merhaba arkadaşlar
yine ben geldim
bugün yarın olmadı haftaya derken sonunda diyete başladım inşallah muvaffak olurum:18:
listemi kısmet olursa akşam paylaşırım
beni yeniden aranıza kabul ederseniz mutlu olurum
kuzucum hgeldin merak ediyordum seni nerelerde diye. anneciğine geçmiş olsun diylim zamanla dahada iyi olur umarım.Selamlar herkese,
geçmişe baktım geçen günlerde ama yazmaya ancak fırsat bulabildim. dün annemin kontrolü vardı, kardeşim götürdü bu sefer. yine yeni tahliller ultrasonlar istemiş doktoru. ama şükür daha iyi genel durumu. inşallah her şey iyi çıkacak Allahın izniyle.
Dafi anlam babana geçmiş olsun. çok üzüldüm. inşallah düzelir en kısa zamanda.
Yenam, Meyracım hastaymışsınız, sizlere de geçmiş olsun. havalar birden soğudu, çok dikkat edin kendinize.
Mehtapcım, Dafi abla da demiş veremiyorum diye. sanırım mevsimsel bi şey. instagramdaki diyet arkadaşlarımdan çoğu artıda, sanırım soğuklar feci ödem yaptı. inşallah bikaç güne geçecektir diye umuyorum.
hoşgeldinmerhaba arkadaşlar
yine ben geldim
bugün yarın olmadı haftaya derken sonunda diyete başladım inşallah muvaffak olurum:18:
kuzucum hgeldin merak ediyordum seni nerelerde diye. anneciğine geçmiş olsun diylim zamanla dahada iyi olur umarım.
instagramda diyet arkadasımı var kız
hoşgeldin
slm kızlar ben geldiiim
ama kimsecikler gog
bizim pc bozuldu gelemedim dün akşam aldı eşim çok şükür pc ye kavuştum tabi sizede
özledim herkescikleri ne oldu ne bitti haberimde yok hepsine belkim bakamam ama geçmişede dalmam lazım
bugunde regl oldum sanırsam artılardayım neyse cuma bi tartılırım ona görede sıkılarım işi gerçi dünden bu yana sıkıladım
dün akşam yarım saat sporumuda yaptım gün aşırı yapıcam artık 8 li rakamları görmem lazım
hoşgeldin, merak ettik seni canım. şükür bi sıkıntınız yokmuş senin de oğluşun da.
hoşbulduk cnmm merak edilmiş olmak sevindirdi beni ama özür dilerim bunun için pc bozuldu dun akşam aldık yoksam habersiz bırakmazdım sizisen nasılsın annen nasıl oldu bu arada gerçekten burdan uzak kalmak artı olarak dönüyo insana sanırım 2 kilo felen aldım ben tam bilmiyorum regl oldum bu sabah yani çoğu regldenmi yoksam aldıımmı ama aldım aldım şiş hissediyorum kendimi ağırlaştım sanki
özür dileme kuzum, özür dilenecek bi şey değil ki bu. sen girer haber verirsin hep imkanın olsa. dert etme.
evet uzak kalmanın öyle bir etkisi var. ama sen gelirsin üstesinden. regl de etkilemiştir. dert etme, hayat sadece kilodan ibaret değil :) bi haftada toparlarsın sen
sağol kuzum
diyetin olmadığı bi yer var mı kuzum ya :) igda da bi sürü insan var diyet yapan, tartı yemek fotosu paylaşan. diyet kardeşliği vs hastagları aratırsan çıkar. diyetisyenler bile bir sürü şey paylaşıyor :) yeter ki diyet sektörü beslensin. aslında görsel materyaller de baya etkili oluyor motivasyonda.
sağol canım nasip olur birlikte yeriz inşallahdaficim sebebin ikna ediciydi geç kalkmışsın öğün atlamamak için yoğurt yemişsin valla süpersin sen bu arada iradene maşallah zeytinleri de güzel günlerde yersiniz inşallah
nursenacım gönder misafirleri gel beklemedeyiz
sağol esracım Annenede Allah hayırlı şifalar versin sıkıntılarınızı atın inşallahSelamlar herkese,
geçmişe baktım geçen günlerde ama yazmaya ancak fırsat bulabildim. dün annemin kontrolü vardı, kardeşim götürdü bu sefer. yine yeni tahliller ultrasonlar istemiş doktoru. ama şükür daha iyi genel durumu. inşallah her şey iyi çıkacak Allahın izniyle.
Dafi anlam babana geçmiş olsun. çok üzüldüm. inşallah düzelir en kısa zamanda.
Yenam, Meyracım hastaymışsınız, sizlere de geçmiş olsun. havalar birden soğudu, çok dikkat edin kendinize.
Mehtapcım, Dafi abla da demiş veremiyorum diye. sanırım mevsimsel bi şey. instagramdaki diyet arkadaşlarımdan çoğu artıda, sanırım soğuklar feci ödem yaptı. inşallah bikaç güne geçecektir diye umuyorum.
hoş geldin canımmerhaba arkadaşlar
yine ben geldim
çok sevindim Allah bir daha göstermesinMerhaba arkadaşlar;
2 gündür ortalıklarda yokum ama iyi haberlerle geldim....
Yengem bende 2 gündür kontrol ve kemoterapi için geldi...Son çekilen pet radyoloji sonuçlarına göre hiç bir şey kalmamış.Tamamen
iyleştin artık dedi Dr'u..Ne kadar sevinçliyim bilemezsiniz...Hepinizden Allah razı olsun yasinler okudunuz;hayır dua ettiniz;Rabbim sizlere de bol bol hayır dua edenler nasip etsin inşallah...
Eve yeni döndük Dr'dan ;biraz yemek işlerine bakayım tekrar geleceğim...Hepinizi öpüyorum canlarım....
İyi geceler arkadaşlar..
Ben cuma gününden beri çok hastayım, soğukalgınlığı ama epey ağır geçiyor..ÖZellikle dün öğleden sonra yattım hep...
Kilo verenleri,dereceye girenleri tebrik ediyorum.
Esracım ellerine sağlık..
Nevinciğim, Allah babanın yardımcısı olsun..Babaannenede geçmiş oslun dileklerimi iletiyorum...
selam kk milleti......
ay ben bi rahatsız gibiyim ama neyim var anlayamadım, bi kahve içtim yeni, biraz kahveyle açıldım gibi sanki......
ortada bişeyde yok, sabah çok sinirli bi halde uyandım, midem rahatsız gibi, halim yok, kafam kazan gibi......
dün akşam çokça mantar yemiştim, mantar dokunmuştur belki diye düşünüyorum...
bir mantar geliyo aklıma, başka bişey gelmiyo aklıma....
zehirlenme olarak değilde allah korusun, çok yemiştim, belki çok yiyince o ağır gelmiştir.....
bünyem hassas olduğu için.....
hassas bünyeli olmak çok zor
ben birde geçmişe bakıyım şimdi ne var ne yok.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?