hoşbuldum cnm merak edilmişim buna sevindim
geçmişler olsun çabucak toparlarsın inşallahh
a.s ablacım Amiiin diyeyim dışarda olanlar için
a.s kuzumm geçmiş olsun yat dinlen bolca ıhlamur adaçayı felen iç gerçi sen adaçayı müptalasısın dememe gerek yoktu emme demiş bulundum diyip cümleme nokta koysam iyi olur.
bu arada ne listesi yapaysun kuzumm bihaberimde ben
geçmiş olsun başağrısıda fenadır ara ara benide yoklar kendileri
sağol canımcım, sanada çok geçmiş canım......
fena olmuşsun baya
açlığımı bastırmak için su içmekten midemin bulanmasına bende çok sinir oluyorum
rahmetli babacığım midesi guruldayınca derdiki; midem acıktım diyor derdi:)
heyyyy babacığım benim.........
rica ederim, tamam değiştirdim canım bilgilerini.....
bende seni öptüm............
heyt beeee, işte bu canım:)
tebrikler......
gözünüz aydın biyolokum cok cok gecmiş olsun. umarım bundan sonra olmaz birdaha.
bende yapayım şunu laaaaayynnn nerde bu diyet
sınavlarda başarılar dilerim. iyi haberlerini bekliyoruz.
aaa bensiz whatsappta işlermi ceviriyorsunuz yoksaaa hiiiiiiiii bende bendeeee.
deliyim gözü kara deliyim yakarım romayıda yakarım ben bulurum sizi yine olurum whatsapptada olurum
tatlım meyvelere dadan. bu havalarda hasta olmamak zor en azından yataklara düşmeyelim. dikkat et kendine.
anaaaaaaaaaaamm donuyoruuuuuuuuuuuummmmmm..:2::2: sabah geldim işe elektrikler gitti. kilmasız kaldım ana şalter arıyorum koskoca işhanında kimse bilmez mi yerini yaa. 2 ye kadar donmuş bir haldeydim. neyseki patron geldi yaptı. heryer bembeyaz tadını şimdi cıkarıyorum. cok tatlı yagıyor kar. bayıldım.
neden fıstığım aslında oldukça kolay uygulanan bir metot. sende 1 gün yapıver bari :)tarifin icin sagol bunu görmüstüm bile... hatta denedim ama yapamiyorum onu niyeyse... :)
canım ya seni hatırlıyorum sanki ben, ben buradan ayrılmadan biraz önce girmiştin gruba sanırım. ben yine doğurdum:) ve yine zayıflamaya geldim. bende emziriyorum bebeğim 5 aylık . karatay diyeti yapıyorum ben sanada tavsiye edeceğim ama sen hatırladığım kadarıyla ekmeksiz yapamıyordun ,yanlış hatırlamıyorsam :)iyi geceler
bu sabah başlamış bulunduğum diyetim hiçte başarılı geçmedi fazlasıyla kaçamak yaptım bi ara bebelerin kaşık mamasından bile yedim düşünün durumumu içler acısıydı.
listemi sizlerle paylaşmak istiyorum tecrübeli arkadaşlardan yorum ve fikir istiyorum.
sabah
1 su bardağı kefir
1 trabzon hurması
1 tatlı kaşığı tarçın
2 saat sonra 3 tane mısırpirinç patlağı
öğlen
sabahın aynısı
2 saat sonra 3 tane mısır pirinç patlağı
akşam
3 yk.sebze yemeği
1çb.kefir
1yk.haşlanmış nohut
semiz otu
listem bu
ama ben bolca kaçamak yaptım koca cüsse bunlarla körlenirmi
öğlende 3 yk.bulgurlu pırasa yedim
neyse kaçamaklarımı şimdilik boş verin
bu liste 94 kilo olan biri için uygunmu sizce üstelik bebek emziriyorum gerçi 1 yaşındalar
fikirlerinize ve yölendirmenize ihtiyacım var
yokluğun belki fıstıkkkkkkkçselam millet.....
1gündür netimiz yoktu, net mevcuttu ama netin bağlantısında bi sorun vardı, bağlantı yoktu....
daha yeni gelmiş, oyüzden hiç giremedim kkya, bi dün gece telden biraz baktım işte o kadar sadece:)
geçmiştende biii haberim......
ben şimdi bir geçmişe bakayım birde.....
bu arada hafif soğuk algınlığı hala devam ediyo bende
halim yok, mide bulantısı var mesela
hiçte sevmiyorum bu hali ben
ne demek canım benim sonuçta burada aynı zamanda birbirimizi frenlemeklede görevliyiz :)farkındayım canım dun oyle oldu ilgin için tesekkurler bugunku menumude yorumlamanı ıstıycem zahmet olmazsa
herkeze hayırlı gunler kızlar dunlu bas agrım hala devam edıyor malesf hayırlısı
dıyet devam bıraz yatayım aksama dogru gelıcem insallah allaha emanet olun
canım benim allah rahmet eylesinay tüylerim diken diken oldu bu sözle, ilk defa okudum bu sözü....
birgün gideyimde ziyaret ediyim mevlana hzlerini.....
çok istiyorum gitmeyi epeydir ama bu aralar kısmetimdemi yok ne, bi türlü gidemiyorum.......
çok özledim onu ziyaret etmeyi....
hem birde babacığımda hemen hz mevlanın yanı başındaki mezarlıkta yatıyo......
ahhh ah.
ben daha çooooook hedef belirlerim :) ilki doğumgünüm tabi en yakında o var :)sağol canım:)
ilbatumun teklifi üzerine arzu edenlerle oluşacak olan bi liste başlattık, ben tutuyorum o listeyi.
hani motive olalım babında.....
doğum gününü baz alarak, bi hedef kilo belirliyorsun, tabiki şuanki kilonu veriyorsun birde, o tarihe kadar hedefine ulaşmaya çalışıyorsun, topikçe motive söz konusu bu listeylede alakalı sohbetlerle, işte sonuçta o hedefe ne kadar ulaşıyorsun o belirleniyo sonunda da doğum günü tarihinin gelmesi itibari ilede.....
doğum günü çok yakın yada çok uzak olanlarda doğum günü adı altında başka bi tarihte belirleyebiliyo isterlerse....
the end:))))
ne güzel:)
aynı bizim burası....
çok soğuk burası yafff, gece -7dereceydi bu gece.....:18:
harikasınnnnnnnnnnnn çok iyi bir karar verdin.bende varıııım bende varııım :) benıde ekle listeye kuzumm
şuanki kilom : 95
hedef kilom : 70
doğum tarıhım :03 ağustos
hedef uzun gibi ama olsun ya daa eşimin doğum günümü yapsam onunki 11 mayıs bilemedim şimdi :44:
sorma yatırdı resmen 2 gundur
ay neguzel bızım burda atıstıedı ardından bı ayaz heryer buz
inşallah boyle devam eder canım bakalım cuma bellı olacak bırde ılk defa bukadar uzun dayandım hergun tartılırdım çok merak edıyorum
hah benim istediğimde bu ekmek
ilbatumun listesini takip etmeye çalışacam sağolasın mmery
neden fıstığım aslında oldukça kolay uygulanan bir metot. sende 1 gün yapıver bari :)
canım ya seni hatırlıyorum sanki ben, ben buradan ayrılmadan biraz önce girmiştin gruba sanırım. ben yine doğurdum:) ve yine zayıflamaya geldim. bende emziriyorum bebeğim 5 aylık . karatay diyeti yapıyorum ben sanada tavsiye edeceğim ama sen hatırladığım kadarıyla ekmeksiz yapamıyordun ,yanlış hatırlamıyorsam :)
yokluğun belki fıstıkkkkkkkç
geçmiş olsun canım ya kıyamam sıcak şeyler tüket bol bol çorba falan iç ,allah şifa versin kuzuma ya
ne demek canım benim sonuçta burada aynı zamanda birbirimizi frenlemeklede görevliyiz :)
neden başın ağrıyor diyetten olabilir mi? çok mu aç kaldın yoksa?
canım benim allah rahmet eylesin
ben daha çooooook hedef belirlerim :) ilki doğumgünüm tabi en yakında o var :)
harikasınnnnnnnnnnnn çok iyi bir karar verdin.
bence 11 öayıs diyecektim ki sen bir sonraki mesajında demişsin zaten. önce yakın hedefler!!!!
sonra diğer hedefede belirleriz bir kilo :)
hergün çıkma tartıya canım moralini bozmaya gerek yok. 1 gün 500 gram gitmiş görüyorsun ertesi gün 800 gram almış o nedenle 1 haftada verdiğine bak yoluna devammmmm
hahahah senin ekmek askını hatırladım simdi:)))
bebişler neyapıyorlar?isimleri nasıl..oh ne güzel ikisi birden oldu maaşallah size..
canım ilbatum karatay diyeti yapıyor ekmegi pek aramıyor ve dietinde de olmadıgından yemiyor
ama sen ekmeksiz duramam derdin hatırlıyorum bence 2ser dilim tambugday ekmeginin zararı olmaz
makarna pilav pasta börek gibi karbonhidratlar yemezsen
canım o patlaklar nedir bilmiyorum ama sen doyurucu hiçbir şey yemiyorsunbu günkü menüm
sabah
1 sb.kefir
1 trabzon hurması
1 tatlı kaşığı tarçın
ara öğün
türk kahvesi
3 tana mısırpirinç patlağı
öğlen
sabahın aynısı
kaçamak 2 dilim ekmek
1 kase dünden kalma pırasa
ara öğün
3 tane mısırpirinçpatlaği
akşam
1 yk.nohut
1 kase yoğurt
3 yk.ispanak yemeği
1 çb.kefir
kaçamaklarıma rağmen akşama kadar açlıktan süründüm ne zor bu işler yesem yesem kilo almasam
bebeler bir yaşına geldiler meryem teyzeleri Latiferen Utkukerem isimleri yaramazlık peşindeler şimdiden
rabbim tez vakitde sanada nasip eder inşallah
10 sene bekledim ikisine birden kavuşabilmek için çok şükür bu günüme rabbim eksikliklerini göstermesin inşallah
makarna yemem pasta börekte yapacak fırsatım yok şükür
ben birkeç dilimcik olsada ekmeğimi yiyim demi
evet canım meyreminde dediği gibi ekmek yemiyorum ben :)hahahah senin ekmek askını hatırladım simdi:)))
bebişler neyapıyorlar?isimleri nasıl..oh ne güzel ikisi birden oldu maaşallah size..
canım ilbatum karatay diyeti yapıyor ekmegi pek aramıyor ve dietinde de olmadıgından yemiyor
ama sen ekmeksiz duramam derdin hatırlıyorum bence 2ser dilim tambugday ekmeginin zararı olmaz
makarna pilav pasta börek gibi karbonhidratlar yemezsen
hımmm çok geçmiş olsun canımyok canım benım mıgrenım var arada tutar boyle bakalım gececek ınsallah az yemıyorum aslında dıyetten olmaz herhalde
evet canım bir tane oğluşum vardı birde kızım oldu :)
gerçekten ilk defa bu kadar rahat diyet yapıyorum kendime özel hiçbir şey yapmıyorum evdeki yemeklerden doyana kadar yiyorum :) ama makarna, pilav yok tabi. sabah kuruyemiş yiyorum çokta rahat gidiyor şimdilik.
beyza abla sabahları ekmek yiyor ve o da maşalah kilo verdi . sen onun listeyede göz geçir o da güzel kilolar verdi. sanırım olur diyorum o yüzden
yaaa evet senin transferin falan vardı demek doğdular ve 1 yaşına geldiler maşallah kuzularabebeler bir yaşına geldiler meryem teyzeleri Latiferen Utkukerem isimleri yaramazlık peşindeler şimdiden
rabbim tez vakitde sanada nasip eder inşallah
10 sene bekledim ikisine birden kavuşabilmek için çok şükür bu günüme rabbim eksikliklerini göstermesin inşallah
makarna yemem pasta börekte yapacak fırsatım yok şükür
ben birkeç dilimcik olsada ekmeğimi yiyim demiçok zordur ya benimkilerin arasındada 26 ay var ve beni çok yoruyorrrrrrrrr tatlı yorgunluklar tabi ama bazen çıldırıyorum....
bence hiç böyle yapma o patlkları bende bilemedim ama karatay kesinlikle daha doyurucu ve sağlıklı. sabahları ekmek ye ama akşamları yeme . inan alışırsın zmanlabu günkü menüm
sabah
1 sb.kefir
1 trabzon hurması
1 tatlı kaşığı tarçın
ara öğün
türk kahvesi
3 tana mısırpirinç patlağı
öğlen
sabahın aynısı
kaçamak 2 dilim ekmek
1 kase dünden kalma pırasa
ara öğün
3 tane mısırpirinçpatlaği
akşam
1 yk.nohut
1 kase yoğurt
3 yk.ispanak yemeği
1 çb.kefir
kaçamaklarıma rağmen akşama kadar açlıktan süründüm ne zor bu işler yesem yesem kilo almasam
aynen sana katılıyorum canımmaaşallah daha dün gibi transefirim oldu demen,hamileligin..
zaman ne cabuk geciyor
insallah canım görebilirim insallah o günleri...
bence de araya birer ikişer dilim ekmek sıkıştır sen:)
ayrıca cidden mısır patlagı gereksiz onun yerine nohut yemegi,kurufasülye ya da 8er yemek kasıgı sebze yemegi 1 kase yogurt yiyebilirsin aksam yemeklerinde..ya da hamsi bugulama,et tavuk haslama yanında 2 dilim tambugday ekmegi ve salata yersin harika olur hem de doyurur:)
canım o patlaklar nedir bilmiyorum ama sen doyurucu hiçbir şey yemiyorsun
neden fıstığım aslında oldukça kolay uygulanan bir metot. sende 1 gün yapıver bari :)
ah canım geçmiş olsun keşke hemen 1 yumurta kırıp beyazını sürseydin sızıını alırdı. hem kuruyana kadar bekletirsen kabarmasınıda önlerdi.İyi Akşamlar Hanımlarrrrrrr
bugünkü menümü paylaşıyım
Sabah
1 adet haşlanmış yumurta
2-3 dilim keçi peyniri
bir domates
3-4 salkım maydanoz
1 adet yeşil biber
1 dilim tam buğdağ ekmeği
1 adet şekersiz limonlu yeşil çay
(Amma da yemişim)
Ara öğün=sütlü kahve+yarım yeşil elma
Öğle
1 porsiyon brokoli
1 kase yoğurt
Semizotlu rokalı domatesli salata
Akşam
1 kepçesini kaynarken bacağıma döküp yaktığım43: ) 1 kase Şehriye çorbası yaktı kavurdu beni ne beceriksizim ama birden
oldu cızzz etti bacağım:84::84::84:
sabah ve akşam olmak kaydıyla 15 er dk'lık kendimin bütünlediği egzersizler basen kısmım olduğu için (hemde bayağı çok olduğu
için) biraz besen bölgesi ağırlıklı egzersizler:118:
işte böyle sevdicekler.... bir günün daha sonuna geldim enerjim tükendi canım yanıyo ve artık ders çalışmak istemiyor canım:26:
ah canım geçmiş olsun keşke hemen 1 yumurta kırıp beyazını sürseydin sızıını alırdı. hem kuruyana kadar bekletirsen kabarmasınıda önlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?