Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

toplum olarak öyleyiz ama yaa hakkaten. nerde duygusal film ordayız, nerde aşk acısı gider bulurum affetmem. acıyı severükk.

mehtapp
sağolasın ilgin için ama ben bu gün karataya başladım kendimi daha tok hissediyorum şimdilik
ben öyle gün boyu aynı şeyi yiyemem
kefiri sormuşsun çok iğrendim allah affetsin 2 gün zor içtim ama wc.çok rahatlattı söylemeden geçemiycem

selamun aleyküm güzeller
bugün hava çok güzel yerlerde kar olsada güneş pırıl pırıl:86: ısıtıyor insanı :111:
Gokce_Iremiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sen bu beş günlük diyete devam ediyor musun? ediyorsan birşey sorucam. sebze yumurta patates meyve tamamda sabah sabah et nasıl yiyeceğiz ya :44:
valla ben öyle et oburumki günün hangi saati olursa olsun hiiiiççç hayır demem benim en güzel günüm et günü olurdu herhaldegünde üç öğün et, tavuk, balık yiyebilirim. eşim benden beter

hoş geldin canım azmin daim olsun

benim diskte var ben filmini izledim.kitapla aynımı acaba

esraaaaaaaaaa
aynuuuuuurrr
özlüyoruz sizi cücüşler
hele yenayla nursena iyce unuttu bizi
öpüldünüz güzeller

esraaaaaaaaaa
aynuuuuuurrr
özlüyoruz sizi cücüşler
hele yenayla nursena iyce unuttu bizi
öpüldünüz güzeller

dafi ablaammm bende özlüyorum siziii & seviyoorruummm

modum düşük malesef buaralarr , yükseldiği sıralar yazıyorum

zaten yapmıyormuşuz kiiiii karatay yaparım belki bende. hiç araştırmadım onu ben ya kadını hiç sevmediğimden sanırım

aa filmi mi varmış onun hemen bakayım

o halde "çççeeekkkkk bi acılı Adanaaaaa"

allaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh adana dedi kalbimi çaldı

dafi abla evet o kitabın filmiymiş. izleyeyim hemen. kış gününde iyi oldu. patronda daha gelmedi. bir kahve yapayım öyle izleyeyim. öpüyorum

bir Adana gelini olarak acılı Adana favorilerim arasında ama Mersinliyim annem beenn Tantuniyi tek geçeriiimmm

şimdi Aynur kaçarr ; Okul yoluuuuuu düüzzzz giderrr , Aynurlarrrr isyaannn ederrrr

Hava kapalı İzmir de içim sıkıldı

Menü paylaşımı yapayım bari

Sabah

Annemin bana kastedip yaptığı 1,5 tane kepekli ekmekten az yağlı yumurtalı ekmek bence normal yağlıdan iyi olmuştu pek hafifti:)

2-3 dilim peynir

5 tane yeşil zeytin

1 ince dilim tam buğday ekmeği

1 şekersiz çay

Ara Öğün = 1 fincan şekersiz sütlü kahve+ Yarım yeşil elma

Öğle

Kepekli makarnayı haşladım başka bir yerde de bir domatesi yağsız pişirdim baharat ve tere otu koydum ohh çok hoş oldu valla

hevesle hiç bitmesin der gibi yedim (232 kaloricik:) )

1 porsiyon yeşil salata

1 yemek kaşığı yoğurt

Bu zamana kadar 600 kalori almışım

Sabah 15 dk egzersiz

Son düzenleyen: Moderatör:
ben geçmişe bakıp alıntılayana kaa herkescikler kaybolmuş

sağol cnm benimm senın azmıne ve verdiğin gaza hayranım eferim sana iyi yapıyosun
aynenn yakın hedef daha iyi oldu inşallahda ulaşıcaz hep beraber

dafi ablamm bu ara menülerine bayılıyorum süper gidiyosun maşallahh azmin hepimize bulaşsın

senin menülerde süper cnm hem emzirdiğin için sıkıntı olmaz bu menüler boş kalori yerine bebişede vitaminler gidiyo

geçmiş olsun melek umarım geçer sızısı çabucak bidee hoşgeldin diyeyim sana ben yokken gelmişsin tanışma fırsatımız olmamıştı

senin patron tam boğmalıkmış kuzuuu yardıma ihtiyacın olursa süle hemen oğlanıda kapam gelem

a.s hoşgeldin aramıza elbetteki yer var hemide geniiiş geniş
benim yaş 30 evli mutlu çocukluyum sen evlimisin çalışıyomusun azcık tanışalım gari :44:

a.s hoşgeldin aramıza elbetteki yer var hemide geniiiş geniş
benim yaş 30 evli mutlu çocukluyum sen evlimisin çalışıyomusun azcık tanışalım gari :44:

tabi tanışalım, ben yeni evliyim sayılır 1 sene oldu, 28 yaş, çalışıyorum sabah 9 akşam 18.00 :)

genelde vaktim iş ev arası geçiyor işte.. bir an önce de zayıflamak istiyorum ..

bu da günlüğüm bakabilirsiniz kızlar, buraya da desteklerinizi bekliyorum :)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/674012-zayiflama-gunlugum-hedefim-47-kg-vermek.html

canım hosgeldın uzulme bende 143 kıloyum zayıflıycaz ınşallah

selam kızlar
bugun temızlık yapıyorum masallah nasıl kalabalıgız bugun gecmısı okuyamadım sıze selam verıp işime donecem

HEPINIZI KOCAMAN ÖPÜYORUM

ne güzel daha yeni sayılırsınız zayıflıycaz elbet burdayız ve bu da azmimiz var demek eninde sonunda ulaşıcaz hedeflerimize tabi hepbirlikte hem ilerde bebiş düşünceksiniz ozamana kadar ideal kilona gelirsen hamileliğin daha güzel rahat geçer
ben kilolu kaldım hamile skıntılı oluyo cnm

kolay gelsin bende sabahtan hallettim oğlan erkenden uyanınca işlerde erken bitiyo yemegimde dünden var ohh rahatım akşama kaa

canım hosgeldın uzulme bende 143 kıloyum zayıflıycaz ınşallah

huuu nerdesiniz hatunlaaar yarın tartı günü görürüm hepinizii

hepimiz başarırız inşallah..

evet yeni sayılır, evlendikten sonra da 5-6 kg aldık beraberce zaten.. yarın tartı günü demek, ben 122 kg ile ilk bildirimimi yapiym o zaman ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…