İyi yolculuklar ablacımBen de iyi geceler diliyorum arkadaşlar....
Yarın memlekete gidiyoruz.20 gün kalıp döneceğiz ama net var yine paylaşımda bulanacağım inşallah...
Bütün gün tembellik ettim bavul bile hazırlamadım..Artık hazırlasam iyi olacak...
Bu günlük menümü paylaşmaya yüzüm yok.Anladınız siz..Bir kerelik af edin...
Allah rahatlık versin hepinize...
hayırlı yolculuklar canımBen de iyi geceler diliyorum arkadaşlar....
Yarın memlekete gidiyoruz.20 gün kalıp döneceğiz ama net var yine paylaşımda bulanacağım inşallah...
Bütün gün tembellik ettim bavul bile hazırlamadım..Artık hazırlasam iyi olacak...
ben daha tanışırken söylüyorum. ben insanları birkaç kere görmeden ayıramam ilk karşılaşmamızda tanıyamazsam kusura bakmayın diyorumGördüğümü hayatta unutmam ama isimleri karıştırırım kendime göre kafamda isimler koyarım o bende sabit kalır.bugün bile yaşadım ayıp oldu kadına.arkadaş kadının ismini verdi gittim yanına dedim sizden çok bahsettiler pınar hanım dediler durdular.kadın ismin burcu dedi.nerden uydursuysam o ismi ayıp oldu ya
canım ben başlayalı bu ayın 18inde 1 ay bitmiş olacak çarşambadan sonra tartılacağım ayda ne verdiğimi. şimdi toplam giden 6.200 civarı canım.... sen yap şu karatayı valla benden daha çok vereceksin eminim....Özlemciğim toplam da giden kaç kilo oldu..
çok geçmiş olsun ,sana da allah rahatlık versin canımBaşım çok ağırıyor ekrana bakmaktan.bir de tüm gün bel ağrısı çektim..
Uyumaya çalışsam iyi olacak çamaşırlar yıkanıyor asıp öyle yatayım diyodum ama dayanamayacağım başımın ağrısına.
artık sabah erken kalkıp asarım çamaşırları...
İyi geceler Allah rahatlık versin arkadaşlar..
hadi bakalım devamSabah
1 Kase Eti Yulaf Ezmesi
Yarım Adet Yeşil Elma
2 Adet Kuru Kayısı
Ara Öğün= 2 Adet Badem (Kavrulmuş) + 1 Fincan sade Türk kahvesi
Öğlen
1 Porsiyon Yumurtalı Ispanak
Yarım Porsiyon Çoban Salata (Yağsız)
1 Dilim Tam Buğday Ekmeği
Akşam
2 yemek kaşığı Yoğurt (Yarım Yağlı)
10 tane Üzüm
1 Adet Yeşil Elma
Sabah 15 dk egzersiz...
Herkese İyi Akşamlar
al bendende o kadar .Beğeni yapamıyorum ama yattık yerden sizi takip ediyorummmmm.
Benim gibi hasta olan olmak üzere olan aday adayı arkadaşlarıma.acil şifalar diliyorum.
Ben isimleri halen ezberleyemedim ya zaten benim böyle bir sıkıntım var.benide böyle kabul edin.alıntı yapayım diyorum unutuyorum toplu yazmak isiyorum ayıp olur diye yazmıyordum.:)elimde değil unutuyorum isimleri belki zamanla tanıdığımda unutmam.kimin nesi vardı kim hastaydı kim çocuklu gidiyor aklımdan.
Ama sizi çok seviyorum.:)
iyi yolculuklar ablacım. keyifli zamanlar geçirirsin inşallahBen de iyi geceler diliyorum arkadaşlar....
bende senin adını bilmiyordum nihal demek çok memnun oldum ama unutursam kızma :) sık sık kullanalımda aklımızda kalsın bariEvet valla ben bu defa giyindimde kuşamdımda herşey tamam yola devam:)ama işte kollarım bıngıl bıngıl.Plates lastiği ile hareketler yapıyorum sürekli gelişmeleri mutlaka yazarım ben nihal
Ben de iyi geceler diliyorum arkadaşlar....
İyi akşamlar güzel hanımlar..
Umarım hepiniz iyisinizdir...Öpüyorum tek tek...
nursena görünüp kaybolmuş
Beğeni yapamıyorum ama yattık yerden sizi takip ediyorummmmm.
Benim gibi hasta olan olmak üzere olan aday adayı arkadaşlarıma.acil şifalar diliyorum.
Ben isimleri halen ezberleyemedim ya zaten benim böyle bir sıkıntım var.benide böyle kabul edin.alıntı yapayım diyorum unutuyorum toplu yazmak isiyorum ayıp olur diye yazmıyordum.:)elimde değil unutuyorum isimleri belki zamanla tanıdığımda unutmam.kimin nesi vardı kim hastaydı kim çocuklu gidiyor aklımdan.
Ama sizi çok seviyorum.:)
günaydın canımGünaydin hepinize :)
Bol harejetli, az kalorili guzel bir gun diliyorum hepinize :)
Simdi kahvskti zamani, dunden cezaliyim, ekmek yok!
Kuzuuuummmmm;
Menü çok güzel de hoşbeş için çektim saçını bilmiş ol...
Saç demişken boyadın mı..İstediğin gibi oldumu canım.Gerçi sana her renk yakışır..Natura güzel...
geçmiş olsun Yenam aynı sorun bende de oluyor en iyisi gözleri dinlendirmek
bende kaçar malum ben en en erkenciyim :))
yarın menü paylaşımda görümek üzere
Ben de iyi geceler diliyorum arkadaşlar....
hayırlı yolculuklar canım
ben daha tanışırken söylüyorum. ben insanları birkaç kere görmeden ayıramam ilk karşılaşmamızda tanıyamazsam kusura bakmayın diyorum
32 Yaşındayım evliyim çalışıyorım çoluk çocuk yok daha kilo veriyorum işte.
Kilo verip o doktoro gidicem ee hadi geldim diyeceğim.103 kilo ile başladım 90.9kiloyum bu yolda devam eden arkadaşlara iştahsızlık sabır sıhhat versin rabbim.:)
Allah bağışlasın evlatlarını.
Asu hayırlı yplculuklar
İyi geceler gökçem.
kızlar ben geldım cok sukur 8 de ıcıldı çorba ben cerez tabagıyla aldım allahtan çok kalabalıktıda ortada kaynadıım bıde yarım armut yedım cok sukur kazasız atlattım darısı yarının basına yarın annemın gunu var butun pastalarını ben yapıyorum ama kararlıyım ınsallah yemıycem gozumden uyku akıyor gecmışe bakamadım ıdare edın artık hepınıze hayırlı geceler hepıcınızı sevıyorum
selamun aleyküm güzeller
gününüz hayırlarla dolsun
günaydın canım
doymuyorum işte doyamıyorumgızzz sen bu kadar şeyle nasıl duruyorsun akşama kadar metabolizman yavaşlar ki..ben bu kadarla doymam ben çok oburum sanırım aklım hep yemekte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?