bünye ile alakalı sanırım canım ya çünkü bebişlerin bakıcısı olan teyzede gelir doğru düzgün su içmez bana her defasında sen ne kadar çok su içiyorsun der :)
ay keşke bende içebilsem. kışın çok içemiyorum. 2 litrenin üzerine çıkmak için zorluyorum kendimi
fıstıkkkkk çok geçmiş olsun ..selam millet......
bugün keyfim yok benim, karnım ağrıyo rglden, oyüzden keyifsizim.
bu ay hep soğuk geçince, ayaklardan falan almışım soğuğu, bu denli ağrının sebebi bu.....
nette zaten gelip gidiyo, sürekli gelip gitmesinden dolayıda tad vermiyo hiç.
görüşürüz kızçeler
bencede......
herkese nasip olmayacak bir sevgi bu......
geçmiş olsuuuun.....
ablacım sanada çok geçmiş olsun.......
canım sen regl olmasan bıle gınede o şişkinlik olur yanı benım oluyordu maydonoz suyu falan ıçsen bebışe dokunurmu acaba
sabırsızlıkla bekliyoruz yeter artık bu kadar gezmeiyi akşamlar kızlarr
geçmişe bakamıyommm kayınvalideler yarın gidicek inşallah
15 tatle ankaraya gidicez o zamana kadar 85 olmak için çabalıcamm
zira benmm göbek vücududan ayrı özgürlüğünü ilan etti ayrı bi cumhuriyet oldu:))))))
çok geziyoruz ve çokt dışarıda takılıyoruz yemek lar kahvaltılar ne kadarda olsa dayanamadım çoğunda kalabalık oluncada mamaların ardı arkası kesilmedi malesefff
inşallah bu hafta son
geliyorummm gümbür gümbürrr
listeyi inletelim 2 haftadır süper bildirimler arkası gelsin inşallah
iyi akşamlar
Merhaba canım babam iyi ama hastanede 2 haftayı aşkın öncesinde de 2 hafta yatmıştı.ilacı bitiyor ama kan değerleri düzene girene kadar bırakmıyor doktoru...iyiyim diyor ama bilmiyorum içimde hep kötü hisler...bu kaçıncı kemoretapiis ilkkez yatarak veriliyor artık daha ciddi..Merhaba nevinciğim,
nasılsın canım,baban nasıl.? inşallah çok iyidir..
sol canm destegıne arapaşı bızım buralarda yapılan hamurla yenne bır çorba çokta yaglı olur kendılerı kıs aylarında ozellıkle karlar yagdıgında ıçılır ben şoyle bı çozum buldum kuçuk oglumu yanıma alıp onunla berabar içemiş gibi yapıp sadece ona ıçırecem belkı boyle yırtarım bılemıyorum
gızzz sen bu kadar şeyle nasıl duruyorsun akşama kadar metabolizman yavaşlar ki..ben bu kadarla doymam ben çok oburum sanırım aklım hep yemekte...selamlar,
nasılsınız hatunlar? ben biraz narin kırılgan hasta oldum olacak tarzı bir havadayım. hava soguk yine. cumartesi eve gittim direk elektrik kesintisi varmış. neyseki ben gitmeden gelmiş. donmuş annemle kardeşim. kardeşimde okuldan gelmişti yazık yavrum ögrenci evinde üşüyorum diye gelmiş evde ısınayım diye kızcagız ana evinde donduüzüldüm o haline iyi tarafıma denk geldi marketten canı ne cektiyse onunla ödüllendirdim kendisini ben gibi abla zor bulur heee birde markette tanıtım vardı. nutellanın üzerindeki etikete isim yazıyorlar. kardeşimin adını yazdırdım görünce bir sevindi. ya sen güzel bir ablasın dedi. kardeşimle uzun zamandır ilk defa bu kadar güzel cümlelerle sevdik birbirimizi. annem şaştı kaldı dünyanın sonu geliyor valla billa diyor 1-2 haftaya ögrenci evinden ayrılıp eve dönecek. servisle gidip gelecek. o zaman bu büyü bozulcak tabi yine birbirimizi yeriz sanırım
ablacıgıııımmm madde 1de benim sıkıntı var. menü mönü adı neyse işte ne yazazagımıda bilemedimben dogru dürüst yiyemiyorum işyerimde malum lavabo olmadıgı için stresli sıkıntılı bir beslenme sekli var. az yiyorum burda yararlı bir paylaşım olmaz başkalarınıda yanlıs yönlendirmekte istemiyorum. sonuçta menüleri fikir alısverişi olsun diye paylasıyoruz. ya da ben bir kaç gün yazayım sonra kararı siz verin ben ona göre paylaşayım sonrasında. aman he deneme aşaması evde denemeyin.
madde 2de tamamdır. pazar günleri giremeyebiliyorum arada. onuda telafi ederim hafta içi gevezeliklerimle rahat ol
madde3 tamam madde 4 tamam zaten azcık hareket ediyorum.madde 5 tamam her sabah uygun işkence aletlerimle gelip can verecegim hatunlarıma. sadist ruhluyum ben ya
gel geleliiiimm sacma sapan menüme :
sabah: 1 adet salatalık 1 bardak sütlü kahve.
öglen: 1 kase yogurt 1tane elma
akşamda kursa gidiyorum ya kursta bisküvi filan yicem ya da eve gelince bi kase corba içip yatcam.
çookk geçmiş olsun canım. kış günü zencefili hayatınızdan çıkartmazsanız bağışıklık sisteminiz güçlenir vücut direnç kazanır. ya hastalık gelmez yada çabuk kaçar gider canım.
bak bunu heryerde bulamazsın asrın dr. u prof. sumbala bumbala herzaman vermez bu tiyoyubuda espirisi olsun gülmek yada gülümsemekte şifadır.
esra sınavlardan sonra bir dönecek pir dönecek
zamanlama kötü
şiir duygusal ama diyet topiğinde kızılcık tarhanasından ekmekten falan bahsedince gülümsetiyor birden
bende seni öpüyorum...canım benim nette arıza olunca yeni okudum mesajını daha....
kızçenin doğum günü kutlu olsun, yeni yaşı hayırlı olsun inşaallah hep.....
sanada çok kolay gelsin, görüşürüz canım
inşaallah canım....
öpüyorum
bende şişko değil pofuduğuuuum:))))):86::86::86:
aynennnn.......
Nursenacım baya gezdin valla biz soğuktan donarkene...yolla misafiirleri tam gaz devam...iyi akşamlar kızlarr
geçmişe bakamıyommm kayınvalideler yarın gidicek inşallah
15 tatle ankaraya gidicez o zamana kadar 85 olmak için çabalıcamm
zira benmm göbek vücududan ayrı özgürlüğünü ilan etti ayrı bi cumhuriyet oldu:))))))
çok geziyoruz ve çokt dışarıda takılıyoruz yemek lar kahvaltılar ne kadarda olsa dayanamadım çoğunda kalabalık oluncada mamaların ardı arkası kesilmedi malesefff
inşallah bu hafta son
geliyorummm gümbür gümbürrr
listeyi inletelim 2 haftadır süper bildirimler arkası gelsin inşallah
iyi akşamlar
merhaba arkadaşlar
günlerdir soğuklarda gezmenin belirtileri başladı boğazım hafif acıyor.
bugün birşeye başladım fikri olan da varsa dinleyebilirim. Ben ilk kilo vermeye başladığımda eylül ayında 103 kg dım.
tam anlamıyla diyete başlayalı kasım ayı.
kilo vermelerinden dolayı sarmalar oluşmaya başladı bir haftadır spora gidemiyorum.İnternette bir sürü şey var biberiye yağı deniyeyim dedim bugün aldım sürdüm streçledim kendimi
ayrıca termal şort almıştım geçenlerde ilk kez dün gece kullandım. Birde marka vermeyeyim netten sıkılaştırıcı krem aldım yarın filan o da gelir.Bakalım faydası olacak mı?
vayyyyy sen bayağı kuşandın bu işi demek hadi bakalım. korksun senden o kilolarrrrrrmerhaba arkadaşlar
günlerdir soğuklarda gezmenin belirtileri başladı boğazım hafif acıyor.
bugün birşeye başladım fikri olan da varsa dinleyebilirim. Ben ilk kilo vermeye başladığımda eylül ayında 103 kg dım.
tam anlamıyla diyete başlayalı kasım ayı.
kilo vermelerinden dolayı sarmalar oluşmaya başladı bir haftadır spora gidemiyorum.İnternette bir sürü şey var biberiye yağı deniyeyim dedim bugün aldım sürdüm streçledim kendimi
ayrıca termal şort almıştım geçenlerde ilk kez dün gece kullandım. Birde marka vermeyeyim netten sıkılaştırıcı krem aldım yarın filan o da gelir.Bakalım faydası olacak mı?
İyi akşamlar güzel hanımlar..
Umarım hepiniz iyisinizdir...Öpüyorum tek tek...
çok sevindim ablacığım, net arızalı olunca ancak yazabildim kusura bakma......
çok çok çok geçmişler olsun tekrardan, rabbim bi daha yaşatmasın inşaallah...... amin.
maşaallah
Aydınlık bir pazar gününden merhaba
Herkes çok iyidir çok güzel geçiyodur gününüz umarım...
MEyracığım netiniz düzgün olsaydı Eliz gelinceye kadar spor dakikalarını sen tut diye rica edecektim...
Tabii istersen..
Asu ve nursena hazırmısınız p.tesiye....Benim durumum sizden kat be kat vahim...Beni düşünüyorsanız çabalayacaksınız size bağlıyım ben
Beyzuşum iki gözüm, uğramamışsın hiçç..Sorun yoktur umarım..
Bugün yediklerimi yazayım
Kalkınca 1 mandalina
Kahvaltı öğle saatlerinde yaptım 2 yumurta tavada az pişmiş 1 dilim kadar ekmek peynir zeytin
1 Trabzon hurması
1 kase tavuk sulu şehriye çorbası bol limonlu ve acılı kıymalı Menemen ve biraz da ekmek yedim yine :)
Şimdi yatana kadar bişey yemezsem iyi gibi çay kahve vs içerim mutlaka
Hareket olarak bankaları gezip ödemeleri yaptım alışveriş vs derken 1 saat dolandım ama temposuz boğazım çok acıyordu çünkü
menümü paylaşayım
sabah:greyfurt suyu bir bardak
kahvaltı:bir bardak tarçınlı süt+4 fındık
ara:yeşil çay
Öğlen:bir kase mercimek çorbası+4 çatal tavuk döner+ayran
ara:2 kayısı
akşam:az tavuk suyu çorba
bitki çayım
yatarkende zencefilli tarçınlı ballı süt içerim ibr bardak
spora gitmedim bugün keyfim yok grip olacak gibiyim yatarım birazdan
Merhaba canım babam iyi ama hastanede 2 haftayı aşkın öncesinde de 2 hafta yatmıştı.ilacı bitiyor ama kan değerleri düzene girene kadar bırakmıyor doktoru...iyiyim diyor ama bilmiyorum içimde hep kötü hisler...bu kaçıncı kemoretapiis ilkkez yatarak veriliyor artık daha ciddi..
Allahım şifa versin bütün hastalara...teşekkür ederim..
bu arada saçlarını güle güle kullan ben bayramdan önce radikal bir kararla sarı balyaj yaptırdım...değişiklik iyidir...
herkese kocaman bir merhaba...
bugün evdeydim izin günüm değişti bu haftalık...çok sıkıldım...iyi ki evde değilim sıkıldıkça bişiler yedim çünkü...sabah yine erken kalktım malesef eşimle kahvaltı ettim bende uyumadım sonra..
menüm
sabah
2 dilim tam buğday
1 yumurta
5 zeytin
2 küp kaşar
ara
1 elma
1 dilim tam buğday unlu diyet kekim
öğle
1 tabak makarna üstüne domates sos ve yoğurt (akşamdan kala)
ara
çekirdek yedim (miktar veremicem film izlerken götürmüşüm)
akşam
1 kepçe mercimek çorba
2 dilim tam buğday
balık (1 kg iki kişi yedik çoğunu eşim yedi vallahi:)))
salata
45 dk yürüyüş
bugün çok yedim ama yinede menümü paylaşıyorum...
örnek alınmayacak menü benimkide...
herkese hayırlı geceler...
İyi akşamlar güzel hanımlar..
Umarım hepiniz iyisinizdir...Öpüyorum tek tek...
Hiç bir sorun yok Nilüferim....Sağol canım...
Merak ta eder abasını...
Aylar aylar sonra yediklerimi paylaşıyorum
Sabah;
2 dilim tb ekmek.dilimin biri tereyağlı ballı idi
1 yumurta
lor
2 zeytin
roka-tere-turp
Ara;
1 çay bardağı çiğ yerfıstığı
kocaman kupa sütlü kahve
Ara;
40 gr. eti hoşbeş=222kcal
Yeşilçay
Akşam;
1 tabak tavuklu kereviz
4 kaşık pilav
4 kaşık yoğurt
salata
3 minik acı biber turşusu
arz ederim.
Merak ederim tabiii
2 dilim tb ekmek burdaki tb ne anlama geliyor yenacim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?