Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet valla ben bu defa giyindimde kuşamdımda herşey tamam yola devam:)ama işte kollarım bıngıl bıngıl.Plates lastiği ile hareketler yapıyorum sürekli gelişmeleri mutlaka yazarım ben nihal

Gördüğümü hayatta unutmam ama isimleri karıştırırım kendime göre kafamda isimler koyarım o bende sabit kalır.bugün bile yaşadım ayıp oldu kadına.arkadaş kadının ismini verdi gittim yanına dedim sizden çok bahsettiler pınar hanım dediler durdular.kadın ismin burcu dedi.nerden uydursuysam o ismi ayıp oldu ya

İyi yolculuklar ablacım
İyi geceler Allah rahatlık versin sana da

hayırlı yolculuklar canım

ben daha tanışırken söylüyorum. ben insanları birkaç kere görmeden ayıramam ilk karşılaşmamızda tanıyamazsam kusura bakmayın diyorum

Özlemciğim toplam da giden kaç kilo oldu..
canım ben başlayalı bu ayın 18inde 1 ay bitmiş olacak çarşambadan sonra tartılacağım ayda ne verdiğimi. şimdi toplam giden 6.200 civarı canım.... sen yap şu karatayı valla benden daha çok vereceksin eminim....
çok geçmiş olsun ,sana da allah rahatlık versin canım
hadi bakalım devam
al bendende o kadar .
neyse ben kendimi tanıtayım adım ÖZLEM 2 minik bebeğim var oğlum 2,5 yaşında kızım 5 ay 1 haftalık :)
88.4 ile başladım şu an 82.2 kiloyum

iyi yolculuklar ablacım. keyifli zamanlar geçirirsin inşallah
Evet valla ben bu defa giyindimde kuşamdımda herşey tamam yola devam:)ama işte kollarım bıngıl bıngıl.Plates lastiği ile hareketler yapıyorum sürekli gelişmeleri mutlaka yazarım ben nihal
bende senin adını bilmiyordum nihal demek çok memnun oldum ama unutursam kızma :) sık sık kullanalımda aklımızda kalsın bari

Iyi geceler hepinize, kosturmacadan giremedim siteye..

Berbat bir menu ama yinede yazicam.. yarin daha iyi olucak..

16/12/2013 MENÜ;

Sabah: 2/3 peynirli simit, 100 ml meyve suyu

Ogle: 1/2 ay coregi, bir dilim kek, 1 sutlu nescafe

Aksam:1/2 kase corba, tavuk sis, 2 kasik bulgur pilavi, salata

32 Yaşındayım evliyim çalışıyorım çoluk çocuk yok daha kilo veriyorum işte.
Kilo verip o doktoro gidicem ee hadi geldim diyeceğim.103 kilo ile başladım 90.9kiloyum bu yolda devam eden arkadaşlara iştahsızlık sabır sıhhat versin rabbim.:)

Hayirli yolculuklar sana!!!

kızlar ben geldım cok sukur 8 de ıcıldı çorba ben cerez tabagıyla aldım allahtan çok kalabalıktıda ortada kaynadıım bıde yarım armut yedım cok sukur kazasız atlattım darısı yarının basına yarın annemın gunu var butun pastalarını ben yapıyorum ama kararlıyım ınsallah yemıycem gozumden uyku akıyor gecmışe bakamadım ıdare edın artık hepınıze hayırlı geceler hepıcınızı sevıyorum

selam....
bu saatte benden başka kimse yok topiğimizde ama ben yinede selam vereyim:)
uyku tutmadı 1saattir, kalktım bende....

İyi akşamlar güzel hanımlar..

Umarım hepiniz iyisinizdir...Öpüyorum tek tek...

benden de sana muuuuuucckkkksss........

bu arada; memlekete gidiyomuşunuz hayırlı yolculuklar ablacım.....

nursena görünüp kaybolmuş

birazda kkyı gezeyim dedi zahir:)))))))

geçmiş olsun a canım.......

Moraliniz bozukken sizi güldürmek için bütün saçmalıkları deneyen kişiyi kaybetmeyin.

-----------

"Ağaçta duran kuş dalın kırılmasından hiç korkmaz.Onun güveni ağaca değil kendi kanatlarınadır."

-----------

Aklına yalnızlık gelmesin, mesafeler yalandır...
Acılar yüreğini daraltmasın, dünya imtihandır...
Sığın O ''RABBE''ki , cezası bile lütfundandır..

Hz. Mevlana

-----------

Farzet ki ; yazdıklarımı anlayabildin.
Ya anlayamadıkların ?
Ya yazıp da sildiklerim ?
Ya yazamadıklarım ?

Hz. Mevlana

Bir uykunun daha sonuna geldik. Yayında ve yapımda emeği geçen yatak, yorgan, yastık üçlüsüne teşekkür ederiz.

Hayırlı Sabahlar... ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Günaydın kızlar
İyi ki varsınız. Öneri ve destekte bulunan tüm arkadaşlara çooooookkkk teşekkür ederim. Menü paylaşımına da bugün başlamış olayım.
Sabah 2 bardak ılık su ile güne başladım. Ardından bir bardak biberiye çayı ve kepek ekmekli kaşarlı tost yedim. Akşamda girer kalanını yazarım Hepimize bolca azimlerrrr

Selam sevgi pıtırcıkları.
Güzel bir gün geçirelim hep beraber emi..

Benim belimin ağrısı geçmedi hala sanırım uzun saatler oturmaktan ;(
Neyse Allah başka keder vermesin...

Bunca yoğunluğumun arasın da öğretmenimiz bir de görev verdi bana..
Strechlerin kalın rulolarını kesip kalem kutusu yapmaya yardımcı olacağım...eşimi aradım ufak testereler oluyor akşam gelirken getir çalışacağız dedim

Kuzuuuummmmm;

Menü çok güzel de hoşbeş için çektim saçını bilmiş ol...

Saç demişken boyadın mı..İstediğin gibi oldumu canım.Gerçi sana her renk yakışır..Natura güzel...

Çek valla, hemide yol Şİmdi şöyle oldu. yanımda ki hatun kısmısı yiyodu nilü buda senin dedi. ben de hemen tav oldum 2 gofrete
beyleyken beyle..

geçmiş olsun Yenam aynı sorun bende de oluyor en iyisi gözleri dinlendirmek

bende kaçar malum ben en en erkenciyim :))

yarın menü paylaşımda görümek üzere

Evet gözlere dinlenmek iyi geldi ama bel hala aynı..
Sana da kolay gelsin canım...

beyzuşum sana iyi yolculuklar diliyorum ailene selamlarımı iletiyorum...
Sepet sepet yumurta sakın bizi unutma...

hayırlı yolculuklar canım

ben daha tanışırken söylüyorum. ben insanları birkaç kere görmeden ayıramam ilk karşılaşmamızda tanıyamazsam kusura bakmayın diyorum

hehe peşin peşin anlaşıyorsun

Ben de hatırlıyorum ama sonra kafayı yiyorum nerden,kimlerden ne zaman gördüm adı neydi..Amaaaan yaşılık zor be

hadi bakalım herşey planladığın şekil de gerçekleşir inşallah...

Allah bağışlasın evlatlarını.
Asu hayırlı yplculuklar
İyi geceler gökçem.

Bak hemen unutmuşsun Asu değil BEYZUŞ yolculuk yapıcak

MAŞallah hayriye..Çok iyisin..

selamun aleyküm güzeller
gününüz hayırlarla dolsun

günaydın canım

Aleyküm selam daficim...

Son düzenleme:
gızzz sen bu kadar şeyle nasıl duruyorsun akşama kadar metabolizman yavaşlar ki..ben bu kadarla doymam ben çok oburum sanırım aklım hep yemekte...
doymuyorum işte doyamıyorum ne metabolizma kaldı ne bişey saçma sapan yasıyorum resmen.

günaydın kızlar,
dünkü menüyü paylasayım tam olarak. sabah salatalık ögle yogurt yedim. akşam saat 11de eve geldim. biber kızartması varmış onu yedim. doymadım ama doymus gibi yaptım.

şimdide işteyim. 5 sayfa yazı yazdım worde. dün akşam patron elime tutuşturdu anca bitirdim. katip muamelesi görüyorum burda ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…