aahhh bebeişimm geelll , seve seve ısıtırımm ben seniiii
yaaavvv hayatımız dram olmuş anneeemmm , resmen küçük emraha bağladdıkkk hhaaaa, annneemmm yok benim babam yok benimmm diye başlicaaammm şimmcciiikkk
valla ben öyle et oburumki günün hangi saati olursa olsun hiiiiççç hayır dememGokce_Iremiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sen bu beş günlük diyete devam ediyor musun? ediyorsan birşey sorucam. sebze yumurta patates meyve tamamda sabah sabah et nasıl yiyeceğiz ya :44:
hoş geldin canım azmin daim olsunselam herkese :)
100 kg üzerindekiler için bir sayfa bulamadım bende buraya yazıyorum, beni de aranıza alır mısınız ? biraz yer kaplarım ama
28 yaş, 122 kg, 174 cm..
bu yolda destekten kuvvet doğar diyerek yazıyorum, ayrıca günlük de açtım günlükler bölümünde.. hedefim 75 kg a düşmek..
benim diskte var ben filmini izledim.kitapla aynımı acabagelip ısıt beni aynuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrya kitaplar öyleymiş 3.sü cıkmış baya güzel bir anlatım var daha başlardayım ama. acıyı severiz ver dramı ver coşkuyuu
tamam yaa yapmıyorummbu sefer söz dinlicem.
toplum olarak öyleyiz ama yaa hakkaten. nerde duygusal film ordayız, nerde aşk acısı gider bulurum affetmem. acıyı severükk.
esraaaaaaaaaa
aynuuuuuurrr
özlüyoruz sizi cücüşler
hele yenayla nursena iyce unuttu bizi
öpüldünüz güzeller
mehtapp
sağolasın ilgin için ama ben bu gün karataya başladım kendimi daha tok hissediyorum şimdilik
ben öyle gün boyu aynı şeyi yiyemem
kefiri sormuşsun çok iğrendim allah affetsin 2 gün zor içtim ama wc.çok rahatlattı söylemeden geçemiycem
aa filmi mi varmış onunselamun aleyküm güzeller
bugün hava çok güzel yerlerde kar olsada güneş pırıl pırıl:86: ısıtıyor insanı :111:
valla ben öyle et oburumki günün hangi saati olursa olsun hiiiiççç hayır demembenim en güzel günüm et günü olurdu herhalde günde üç öğün et, tavuk, balık yiyebilirim. eşim benden beter
benim diskte var ben filmini izledim.kitapla aynımı acaba
o halde "çççeeekkkkk bi acılı Adanaaaaa"
zaten yapmıyormuşuz kiiiiikaratay yaparım belki bende. hiç araştırmadım onu ben ya kadını hiç sevmediğimden sanırım
aa filmi mi varmış onunhemen bakayım
allaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh adana dedi kalbimi çaldı
hoşgeldin tatlımberaberce zayıflıcaz incecik olcaz
hoş geldin canım azmin daim olsun
neden fıstığım aslında oldukça kolay uygulanan bir metot. sende 1 gün yapıver bari :)
canım ya seni hatırlıyorum sanki ben, ben buradan ayrılmadan biraz önce girmiştin gruba sanırım. ben yine doğurdum:) ve yine zayıflamaya geldim. bende emziriyorum bebeğim 5 aylık . karatay diyeti yapıyorum ben sanada tavsiye edeceğim ama sen hatırladığım kadarıyla ekmeksiz yapamıyordun ,yanlış hatırlamıyorsam :)
yokluğun belki fıstıkkkkkkkç
geçmiş olsun canım ya kıyamam sıcak şeyler tüket bol bol çorba falan iç ,allah şifa versin kuzuma ya
ne demek canım benim sonuçta burada aynı zamanda birbirimizi frenlemeklede görevliyiz :)
neden başın ağrıyor diyetten olabilir mi? çok mu aç kaldın yoksa?
canım benim allah rahmet eylesin
ben daha çooooook hedef belirlerim :) ilki doğumgünüm tabi en yakında o var :)
harikasınnnnnnnnnnnn çok iyi bir karar verdin.
bence 11 öayıs diyecektim ki sen bir sonraki mesajında demişsin zaten. önce yakın hedefler!!!!
sonra diğer hedefede belirleriz bir kilo :)
bugünkü menüm
sabah ballı sirkeli su, 1 greyfurt
kahvaltı : 2 yumurta, birkaç parça sucuk, 1 çatal ucu kaymak, 1 siyah 2 yeşil zeytin, 1 bardak bitki çayı
ara : 1 fincan yeşil çay
öğle : 2 kaşık pırasa, 1 parça ızgara tavuk, 1 tabak bol isotlu yoğurt
ara : 1 elma
akşam : 1 dilim ekmek,1 porsiyon çinekop, yeşillik, soğan, 1 fincan kahve
şu ana kadar 2 litre Sassy Su, 1 bardak su
menümü paylaşayım :)
SABAH:
salatalık
10 zeytin
maydanoz
1 avuç kadar peynir
1 bardak tarçınlı süt
1 çay bardağı kuruyemiş
ÖĞLE:
4 kaşık bulgur pilavı
4-5 kaşık patatesli köfte
1 kase yoğurt
AKŞAM:
taze fasulye
salata
ayran
İyi Akşamlar Hanımlarrrrrrr
bugünkü menümü paylaşıyım
Sabah
1 adet haşlanmış yumurta
2-3 dilim keçi peyniri
bir domates
3-4 salkım maydanoz
1 adet yeşil biber
1 dilim tam buğdağ ekmeği
1 adet şekersiz limonlu yeşil çay
(Amma da yemişim)
Ara öğün=sütlü kahve+yarım yeşil elma
Öğle
1 porsiyon brokoli
1 kase yoğurt
Semizotlu rokalı domatesli salata
Akşam
1 kepçesini kaynarken bacağıma döküp yaktığım43: ) 1 kase Şehriye çorbası yaktı kavurdu beni ne beceriksizim ama birden
oldu cızzz etti bacağım:84::84::84:
sabah ve akşam olmak kaydıyla 15 er dk'lık kendimin bütünlediği egzersizler basen kısmım olduğu için (hemde bayağı çok olduğu
için) biraz besen bölgesi ağırlıklı egzersizler:118:
işte böyle sevdicekler.... bir günün daha sonuna geldim enerjim tükendi canım yanıyo ve artık ders çalışmak istemiyor canım:26:
günaydın hatuncuklarım,
dün günüm berbat geçti. malum elektriklerim gidip geldi hep dondum işyerinde. megersem klimanın fişi dışardaymış ee kar yagıyor su almıs tabi ondan atıyormus sigortalar. patronum odun diyorum işte ben biliyorumda diyorum ODUNNNadam bana diyor git kurula prizi bilmem ne ıvır zıvır. korkuyorum bişey olursa diyorum olmaz olmaz diye sallıyor. su almış priz nasıl birşey olmazsa artık. odun herif gelip kendi de bakmıyor. sıcak evinde oturuyor tabi!
akşam 5 gibi artık başedemedim aradım üşüdüm dedim tamam git eve dedi. git demeseydi o işin sonu istifaya gidicekti valla. ayaklarım filan buz kesmiş eve nasıl gidicegimi bilemedim. gitti küvete girdim sıcak suyu actım baştan aşagı tuttum özellikle bacaklarıma. annem bıraksa uyurdum ordasonra annemin yogun ısıtma cabaları sonucunda ısındım. bu annem bir harika dostum
bird dün iş yerinde donarken yeni bir kitaba başladım. tüyaptan almıstım dün sonunda başladım okumaya. Uçurtma Avcısı. çok güzel diyorlardı. hatta 3. serisi cıkmıs kitabın ben daha 1. yi okuyacagım
selam herkese :)
100 kg üzerindekiler için bir sayfa bulamadım bende buraya yazıyorum, beni de aranıza alır mısınız ? biraz yer kaplarım ama
28 yaş, 122 kg, 174 cm..
bu yolda destekten kuvvet doğar diyerek yazıyorum, ayrıca günlük de açtım günlükler bölümünde.. hedefim 75 kg a düşmek..
geçmiş olsun melek umarım geçer sızısı çabucak bidee hoşgeldin diyeyim sana ben yokken gelmişsin tanışma fırsatımız olmamıştı
a.s hoşgeldin aramıza elbetteki yer var hemide geniiiş geniş
benim yaş 30 evli mutlu çocukluyumsen evlimisin çalışıyomusun azcık tanışalım gari :44:
tabi tanışalım, ben yeni evliyim sayılır 1 sene oldu, 28 yaş, çalışıyorum sabah 9 akşam 18.00 :)
genelde vaktim iş ev arası geçiyor işte.. bir an önce de zayıflamak istiyorum ..
bu da günlüğüm bakabilirsiniz kızlar, buraya da desteklerinizi bekliyorum :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/674012-zayiflama-gunlugum-hedefim-47-kg-vermek.html
tabi tanışalım, ben yeni evliyim sayılır 1 sene oldu, 28 yaş, çalışıyorum sabah 9 akşam 18.00 :)
genelde vaktim iş ev arası geçiyor işte.. bir an önce de zayıflamak istiyorum ..
bu da günlüğüm bakabilirsiniz kızlar, buraya da desteklerinizi bekliyorum :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/674012-zayiflama-gunlugum-hedefim-47-kg-vermek.html
canım hosgeldın uzulme bende 143 kıloyum zayıflıycaz ınşallah
selam kızlar
bugun temızlık yapıyorum masallah nasıl kalabalıgız bugun gecmısı okuyamadım sıze selam verıp işime donecem
HEPINIZI KOCAMAN ÖPÜYORUM
huuu nerdesiniz hatunlaaar yarın tartı günü görürüm hepinizii
canım hosgeldın uzulme bende 143 kıloyum zayıflıycaz ınşallah
ne güzel daha yeni sayılırsınızzayıflıycaz elbet burdayız ve bu da azmimiz var demek eninde sonunda ulaşıcaz hedeflerimize tabi hepbirlikte hem ilerde bebiş düşünceksiniz ozamana kadar ideal kilona gelirsen hamileliğin daha güzel rahat geçer
ben kilolu kaldım hamile skıntılı oluyo cnm
huuu nerdesiniz hatunlaaar yarın tartı günü görürüm hepinizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?