Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

allah iyiliğini versin:))))
kaçamak sarhoşu gibi olmuşsun:)
aklıma maske geldi biliyonmu:)
hani maskeyi takınca yeşil ve başka bi adam oluyodu ya filmin birinde bi adam:))))
öptüm

:13:ya kaçamak falan değil di bu dün gece efsane geri döndü.
bak sabah uyandım herşey bitmiş dün gece den eser yok.

bende varımmmmmmmmmmm

doğum günü haziran

şuan 88 olsun hedefte 68 olsun bari 20 kilo verebilir miyim ki bilemedim ama inşallah veririm

Son düzenleyen: Moderatör:
illa doğum günü şart değilse nisan 1 yaz kız ben doğum günü şart diye değiştirdim tarihle hedefi:26:

yok doğum günü şart değil, doğum günü yerine başka bi tarihte söyleyebilirsin.
acele etme düşün son kararını söyle öyle ekliyim seni:)

en öncelikli hedefe alıverin beni meyracım 15 ocak annemin dogum günü hedef günüm olsun. şu anki net kilomu hala bilmiyorum ben ya tartılmayı unuttum. akşam geç gidiyorum giremem nete yarın güncel kilomuda söylerim tatlım. ona göre hedefimi belirlicem.

tamam tatlım:)
yarın hepsini bir bildirirsin o zaman, bende listeye şettiri veririm hemencecik:)
burasıda çok soğuk mehtapppp........
yerdeki su birinkintileri hep buz tutmuş dışarda....

Son düzenleme:
tamam tatlım:)
yarın hepsini bir bildirirsin o zaman, bende listeye şettiri veririm hemencecik:)
burasıda çok soğuk mehtapppp........
yerdeki su birinkintileri hep buz tutmuş dışarda....

kız çıkıp kaysanaaa leğen varsa geleyim ben art arda bineriz kayarız iki spor yapmıs oluruz hem sonra kolumuzu bacagımızı kırar otururuz aşağı.

hatunlarım ablalarım. benim çatlaklarım var ne ara cıktı bunlar anlamadım. kahve rengi gibi göbek bölgemde 3 tane çizgi. niye cıktı ki bunlar şimdi ya. forumda birtanesinde kahve limon sürün demişler. işe yarar mı sizce? şu vücudumla barısamıyorum bi türlü. suratımda hala ergenlik sivilcelerinin oldugu zamandan kalan acık gözenekler var. sürekli sivilce çıkıyordu uyuz oluyordum bir de bu cıktı. uff

bendeki hal soğuk algınlığı galiba, çünkü yeni yeni her yerim dökülür oldu....
hafif ateş, hafif boğaz ağrısı.....
halsizlik, kırgınlık.....
dün biraz dışarı çıkmıştım eşimle, kısaydı ama donmuştum soğuktan....
demek o zaman almışım....
bir adaçayı yapıp içiyim bi ara bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…