Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bunlar niye bişi demiyii yaa aloooooooooooooooooo kime diyoruz olooooooooooomm illa kabadayıya baglayacaklar beni. hatuncuklarım skype whatsapp filan herseye acıgım.
diyet için teşekkürler bakacıgım şimdii hemen. büyük ihtimal başlarım

kuzum sen napıyorsun ya o pirinç patlagını yesen ne olur yemesen ne olur. isveç daha doyurucu valla bu ne böyle. bırak bu diyeti sevmedim ben. ya da değiştir biraz. aralarda su formları yiyene kadar yogurt ye. içine yulaf at biraz. ben eti lifalifin yulafını almıştım. bir kaseye bir çay kasıgı atıyordum.tadınıda cok sevmiştim. ya da süt iç. sabah sabah kefir nasıl içiyorsun valla billa ben içemem zorla değiştirtcem diyeti gel senle şu 5günlük diyete baslayalım biz

günaydın hatuncuklarım,

dün günüm berbat geçti. malum elektriklerim gidip geldi hep dondum işyerinde. megersem klimanın fişi dışardaymış ee kar yagıyor su almıs tabi ondan atıyormus sigortalar. patronum odun diyorum işte ben biliyorumda diyorum ODUNNN adam bana diyor git kurula prizi bilmem ne ıvır zıvır. korkuyorum bişey olursa diyorum olmaz olmaz diye sallıyor. su almış priz nasıl birşey olmazsa artık. odun herif gelip kendi de bakmıyor. sıcak evinde oturuyor tabi!

akşam 5 gibi artık başedemedim aradım üşüdüm dedim tamam git eve dedi. git demeseydi o işin sonu istifaya gidicekti valla. ayaklarım filan buz kesmiş eve nasıl gidicegimi bilemedim. gitti küvete girdim sıcak suyu actım baştan aşagı tuttum özellikle bacaklarıma. annem bıraksa uyurdum orda sonra annemin yogun ısıtma cabaları sonucunda ısındım. bu annem bir harika dostum

bird dün iş yerinde donarken yeni bir kitaba başladım. tüyaptan almıstım dün sonunda başladım okumaya. Uçurtma Avcısı. çok güzel diyorlardı. hatta 3. serisi cıkmıs kitabın ben daha 1. yi okuyacagım

canım ya zor bı gunmus allah vicdanlı ınsanlarla karsılastırsın

Gokce_Iremiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sen bu beş günlük diyete devam ediyor musun? ediyorsan birşey sorucam. sebze yumurta patates meyve tamamda sabah sabah et nasıl yiyeceğiz ya :44:

gecmis olsun canim...

aynen yaaaa niye kimsecikler bisi demiyorrrrr

diyet icin bisi degil :) bakalim bugun et gunum... sabahin köründede et biraz tuhaf oluyor ama sonucta 3ncu gunum kaldi cuma ve cumartesi... dayanacagim artikin :)

Günaydın geçen hafta 2 kilo vermişim mutluyum kilom oldu 93,700 daha yol çok uuzn bee sabır diyorum
artık menüler yazılıyo sanırım dünkü menüm
sabah
altın başak 5 adeti

ara 1 tabak çorba

öğle
2 tabak türlü 1 tabak yoğurt

ara 2 adet altın başak bisküvi

akşam
1 tabak çorba 1 dilim ekmek

gecmis olsun canim...

aynen yaaaa niye kimsecikler bisi demiyorrrrr

diyet icin bisi degil :) bakalim bugun et gunum... sabahin köründede et biraz tuhaf oluyor ama sonucta 3ncu gunum kaldi cuma ve cumartesi... dayanacagim artikin :)

meyve ve yumurta günleri kaldı dimi. onlar rahat geçer bence. et gününü sevmedim ben. yemem sabah gibime geliyor. kahvaltıya bile alıstıramadım kendimi daha. birde yagsız tuzsuz pufss. yemesek daha iyi keşke alternatifi olsaymış. ne yedin peki sen nasıl yaptın ?

günaydın herkese,

keyifler nasıl? gecmişe göz atıyorum arada ama yazacak çok fırsat bulamıyorum.
diyet modunda değilim hiç, yılbaşından sonraya bıraktım bakalım. bi süre böyle kafamı dinlemek istiyorum.

Mehtapcım 5 günde 5 kilo diyeti mi, o kas ve su kaybı kuzum başlama sakın. ayran detoksu yap daha iyi. Gökçe başlamış bi şey diyemiyorum ama bu diyetlerin sonuçları tahmin edemediğiniz kadar can yakıyor kızlar. yapmayın, boşverin. geç gitsin, sağlıklı gitsin.

selam herkese :)

100 kg üzerindekiler için bir sayfa bulamadım bende buraya yazıyorum, beni de aranıza alır mısınız ? biraz yer kaplarım ama

28 yaş, 122 kg, 174 cm..

bu yolda destekten kuvvet doğar diyerek yazıyorum, ayrıca günlük de açtım günlükler bölümünde.. hedefim 75 kg a düşmek..

hoşgeldin aramıza, azmin daim olsun :)
yer çok burada, yeter ki azimli ol.

bebişimm dikkat et kendinee , donup ölme , baka daha lazımsın bizzeee

uçurtma avcısı ve bin muhteşem güneşi okudum ama içim parçalandı , felaket dram var , eğer kendini iyi hissetmiyorsan okuma kuzumm , sonra okursunnn

günaydıınn kuzuummm , öperiimm senii

Bana da biraz acımasızca geldi 5 gün diyeti benimkinden bile acımasız kız anam mideniz bulanmıyor mu sürekli aynı şeyi

yemekten hem herşeyden az az yiyin herşeyde farklı proteinler var bağırsaklarınız bozulur inan ki

Kırmızı etin fazla tüketilmesi; aşırı kilo almaya, kolesterol yüksekliğine, kalp ve damar hastalıklarına, tansiyon yükselmesine ve bazı karaciğer ve barsak hastalıklarına yol açabilir. Ayrıca kırmızı et, sindirimi zor bir besin olduğu için, gereğinden daha fazla et tüketilmesi midede şişkinlik ve hazımsızlık gibi sıkıntılara da neden olabilir. Bu nedenle tüm gıdalarda olduğu gibi kırmızı eti de aşırıya kaçmadan ihtiyacımız oranında yemeliyiz.

Meyvedeki şeker, karaciğeri adeta 'yağ depolama' moduna geçirerek bu hayati organın yağlanmasına neden olur. Zamanla karaciğer hücrelerinin artık insüline itaat etmemesi ve yağ taşıyıcı proteinlerin üretim ve geri dönüşümünün de sekteye uğramasına yol açar. Kaçınılmaz sonsa insülin direnci ve kolesterol yüksekliğidir.

Paylaşayım dedim tabi yine son karar sizin:114::114:

günaydın cücük tatlısı, ben de seni öpüyorum

Rabbim yardımcın olsun canım hoşgeldin Elbette birlikten kuvvet doğar hep beraber zayıflayacaz inşallah

hoşgeldin aramıza, azmin daim olsun :)
yer çok burada, yeter ki azimli ol.

Rabbim yardımcın olsun canım hoşgeldin Elbette birlikten kuvvet doğar hep beraber zayıflayacaz inşallah

çok teşekkürler :)

gün aşırı girmeye çalışıcam hem günlüğüme hem de buraya .. bu sefer gerçekten azimli hissediyorum kendimi

evet aynen oyle :) ama ben biraz yag kullaniyorum basladigimdan beri kabiz olmayim diye :) bu sabah 3adet köfte yedim tabi tuzsuz... öglen dana biftek yigcem aksamda somon baligi yerim...

biliyorum su ve kas kaybi bu diyet. ama kilo vermem durmustu ve bunu sadece simdi yapiyorum. ve bir daha yine kilo vermem durunca yapicam... oda en erken 2nci ay basinda yaparim... Hem ayni anda midemi az yemeye alistirmak icin yapiyorum. öyle yani :)
ama bizi dusundugun icin sagol esracim

ha birde sabah ki arada 1fincan sütlü kahve
öglenki arada yesil cay yada form cayi
aksamki aradada 1fincan sütlü kahve

:) bence iyi sadece 1kilo verdim simdiye kadar :)

gitsinde ne zaman gidecegi hiiiiiiiiiiçç önemli değil. ya benim çok değişik bir problemim var aslında. benim işyerinde lavabo yok. adam kendine pisuar koymuş klozet yok yanda restoran var oraya git diyor bende sürekli gidemiyorum. hem cekiniyorum hemde nebileyim ya oradaki insanlar temizliyor ediyor içimden gitmek gelmiyor. o yüzden burdan cıkana kadar cok az yiyorum. su cok cok az içiyorum. bu patrona boşuna gıcık olmuyorum ben işte.
hoşgeldin tatlım beraberce zayıflıcaz incecik olcaz
gelip ısıt beni aynuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrr ya kitaplar öyleymiş 3.sü cıkmış baya güzel bir anlatım var daha başlardayım ama. acıyı severiz ver dramı ver coşkuyuu

tamam yaa yapmıyorumm bu sefer söz dinlicem.

aahhh bebeişimm geelll , seve seve ısıtırımm ben seniiii

yaaavvv hayatımız dram olmuş anneeemmm , resmen küçük emraha bağladdıkkk hhaaaa, annneemmm yok benim babam yok benimmm diye başlicaaammm şimmcciiikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…