Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam güzeller
Mesaj sayım henüz 45 olduğu için burdan yazmalıymışım :)

Doğum günüm: 27 Şubat
Hedefim: 75.0
Şuanki kilom: 85.0
Başlangıç Kilom: 98.2
Diyete başlama tarihi: 17 Eylül
Ayyyy bütün tarihleri yazdııııımmm :)))

Çok teşekkür ederiz Meyra_ . Şimdiden ellerine sağlık. Umarım hedeflerimize ulaşırız da seni boşuna uğraştırmamış oluruz.

Haklısın canım...

Sen lütfen hatırlatmaya devam et..Bana iyi geliyor...
tamam ablacım hatırlatırım :) 21 günümüz var :)
çok geçmiş olsun allah şifa versin
aaaa inanmıyorum ama sana sen çok güzel kilolar verirken oldu mu bu canım benim. hemen o şeytanı kov ve mümkünse bir daha uymaaaaa
aranızda kilolu olarak gelin olan var mı gelinlik modeli lazım banadüğünüm var yaza.
canım daha yaza çok var neden illa kilolu gelin olmayı hedefliyorsun azcık azmet zayıfla. bence kilo verenlerin resimlerini eklediği bölüme bir göz at ...
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
ellerine sağlık çok güzel olmuş...

offf offff 2 doğumdan sonra sen bendekileri gör ,senin derdin dert mi canım benimki yanında :)

tartıldım bugün 83.2 yim 1300 daha gitti :)

yediklerimi yazayım:

SABAH:
salatalık
maydanoz
1 avuç büyüklüğünde peynir
10 zeytin
1 çay bardağı karışık kuruyemiş

ÖĞLE:
yeşil mercimek
yoğurt

AKŞAM:
eşim çiğ köfte yapacak 7-8 tane yerim
ayran bol bolllllll :) ve yeşillik

bu arada karatayı uygulamayı hala düşünenlere bir kilo bildirimi sunayım :

buraya 88.4 ile başladım
1 hafta sonra 86.1
1 hafta sonra 84.5
ve bu hafta 83.2 yim
hiç zorlanmadım ,hayatımda ilk defa bu kadar kolay diyet yapıyorum.... yani 3 haftada 5.200 gitti . deneyin derim

Slm kızlar bugün biraz araştırma yaptım ödem sökücüler için elmalı tarçınlı bir şey buldum onu denedim inşallah iyi gelir

bağırsaklarıma yada şişkinliğime aranızda deneyen var mı???

ELMA ÇAYI -ÖDEM SÖKTÜRÜCÜ ÇAY

1 elma
1lımon
1tane kabuk tarcın
5-6 tane karabıber
5-6 tane karanfıl
1.5- 2 litre su.

Elma suyu metabolizmamızın hızlanmasına yardımcı olur ve özellikle kilo problemi yaşayan kişilerde idrarı arttırarak ödem atılmasına yardımcı olur, diye yazıyordu

Son düzenleyen: Moderatör:

ben denedim canım buraya ilk geldiği sene yani 2011de ece adına bir üyenin verdiği bir tarifti. tadı oldukça güzel ben karabiber olunca çekinmiştim am öyle olmadı :) hatta buzdolabına koy bardağın yarısna bundan kalanına su koy iç hem çoğalır demişti bende onun dediği gibi yapmıştım . çok sık tuvalete çıkıyorsun bende attırmıştı inşallah sendede işe yarar

offf offff 2 doğumdan sonra sen bendekileri gör ,senin derdin dert mi canım benimki yanında :)

sinir bozucu birşey ya şaşırdım görünce.

diğer topiklerde böyle birşey buldum. deneyeceğim bunu.

bu arada esra( clutch ) nerelerde?? :44:

Ayy sevindim inşallah işe yarar bende de

Bende tadını sevdim korktuğum gibi olmadı çok şükür yoksa zavallı elma ile limona yazık olacaktı

buzdolabına koyayım bende üstüne su alır içerim çok olsun

teşekkürler

Geçmiş olsun meyracım

geçmıs olsun canım

kızlar soyledıgım dıbı sadece salata yedım aksamda sadece 1 muz yedım
şimdi misafirim gelecek onlarada borekle kek yaptım çayın yanına ama kararlıyım asla yemıycem bugun yanı ınsallah onlar gıdınce durumu bıldırurum gorusuruz

selamun aleyküm güzeller.
bugün net im gidip gidip geliyor.
bende bir türlü giremedim.
morelimi düzgün tutmaya çalışsamda bayaa kafama takılıyor. hiç bu kadar dikkat ettiğimde vermediğim olmamıştı. yaklaşık 4 haftadır hiç kaçamak yapmadan devam etmeye çalışıyorum ama her hafta vermek yerine 200 gr. alıyorum.
bu hafta proteine biraz daha ağırlık vererek devam etmek istiyorum.ben karbonhidrat aldığım zaman çok kolay kilo alıyorum. onun için proteine yüklenicem bu hafta. balık çok tükettiğimde daha çok veriyordum. bakalım daha fazla balık tüketeyim sonuç ne olucak görelim

kızlar ikinizede çok geçmiş olsun

bu günkü menüm

sabah namazı ballı sirkeli sıcak su

sabah : 2 haşlanmış yumurta , 6 kırma yeşil zeytin , birkaç yaprak roka , 2 bardak bitki çayı

ara : 1 fincan yeşil çay

öğle : 1 kâse yoğurt

ara : 1 muz

akşam : 1 dilim ekmek, çupra , yeşil salata, 2 köz soğan, 1 fincan kahve

2 litre su

İyi akşamlar
Daficim inşallah bu hafta verirsin canım menün yine az bence hele ki öğlen olmamış hiç
Oğulcuklarım inşallah akşamı hasarsız atlatırsın
Ben de kızlara pizza poğaça ve ıslak kek yaptım pizzayı okuldan gelince bitirdiler sadece tadına baktım kahvaltıyı geç yaptığım için acıkmamıştım Allah'tan :)))
Kek fırında şu anda çaya yetişir ama ben yemem diye umuyorum
Poğaçalarda kahvaltıda yesinler diye duruyor :)
Yarın arkadaşımla örgü kursuna gideceğim nihayet sene başında kayıt olmuştum ama eşimden dolayı gidememiştim hiç
Yarım gün de olsa gideceğim yarın
Zaten maksat değişik ortam olsun

canım bana dietisyenim vermişti bu caydan ama içine yarım demet maydanoz ve 2 parca kuru zencefilde atıyordum..
insallah tüm ödenlerini sökersin

dafi ablam cok ilginç suyunu da 2 ltreden fazla içiyrsan bu menüyle zayıflaman lazım
bu arada gecmişi yeni gördüm ama demeden duramayacagım gecmiş olsun

ben de menü paylasımlarıma devam ediyorum..
babamın gelmesi beni ve dietimi sekteye ugrattı
gidince de modumu bulamadım hemen yastaydım..

artık sizlerleyim ama

sabah
1dilim ekmek
1 yumurta
az peynir-domates

ögle
karnıbahar haslama
üzerine sarımsaklı yogurt
1dilim ekmek

aksam
1,5kase sehriye corbası
2 bardak ayran

su içemedim pek suyumu 2 litreye tamamlayayım bana yeter
öpüorum sizleri

Son düzenleyen: Moderatör:

amamnınnnn neler olmus öle nazar mı degdi bacım sana
neyse ki etkisinde kalmadan kaldıgın yerden devam etmek ayrı bir basarı

Ayy inşallah bu seferlik koymadım artık bitince koyarım evde kuru zencefil yok acaba tozu olur mu olursa tozundan ne kadar

atmalıyım

Amin Amin Amin

canım toz zencefili bilmiyorum ki..kuru tane zencefille 2 tane 1 lira büyüklügünde koyuyordum..
aktarlardan kolayca bulabilirsin aslında denemek istersen..

toz zencefil acı olur sanırım o yüzden ne kadar koymalısın bilemedim:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…