Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım ne yemişsinki ne doyucaksın

özel bir diyet falan mı yapıyorsun bilemiyorum ama bu kadar az yersen metabolizma iyice durur bence..

ben bugün o yemeklerden yemeyeceğine eminim :)

salata falan da vardır onları tüketmeye çalış.. kolay gelsin

çok güzel başlamışsın :) böyle de gider umarım :)

selam güzeller
Öğle menüm: 10 adet hurma ve bir kase yoğurt.
Şuana kadar 1,5 lt. su. Bakalım bakalım nasıl olacak :)

Selam sevgi pıtırcıkları.
Güzel bir gün geçirelim hep beraber emi..

Benim belimin ağrısı geçmedi hala sanırım uzun saatler oturmaktan ;(
Neyse Allah başka keder vermesin...
aleykümselam nilüfercan
birazcık dinlendir. birazcık yavaş yavaş egzersiz yap . birde enişteye masaj yaptır ooohhh bişeyciklerin kalmaz inşallah
şimdi okullu olduk
sıraları doldurduk
sevinçliyiz hepimiz
yaşasın okulumuz :119::119::119:

Çek valla, hemide yol Şİmdi şöyle oldu. yanımda ki hatun kısmısı yiyodu nilü buda senin dedi. ben de hemen tav oldum 2 gofrete
beyleyken beyle..
bütün suç yanındaki hatunun
sen gayeeettdenek masumsun canım

hehe peşin peşin anlaşıyorsun

Ben de hatırlıyorum ama sonra kafayı yiyorum nerden,kimlerden ne zaman gördüm adı neydi..Amaaaan yaşılık zor be

.
zorki ne zor siz yaşlanmayın sakın
hadi ben gaza geldim yaşlandım. bari siz bana uymayın

geçmiş olsun cnm bende karıştırırım yeni tanıştıgım insanların isimlerini felen hafızamda zayıftır çabuk unutuyorum
adlarımız yakın oldugundan senınkini unutmıycam sanırım bende nilay :)

hayırlı yolculuklar ablacım

bugunude atlatırsın sen eminim ben

huuu meyramm senımı gördüm ben nerlerdesin bakem çabık gel buraya

selam güzeller
Öğle menüm: 10 adet hurma ve bir kase yoğurt.
Şuana kadar 1,5 lt. su. Bakalım bakalım nasıl olacak :)

a.s hoşgeldin yoğurt bu ara bende arttırayım diyorum hatta bi ara fırsat bulursam keten tohumu alıcam yoğurda katmak için
o da yardımcı oluyo zayıflamaya

ben geldım valla çok yoruldum annemın mamalarını yaptım goturdum sımdı evı toplayıp dusa gırıcem saora tekrar anneme geçmıse soyle bı baktım ama alıntı yapamadım artık akşama bugun mercımek koftesıde yaptım aralarında en masum o ondan yerım heralde akşamada sadece salata aksam ayrıntılı yazarım hepınızı öpuyorum hoşkalın

ellerine sağlık afiyet olsun ama az yemek kaydıyla çok yersen kilo olarak döner o da bizi üzer
iyi oturmalar size bende öptüm

selam ey kk milleti:)
gecenin çoğunu uyumayınca uykumu tam alamadım, öğlene kadar uyusamda yinede sallanıyorum hala
ahhh bu uyku beni tuttumu bırakmıyo....
yarın bebek olunca napacam bilmem
ya uyuya uyuya büyütücem:)
sallarken gezdirirken uyuya uyuya sallar gezdiririm artık:))))
yada o da anasına çekicek, birlikte uyuya büyücez kavun karpuz misali:))))

bazen eşimi sabah işe geçirirken bile eşim hazırlanırken bende kapıya yaslanıp uyurum kendimi tutamamda
gerçi benim baba tarafımın bazılarında uyku sorunu var, uyku geldimi tutamaz uyurlar, bende biraz onlaramı çektimki???
bak şimdi aklıma geldi, olabilir gerçekten bu......:44::44:
mesela büyük halamda var, uyku geldimi tutamaz hiç gezmede falan, ben yine o kadar değilim canım
büyük halam dediki, hani insan namaz kılarken uyurda dedi, tahiyyatta oturur vaziyetteyken uyur değilmi dedi, ama ben namazda ayaktayken uyuyup geri geri düşerken uyandım kaç kere dedi:)
bilim adamları beni çözmeliler

a.s canomm hoşgeldin
haha ırsi demekki uyku problemi ama bebiş olunca inşallah uyuyan cinsden olur yoksa çookkk zor oluyo
uykuya hasretim valla afacan doğdu doğalı

yettim bacım:))))

bizim net arızalıydı tatlım, ondan yoktum, gerçi daha yapılmışda değil.....

nasılsın görüşmeyeli?:)

iyi valla kuzu nolsun rejime dvm artı spor yılbaşına kaa verirsem güzel olcak
annemle iddialaştık hangimiz kilo verirsek daha fazla öbürü bluz alcak

şu netinde düzelsin gari yoksammmm

iyi valla kuzu nolsun rejime dvm artı spor yılbaşına kaa verirsem güzel olcak
annemle iddialaştık hangimiz kilo verirsek daha fazla öbürü bluz alcak

şu netinde düzelsin gari yoksammmm

netin biran önce düzelmesini bende istiyorum canımcım

idda işi iyi olmuş canom:)
hadi kolay gelsin o zaman ikinizede, ama bilhassa sana:))))))

Nevin senı görünce unuttugum aklıma geldi Rabbim acil şifalar versin babacıgına inşallah atlatır biter gider kurtulur
sen ümitsizliğe düşme hiç Rabbim şifasını verir inşallahhh

Allahtan gelene yapacak bişey yok bugün çıkıyormuş akşama..bi kaç hafta sonra tekrarlanacak...hamd olsun ne diyelim..
Yenacım ben başörtülüyüm zaten ben ve eşim beğendikten sonra problem yokama kızıl uzun yıllardır vardı saçımda ve önce onu akıttı ki hal var uçlarında sıkılmıştım...ama sen esmer hatunsun sana çok yakışmıştır eminim...

saol ablacım menü güzel sizin menülere bakınca ne çok yediğimi anlıyorum...

aminnn..inşallah ablam..
Nevincim babacığın inşallah sağlığına kavuşacak canım dualarımız onunla sen de içini ferah tut beyzuş ablanın dediği gibi
saol ablacım.eniştemizde daha iyidir inşallah...
Meyracım halanda uyku apnesi var sanırım tedavisi vardır...
Nevin senı görünce unuttugum aklıma geldi Rabbim acil şifalar versin babacıgına inşallah atlatır biter gider kurtulur
sen ümitsizliğe düşme hiç Rabbim şifasını verir inşallahhh
saol canım benim ümitsizliğe düşmüyorum sadece uzakta olunca gücüm tüketinyor...faydam olmuyormuş gibi hissettiğimden yoksa bu hyatın gerçeği...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…