Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende menümü paylasayim :)

kahvalti: Meyveli yogurt %0,1yagli (123kalori)

ara: 1kare karamelli cikolata (48kalori)

ögle: Chicken nugget (190kalori)
Gnocchi (168kalori)
1bardak 1sekerli siyah cay (15kalori)

ara: kflakes cibigi (91kalori)
taze fistik 20adet (179kalori)

aksam: salcali, kiymali, nohutlu, kirmizi mercimekli, yesil mercimekli, havuclu, ve yesil biberli bir yemek yaptim :) (yaklasik 450kalori bir tabak)

ara: kflakes cibigi (91kalori)

bunlarin hepsi 1358kalori

birde form cayi icerim 30dk sonra falan

yaklasik 6bardak su içtim (bardak= 333ml)
daha 4bardak falan icerim her halde...

Başım çok ağırıyor ekrana bakmaktan.bir de tüm gün bel ağrısı çektim..

Uyumaya çalışsam iyi olacak çamaşırlar yıkanıyor asıp öyle yatayım diyodum ama dayanamayacağım başımın ağrısına.
artık sabah erken kalkıp asarım çamaşırları...

İyi geceler Allah rahatlık versin arkadaşlar..

Son düzenleme:
nihayet döndün hoşgeldin elmacım )

:) saol Nilüferim .Yena başgan maddelri dizeleyince gorktum :18::18:

kuzu aynen bi dietteyim bi değilim ama olmam lazım diyerekten yarın yazıyorum yediklerimi 3-4 gündür pek saatlik şeyler yemedim daha doğrusu bişey yiymedim.bu arada geçmiş olsun dileklerinize çokkk tşk ederim canlar

dafim önerini dinliycem yarın taze zencefil alıcam asum idolümüz takma kuzum ince ayrıntıları, devam eden tıkır tıkır menü paylaşan arkadaşlarım ne istikrarlı ne mükemmelsiniz azminiz daim olup bulaşıcı olsun güzeller

geçmiş olsun canım
iyi geceler

Sabah

1 Kase Eti Yulaf Ezmesi
Yarım Adet Yeşil Elma
2 Adet Kuru Kayısı

Ara Öğün= 2 Adet Badem (Kavrulmuş) + 1 Fincan sade Türk kahvesi

Öğlen

1 Porsiyon Yumurtalı Ispanak
Yarım Porsiyon Çoban Salata (Yağsız)
1 Dilim Tam Buğday Ekmeği

Akşam

2 yemek kaşığı Yoğurt (Yarım Yağlı)
10 tane Üzüm
1 Adet Yeşil Elma

Sabah 15 dk egzersiz...

Herkese İyi Akşamlar

Her zamanki gibi az olmuş yine:26:

Kuzuuuummmmm;

Menü çok güzel de hoşbeş için çektim saçını bilmiş ol...

Saç demişken boyadın mı..İstediğin gibi oldumu canım.Gerçi sana her renk yakışır..Natura güzel...

Beğeni yapamıyorum ama yattık yerden sizi takip ediyorummmmm.
Benim gibi hasta olan olmak üzere olan aday adayı arkadaşlarıma.acil şifalar diliyorum.
Ben isimleri halen ezberleyemedim ya zaten benim böyle bir sıkıntım var.benide böyle kabul edin.alıntı yapayım diyorum unutuyorum toplu yazmak isiyorum ayıp olur diye yazmıyordum.:)elimde değil unutuyorum isimleri belki zamanla tanıdığımda unutmam.kimin nesi vardı kim hastaydı kim çocuklu gidiyor aklımdan.
Ama sizi çok seviyorum.:)

Geçmiş olsun sana da canım
Aldık kabul ettik seni olduğun gibi zaman lazım aklında tutmak için ben de yeni arkadaşları daha tam öğrenemedim mesela senin ismini bilmiyorum daha

geçmiş olsun Yenam aynı sorun bende de oluyor en iyisi gözleri dinlendirmek

bende kaçar malum ben en en erkenciyim :))

yarın menü paylaşımda görümek üzere

İyi geceler canım...

Geçmiş olsun...

Tüm hastalara geçmiş olsun,acil şifalar.

Nevinciğim;babacığına Allah dayanma gücü ve acil şifalar versin inşallah.Yüreğindeki kötü duyguları at bir an önce.Her şey çok iyi olacak inşallah...

Nevincim babacığın inşallah sağlığına kavuşacak canım dualarımız onunla sen de içini ferah tut beyzuş ablanın dediği gibi

geçmiş olsun canım
bende insanları tanımada sıkıntılıyımdır. 1 kere gördüğüm insanı gördüğümü bilirimde kim olduğunu nerde gördüğümü hemen hatırlayamam

Ben de iyi geceler diliyorum arkadaşlar....

Yarın memlekete gidiyoruz.20 gün kalıp döneceğiz ama net var yine paylaşımda bulanacağım inşallah...

Bütün gün tembellik ettim bavul bile hazırlamadım..Artık hazırlasam iyi olacak...

Bu günlük menümü paylaşmaya yüzüm yok.Anladınız siz..Bir kerelik af edin...

Allah rahatlık versin hepinize...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…