Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlar herkese,

geçmişe baktım geçen günlerde ama yazmaya ancak fırsat bulabildim. dün annemin kontrolü vardı, kardeşim götürdü bu sefer. yine yeni tahliller ultrasonlar istemiş doktoru. ama şükür daha iyi genel durumu. inşallah her şey iyi çıkacak Allahın izniyle.

Dafi anlam babana geçmiş olsun. çok üzüldüm. inşallah düzelir en kısa zamanda.

Yenam, Meyracım hastaymışsınız, sizlere de geçmiş olsun. havalar birden soğudu, çok dikkat edin kendinize.

Mehtapcım, Dafi abla da demiş veremiyorum diye. sanırım mevsimsel bi şey. instagramdaki diyet arkadaşlarımdan çoğu artıda, sanırım soğuklar feci ödem yaptı. inşallah bikaç güne geçecektir diye umuyorum.

merhaba arkadaşlar
yine ben geldim
bugün yarın olmadı haftaya derken sonunda diyete başladım inşallah muvaffak olurum:18:
listemi kısmet olursa akşam paylaşırım
beni yeniden aranıza kabul ederseniz mutlu olurum

kuzucum hgeldin merak ediyordum seni nerelerde diye. anneciğine geçmiş olsun diylim zamanla dahada iyi olur umarım.
instagramda diyet arkadasımı var kız
hoşgeldin

Ara Öğün

yarım cennet hurması 1 mandalina

Öğle Yemeği

İlk defa balık yaptım hemde fırında :) Babacım elleriyle tutmuş ve temizlemiş Allah'tan yoksa elimi süremezdim

limonu biraz fazla olmuştu ama emeğe saygı gösterip Ellerime Sağlık diyorummmm

yanına da roka salata ve 1 dilim tam buğday ekmeği

Şuana kadar toplam kalorim 471 kcal hiçte fena değil hani

Yapılan bir çalışmada; yeşil mercimek ile düzenli olarak öğle yemekleri yiyen sağlıklı kadınların, öğle yemeğinde ızgara tavuk yiyenlere göre daha uzun süre tok kalabildiğini gösteriyor. Yine farklı bir çalışmada eşit kaloride hazırlanmış 2 ayrı diyetin akşam yemeklerinde birinde yeşil mercimek diğerinde ise ızgara balık ile değiştirildiğinde, yeşil mercimek yiyen grubun ilk ayda verdikleri kilo miktarının en az 2 kg daha fazla olduğunu göstermektedir.

Yeşil mercimek tam vitamin ve diyet lifi deposudur. İçerisinde yüksek oranda yararlı karbonhidrat bulunur ve yüksek karbonhidrat içermesine rağmen glisemik indeksi oldukça düşüktür. Çünkü sindirimi uzun süren yeşil mercimek karbonhidratları kana çok yavaş yavaş geçer. Yenilen 1 tabak yeşil mercimek yemeği sizi tok tutmaya birebirdir.

Pişmiş bir tabak yeşil mercimek yaklaşık 230 kalori

Paylaşayım dedim

slm kızlar ben geldiiim
ama kimsecikler gog
bizim pc bozuldu gelemedim dün akşam aldı eşim çok şükür pc ye kavuştum tabi sizede

özledim herkescikleri ne oldu ne bitti haberimde yok hepsine belkim bakamam ama geçmişede dalmam lazım

bugunde regl oldum sanırsam artılardayım neyse cuma bi tartılırım ona görede sıkılarım işi gerçi dünden bu yana sıkıladım
dün akşam yarım saat sporumuda yaptım gün aşırı yapıcam artık 8 li rakamları görmem lazım

kuzucum hgeldin merak ediyordum seni nerelerde diye. anneciğine geçmiş olsun diylim zamanla dahada iyi olur umarım.
instagramda diyet arkadasımı var kız

hoşgeldin

sağol kuzum

diyetin olmadığı bi yer var mı kuzum ya :) igda da bi sürü insan var diyet yapan, tartı yemek fotosu paylaşan. diyet kardeşliği vs hastagları aratırsan çıkar. diyetisyenler bile bir sürü şey paylaşıyor :) yeter ki diyet sektörü beslensin. aslında görsel materyaller de baya etkili oluyor motivasyonda.

hoşgeldin, merak ettik seni canım. şükür bi sıkıntınız yokmuş senin de oğluşun da.

hoşgeldin, merak ettik seni canım. şükür bi sıkıntınız yokmuş senin de oğluşun da.

hoşbulduk cnmm merak edilmiş olmak sevindirdi beni ama özür dilerim bunun için pc bozuldu dun akşam aldık yoksam habersiz bırakmazdım sizi sen nasılsın annen nasıl oldu bu arada gerçekten burdan uzak kalmak artı olarak dönüyo insana sanırım 2 kilo felen aldım ben tam bilmiyorum regl oldum bu sabah yani çoğu regldenmi yoksam aldıımmı ama aldım aldım şiş hissediyorum kendimi ağırlaştım sanki

özür dileme kuzum, özür dilenecek bi şey değil ki bu. sen girer haber verirsin hep imkanın olsa. dert etme.

evet uzak kalmanın öyle bir etkisi var. ama sen gelirsin üstesinden. regl de etkilemiştir. dert etme, hayat sadece kilodan ibaret değil :) bi haftada toparlarsın sen

sağol cnm benımmm gel bi öpem seni
kış kilo yönünden zorluyo insanı akşamları vakit geçmiyo buda abur cubura itiyo insanı habire bişey yiyesi geliyo
amaaaa epey tıkındım hakkım bitti oyuzden aynen kaldıgım yerden dvm ediyorum kuzum dün başladım aralıksız dvm artık
yoksa al ver al ver cıkss olmuyo bide spor daha çok teşvik ediyo oyuzden sporla dvm edicem sporum da kendi çapımda dans :)) bide bi kaç hareket yapıyorum ama etki ediyo baya

o da doğru ya. diyet diyet diyet. hayatımız diyet

ben bugün kahvaltı yapamadım geç kalkınca :) uyuyamadım bu gece sabahta bakıcımız sen yat ben bakarım deyince 11di kalktığım :)

ÖĞLE:
salatalık
maydanoz
1çay bardağı kuruyemiş
1 mandalina
1 avuç büyüklüğünde peynir
10 zeytin
1 bardak tarçınlı süt

AKŞAM:
patatesli köfte
bulgur pilavı
yoğurt

Merhaba arkadaşlar;

2 gündür ortalıklarda yokum ama iyi haberlerle geldim....

Yengem bende 2 gündür kontrol ve kemoterapi için geldi...Son çekilen pet radyoloji sonuçlarına göre hiç bir şey kalmamış.Tamamen

iyleştin artık dedi Dr'u..Ne kadar sevinçliyim bilemezsiniz...Hepinizden Allah razı olsun yasinler okudunuz;hayır dua ettiniz;Rabbim sizlere de bol bol hayır dua edenler nasip etsin inşallah...

Eve yeni döndük Dr'dan ;biraz yemek işlerine bakayım tekrar geleceğim...Hepinizi öpüyorum canlarım....

selamun aleyküm güzeller
bugün biraz temizlik yapayım dedim bu saat oldu ancak bitirdim.
akşam yemeğinede misafir gelme ihtimali var. neyse herşeyi hazırladım.
sağol canım nasip olur birlikte yeriz inşallah

sağol esracım Annenede Allah hayırlı şifalar versin sıkıntılarınızı atın inşallah

hoş geldin canım
azmin daim olsun

çok sevindim Allah bir daha göstermesin

Çok geçmiş olsun canım...

Acil şifalar inşallah.Kendine çok çok iyi bak..

hayırlı aksamlar kızlar

bugun basım çokk agrıyor hemen menumu paylasıp çıkıcam sabah gorusuruz inşallah

sabah 1 borek
1 ince dilim kek
1 bardak şekersiz çay

ara
1 mandalına

oglen
1 tabak etlı nahut
1 dılınm ekmek
1 kase yogurt

ara
2 tane kucuk lokum

aksam
1 tabak zeytınyglı kerevız
1 dılım ekmek

1 tane pişmanıye

hepınızı sevıyoyum allaha emanet olun

Kendine iyi bak canım..Geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…