Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Peki canım artık alınca ondan koyarım teşekkür ederim

çok geçmiş olsun canım.bende bugün çok fenaydım şimdi biraz daha iyi gibiyim ama yine yatıcam
korkunç bir baş ağrısı ile erken geldim işten iğne yaptırdım bir tane yattım hemen iki saat uyumuşum.Gündüz bir sürü ağrı kesici almıştım akşamda iğne yaptırdım. Canım istemesede bu akşam biraz yedim uyanınca.Şimdi bir hap daha içtim yatıcam.Sabah dışarılardaydım çok üşüdüm sanırım o yaptı.

Bende bugün yediklerimi yazayım bari

2-3 dilim Keçi Peyniri 49 kcal

1 Dilim Tam Buğday Ekmeği 64 kcal

1 Çay Bardağı Çay (Şekersiz) 1 kcal

1 Adet Kuru Kayısı 36 kcal

2 kaşık Yoğurt (Yarım Yağlı)12 kcal

1 Porsiyon Yaz Türlüsü 221 kcal

1 Dilim Tam Buğday Ekmeği 64 kcal

1 Porsiyon Köy Usulü Erişte Çorbası 145 kcal

1 Su Bardağı Erik suyu 98 kcal

Alınan Kalori Toplamı=690 kcal

15 dk Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) 75 kcal

yarım Saat Temizlik Yapmak 125 kcal

Yakılan Kalori Toplamı=200 kcal

Şuanda çok açıktım açlığımı yatıştırmak için şu içmekten midem bulandı

Neden saatler geçmiyooooooo sabah olsa da güzel bir kahvaltı yapsam

Karnım bi gurulduyo ki sormayın

menümü yazayımda gideyim sizleri merak ettim de valla yataktan kalktım geldim
sabah kahvaltı yapamadım.
öğlen bir kase mercimek çorbası+lahana salatası
akşam: iki yumurtalı+kaşarlı omlet+iki dilim beyaz ekmek+bir bardak limonata
gündüz aralarda yeşil çay içtim.
iyi geceler sizlere

ahh yavrum sen ne az yiyorsun böyle..
ben sık takip edemedim bu aralar topici kilonu ve yasını merak ettim bak simdi

1000kalori bile alsan rahatlıkla kg verirsin aslında..meyve yemiyormusun?

bir de kaç gün oldu baslayalı kg verdinmi..bir de çok mu soru sordum

geçmiş olsun başağrısı ne zordur bilirim

çok az yiyorsun bence yanlış yapıyorsun uyarmak istedim

aranızda kilolu olarak gelin olan var mı gelinlik modeli lazım banadüğünüm var yaza.

kiz sen gelinligini alma daha bence... yaza kadar zayiflarsin.... mayista falan al gelinligini :) hem o zamana kadar citir olursun citir :)

Meyracim ellerine saglik!!! Benim tarihte coook uzak oldu yaw... 29martta turkiye'ye gelicem tatile... hedef tarih 29martmi olsa ne? hedef kiloda 80olsa?

hadi kizlar öptüm sizleri... yarin sinavlarim var offffff

asucum akşam evin içinde tıp tıp diye sesler duydum kalktım bütün evi aradım. petekleri kontrol ettim. sanırım alttan veya üstten gelen bir sesti beni huzursuz etti uykum kaçtı. sonra tam dalıyordum mutfaktan çıtırtılar gelmeye başladı kapıyı açtım dışarı çıktım. bayaa çok ses geldi ürktüm. eşimi uyandırdım. mutfağa geçtik. birşey yoktu. eşim yattı uyudu. ben ses dinlemeye devam ettim. tekrar ses geldi kalktım mutfağa geçip oturdum. az sonra yine ses geldi ve ben sesin geldiği yeri buldum akşam işten gelirken eşim 17 kilo zeytin getirmişti. onları ayıklayıp pet şişelere doldurup tuzladım. kenara koydum. şişeler hava yapıp çıtırdıyormuş bütün gece uykum darmadağın oldu yattığımda ezana 1 saat vardı. 1 saat uyuyup namaza kalktım. haliyle uykum olmadı. namazdan sonra tekrar yattım. eşimde hiç ses çıkartmadan kalkıp gitmiş. bir uyandım nerdeyse öğle olacak kahvaltımı geç yaptım. öğleye acıkmadım. 1 kâse yoğurt yetti bana

çok sağol canım.
inşallah bu hafta şeytanın bacağını kırarım. cuma bildirime yetişemedim ama geçen haftadan 200 gr. fazlaydım.gerçi köyde soğuktan damacana gibi şiştim. hiç su içemedim. onunda etkisi vardır mutlaka

geçmiş olsun canım

slm kızlarr iş güç yemek kızın dersler ve gezme derken yazamıyorum misolarn gitmsiyle asılmam lazımm inşallahhh 1 hafta burdalar kvalidemlerr kusura bakmayın öpüldünüz

sinir bozucu birşey ya şaşırdım görünce.

diğer topiklerde böyle birşey buldum. deneyeceğim bunu.

bu arada esra( clutch ) nerelerde?? :44:
evet maalesef oldukça sinir bozucu
rica ederim canım ... sonuçta bilediklerimizi paylaşarak ilerleyeceğiz değil mi :) inşallah sana da fayda eder
çok iyi olmuş değişiklik her zaman iyidir...
canım ya çok acıktıysan tuzsuz ayran ya da süt falan tüketebilirsin aslında. sonuçta uyurken bile kalori harcıyoruz değil mi...

kızının doğum günü olur ,evlilik yıldönümün olur eşinin doğum günü olur, evlilik yıldönümünüz olur yani her şey olur. istersen önce yakın bir hedef seç sonra yeni hedefini seçersin. sonuçta ben şubatta hedefime ulaşınca pes etmeyeceğim ki nisanda evlilik yıldönümümüz var mayısta oğluşumun doğum günü var, temmuzda kızımın doğum günü var hepsi de kısa zamanlı hedeflerim :)

daficim sebebin ikna ediciydi geç kalkmışsın öğün atlamamak için yoğurt yemişsin valla süpersin sen bu arada iradene maşallah zeytinleri de güzel günlerde yersiniz inşallah
nursenacım gönder misafirleri gel beklemedeyiz

Son düzenleme:
canım yedıklerınde aslında çoook az nıye veremııyorsunkı bu hafta gider inşallah
çok sukur kazasız atlattım inşallah boyle devam eder

çok geçmıs olsun canım benım de çok sıddetlı bas agrılarım oluyor adnan saraçoglu bıberıye dıyordubas grasına bır ay içilecekmiş inşallah gecer rabbım senınde yardımcın olsun canım

kızlar aksamı kacamaksız atlattım sükür sımdı cok uykum var hemen yatıcam hepınıze hayırlı geceler sabah gorusuruz ınsallah

Hayırlı Sabahlar Hanımlarr

Dün gece ki açlık krizimi atlatmış bir vaziyette uyandım sabah gözüm döner diye düşünüyordum ama öyle olmadı

Yine de güzel bir kahvaltı yaptım, sporumu da yaptım

Yediklerimi yazayım bari

Aç karnına 2 adet kayısı

Ellerimle hazırladığım rokalı semizotlu omletim bir iki tamda zeytinyağı koydum sadece

İki üç dilim domates çeyrek tene acı biber çok acıymış yerken yandım :120::120:

iki üç sap roka

1 tanecik şekersiz çay

1,5 tane tam buğdağ ekmeği

ve on beş dk lık yüksek tempolu yürüyüş :118::118:

Günaydınnlar

Yaşım 23 Aslında sadece dün öyle oldu hem çok yoruldum hemde ara öğün yiyemedim yoksa başlayalı hiç böyle acıkmamıştım ara

öğünler gerçekten çok tok tutuyor. Meyve yiyorum dün yiyemedim sadece yoksa her gün düzenli olarak 1 mandalina yarım cennet

hurması ve bazen de elma yiyorum kiii

evet başlayalı on gün oldu 90 ile başladım şimdi 88 im arada 87,5 de düşmüyor değilim

günaydın kızlar,

moralim bozuk yaa meyraya hedef söyleyecegim diye sabah tartıldım. tartı 95 gösterdi ama şiş hisediyorum kendimi sanki karnımda kaya var kahvaltıda yapamadım o yüzden. umarım şişkinliktir. meyracım ben sana cuma günü söyleyeyim hedefimi filan. bu şişliktir diye umuyorum bir kaç gün geçsin bakalım.

dünde bunalımdaydım. kurs mu yoruyor beni patrona mı ayar oluyorum çözemedim. odun bir patronum var malesef. kursada aksam gidiyorum 11de eve giriyorum. baya yoruluyorum. eve geldim dün aksam. durduk yere agladım annemde kıyamam gelmiş ne oldu bişey olmuş biri bişey yapmış diye evhamlandı. yok diyorum inanmıyor. lavaboya girdim çıktım baktım kapıda bekliyor. napıyorsun dedim. su sesi duydum korktum dedi. bastım kahkahayı. evet dedim kendimi duşun altında bogucam. ya siz anneler ah ahh çok alemsiniz hee

Meyraaacığım gör bu mesajımı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…