çok sevindim Allah bir daha göstermesin çok ama çoooook geçmiş olsun ablacım
canım ana öğünlerin gayet sağlıklı ve güzel ancak ara öğünlerde tükettiklerin ve sabah kahvaltı şeklin kilo vermeni olumsuz etkileyecektir. bu kadar az yiyorum ama hala neden kilo veremiyorum deme sonra benden söylemesi
deme abla demeeee aman demeeee aynen devam de
canım bende o diyeti 2 kez uyguladım ilk yılımda ne 2 kilosu 5 kiloya yakın gidiyor emin ol . ama 2. kerede o kadar gitmiyor 3 küsür ancak gidiyor . bende o patates gününü sevemedim gitti .en sevdiğim sebzeyken en nefret ettiğim oldu o dönemlerde :)
bu arada ben sana 2 gün uygulayacağın farklı bir şey önereyim. yine burada eskiden olan arkadaşların yaptığı bir paylaşımdı. 2 günde 2 kilo gibi bir şey ama benden en fazla 1.600 civarı gidiyor ama iyi değil mi :)
SABAH:
1 yumurta
1 ince dilim tam buğday ekmeği
1 salatalık
1 domates
1 kk kadar peynir
sonra 2 litre tuzsuz ayranın içine
4 kaşık haşlanmış nohut
4 '' '' yeşil mercimek
4 '' '' bulgur
koyup gün boyu acıktığın zamanda koca bir kase içerek 18:00e kadar bitiriyorsun . istersen içine salatalık, nane ,sarımsak ve pulbiberde ekleyebilirsin canım.
bunu ona diyetisyeni vermiş hem ödem attırmak hemde kilo verimini hızlandırmak amaçlı
Selam güzeller
Mesaj sayım henüz 45 olduğu için burdan yazmalıymışım :)
Doğum günüm: 27 Şubat
Hedefim: 75.0
Şuanki kilom: 85.0
Başlangıç Kilom: 98.2
Diyete başlama tarihi: 17 Eylül
Ayyyy bütün tarihleri yazdııııımmm :)))
Çok teşekkür ederiz Meyra_ . Şimdiden ellerine sağlık. Umarım hedeflerimize ulaşırız da seni boşuna uğraştırmamış oluruz.
Meyraaacığım gör bu mesajımı :)
keşke ilk yarım saat içinde ağzına birşeyler atsaydın. metebolizmayı harekete geçirmiş olurdunDaficim erken kalktım ama ben daha az önce yaptım kahvaltımı :)
meyracım çok beğendim facemde paylaşmak istiyorum canım
çok geçmiş olsun canım.bende bugün çok fenaydım şimdi biraz daha iyi gibiyim ama yine yatıcam
korkunç bir baş ağrısı ile erken geldim işten iğne yaptırdım bir tane yattım hemen iki saat uyumuşum.Gündüz bir sürü ağrı kesici almıştım akşamda iğne yaptırdım. Canım istemesede bu akşam biraz yedim uyanınca.Şimdi bir hap daha içtim yatıcam.Sabah dışarılardaydım çok üşüdüm sanırım o yaptı.
Şuanda çok açıktımaçlığımı yatıştırmak için şu içmekten midem bulandı
Neden saatler geçmiyooooooosabah olsa da güzel bir kahvaltı yapsam
Karnım bi gurulduyo ki sormayın
Meyracim ellerine saglik!!! Benim tarihte coook uzak oldu yaw... 29martta turkiye'ye gelicem tatile... hedef tarih 29martmi olsa ne? hedef kiloda 80olsa?
hadi kizlar öptüm sizleri... yarin sinavlarim var offffff
slm kızlarr iş güç yemek kızın dersler ve gezme derken yazamıyorum misolarn gitmsiyle asılmam lazımm inşallahhh 1 hafta burdalar kvalidemlerr kusura bakmayın öpüldünüz
kızlar aksamı kacamaksız atlattım sükürsımdı cok uykum var hemen yatıcam hepınıze hayırlı geceler sabah gorusuruz ınsallah
Geçmiş olsun meyra..
Benim gözünden kacmis sanirim aman havalar bozuk tam hastalık havasi dikkatli olalim
meyracım çok beğendim facemde paylaşmak istiyorum canım
Merhaba arkadaşlar;
2 gündür ortalıklarda yokum ama iyi haberlerle geldim....
Yengem bende 2 gündür kontrol ve kemoterapi için geldi...Son çekilen pet radyoloji sonuçlarına göre hiç bir şey kalmamış.Tamamen
iyleştin artık dedi Dr'u..Ne kadar sevinçliyim bilemezsiniz...Hepinizden Allah razı olsun yasinler okudunuz;hayır dua ettiniz;Rabbim sizlere de bol bol hayır dua edenler nasip etsin inşallah...
Eve yeni döndük Dr'dan ;biraz yemek işlerine bakayım tekrar geleceğim...Hepinizi öpüyorum canlarım....
bende yapayım şunu laaaaayynnn nerde bu diyetIyi aksam güzel ve tontis hatunlarrrr :)
Bugun forumda buldugum 5günde 5kilo rejimine basladim... gerci eminimki 5kilo verdirmiycek... ama en azindan 2kg felan gider her halde diye dusunuyor...
Bugün patates günümdü... bütün gün sirf patates yemek zor olcak diye dusunmustum... ama atlattim ve bayagi tok tuttu :)
Yarinda sebze günüm... yarin daha iyi olucak gibime geliyor... sebzeyi cooook seviyorum ondan her halde
Benden böyle... bu diyeti 2ayda 1yapmayi dusunuyorum... yada kilo vermem yavasladigi zamanlarda mesela... bakalim bu sefer kilo verdikten sonra almak istemiyorum... biktim bi al bi verden... :)
iyi akşamlar arkadaşlar
geçmişe bakamadım pek çok az vaktim var.
yarın 3 günlük iş için şehir dışına çıkacağım.tartılma şansım olur mu bilmiyorum.tartımı yanımdamı götürsem acaba
hafta sonuda sınavlarım var çok fena bu hafta. Dua edin bana işlerimi bitirip cumartesiye dönebileyim çalışmasamda sınavlara bari gireyim.
telefondan takip ederim sizlerifakat yazması çok zor oluyor.
bugünkü menümü yazıp çıkayım eşya hazırlayacağım çamaşır atacağım makinaya ütü filan var offf yani çok işim var.
sabah:6 fındık şekersiz çay
öğlen:çıkamadım ve çok iş vardı hamburger yedim.
akşam:1 mandalina+yeşil çay
bu hafta spor hiç yok gidemiyorum işlerden.Kendinize iyi bakın.Valla çantaya hep galeta kayısı vs attım acil durumlar için
o zaman harikasın
mehtap çok deli birseysin..üzgün üzgün okudum sonunda kahkahayı patlattım
var var olmaz mı hemde whatsapta da var bilmem anlatabildim mi
tatlım meyvelere dadan. bu havalarda hasta olmamak zor en azından yataklara düşmeyelim. dikkat et kendine.selam millet.....
1gündür netimiz yoktu, net mevcuttu ama netin bağlantısında bi sorun vardı, bağlantı yoktu....
daha yeni gelmiş, oyüzden hiç giremedim kkya, bi dün gece telden biraz baktım işte o kadar sadece:)
geçmiştende biii haberim......
ben şimdi bir geçmişe bakayım birde.....
bu arada hafif soğuk algınlığı hala devam ediyo bende
halim yok, mide bulantısı var mesela
hiçte sevmiyorum bu hali ben
yeşilmercimeğe bayılırım teşekkürler
merak etmiştik canım sorunun pc olmasına sevindim hoşgeldin
Beyzuş ablam ne güzel bir haber bu..Allah kimsete sevdiğinin acısını göstermesin
Buzzz gibi, ara ara kar'a benzeyen atıştırmalı bir İzmir sabahından günaydın diyorum siz sevgili yoldaşlarıma)
Geçmiş olsun dileyen arkadaşlarıma çok mersi
Ben tam iyileşemesem de şükür daha iyiyim...Resmen yamulmuştum ;(
Beyzuşum,çok güzel haberle geldin canım. çok sevindik. Allahta seni sevindirsin...Darısı tüm hastalara inş..
selamun aleyküm güzeller
bembeyaz bir bursadan
dışarıya hiç çıkmadığım için ısı nasıldır bilmiyorum.bizim buralarda fazla ayaz olmaz hava çok soğukmu bilmiyorum ama peteklerin ısısıyla hiç oynamadım ev sıcak. demekki çok fazla soğuk değil
yinede dışarda işi olanların ve dışarda kalanların Allah yardımcısı olsun.
asuu erken kalkıyorsun. ben biraz tembelleştim sanki namazdan sonra birazcık yatıyorum. 9 u geçmişti kahvaltıya oturduğumuzda
yenacım zencefil kullanmaya çalış, hem zayıflamaya yardımcı olur hem vucuta direnç verir. soğuklarda ben hergün bitki çayı yapıyorum içinede mutlaka zencefil koyuyorum.aslında bitkiden ziyade meyve çayına dönüştürdüm son günlerdeeşimde alıştı hiç itiraz etmeden severek içmeye başladı
selam millet.....
1gündür netimiz yoktu, net mevcuttu ama netin bağlantısında bi sorun vardı, bağlantı yoktu....
daha yeni gelmiş, oyüzden hiç giremedim kkya, bi dün gece telden biraz baktım işte o kadar sadece:)
geçmiştende biii haberim......
ben şimdi bir geçmişe bakayım birde.....
bu arada hafif soğuk algınlığı hala devam ediyo bende
halim yok, mide bulantısı var mesela
hiçte sevmiyorum bu hali ben
farkındayım canım dun oyle oldu ilgin için tesekkurler bugunku menumude yorumlamanı ıstıycem zahmet olmazsa
herkeze hayırlı gunler kızlar dunlu bas agrım hala devam edıyor malesf hayırlısı
dıyet devam bıraz yatayım aksama dogru gelıcem insallah allaha emanet olun
a.s kuzumm geçmiş olsun yat dinlen bolca ıhlamur adaçayı felen iç gerçi sen adaçayı müptalasısın dememe gerek yoktu emme demiş bulundum diyip cümleme nokta koysam iyi olur.
bu arada ne listesi yapaysun kuzumm bihaberimde ben
sağol canım:)
ilbatumun teklifi üzerine arzu edenlerle oluşacak olan bi liste başlattık, ben tutuyorum o listeyi.
hani motive olalım babında.....
doğum gününü baz alarak, bi hedef kilo belirliyorsun, tabiki şuanki kilonu veriyorsun birde, o tarihe kadar hedefine ulaşmaya çalışıyorsun, topikçe motive söz konusu bu listeylede alakalı sohbetlerle, işte sonuçta o hedefe ne kadar ulaşıyorsun o belirleniyo sonunda da doğum günü tarihinin gelmesi itibari ilede.....
doğum günü çok yakın yada çok uzak olanlarda doğum günü adı altında başka bi tarihte belirleyebiliyo isterlerse....
the end:))))
burasıda böyle sanırım genelde kar var şimdi bu karın karşısında kayfe zamanı ya da sucuk ekmek :))
burasıda böyle sanırım genelde kar var şimdi bu karın karşısında kayfe zamanı ya da sucuk ekmek :))
sağol canım:)
ilbatumun teklifi üzerine arzu edenlerle oluşacak olan bi liste başlattık, ben tutuyorum o listeyi.
hani motive olalım babında.....
doğum gününü baz alarak, bi hedef kilo belirliyorsun, tabiki şuanki kilonu veriyorsun birde, o tarihe kadar hedefine ulaşmaya çalışıyorsun, topikçe motive söz konusu bu listeylede alakalı sohbetlerle, işte sonuçta o hedefe ne kadar ulaşıyorsun o belirleniyo sonunda da doğum günü tarihinin gelmesi itibari ilede.....
doğum günü çok yakın yada çok uzak olanlarda doğum günü adı altında başka bi tarihte belirleyebiliyo isterlerse....
the end:))))
ne güzel:)
aynı bizim burası....
çok soğuk burası yafff, gece -7dereceydi bu gece.....:18:
biz konumumuz itibariyle orta şekerli bi kahve alsak daha efdal olur galiba:)
ay şöyle gülmeye bayılıyorum:)
şöyle işte bak:)
ha hi ho ho:))))))
sadece kahveesucuk mu oda neymiş
cok soguk yaaa :18::18::18:
şişkinliğim gitsin hedef vercem ben sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?