Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selammm menümü paylaşayım :) sabah geç kalkınca öğle yiyebildim. kendime peynir ziyafeti çektim :)

ÖĞLE:
maydanoz
1 kk kaşar
1 kk peynir
4 dilim hellim
4 zeytin
1 yağda yumurta
1/2 çay bardağından biraz fazla kuruyemiş

AKŞAM:
yeşil mercimek
yoğurt
lahana sarma (1-2 adet ) dün abarttım yeter

Bir uykunun daha sonuna geldik. Yayında ve yapımda emeği geçen yatak, yorgan, yastık üçlüsüne teşekkür ederiz.

Hayırlı Sabahlar... ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
çok güldüm canım ya ve çok hoşuma gitti sağollllllllllllllll....
hıııııııı kızarım bak meslektaşıma dokunma hem öğretmen büyük bir ihtimalle o görevi miniğimize vermiştir annesi

bir de çok ama çooook geçmiş olsun tatlım dinlenirsen geçer inşallah
anacım hangi bilim adamı bu durumu çözebilir ki bu nasıl bir uykudur yahu :)

ellerine emeğine sağlık ,çok güzel olmuş ilk sıra benim hanaaaaa :18: acaba o kiloya inebilir miyim ki spor yapabilsem inerimde ama böyle zor yahu

selam kızlar
misafirleri gönderd,k annemin evini topladık ben eve geldım menumu yazayım hemen taktır sızın
sabah
1 dılım ekmek
1,5 yumurta
1 dılım beyaz peynır (benım dılımım kıbrıt kutusunun yarısı kadar)
1 tatlı kasıgı bal
1 bardak şekersız cay
2 cevız

ara
2cevız

öglen
10 -12 tane mercımek kofte ( çok oldu farkındayım )
1 kase yogurt

aksam
salata ( öglenın cezası )

bugunde boyle bıtttı umarım yarın daha ıyı olur

ne listesi ki bu ben niye yokum doğum günüm 14 temmuz
oyyyy benim minik kızımda 10 temmuz . 5 ayımız bitti
özür özür KOCAMAAAAAAAAAAAAAN özür öğretmenin vardır bir bildiği demen çoooooooooook hoşuma gitti bak, duyarlı anne demek duyarlı veli demek bence. ve sen bunu çok güzel yapıyorsun ama lütfen senden ricam canım görevlerine fazla müdahale etme o kendi yapsın. yani biz öğretmenlerin genel görüşü bu yönde. öğrenciye değil veliye veriyoruz sanıyorlar bu görevleri çünkü sen sadece rehber ol ama asla yapma kendi uğraşsın.

aaaa nilüfer ablacım canım ya ben bunları size her gün söylüyorum ama :))) hem bende bu meslektaşım gibi zayıfladım sizin desteğinizle :) beni örnek göster bundan gayri
benimde bir öğretmen arkadaşımın tayini çıkmış gitmişti .bizim her 23 nisanda okul pikniği olurdu o da 1 yıl sonra geldi. ben oğluma hamileydim ve yarım dünya gibiydim. gelince kız şok geçirdi özzzleeeeem senin yarına ne oldu dedi... o günkü mutluluğumu paylaşamam..........
2. dönem okula başladığımda da arkadaşların o manalı bakışlarını :) tabi yeni gelen ve tanımayanlar ne oldu diye sordular hep . arkadaşlar anlattıkça nasıl mutlu oldum ve kendimle gurur duydum anlatmam. herkes ne yaptığımı sordu.anlatmak daha hoştu. hatta 2-3 ay önce daha önce çalıştığım yerden biri geldi oturmaya. özlem geçen 23 nisanı herkes anlata anlata bitiremiyor sen ne yaptında zayıfladın çok güzelmişsin o gün dediler oyyyyyyyyyyy :)
ama şimdi çooooooooook mutsuzum özledim eski günlerimiiiiiiiiiiiiiii

imkansız dıye bırsey yok aslında bızde basarabılırız neden bızımde bır basarı hıkayemız olmasın neden bızde gururla dolasamayalım boyle yaaaaaaa bende ıstıyorum zayıflayıp magza magza gezmek arkadaşlarımla karsılasmaktan korkmadan goruşebılmek kendıme guvenmek ıstıyorum
lütfen kızlar bugunler kaçmadan basaralım su işi birbirimize soz verelım busefer olsun

yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah . ben daha doğum yapmadım düşün halimi canım sen şimdi sağlıklı beslen yavrun doğsun verirsin kiloları..

Canım teşekkür ederim oğlum 26 Kasım'da bir yaşına girdi. Valla veremiyorum kilo. 115 kilo olmuşum ben artık bugün son çare diyetisyene gittim. Çok tatlı dilli çok iyi biri diyetisyenim. Umarım kilo verebilirim.verirsem burdan yazarımmmmm

güzel bir hikaye ve mutlu son

gayet güzel canım tebrik ederim

sende çoookk başarılısın özlemcim. istediğin kiloya en kısa zamanda ulaşacağına inanıyorum ben.

bizim burada hava öyle kapalıki, sanki 1saat sonra hava kararacak gibi....
dolayısıyla evde karanlıklaştı, içim bunaldı havadan......

ay bugun bizim burdada bir sis vardi bir sis vardi... 20metre ötesini göremiyordum... o yüzdende hava coook kapaliydi...

vay be super... helal olsun kiza!!! gözlerim doldu resmen okurken :)

Menümü paylasayim

kahvalti: 6adet bisküvi (286kalori)

ara: kflakes cibigi (91kalori)

öglen: dünki nohutlu mercimekli yemekten 1tabak (469kalori)

ara: 6adet kraker (141kalori)

aksam: patates püresi, tavuk gögsü firinda (195kalori)

ara: Elma (54kalori)
1fincan kahve sekersiz sütsüz (0kalori)

simdiye kadar 5bardak su ictim
yatana kadar 10bardaga tamamlamaya calisicagim.

10bardak icersem 3litre 333ml olmus oluyor. Sizce cokmu?

Herkese Güzel Akşamlar

Menüm...

Sabah
Yarım domates
1 dilim peynir
biraz roka
Kabaklı yumurta beyazı
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak şekersiz çay

Ara Öğün = 11 tane üzüm+ sade türk kahvesi

Öğle
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon salata
Yarım tam buğday ekmeği

Ara Öğün = 1 ceviz + 2 badem

Akşam
1 Parça karnıbahar
3 kaşık yoğurt

Sabah ve Akşam 15 dk egzersiz

selam....

kızçeler, şeb-i arus programı var bugün trthd de konyadan bugün ve şuan canlı olarak yayınlanmakta.
henüz semaya geçmediler, ahmet özhan konseri var şuan, mest oldum gerçekten.....
birgünde gidip izlemek lazım yakından hakkaten....
ben mest olunca sizdende izlemek isteyen olursa diye söylemek istedim.....

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
hayırlı akşamlar herkese
bugünkü menümü yazayım
sabah bir dilim tahıllı ekmek+bir küçük dilim peynir
ara yeşil çay
öğlen:bir adet tavuk şiş bir adet t.kanat+ayran
akşam:az ezogelin çorba+bir dilim tahıllı ekmek+3 yk pirinçli lahana+2 yk yoğurt
3 kayısı+1 mandalina
bitki çayımm
geçmiş olsun diyen arkadaşlarım teşekkürler.Şifamı bugün itibari ile kaptım zaten burnum akıyor vs vs grip oldum yani.

Meyra'cim,

Dogumgunu:14 temmuz, baslangic kilo:122,5, dogumgunumde hedefim: 85 kg olmak

17/12/2013 MENÜ;

sabah: peynir,zeytin,domates,2 haslanmis yumurta,1dilim kepek, 1bardak tek sekerli cay

ögle ve aksam/saat 16:00 : 1 kase corba, 1 porsiyon eksili kofte, 1 kase cacik, salata

Ara: 1 karper, 1 activia kayisili

Meyra doktora gittimi hiç.? Bence gitmesini sağlayın Allah korusun başına bir kaza da gelebilir..

Link için çok sağol canım.

Özlemciğim,sınıfta çocuklara yaptırıcak öğretmen. malzemeleri hazırlayıp götüreceğim sonuca onlar varıcaklar

Ablam ve abim öğretmen.. öğretmenlik mesleğine saygım sonsuz..Hele ideelaist öğretmenin önün de saygıyla eğilirim.
sistemin eğitimi,eğitmeni getirdiği durumu kınadığımı hep belirtirim...

Gökçeciğim kfleks çubuğu çubuk kraker gibi bişeymi.?
Burda yok sannırım hiç görmedim..

Beyzuşum da sever Ahmet Özhan'ı

güzel bir hikaye ve mutlu son

gayet güzel canım tebrik ederim

sende çoookk başarılısın özlemcim. istediğin kiloya en kısa zamanda ulaşacağına inanıyorum ben.

sağol canım inşallah hep beraber ulaşacacağız
dikkat et canım kendine
Meyra'cim,

Dogumgunu:14 temmuz, baslangic kilo:122,5, dogumgunumde hedefim: 85 kg olmak
hadi bakalım inşallah
17/12/2013 MENÜ;

sabah: peynir,zeytin,domates,2 haslanmis yumurta,1dilim kepek, 1bardak tek sekerli cay

ögle ve aksam/saat 16:00 : 1 kase corba, 1 porsiyon eksili kofte, 1 kase cacik, salata

Ara: 1 karper, 1 activia kayisili

menün çok güzelmiş alkışşşşşşşşşş

Bugün ham yaptıklarım

Sabah;
2 dilim tb ekmekten peynirli tost
1 yumurta
3 zeytin
Domates,biber,roka

Öğle;
2 kase yayla çorbası

Akşam;
1 tabak piyaz

Ara;
1 mandalina
yarım nar
1 bardak tarçınlı süt

1 kupa yeşilçay

Hala yürüyüş yapacak zamanı ayarlayamadım..
Yetişemiyorum hiç birşeye pofff ;(

hımmm tamam o zaman sorun yok :)

çok haklısın eğitim politikası olmayınca ve aklına gelen ilk şey uygulanınca, başı sonu düşünülmeden başlanınca alınan son durum bu maalesef... öğretmenlik resmen kademe kademe itibarsızlaştırıldı

Umarım her alanda emeğimizin hakkını aldığımız bir ülke oluruz...

karatay grubundaki kızlar JİLLİAN diye bir şey yapıyorlar sanırım leslie gibi ama biraz daha yorucu hiç açıp bakmadım da yapan var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…