gr) İrmik Helvası = (Alınan Kalori) 270 kcal
Yarım Saat Dans Etmek = 157.5 kcal yaktınız.
Al çocukları da hep beraber dans edin:118:
geçmısler olsun canım dıkkat et kendıneİyi geceler arkadaşlar..
aman bacım besmalesız yatmaamaneyyyyy komşular yetişin bugece efsane geri döndü
ayde iyi geceler.
aynen bende lesıle yapıyorumsağ ol canım. kremi hiç görmedim nasıl birşeymiş acaba o merak ettim
leslie derim baska birşey demem. jillianlada tanısmadık daha
fındıklı fıstıklı hemidee oyyşşş yirim
geçmiş olsun ablaammm
hele heleeee naptın kız öyle sen
canım sen su an kaç kiloydun ?
akrabalara gitsende yeme. ekmek yoksa sorma ekmek filan ekmeksiz ye ya da tokum de doydum de. ya da ben gibi aaaa ne münasebet kilo mu alcam yine sizin yüzünüzden diyip arsız arsız konuş
merhaba hatunlar,
nasılsınız? ben donuyorummm hava buz gibi buzzzzzzzzzzzzzzz :18::18::18: uykum var calısmak istemiyorum felan filan.
pazar günümü evde geçirdim. eve tasındıgımızdan beri dolabımı düzeltememiştim. onları hallettim. kaçamaksız bir gün oldu.
canım sen su an kaç kiloydun ?
akrabalara gitsende yeme. ekmek yoksa sorma ekmek filan ekmeksiz ye ya da tokum de doydum de. ya da ben gibi aaaa ne münasebet kilo mu alcam yine sizin yüzünüzden diyip arsız arsız konuş
napacam ben bi fikri olan var mı ????????
Bu gün akıllı başlı şekilde diyete devam....
İyi geceler arkadaşlar..
ayde iyi geceler.
selamun aleykum kızlar
dun fazla kacırmanın sonucu bugun kahvaltı harıç sadece salata yıyorum aksam menumu yazarım
kızlar listemiz şimdilik böyle:)
yokmu başka arttıran?:)
[TABLE="class: grid, width: 700"]
[TR]
[TD]İSİM [/TD]
[TD]DOĞUM GÜNÜ [/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]HEDEF [/TD]
[TD]SONUÇ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ilbatum[/TD]
[TD]12 ŞUBAT[/TD]
[TD]83.8[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD]1 MART[/TD]
[TD]142.3[/TD]
[TD]120[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meyra__[/TD]
[TD]20 MART[/TD]
[TD]101.3[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD]15 MAYIS[/TD]
[TD]97.9[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD]5 AĞUSTOS[/TD]
[TD]95.2[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ben unutumuştum bak listeye ekle beni de ama benim hedefim 15 nisan.Çünkü hep nisan mayıs aylarında demiştim psikolojimi bozmayayım.15 nisan 2014 80 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?