doymuyorum işte doyamıyorumne metabolizma kaldı ne bişey saçma sapan yasıyorum resmen.
günaydın kızlar,
dünkü menüyü paylasayım tam olarak. sabah salatalık ögle yogurt yedim. akşam saat 11de eve geldim. biber kızartması varmış onu yedim. doymadım ama doymus gibi yaptım.
şimdide işteyim. 5 sayfa yazı yazdım worde. dün akşam patron elime tutuşturdu anca bitirdim. katip muamelesi görüyorum burda ya
kızlar ben geldım cok sukur 8 de ıcıldı çorba ben cerez tabagıyla aldım allahtan çok kalabalıktıda ortada kaynadıım bıde yarım armut yedım cok sukur kazasız atlattım darısı yarının basına yarın annemın gunu var butun pastalarını ben yapıyorum ama kararlıyım ınsallah yemıycem gozumden uyku akıyor gecmışe bakamadım ıdare edın artık hepınıze hayırlı geceler hepıcınızı sevıyorum
Günaydın kızlar
İyi ki varsınız. Öneri ve destekte bulunan tüm arkadaşlara çooooookkkk teşekkür ederim. Menü paylaşımına da bugün başlamış olayım.
Sabah 2 bardak ılık su ile güne başladım. Ardından bir bardak biberiye çayı ve kepek ekmekli kaşarlı tost yedim. Akşamda girer kalanını yazarımHepimize bolca azimlerrrr
aleykümselam nilüfercanSelam sevgi pıtırcıkları.
Güzel bir gün geçirelim hep beraber emi..
Benim belimin ağrısı geçmedi hala sanırım uzun saatler oturmaktan ;(
Neyse Allah başka keder vermesin...
şimdi okullu oldukBunca yoğunluğumun arasın da öğretmenimiz bir de görev verdi bana..
Strechlerin kalın rulolarını kesip kalem kutusu yapmaya yardımcı olacağım...eşimi aradım ufak testereler oluyor akşam gelirken getir çalışacağız dedim
bütün suç yanındaki hatununÇek valla, hemide yolŞİmdi şöyle oldu. yanımda ki hatun kısmısı yiyodu nilü buda senin dedi. ben de hemen tav oldum 2 gofrete
beyleyken beyle..
zorki ne zorhehe peşin peşin anlaşıyorsun
Ben de hatırlıyorum ama sonra kafayı yiyorum nerden,kimlerden ne zaman gördüm adı neydi..Amaaaan yaşılık zor be
.
Beğeni yapamıyorum ama yattık yerden sizi takip ediyorummmmm.
Benim gibi hasta olan olmak üzere olan aday adayı arkadaşlarıma.acil şifalar diliyorum.
Ben isimleri halen ezberleyemedim ya zaten benim böyle bir sıkıntım var.benide böyle kabul edin.alıntı yapayım diyorum unutuyorum toplu yazmak isiyorum ayıp olur diye yazmıyordum.:)elimde değil unutuyorum isimleri belki zamanla tanıdığımda unutmam.kimin nesi vardı kim hastaydı kim çocuklu gidiyor aklımdan.
Ama sizi çok seviyorum.:)
Ben de iyi geceler diliyorum arkadaşlar....
Yarın memlekete gidiyoruz.20 gün kalıp döneceğiz ama net var yine paylaşımda bulanacağım inşallah...
Bütün gün tembellik ettim bavul bile hazırlamadım..Artık hazırlasam iyi olacak...
Bu günlük menümü paylaşmaya yüzüm yok.Anladınız siz..Bir kerelik af edin...
Allah rahatlık versin hepinize...
kızlar ben geldım cok sukur 8 de ıcıldı çorba ben cerez tabagıyla aldım allahtan çok kalabalıktıda ortada kaynadıım bıde yarım armut yedım cok sukur kazasız atlattım darısı yarının basına yarın annemın gunu var butun pastalarını ben yapıyorum ama kararlıyım ınsallah yemıycem gozumden uyku akıyor gecmışe bakamadım ıdare edın artık hepınıze hayırlı geceler hepıcınızı sevıyorum
selam güzeller
Öğle menüm: 10 adet hurma ve bir kase yoğurt.
Şuana kadar 1,5 lt. su. Bakalım bakalım nasıl olacak :)
ben geldım valla çok yoruldum annemın mamalarını yaptım goturdum sımdı evı toplayıp dusa gırıcem saora tekrar anneme geçmıse soyle bı baktım ama alıntı yapamadım artık akşama bugun mercımek koftesıde yaptım aralarında en masum o ondan yerım heralde akşamada sadece salata aksam ayrıntılı yazarım hepınızı öpuyorum hoşkalın
meyraaa geçmişten çık geleceğe gelll
selam ey kk milleti:)
gecenin çoğunu uyumayınca uykumu tam alamadım, öğlene kadar uyusamda yinede sallanıyorum hala
ahhh bu uyku beni tuttumu bırakmıyo....
yarın bebek olunca napacam bilmem
ya uyuya uyuya büyütücem:)
sallarken gezdirirken uyuya uyuya sallar gezdiririm artık:))))
yada o da anasına çekicek, birlikte uyuya büyücez kavun karpuz misali:))))
bazen eşimi sabah işe geçirirken bile eşim hazırlanırken bende kapıya yaslanıp uyurum kendimi tutamamda
gerçi benim baba tarafımın bazılarında uyku sorunu var, uyku geldimi tutamaz uyurlar, bende biraz onlaramı çektimki???
bak şimdi aklıma geldi, olabilir gerçekten bu......:44::44:
mesela büyük halamda var, uyku geldimi tutamaz hiç gezmede falan, ben yine o kadar değilim canım
büyük halam dediki, hani insan namaz kılarken uyurda dedi, tahiyyatta oturur vaziyetteyken uyur değilmi dedi, ama ben namazda ayaktayken uyuyup geri geri düşerken uyandım kaç kere dedi:)
bilim adamları beni çözmeliler
yettim bacım:))))
bizim net arızalıydı tatlım, ondan yoktum, gerçi daha yapılmışda değil.....
nasılsın görüşmeyeli?:)
iyi valla kuzu nolsun rejime dvm artı spor yılbaşına kaa verirsem güzel olcak
annemle iddialaştık hangimiz kilo verirsek daha fazla öbürü bluz alcak
şu netinde düzelsin gari yoksammmm
netin biran önce düzelmesini bende istiyorum canımcım
idda işi iyi olmuş canom:)
hadi kolay gelsin o zaman ikinizede, ama bilhassa sana:))))))
eyvallahh kuzucumm
muhtemelende ben kazanıcam çünkü annem beni gazlamak için yapıyo bunu
onun pekde kastıgını sanmıyorum kuzum
şimdi banada öyle geldi:)))))))
belli de olmaz ama.....
Allahtan gelene yapacak bişey yok bugün çıkıyormuş akşama..bi kaç hafta sonra tekrarlanacak...hamd olsun ne diyelim..Asucum bitki çaylarını unutma gerçekten çok rahatlatıyor bu süreçte...
nevinciğim iyi düşün iyi olsun canım...Allahın izniyle tedaviniz olumlu sonuçlanır inşallah...
ben hiç öyle uç değişiklik yapamam saçlarımda tebrik ediyorum seni..
Yarın erken çıkarsam saçlarımı küt kestirmek istiyorum
)
Sağolun kızlar tavsiyeleriniz için
Ben de bugün taze zencefil bal almıştım kaynattım limonla içtim sürekli bişeyler içiyorum zaten ama kafam ağır geliyor bana :)
Yarın kursa da gitmem herhalde zaten canım istemiyordu bahanem oldu hem hafta sonu nasıl hırsla ördüysem kolum çok ağrıyor
Bu arada ben az önce kahve içtim ama şu latteler var ya onlardan bir lokma da kek yedim itiraf edeyim :26:
saol ablacım menü güzel sizin menülere bakınca ne çok yediğimi anlıyorum...nevincim babana hayırlı şifalar diliyorum canım
bugünkü menümü paylaşayım
sabah : 1 dilim ekmek,2 kaşık soslu kaşarlı peynirli sucuklu yumurta, 2 çatal ucu taze kaymak, 1 tatlı kaşığı bal, 3 yeşil zeytin, 1 çatal ucu peynir, 2 bardak bitki çayı
ara : 1 trabzon hurması, 1 fincan kahve
öğle : 2 kaşık soslu yumurta ( sabah kaldı atmaya kıyamadım ) 4 kaşık yoğurt
ara : 1 bardak ballı muzlu süt, 1 fincan yeşil çay
akşam : yarım dilim ekmek , 1 tabak çorba, 1 tabak yeşil mercimek
ara : 1 dilim ayva
2 litre su
aminnn..inşallah ablam..İyi geceler canım...
Geçmiş olsun...
Tüm hastalara geçmiş olsun,acil şifalar.
Nevinciğim;babacığına Allah dayanma gücü ve acil şifalar versin inşallah.Yüreğindeki kötü duyguları at bir an önce.Her şey çok iyi olacak inşallah...
saol ablacım.eniştemizde daha iyidir inşallah...Nevincim babacığın inşallah sağlığına kavuşacak canım dualarımız onunla sen de içini ferah tut beyzuş ablanın dediği gibi
Meyracım halanda uyku apnesi var sanırım tedavisi vardır...selam ey kk milleti:)
gecenin çoğunu uyumayınca uykumu tam alamadım, öğlene kadar uyusamda yinede sallanıyorum hala
ahhh bu uyku beni tuttumu bırakmıyo....
yarın bebek olunca napacam bilmem
ya uyuya uyuya büyütücem:)
sallarken gezdirirken uyuya uyuya sallar gezdiririm artık:))))
yada o da anasına çekicek, birlikte uyuya büyücez kavun karpuz misali:))))
bazen eşimi sabah işe geçirirken bile eşim hazırlanırken bende kapıya yaslanıp uyurum kendimi tutamamda
gerçi benim baba tarafımın bazılarında uyku sorunu var, uyku geldimi tutamaz uyurlar, bende biraz onlaramı çektimki???
bak şimdi aklıma geldi, olabilir gerçekten bu......:44::44:
mesela büyük halamda var, uyku geldimi tutamaz hiç gezmede falan, ben yine o kadar değilim canım
büyük halam dediki, hani insan namaz kılarken uyurda dedi, tahiyyatta oturur vaziyetteyken uyur değilmi dedi, ama ben namazda ayaktayken uyuyup geri geri düşerken uyandım kaç kere dedi:)
bilim adamları beni çözmeliler
saol canım benim ümitsizliğe düşmüyorum sadece uzakta olunca gücüm tüketinyor...faydam olmuyormuş gibi hissettiğimden yoksa bu hyatın gerçeği...Nevin senı görünce unuttugum aklıma geldi Rabbim acil şifalar versin babacıgına inşallah atlatır biter gider kurtulur
sen ümitsizliğe düşme hiç Rabbim şifasını verir inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?