Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay keşke bende içebilsem. kışın çok içemiyorum. 2 litrenin üzerine çıkmak için zorluyorum kendimi

bünye ile alakalı sanırım canım ya çünkü bebişlerin bakıcısı olan teyzede gelir doğru düzgün su içmez bana her defasında sen ne kadar çok su içiyorsun der :)
fıstıkkkkk çok geçmiş olsun ..
canım sen regl olmasan bıle gınede o şişkinlik olur yanı benım oluyordu maydonoz suyu falan ıçsen bebışe dokunurmu acaba

bilemiyorum ki canım ya inşallah gider şu şişlik. rezene falan içiyorum genelde canım.

iyi akşamlar kızlarr
geçmişe bakamıyommm kayınvalideler yarın gidicek inşallah
15 tatle ankaraya gidicez o zamana kadar 85 olmak için çabalıcamm

zira benmm göbek vücududan ayrı özgürlüğünü ilan etti ayrı bi cumhuriyet oldu:))))))

çok geziyoruz ve çokt dışarıda takılıyoruz yemek lar kahvaltılar ne kadarda olsa dayanamadım çoğunda kalabalık oluncada mamaların ardı arkası kesilmedi malesefff
inşallah bu hafta son
geliyorummm gümbür gümbürrr
listeyi inletelim 2 haftadır süper bildirimler arkası gelsin inşallah
iyi akşamlar

sabırsızlıkla bekliyoruz yeter artık bu kadar gezme
en son istuzundamıydın ne kral mezarları falan kıskanıyoruuummmm

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
günlerdir soğuklarda gezmenin belirtileri başladı boğazım hafif acıyor.
bugün birşeye başladım fikri olan da varsa dinleyebilirim. Ben ilk kilo vermeye başladığımda eylül ayında 103 kg dım.
tam anlamıyla diyete başlayalı kasım ayı.
kilo vermelerinden dolayı sarmalar oluşmaya başladı bir haftadır spora gidemiyorum.İnternette bir sürü şey var biberiye yağı deniyeyim dedim bugün aldım sürdüm streçledim kendimi
ayrıca termal şort almıştım geçenlerde ilk kez dün gece kullandım. Birde marka vermeyeyim netten sıkılaştırıcı krem aldım yarın filan o da gelir.Bakalım faydası olacak mı?

menümü paylaşayım
sabah:greyfurt suyu bir bardak
kahvaltı:bir bardak tarçınlı süt+4 fındık
ara:yeşil çay
Öğlen:bir kase mercimek çorbası+4 çatal tavuk döner+ayran
ara:2 kayısı
akşam:az tavuk suyu çorba
bitki çayım
yatarkende zencefilli tarçınlı ballı süt içerim ibr bardak
spora gitmedim bugün keyfim yok grip olacak gibiyim yatarım birazdan

Merhaba nevinciğim,
nasılsın canım,baban nasıl.? inşallah çok iyidir..
Merhaba canım babam iyi ama hastanede 2 haftayı aşkın öncesinde de 2 hafta yatmıştı.ilacı bitiyor ama kan değerleri düzene girene kadar bırakmıyor doktoru...iyiyim diyor ama bilmiyorum içimde hep kötü hisler...bu kaçıncı kemoretapiis ilkkez yatarak veriliyor artık daha ciddi..
Allahım şifa versin bütün hastalara...teşekkür ederim..

bu arada saçlarını güle güle kullan ben bayramdan önce radikal bir kararla sarı balyaj yaptırdım...değişiklik iyidir...

ablacım adını bilmiyorum ama yazdıklarınızı hergün okuduğum için tanıyorum artık sohbet edemedik henüz...altlarda okudumda gece yarısı 10 da çorbamı yenirmiş...çok zararlı olur saat açısından birde içimden şunu yazmak geldi sana ben eşimin ailesine yakınım hepsi boğazına çok düşkün ve zayıflar.bu türler bizi anlamaz diyet yapıyorum demekten çok utanırdım şimdi hayır diyorum kendimizi düşünmeliyiz...sende hayır de...

gızzz sen bu kadar şeyle nasıl duruyorsun akşama kadar metabolizman yavaşlar ki..ben bu kadarla doymam ben çok oburum sanırım aklım hep yemekte...

ablam geçen Yasemin ablaya bende bal ve zencefil dedim ama tarif etmediğim için sanırım direk zencefili yedi yandı canım benimya... tk bal üstüne toz zencefilii serpip yutmak öksürüğe iyi geliyor...

bende seni öpüyorum...

Nursenacım baya gezdin valla biz soğuktan donarkene...yolla misafiirleri tam gaz devam...

Merhaba bende de acayip çatlaklar var gelişmleri yaz lütfen takipteyim...

herkese kocaman bir merhaba...

bugün evdeydim izin günüm değişti bu haftalık...çok sıkıldım...iyi ki evde değilim sıkıldıkça bişiler yedim çünkü...sabah yine erken kalktım malesef eşimle kahvaltı ettim bende uyumadım sonra..

menüm
sabah
2 dilim tam buğday
1 yumurta
5 zeytin
2 küp kaşar

ara
1 elma
1 dilim tam buğday unlu diyet kekim

öğle
1 tabak makarna üstüne domates sos ve yoğurt (akşamdan kala)

ara
çekirdek yedim (miktar veremicem film izlerken götürmüşüm)

akşam
1 kepçe mercimek çorba
2 dilim tam buğday
balık (1 kg iki kişi yedik çoğunu eşim yedi vallahi:)))
salata

45 dk yürüyüş

bugün çok yedim ama yinede menümü paylaşıyorum...
örnek alınmayacak menü benimkide...

herkese hayırlı geceler...

vayyyyy sen bayağı kuşandın bu işi demek hadi bakalım. korksun senden o kilolarrrrrr
İyi akşamlar güzel hanımlar..

Umarım hepiniz iyisinizdir...Öpüyorum tek tek...

kendi adıma iyiyim ablacım sağol sen nasılsın ?
bendende sana bol kokulu öpücüklerrrrrr

Hiç bir sorun yok Nilüferim....Sağol canım...

Merak ta eder abasını...

Asucum bitki çaylarını unutma gerçekten çok rahatlatıyor bu süreçte...
Bak prof. dafi yi dinle harika önerileri var..

Geçmiş olsun panel..

nevinciğim iyi düşün iyi olsun canım...Allahın izniyle tedaviniz olumlu sonuçlanır inşallah...
ben hiç öyle uç değişiklik yapamam saçlarımda tebrik ediyorum seni..

Yarın erken çıkarsam saçlarımı küt kestirmek istiyorum

İyi akşamlar güzel hanımlar..

Umarım hepiniz iyisinizdir...Öpüyorum tek tek...

Ben de seni öpüyorum şlap diye )

Sağolun kızlar tavsiyeleriniz için
Ben de bugün taze zencefil bal almıştım kaynattım limonla içtim sürekli bişeyler içiyorum zaten ama kafam ağır geliyor bana :)
Yarın kursa da gitmem herhalde zaten canım istemiyordu bahanem oldu hem hafta sonu nasıl hırsla ördüysem kolum çok ağrıyor
Bu arada ben az önce kahve içtim ama şu latteler var ya onlardan bir lokma da kek yedim itiraf edeyim :26:

Aylar aylar sonra yediklerimi paylaşıyorum

Sabah;
2 dilim tb ekmek.dilimin biri tereyağlı ballı idi
1 yumurta
lor
2 zeytin
roka-tere-turp

Ara;

1 çay bardağı çiğ yerfıstığı
kocaman kupa sütlü kahve

Ara;
40 gr. eti hoşbeş=222kcal
Yeşilçay

Akşam;
1 tabak tavuklu kereviz
4 kaşık pilav
4 kaşık yoğurt
salata
3 minik acı biber turşusu

arz ederim.

Hiç bir sorun yok Nilüferim....Sağol canım...

Merak ta eder abasını...

Merak ederim tabiii

Son düzenleme:
nevincim babana hayırlı şifalar diliyorum canım

bugünkü menümü paylaşayım

sabah : 1 dilim ekmek,2 kaşık soslu kaşarlı peynirli sucuklu yumurta, 2 çatal ucu taze kaymak, 1 tatlı kaşığı bal, 3 yeşil zeytin, 1 çatal ucu peynir, 2 bardak bitki çayı

ara : 1 trabzon hurması, 1 fincan kahve

öğle : 2 kaşık soslu yumurta ( sabah kaldı atmaya kıyamadım ) 4 kaşık yoğurt

ara : 1 bardak ballı muzlu süt, 1 fincan yeşil çay

akşam : yarım dilim ekmek , 1 tabak çorba, 1 tabak yeşil mercimek

ara : 1 dilim ayva

2 litre su

Son düzenleme:

2 dilim tb ekmek burdaki tb ne anlama geliyor yenacim?

nursena gelmiş hoşgelmiş...Misafirleri uyuttun galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…