Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çoook geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını versin. Böyle durumlarda yapılacak en iyi şey bolca dua etmek. Gönlünü ferah tut sen. Dualarımız seninle canım.

rabbbım acıl sıfalar ıhsan etsın bolbol Allahın YA ŞAFİ ismini oku inşallah canım

çok geçmiş olsun Allahım yardımcınız olsun.

Sağol canım..İnşallah..

Hepimiz azimli olalım,gayretlerimiz bitmesin...

NEVİNCİĞİM;

Allah şifalar versin inşallah canım..Bir an önce yüzünüz gülsün...Dualarımız seninle..

hepinizden Allah razı olsun babannem 1 gece kaldı şimdi daha iyi..babam ilaç aldıktan sonra kan değerleri kontrolü için müşade altında ama iyi hamd olsun...

sizden uzak kalmak kötü kızlar malesef düzen bozuldu...ciddi asılmak lazım.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...sizinle de sohbet edemedik daha aktif olucam inşallah...

[
size de çok geçmiş olsun ablam Rabbim şifa versin tüm hastalara...

herkese hayırlı akşamlar...

İyi geceler arkadaşlar..

Ben cuma gününden beri çok hastayım, soğukalgınlığı ama epey ağır geçiyor..ÖZellikle dün öğleden sonra yattım hep...

Kilo verenleri,dereceye girenleri tebrik ediyorum.
Esracım ellerine sağlık..

Nevinciğim, Allah babanın yardımcısı olsun..Babaannenede geçmiş oslun dileklerimi iletiyorum...

Geçmiş olsun canım yenam

çok geçmiş olsun acil şifalar

Yenacim gecmis olsun... bir an önce toparlan dön aramiza :)

amaneyyyyy komşular yetişin bugece efsane geri döndü
herşey gayet normal gidiyordu taki hadi uyuyayım diye yattım ama bir şeytan geldi ahanda aynısı.Hadi kalk hadi kalk dedi.
bende tamam dedim :92::92: kalktım tabive olanlar oldu sırf size yazmak için de pc açtım.
cips mi istersin,çikolata hani şu gofretli olanlarından,...puf,küçük tabak kuskus pilavı ama yoğurtlueee üstüne bir maden suyu hakkettim artık
birden benim içime canavar girdi size diyeyim. kapıları pencereleri iyi kapatın sizin eve de girmesin benden söylemesi
amaaaa ne uyurum ben şimdi:93::93::93:
ayde iyi geceler.

yarım yazarım yine menüleri

benim içimede giriyor bazen o canavar... yarin hiç bir sey olmamis gibi rejime devam canim

Günaydın kızlarrrrr

İki gündür kendimi salmamaya karşın pazartesiyle birlikte tekrardan kendimi toparlamış oldum Karar verdim daha misafirliğe

gitmiycem hep annemin suçu zaten bütün düzenim alt üst oluyor gittiğin yerde valla ben yediğime içtiğime dikkat ediyorum evinizde

kepekli ekmek var mı yada yemeğinizde ne kadar yağ var falan diyemiyorsun geleni yemezsen mahfoldun zaten yok sen kilolu

değilsin yok gençsin daha dillerinden kurtulamıyorsun ki bi kere yakana yapışıyorlar

bilmiyorlar alışverişe gidince ne kadar canımın yandığını hıh

Erkek arkadaşım maraşta izmire gelecek üniversitede sunum yapacak tarih belli değil ama o gelince önüne incecik çıkıp yüreğine

indirmek istiyorum hedef olarak bunu koydum doğum günüm haziranda olduğu için çok uzun olur

Sabah kahvaltım

2-3 dilim Keçi Peyniri 49 kcal
1 Dilim Tam Buğday Ekmeği 64 kcal
1 Çay Bardağı Çay (Şekersiz)1 kcal
1 Adet Kuru Kayısı 36 kcal
1 yemek kaşığı Yoğurt (Yarım Yağlı) 12 kcal

Alınan Kalori Toplamı=162 kcal

15 dk Saat Yürümek (Yüksek Tempo) 75 kcal

Yakılan Kalori Toplamı=75 kcal

Çok geçmiş olsun artık virüslerin arsızlaştığı zamanlar dikkatli olmak lazım bilhassa da bizim vücudumuz daha savunmasız bol bol

vitamin almak lazım nane- limon iç bol bol mandalina da ye tekrar geçmiş olsun canım

Kıızzz o ne ne biçim bi şeytanmış anamm sen bir daha sakın böyle pis şeytanlara uyma emi...

sağ ol canım. kremi hiç görmedim nasıl birşeymiş acaba o merak ettim
leslie derim baska birşey demem. jillianlada tanısmadık daha

Çok tatlısın Mehtapçığım..

Utandıııımmm,şımardım da accık...Teşekkür ederim..

Lokum;fındıklı ama değilmi...Tam ortacık yerinde göbek niyetine....

fındıklı fıstıklı hemidee oyyşşş yirim

geçmiş olsun ablaammm

hele heleeee naptın kız öyle sen

canım sen su an kaç kiloydun ?

akrabalara gitsende yeme. ekmek yoksa sorma ekmek filan ekmeksiz ye ya da tokum de doydum de. ya da ben gibi aaaa ne münasebet kilo mu alcam yine sizin yüzünüzden diyip arsız arsız konuş

merhaba hatunlar,

nasılsınız? ben donuyorummm hava buz gibi buzzzzzzzzzzzzzzz :18::18::18: uykum var calısmak istemiyorum felan filan.
pazar günümü evde geçirdim. eve tasındıgımızdan beri dolabımı düzeltememiştim. onları hallettim. kaçamaksız bir gün oldu.

saol canım bugun sadece saata başka bırseyyok herseyın bedelıvar
geçmısler olsun canım dıkkat et kendıne
aman bacım besmalesız yatma

aynen bende lesıle yapıyorum

selamun aleykum kızlar
dun fazla kacırmanın sonucu bugun kahvaltı harıç sadece salata yıyorum aksam menumu yazarım

canım sen su an kaç kiloydun ?

akrabalara gitsende yeme. ekmek yoksa sorma ekmek filan ekmeksiz ye ya da tokum de doydum de. ya da ben gibi aaaa ne münasebet kilo mu alcam yine sizin yüzünüzden diyip arsız arsız konuş

Merhaba

doksanla başladım şimdi 87,5 falan görüyorum arada Artık öyle yapcam

selam kk milleti......

ay ben bi rahatsız gibiyim ama neyim var anlayamadım, bi kahve içtim yeni, biraz kahveyle açıldım gibi sanki......

ortada bişeyde yok, sabah çok sinirli bi halde uyandım, midem rahatsız gibi, halim yok, kafam kazan gibi......
dün akşam çokça mantar yemiştim, mantar dokunmuştur belki diye düşünüyorum...
bir mantar geliyo aklıma, başka bişey gelmiyo aklıma....
zehirlenme olarak değilde allah korusun, çok yemiştim, belki çok yiyince o ağır gelmiştir.....
bünyem hassas olduğu için.....

hassas bünyeli olmak çok zor

ben birde geçmişe bakıyım şimdi ne var ne yok.......

napacam ben bi fikri olan var mı ????????

bu topiği takipte kal derim canım motive olarak......
ben kaç senedir öğrendimki; kilo verme işi sabır işi tatlım......
azim ve sabır.....

Bu gün akıllı başlı şekilde diyete devam....

oleeeey:))))

İyi geceler arkadaşlar..

Ben cuma gününden beri çok hastayım, soğukalgınlığı ama epey ağır geçiyor..ÖZellikle dün öğleden sonra yattım hep...

nilüfer ablacığım çok geçmiş olsun......
bol bol istirahat et lütfen iyi olana kadar.....
kocaman öpüyorum, görüşürüz

allah iyiliğini versin:))))
kaçamak sarhoşu gibi olmuşsun:)
aklıma maske geldi biliyonmu:)
hani maskeyi takınca yeşil ve başka bi adam oluyodu ya filmin birinde bi adam:))))
öptüm

selamun aleykum kızlar
dun fazla kacırmanın sonucu bugun kahvaltı harıç sadece salata yıyorum aksam menumu yazarım

ve aleyküm selam cancağızım.....
hıh eferim çok iyi olmuş kahvaltıda hafif yemen, dengelemiş olursun böylelikle dünü, iyi düşünmüş iyi etmişsin:)
gidecek bu kilolarımız, başka çıkarı yok işte.....:88::88:

kızlar listemiz şimdilik böyle:)
yokmu başka arttıran?:)

[TABLE="class: grid, width: 700"]
[TR]
[TD]İSİM [/TD]
[TD]DOĞUM GÜNÜ [/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]HEDEF [/TD]
[TD]SONUÇ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ilbatum[/TD]
[TD]12 ŞUBAT[/TD]
[TD]83.8[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD]1 MART[/TD]
[TD]142.3[/TD]
[TD]120[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meyra__[/TD]
[TD]20 MART[/TD]
[TD]101.3[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD]15 MAYIS[/TD]
[TD]97.9[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD]5 AĞUSTOS[/TD]
[TD]95.2[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ben unutumuştum bak listeye ekle beni de ama benim hedefim 15 nisan.Çünkü hep nisan mayıs aylarında demiştim psikolojimi bozmayayım.15 nisan 2014 80 kg

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…