tamam ablacım hatırlatırım :) 21 günümüz var :)Haklısın canım...
Sen lütfen hatırlatmaya devam et..Bana iyi geliyor...
çok geçmiş olsun allah şifa versinİyi geceler arkadaşlar..
Ben cuma gününden beri çok hastayım, soğukalgınlığı ama epey ağır geçiyor..ÖZellikle dün öğleden sonra yattım hep...
Kilo verenleri,dereceye girenleri tebrik ediyorum.
Esracım ellerine sağlık..
Nevinciğim, Allah babanın yardımcısı olsun..Babaannenede geçmiş oslun dileklerimi iletiyorum...
aaaa inanmıyorum ama sana sen çok güzel kilolar verirken oldu mu bu canım benim. hemen o şeytanı kov ve mümkünse bir daha uymaaaaaamaneyyyyy komşular yetişin bugece efsane geri döndü
herşey gayet normal gidiyordu taki hadi uyuyayım diye yattım ama bir şeytangeldi ahanda aynısı.Hadi kalk hadi kalk dedi.
bende tamam dedim :92::92: kalktım tabive olanlar oldu sırf size yazmak için de pc açtım.
cips mi istersin,çikolata hani şu gofretli olanlarından,...puf,küçük tabak kuskus pilavı ama yoğurtlueee üstüne bir maden suyu hakkettim artık
birden benim içime canavar girdi size diyeyim. kapıları pencereleri iyi kapatın sizin eve de girmesin benden söylemesi
amaaaa ne uyurum ben şimdi:93::93::93:
ayde iyi geceler.
yarım yazarım yine menüleri
canım daha yaza çok var neden illa kilolu gelin olmayı hedefliyorsun azcık azmet zayıfla. bence kilo verenlerin resimlerini eklediği bölüme bir göz at ...aranızda kilolu olarak gelin olan var mı gelinlik modeli lazım banadüğünüm var yaza.
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineselam kk milleti......
ay ben bi rahatsız gibiyim ama neyim var anlayamadım, bi kahve içtim yeni, biraz kahveyle açıldım gibi sanki......
ortada bişeyde yok, sabah çok sinirli bi halde uyandım, midem rahatsız gibi, halim yok, kafam kazan gibi......
dün akşam çokça mantar yemiştim, mantar dokunmuştur belki diye düşünüyorum...
bir mantar geliyo aklıma, başka bişey gelmiyo aklıma....
zehirlenme olarak değilde allah korusun, çok yemiştim, belki çok yiyince o ağır gelmiştir.....
bünyem hassas olduğu için.....
hassas bünyeli olmak çok zor
ben birde geçmişe bakıyım şimdi ne var ne yok.......
ellerine sağlık çok güzel olmuş...kızlar listemiz şimdilik böyle:)
yokmu başka arttıran?:)
[TABLE="class: grid, width: 700"]
[TR]
[TD]İSİM [/TD]
[TD]DOĞUM GÜNÜ [/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]HEDEF [/TD]
[TD]SONUÇ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ilbatum[/TD]
[TD]12 ŞUBAT[/TD]
[TD]83.8[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD]1 MART[/TD]
[TD]142.3[/TD]
[TD]120[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meyra__[/TD]
[TD]20 MART[/TD]
[TD]101.3[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD]15 MAYIS[/TD]
[TD]97.9[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD]5 AĞUSTOS[/TD]
[TD]95.2[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
hatunlarım ablalarım. benim çatlaklarım varne ara cıktı bunlar anlamadım. kahve rengi gibi göbek bölgemde 3 tane çizgi. niye cıktı ki bunlar şimdi ya. forumda birtanesinde kahve limon sürün demişler. işe yarar mı sizce? şu vücudumla barısamıyorum bi türlü. suratımda hala ergenlik sivilcelerinin oldugu zamandan kalan acık gözenekler var. sürekli sivilce çıkıyordu uyuz oluyordum bir de bu cıktı. uff
Slm kızlar bugün biraz araştırma yaptım ödem sökücüler için elmalı tarçınlı bir şey buldum onu denedim inşallah iyi gelir
bağırsaklarıma yada şişkinliğime aranızda deneyen var mı???
Eki Görüntüle 889143
ELMA ÇAYI -ÖDEM SÖKTÜRÜCÜ ÇAY
1 elma
1lımon
1tane kabuk tarcın
5-6 tane karabıber
5-6 tane karanfıl
1.5- 2 litre su.
Elma suyu metabolizmamızın hızlanmasına yardımcı olur ve özellikle kilo problemi yaşayan kişilerde idrarı arttırarak ödem atılmasına yardımcı olur, diye yazıyordu
offf offff 2 doğumdan sonra sen bendekileri gör ,senin derdin dert mi canım benimki yanında :)
karışımda tam olarak bütün vücuduma yapıyorum ben çatlak olan olmayan her yerime
3 tatlı kaşığı kahvenin içine sulu bir limon'u sıkıyorum bulamaç halina gelene kadar ekleyin limon u
daha sonra vüdunuzu kızarana kadar iyice yedirin bedeniniz gerçekten kızarıyor ve sonra ılık suyla yıkayın. vucudunuz hafiften soyuluyor
2 gün uyguluyorsunuz bir gün bekliyorsunuz
ben denedim canım buraya ilk geldiği sene yani 2011de ece adına bir üyenin verdiği bir tarifti. tadı oldukça güzel ben karabiber olunca çekinmiştim am öyle olmadı :) hatta buzdolabına koy bardağın yarısna bundan kalanına su koy iç hem çoğalır demişti bende onun dediği gibi yapmıştım . çok sık tuvalete çıkıyorsun bende attırmıştı inşallah sendede işe yarar
bendeki hal soğuk algınlığı galiba, çünkü yeni yeni her yerim dökülür oldu....
hafif ateş, hafif boğaz ağrısı.....
halsizlik, kırgınlık.....
dün biraz dışarı çıkmıştım eşimle, kısaydı ama donmuştum soğuktan....
demek o zaman almışım....
bir adaçayı yapıp içiyim bi ara bugün.
bendeki hal soğuk algınlığı galiba, çünkü yeni yeni her yerim dökülür oldu....
İyi geceler arkadaşlar..
Ben cuma gününden beri çok hastayım, soğukalgınlığı ama epey ağır geçiyor..ÖZellikle dün öğleden sonra yattım hep...
Kilo verenleri,dereceye girenleri tebrik ediyorum.
Esracım ellerine sağlık..
Nevinciğim, Allah babanın yardımcısı olsun..Babaannenede geçmiş oslun dileklerimi iletiyorum...
kızlar ikinizede çok geçmiş olsunbendeki hal soğuk algınlığı galiba, çünkü yeni yeni her yerim dökülür oldu....
canım bana dietisyenim vermişti bu caydan ama içine yarım demet maydanoz ve 2 parca kuru zencefilde atıyordum..Slm kızlar bugün biraz araştırma yaptım ödem sökücüler için elmalı tarçınlı bir şey buldum onu denedim inşallah iyi gelir
bağırsaklarıma yada şişkinliğime aranızda deneyen var mı???
Eki Görüntüle 889143
ELMA ÇAYI -ÖDEM SÖKTÜRÜCÜ ÇAY
1 elma
1lımon
1tane kabuk tarcın
5-6 tane karabıber
5-6 tane karanfıl
1.5- 2 litre su.
Elma suyu metabolizmamızın hızlanmasına yardımcı olur ve özellikle kilo problemi yaşayan kişilerde idrarı arttırarak ödem atılmasına yardımcı olur, diye yazıyordu
bu günkü menüm
sabah namazı ballı sirkeli sıcak su
sabah : 2 haşlanmış yumurta , 6 kırma yeşil zeytin , birkaç yaprak roka , 2 bardak bitki çayı
ara : 1 fincan yeşil çay
öğle : 1 kâse yoğurt
ara : 1 muz
akşam : 1 dilim ekmek, çupra , yeşil salata, 2 köz soğan, 1 fincan kahve
2 litre su
canım bana dietisyenim vermişti bu caydan ama içine yarım demet maydanoz ve 2 parca kuru zencefilde atıyordum..
insallah tüm ödenlerini sökersin Ayy inşallah bu seferlik koymadım artık bitince koyarım evde kuru zencefil yok acaba tozu olur mu olursatozundan ne kadar
atmalıyım
Amin Amin Amin
amaneyyyyy komşular yetişin bugece efsane geri döndü
herşey gayet normal gidiyordu taki hadi uyuyayım diye yattım ama bir şeytangeldi ahanda aynısı.Hadi kalk hadi kalk dedi.
bende tamam dedim :92::92: kalktım tabive olanlar oldu sırf size yazmak için de pc açtım.
cips mi istersin,çikolata hani şu gofretli olanlarından,...puf,küçük tabak kuskus pilavı ama yoğurtlueee üstüne bir maden suyu hakkettim artık
birden benim içime canavar girdi size diyeyim. kapıları pencereleri iyi kapatın sizin eve de girmesin benden söylemesi
amaaaa ne uyurum ben şimdi:93::93::93:
ayde iyi geceler.
yarım yazarım yine menüleri
Ayy inşallah bu seferlik koymadım artık bitince koyarım evde kuru zencefil yok acaba tozu olur mu olursatozundan ne kadar
atmalıyım
Amin Amin Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?