Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Maaşallah...Maaşallah...Bir şey demiyeyim,nazar değmesin...

Iyi aksam güzel ve tontis hatunlarrrr :)

Bugun forumda buldugum 5günde 5kilo rejimine basladim... gerci eminimki 5kilo verdirmiycek... ama en azindan 2kg felan gider her halde diye dusunuyor...

Bugün patates günümdü... bütün gün sirf patates yemek zor olcak diye dusunmustum... ama atlattim ve bayagi tok tuttu :)

Yarinda sebze günüm... yarin daha iyi olucak gibime geliyor... sebzeyi cooook seviyorum ondan her halde

Benden böyle... bu diyeti 2ayda 1yapmayi dusunuyorum... yada kilo vermem yavasladigi zamanlarda mesela... bakalim bu sefer kilo verdikten sonra almak istemiyorum... biktim bi al bi verden... :)

Ay coook sevindim canim!!! Allahim bir daha göstermesin...

çok sevindim Allah bir daha göstermesin çok ama çoooook geçmiş olsun ablacım
canım ana öğünlerin gayet sağlıklı ve güzel ancak ara öğünlerde tükettiklerin ve sabah kahvaltı şeklin kilo vermeni olumsuz etkileyecektir. bu kadar az yiyorum ama hala neden kilo veremiyorum deme sonra benden söylemesi
Maaşallah...Maaşallah...Bir şey demiyeyim,nazar değmesin...
deme abla demeeee aman demeeee aynen devam de

canım bende o diyeti 2 kez uyguladım ilk yılımda ne 2 kilosu 5 kiloya yakın gidiyor emin ol . ama 2. kerede o kadar gitmiyor 3 küsür ancak gidiyor . bende o patates gününü sevemedim gitti .en sevdiğim sebzeyken en nefret ettiğim oldu o dönemlerde :)
bu arada ben sana 2 gün uygulayacağın farklı bir şey önereyim. yine burada eskiden olan arkadaşların yaptığı bir paylaşımdı. 2 günde 2 kilo gibi bir şey ama benden en fazla 1.600 civarı gidiyor ama iyi değil mi :)

SABAH:
1 yumurta
1 ince dilim tam buğday ekmeği
1 salatalık
1 domates
1 kk kadar peynir

sonra 2 litre tuzsuz ayranın içine
4 kaşık haşlanmış nohut
4 '' '' yeşil mercimek
4 '' '' bulgur
koyup gün boyu acıktığın zamanda koca bir kase içerek 18:00e kadar bitiriyorsun . istersen içine salatalık, nane ,sarımsak ve pulbiberde ekleyebilirsin canım.
bunu ona diyetisyeni vermiş hem ödem attırmak hemde kilo verimini hızlandırmak amaçlı

iyi akşamlar arkadaşlar
geçmişe bakamadım pek çok az vaktim var.
yarın 3 günlük iş için şehir dışına çıkacağım.tartılma şansım olur mu bilmiyorum.tartımı yanımdamı götürsem acaba
hafta sonuda sınavlarım var çok fena bu hafta. Dua edin bana işlerimi bitirip cumartesiye dönebileyim çalışmasamda sınavlara bari gireyim.
telefondan takip ederim sizlerifakat yazması çok zor oluyor.
bugünkü menümü yazıp çıkayım eşya hazırlayacağım çamaşır atacağım makinaya ütü filan var offf yani çok işim var.
sabah:6 fındık şekersiz çay
öğlen:çıkamadım ve çok iş vardı hamburger yedim.
akşam:1 mandalina+yeşil çay
bu hafta spor hiç yok gidemiyorum işlerden.Kendinize iyi bakın.Valla çantaya hep galeta kayısı vs attım acil durumlar için

tarifin icin sagol bunu görmüstüm bile... hatta denedim ama yapamiyorum onu niyeyse... :)

Yengemin sağlık haberini sevinçle karşılayıp;benim sevincimi,mutluluğumu kat be kat çoğaltan sevgili kardeşlerim;hepiniz var olun sağolun...

Hepinizi çok seviyorum,kocaman öpüyorum...

Son düzenleme:
Yengemin sağlık haberini sevinçle karşılayıp;benim sevincimi,mutluluğumu kat be kat çoğaltan sevgili kardeşlerim;hepiniz var olun sağolun...

Hepinizi çok seviyorum,kocaman öpüyorum...

Geçmiş olsun ablacım çok sevindim Allah bir daha yaşatmasın inşallah

hayırlı yolculuklar canım herşey gönlüne göre olsun

bugünkü menüm
sabah ballı sirkeli sıcak su, 1 greyfurt

kahvaltı : 2 haşlanmış yumurta , 1 çatal ucu kaymak, 1 çatal ucu peynir,3 yeşil zeytin,1 fincan bitki çayı

ara : 2 fincan yeşil çay

öğle : 2 kaşık zeytinyağlı pırasa, 1 kâse yoğurt , 1 avuç ceviz

ara : 1 mandalina

akşam : 1 dilim ekmek, 1 tabak çorba, 2 kaşık pırasa, 1 kaşık yoğurt, 1 elma dilimi patates, ızgara tavuk, yeşil salata,2 ızgarada pişmiş soğan, 1 fincan kahve

ara : yarım nar, 1 dilim ayva

2 litre Sassy Su , 1 litre su

iyi geceler
bu sabah başlamış bulunduğum diyetim hiçte başarılı geçmedi fazlasıyla kaçamak yaptım bi ara bebelerin kaşık mamasından bile yedim düşünün durumumu içler acısıydı.
listemi sizlerle paylaşmak istiyorum tecrübeli arkadaşlardan yorum ve fikir istiyorum.
sabah
1 su bardağı kefir
1 trabzon hurması
1 tatlı kaşığı tarçın
2 saat sonra 3 tane mısırpirinç patlağı
öğlen
sabahın aynısı
2 saat sonra 3 tane mısır pirinç patlağı
akşam
3 yk.sebze yemeği
1çb.kefir
1yk.haşlanmış nohut
semiz otu
listem bu
ama ben bolca kaçamak yaptım koca cüsse bunlarla körlenirmi
öğlende 3 yk.bulgurlu pırasa yedim
neyse kaçamaklarımı şimdilik boş verin
bu liste 94 kilo olan biri için uygunmu sizce üstelik bebek emziriyorum gerçi 1 yaşındalar
fikirlerinize ve yölendirmenize ihtiyacım var

o zaman harikasın

mehtap çok deli birseysin..üzgün üzgün okudum sonunda kahkahayı patlattım
kuzucum hgeldin merak ediyordum seni nerelerde diye. anneciğine geçmiş olsun diylim zamanla dahada iyi olur umarım.
instagramda diyet arkadasımı var kız
var var olmaz mı hemde whatsapta da var bilmem anlatabildim mi

yeşilmercimeğe bayılırım teşekkürler
merak etmiştik canım sorunun pc olmasına sevindim hoşgeldin

Beyzuş ablam ne güzel bir haber bu..Allah kimsete sevdiğinin acısını göstermesin

merhaba hoşgeldin...

canım bence kilona ve emzirmene göre yediklerin çok az..

İLBATUM arkadasımız senden 10kg eksik aşağı yukarı ve emziriyor onun yediklerine bakmanı öneririm
hem cok dengeli beslenıor hem de kg veriyor..

kabataslak sölemem gerekırse ögünlerde 2 dilim tambugday ekmegini,meyve sebzeni ve bol su içmeyi ihmal etmemelisin

hah benim istediğimde bu ekmek
ilbatumun listesini takip etmeye çalışacam sağolasın mmery

HERKESE GUNAYDINN KIZLAR
BEN 3. Takımdan merve
Hepinize saglıklı, güzel menülü,mutlu , umutlu, huzurlu sevdıklerınızle beraber bi gün gecirmenizi diliyorumm
Hedef kılolarınıza tez zamanda ulasmanız dılegıyle HOŞCAKALIN

Buzzz gibi, ara ara kar'a benzeyen atıştırmalı bir İzmir sabahından günaydın diyorum siz sevgili yoldaşlarıma )

Geçmiş olsun dileyen arkadaşlarıma çok mersi

Ben tam iyileşemesem de şükür daha iyiyim...Resmen yamulmuştum ;(

Beyzuşum,çok güzel haberle geldin canım. çok sevindik. Allahta seni sevindirsin...Darısı tüm hastalara inş..

Merhabalar
Güne erken başladım ben yine uyuyamadım kızlardan sonra eşimin raporu yenilenecekti bugün hastaneye gidip o işi hallettim geldim 1.5 ay daha raporu sonra başlayacak görevine inşallah
Büyük kızım da evde bugün daha uyuyorlar ikisi de
Yenam daha iyi olmana sevindim canım ayrıca bizim ayaz sizinkini döver lahana gibi giyindim her yerimiz sarmaladım ama dondum yine de fena ayaz var her yer buz olmuş

selamun aleyküm güzeller
bembeyaz bir bursadan
dışarıya hiç çıkmadığım için ısı nasıldır bilmiyorum.bizim buralarda fazla ayaz olmaz hava çok soğukmu bilmiyorum ama peteklerin ısısıyla hiç oynamadım ev sıcak. demekki çok fazla soğuk değil
yinede dışarda işi olanların ve dışarda kalanların Allah yardımcısı olsun.

asuu erken kalkıyorsun. ben biraz tembelleştim sanki namazdan sonra birazcık yatıyorum. 9 u geçmişti kahvaltıya oturduğumuzda

yenacım zencefil kullanmaya çalış, hem zayıflamaya yardımcı olur hem vucuta direnç verir. soğuklarda ben hergün bitki çayı yapıyorum içinede mutlaka zencefil koyuyorum.aslında bitkiden ziyade meyve çayına dönüştürdüm son günlerde eşimde alıştı hiç itiraz etmeden severek içmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…