tartıldım bugün 83.2 yim 1300 daha gitti :)
yediklerimi yazayım:
SABAH:
salatalık
maydanoz
1 avuç büyüklüğünde peynir
10 zeytin
1 çay bardağı karışık kuruyemiş
ÖĞLE:
yeşil mercimek
yoğurt
AKŞAM:
eşim çiğ köfte yapacak 7-8 tane yerim
ayran bol bolllllll :) ve yeşillik
bu arada karatayı uygulamayı hala düşünenlere bir kilo bildirimi sunayım :
buraya 88.4 ile başladım
1 hafta sonra 86.1
1 hafta sonra 84.5
ve bu hafta 83.2 yim
hiç zorlanmadım ,hayatımda ilk defa bu kadar kolay diyet yapıyorum.... yani 3 haftada 5.200 gitti . deneyin derim
Merhaba arkadaşlar;
2 gündür ortalıklarda yokum ama iyi haberlerle geldim....
Yengem bende 2 gündür kontrol ve kemoterapi için geldi...Son çekilen pet radyoloji sonuçlarına göre hiç bir şey kalmamış.Tamamen
iyleştin artık dedi Dr'u..Ne kadar sevinçliyim bilemezsiniz...Hepinizden Allah razı olsun yasinler okudunuz;hayır dua ettiniz;Rabbim sizlere de bol bol hayır dua edenler nasip etsin inşallah...
Eve yeni döndük Dr'dan ;biraz yemek işlerine bakayım tekrar geleceğim...Hepinizi öpüyorum canlarım....
çok sevindim Allah bir daha göstermesin çok ama çoooook geçmiş olsun ablacımMerhaba arkadaşlar;
Yengem bende 2 gündür kontrol ve kemoterapi için geldi...Son çekilen pet radyoloji sonuçlarına göre hiç bir şey kalmamış.Tamamen
iyleştin artık dedi Dr'u..Ne kadar sevinçliyim bilemezsiniz...Hepinizden Allah razı olsun yasinler okudunuz;hayır dua ettiniz;Rabbim sizlere de bol bol hayır dua edenler nasip etsin inşallah...
Eve yeni döndük Dr'dan ;biraz yemek işlerine bakayım tekrar geleceğim...Hepinizi öpüyorum canlarım....
canım ana öğünlerin gayet sağlıklı ve güzel ancak ara öğünlerde tükettiklerin ve sabah kahvaltı şeklin kilo vermeni olumsuz etkileyecektir. bu kadar az yiyorum ama hala neden kilo veremiyorum deme sonra benden söylemesihayırlı aksamlar kızlar
bugun basım çokk agrıyor hemen menumu paylasıp çıkıcam sabah gorusuruz inşallah
sabah 1 borek
1 ince dilim kek
1 bardak şekersiz çay
ara
1 mandalına
oglen
1 tabak etlı nahut
1 dılınm ekmek
1 kase yogurt
ara
2 tane kucuk lokum
aksam
1 tabak zeytınyglı kerevız
1 dılım ekmek
1 tane pişmanıye
hepınızı sevıyoyum allaha emanet olun
deme abla demeeee aman demeeee aynen devam deMaaşallah...Maaşallah...Bir şey demiyeyim,nazar değmesin...
Iyi aksam güzel ve tontis hatunlarrrr :)
Bugun forumda buldugum 5günde 5kilo rejimine basladim... gerci eminimki 5kilo verdirmiycek... ama en azindan 2kg felan gider her halde diye dusunuyor...
Bugün patates günümdü... bütün gün sirf patates yemek zor olcak diye dusunmustum... ama atlattim ve bayagi tok tuttu :)
Yarinda sebze günüm... yarin daha iyi olucak gibime geliyor... sebzeyi cooook seviyorum ondan her halde
Benden böyle... bu diyeti 2ayda 1yapmayi dusunuyorum... yada kilo vermem yavasladigi zamanlarda mesela... bakalim bu sefer kilo verdikten sonra almak istemiyorum... biktim bi al bi verden... :)
Ay coook sevindim canim!!! Allahim bir daha göstermesin...
canım bende o diyeti 2 kez uyguladım ilk yılımda ne 2 kilosu 5 kiloya yakın gidiyor emin ol . ama 2. kerede o kadar gitmiyor 3 küsür ancak gidiyor . bende o patates gününü sevemedim gitti .en sevdiğim sebzeyken en nefret ettiğim oldu o dönemlerde :)
bu arada ben sana 2 gün uygulayacağın farklı bir şey önereyim. yine burada eskiden olan arkadaşların yaptığı bir paylaşımdı. 2 günde 2 kilo gibi bir şey ama benden en fazla 1.600 civarı gidiyor ama iyi değil mi :)
SABAH:
1 yumurta
1 ince dilim tam buğday ekmeği
1 salatalık
1 domates
1 kk kadar peynir
sonra 2 litre tuzsuz ayranın içine
4 kaşık haşlanmış nohut
4 '' '' yeşil mercimek
4 '' '' bulgur
koyup gün boyu acıktığın zamanda koca bir kase içerek 18:00e kadar bitiriyorsun . istersen içine salatalık, nane ,sarımsak ve pulbiberde ekleyebilirsin canım.
bunu ona diyetisyeni vermiş hem ödem attırmak hemde kilo verimini hızlandırmak amaçlı
Yengemin sağlık haberini sevinçle karşılayıp;benim sevincimi,mutluluğumu kat be kat çoğaltan sevgili kardeşlerim;hepiniz var olun sağolun...
Hepinizi çok seviyorum,kocaman öpüyorum...
hayırlı yolculuklar canım herşey gönlüne göre olsuniyi akşamlar arkadaşlar
geçmişe bakamadım pek çok az vaktim var.
yarın 3 günlük iş için şehir dışına çıkacağım.tartılma şansım olur mu bilmiyorum.tartımı yanımdamı götürsem acaba
hafta sonuda sınavlarım var çok fena bu hafta. Dua edin bana işlerimi bitirip cumartesiye dönebileyim çalışmasamda sınavlara bari gireyim.
telefondan takip ederim sizlerifakat yazması çok zor oluyor.
bugünkü menümü yazıp çıkayım eşya hazırlayacağım çamaşır atacağım makinaya ütü filan var offf yani çok işim var.
sabah:6 fındık şekersiz çay
öğlen:çıkamadım ve çok iş vardı hamburger yedim.
akşam:1 mandalina+yeşil çay
bu hafta spor hiç yok gidemiyorum işlerden.Kendinize iyi bakın.Valla çantaya hep galeta kayısı vs attım acil durumlar için
Günaydınnlar
Yaşım 23Aslında sadece dün öyle oldu hem çok yoruldum hemde ara öğün yiyemedim yoksa başlayalı hiç böyle acıkmamıştım ara
öğünler gerçekten çok tok tutuyor. Meyve yiyorum dün yiyemedim sadece yoksa her gün düzenli olarak 1 mandalina yarım cennet
hurması ve bazen de elma yiyorum kiii
evet başlayalı on gün oldu 90 ile başladım şimdi 88 im arada 87,5 de düşmüyor değilim
mehtap çok deli birseysin..üzgün üzgün okudum sonunda kahkahayı patlattımgünaydın kızlar,
moralim bozuk yaa meyraya hedef söyleyecegim diye sabah tartıldım. tartı 95 gösterdiama şiş hisediyorum kendimi sanki karnımda kaya var kahvaltıda yapamadım o yüzden. umarım şişkinliktir. meyracım ben sana cuma günü söyleyeyim hedefimi filan. bu şişliktir diye umuyorum bir kaç gün geçsin bakalım.
dünde bunalımdaydım. kurs mu yoruyor beni patrona mı ayar oluyorum çözemedim. odun bir patronum var malesef. kursada aksam gidiyorum 11de eve giriyorum. baya yoruluyorum. eve geldim dün aksam. durduk yere agladım annemde kıyamam gelmiş ne oldu bişey olmuş biri bişey yapmış diye evhamlandı. yok diyorum inanmıyor. lavaboya girdim çıktım baktım kapıda bekliyor. napıyorsun dedim. su sesi duydum korktum dedi. bastım kahkahayı. evet dedim kendimi duşun altında bogucam.ya siz anneler ah ahh çok alemsiniz hee
var var olmaz mı hemde whatsapta da var bilmem anlatabildim mikuzucum hgeldin merak ediyordum seni nerelerde diye. anneciğine geçmiş olsun diylim zamanla dahada iyi olur umarım.
instagramda diyet arkadasımı var kız
yeşilmercimeğe bayılırım teşekkürlerYapılan bir çalışmada; yeşil mercimek ile düzenli olarak öğle yemekleri yiyen sağlıklı kadınların, öğle yemeğinde ızgara tavuk yiyenlere göre daha uzun süre tok kalabildiğini gösteriyor. Yine farklı bir çalışmada eşit kaloride hazırlanmış 2 ayrı diyetin akşam yemeklerinde birinde yeşil mercimek diğerinde ise ızgara balık ile değiştirildiğinde, yeşil mercimek yiyen grubun ilk ayda verdikleri kilo miktarının en az 2 kg daha fazla olduğunu göstermektedir.
Yeşil mercimek tam vitamin ve diyet lifi deposudur. İçerisinde yüksek oranda yararlı karbonhidrat bulunur ve yüksek karbonhidrat içermesine rağmen glisemik indeksi oldukça düşüktür. Çünkü sindirimi uzun süren yeşil mercimek karbonhidratları kana çok yavaş yavaş geçer. Yenilen 1 tabak yeşil mercimek yemeği sizi tok tutmaya birebirdir.
Pişmiş bir tabak yeşil mercimek yaklaşık 230 kalori
Paylaşayım dedim
merak etmiştik canım sorunun pc olmasına sevindim hoşgeldinslm kızlar ben geldiiim
ama kimsecikler gog
bizim pc bozuldu gelemedim dün akşam aldı eşim çok şükür pc ye kavuştum tabi sizede
özledim herkescikleri ne oldu ne bitti haberimde yok hepsine belkim bakamam ama geçmişede dalmam lazım
bugunde regl oldum sanırsam artılardayım neyse cuma bi tartılırım ona görede sıkılarım işi gerçi dünden bu yana sıkıladım
dün akşam yarım saat sporumuda yaptım gün aşırı yapıcam artık 8 li rakamları görmem lazım
Merhaba arkadaşlar;
merhaba hoşgeldin...iyi geceler
bu sabah başlamış bulunduğum diyetim hiçte başarılı geçmedi fazlasıyla kaçamak yaptım bi ara bebelerin kaşık mamasından bile yedim düşünün durumumu içler acısıydı.
listemi sizlerle paylaşmak istiyorum tecrübeli arkadaşlardan yorum ve fikir istiyorum.
sabah
1 su bardağı kefir
1 trabzon hurması
1 tatlı kaşığı tarçın
2 saat sonra 3 tane mısırpirinç patlağı
öğlen
sabahın aynısı
2 saat sonra 3 tane mısır pirinç patlağı
akşam
3 yk.sebze yemeği
1çb.kefir
1yk.haşlanmış nohut
semiz otu
listem bu
ama ben bolca kaçamak yaptım koca cüsse bunlarla körlenirmi
öğlende 3 yk.bulgurlu pırasa yedim
neyse kaçamaklarımı şimdilik boş verin
bu liste 94 kilo olan biri için uygunmu sizce üstelik bebek emziriyorum gerçi 1 yaşındalar
fikirlerinize ve yölendirmenize ihtiyacım var
merhaba hoşgeldin...
canım bence kilona ve emzirmene göre yediklerin çok az..
İLBATUM arkadasımız senden 10kg eksik aşağı yukarı ve emziriyor onun yediklerine bakmanı öneririm
hem cok dengeli beslenıor hem de kg veriyor..
kabataslak sölemem gerekırse ögünlerde 2 dilim tambugday ekmegini,meyve sebzeni ve bol su içmeyi ihmal etmemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?