Allahtan gelene yapacak bişey yok bugün çıkıyormuş akşama..bi kaç hafta sonra tekrarlanacak...hamd olsun ne diyelim..
Yenacım ben başörtülüyüm zaten ben ve eşim beğendikten sonra problem yokama kızıl uzun yıllardır vardı saçımda ve önce onu akıttı ki hal var uçlarında sıkılmıştım...ama sen esmer hatunsun sana çok yakışmıştır eminim...
saol ablacım menü güzel sizin menülere bakınca ne çok yediğimi anlıyorum...
aminnn..inşallah ablam..
saol ablacım.eniştemizde daha iyidir inşallah...
Meyracım halanda uyku apnesi var sanırım tedavisi vardır...
saol canım benim ümitsizliğe düşmüyorum sadece uzakta olunca gücüm tüketinyor...faydam olmuyormuş gibi hissettiğimden yoksa bu hyatın gerçeği...
klasik anne işte gaz vercek olcek sanıyo ama bu kez olcak galiba 1 kilo bile versem bluz benim
geçenlerde okumustum senın arkandan haberin yok diyen senin annendi dimi çok gülmüştüm ona tipik anne lafı
benım minnak canavar uyandı şimdi çıkayrum öptüm herkescikleri
Allahtan gelene yapacak bişey yok bugün çıkıyormuş akşama..bi kaç hafta sonra tekrarlanacak...hamd olsun ne diyelim..
Yenacım ben başörtülüyüm zaten ben ve eşim beğendikten sonra problem yokama kızıl uzun yıllardır vardı saçımda ve önce onu akıttı ki hal var uçlarında sıkılmıştım...ama sen esmer hatunsun sana çok yakışmıştır eminim...
saol ablacım menü güzel sizin menülere bakınca ne çok yediğimi anlıyorum...
aminnn..inşallah ablam..
saol ablacım.eniştemizde daha iyidir inşallah...
Meyracım halanda uyku apnesi var sanırım tedavisi vardır...
saol canım benim ümitsizliğe düşmüyorum sadece uzakta olunca gücüm tüketinyor...faydam olmuyormuş gibi hissettiğimden yoksa bu hyatın gerçeği...
haklısın cnm kolay değil bu derdi ve diğer dertleri de veren Rabbim şifasınıda dermanınıda verir elbet
bu günlerde geçicektir cnm Allahın izniyle
şimdi benım afacan uyandı çıkmam gerekiyo rahat vermiyo yazarken yine denkleşir görüşürüz cnm öptüm seni kocaman
baban için dua edicem Rabbim kabul eder inşallah
Allah razı olsun dularınıza amin diyorum...adı nedir hiç bilmiyorum canım artık bu uyku durumunun....
babacığın konusuda; iyi olacak inşaallah canım babacığın.....
hep olumlu düşünün, dua edin, bilhassa ona moral verin....
bazen insan zor zamanlar yaşıyor hayatında, ama hepsi geçiyor haloluyor, bu da geçicek inşaallah bitanem....
babamdan biliyorum, çok zorda olsa rabbim yanında sabrınıda veriyo hakikaten, yanında gücünü kuvvetinide veriyo....
kolay değil biliyorum, çok iyi anlıyorum seni, dile kolay yalnız.....
rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah, tez zamanda acil şifalar versin inşaallah babacığına canım rabbim....
bol bol dua edin inşaallah canım.
selamun aleyküm güzeller
gününüz hayırlarla dolsun
günaydın canım
Bir uykunun daha sonuna geldik. Yayında ve yapımda emeği geçen yatak, yorgan, yastık üçlüsüne teşekkür ederiz.
Hayırlı Sabahlar...
Selam sevgi pıtırcıkları.
Güzel bir gün geçirelim hep beraber emi..
Benim belimin ağrısı geçmedi hala sanırım uzun saatler oturmaktan ;(
Neyse Allah başka keder vermesin...
Bunca yoğunluğumun arasın da öğretmenimiz bir de görev verdi bana..
Strechlerin kalın rulolarını kesip kalem kutusu yapmaya yardımcı olacağım...eşimi aradım ufak testereler oluyor akşam gelirken getir çalışacağız dedim
çok güzel başlamışsın :) böyle de gider umarım :)
Allah razı olsun dularınıza amin diyorum...
meyracım bunuda çok beğendim çalıyorum
hoşgeldin sende aramıza:)
özel olmazsa burcunu sorabilirmiyim?
hoş buldum :)
yengeç burcundayım
okeys:)
..............
aleykümselam nilüfercan
birazcık dinlendir. birazcık yavaş yavaş egzersiz yap . birde enişteye masaj yaptırooohhh bişeyciklerin kalmaz inşallah
selam ey kk milleti:)
gecenin çoğunu uyumayınca uykumu tam alamadım, öğlene kadar uyusamda yinede sallanıyorum hala
ahhh bu uyku beni tuttumu bırakmıyo....
yarın bebek olunca napacam bilmem
ya uyuya uyuya büyütücem:)
sallarken gezdirirken uyuya uyuya sallar gezdiririm artık:))))
yada o da anasına çekicek, birlikte uyuya büyücez kavun karpuz misali:))))
bazen eşimi sabah işe geçirirken bile eşim hazırlanırken bende kapıya yaslanıp uyurum kendimi tutamamda
gerçi benim baba tarafımın bazılarında uyku sorunu var, uyku geldimi tutamaz uyurlar, bende biraz onlaramı çektimki???
bak şimdi aklıma geldi, olabilir gerçekten bu......:44::44:
mesela büyük halamda var, uyku geldimi tutamaz hiç gezmede falan, ben yine o kadar değilim canım
büyük halam dediki, hani insan namaz kılarken uyurda dedi, tahiyyatta oturur vaziyetteyken uyur değilmi dedi, ama ben namazda ayaktayken uyuyup geri geri düşerken uyandım kaç kere dedi:)
bilim adamları beni çözmeliler
iyi valla kuzu nolsun rejime dvm artı spor yılbaşına kaa verirsem güzel olcak
annemle iddialaştık hangimiz kilo verirsek daha fazla öbürü bluz alcak
şu netinde düzelsin gari yoksammmm
.
ve aleyküm selam ablacığım.....
:)
el işlerini çok güzel yaparım ben:)))
komşu olsaydık biz şerbetliyle birlikte yapardık kalemliği, yardımcı olurdum sana ablacım bu konuda:)
bak netten şunu buldum, sana bi fikir olsun diye baktım.
bu arada ruloyu keskin bi maket bıçağıylada kesebilirsin zannımca.:44:
Eki Görüntüle 898895
bak bu da senin içindi:))))
tuvalet kağıdından yapmışlar:)
Eki Görüntüle 898897
hoş buldum :)
yengeç burcundayım
ne listesi ki bu ben niye yokumdoğum günüm 14 temmuz
Meyra'cım benim doğumgünümde hedefim 85 kg olmak
Çok ilginç ..uyku seveni biliyorum ama böylesini duymadım hiç....
Meyracığım ben onları kesip okula bırakıcam çocuklarla birlikte yapıcaklar...
Öğretmenin vardır bildiği geçen sene ufak su şişelerini süsleyip yaptırmıştı çocuklara ama hafif olduğundan devriliyordu hemen bu bayağı güzel olacak..
MAket bıçağı kesmez çünkü çok kalın.
tuvalet kağıdı olayına bayıldımm..tango hastasıyım zaten...bunu aldığın blog veya link adresini verirmisin rica etsem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?