- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
selam....
kızçeler, şeb-i arus programı var bugün trthd de konyadan bugün ve şuan canlı olarak yayınlanmakta.
henüz semaya geçmediler, ahmet özhan konseri var şuan, mest oldum gerçekten.....
birgünde gidip izlemek lazım yakından hakkaten....
ben mest olunca sizdende izlemek isteyen olursa diye söylemek istedim.....
Gökçeciğim kfleks çubuğu çubuk kraker gibi bişeymi.?
Burda yok sannırım hiç görmedim..
karatay grubundaki kızlar JİLLİAN diye bir şey yapıyorlar sanırım leslie gibi ama biraz daha yorucu hiç açıp bakmadım da yapan var mı aranızda
32 Yaşındayım evliyim çalışıyorım çoluk çocuk yok daha kilo veriyorum işte.
Kilo verip o doktoro gidicem ee hadi geldim diyeceğim.103 kilo ile başladım 90.9kiloyum bu yolda devam eden arkadaşlara iştahsızlık sabır sıhhat versin rabbim.:)
Resmini göndermeye calisiyim. Ama vardir ya türkiyede. yanliz adini ne yaziyim diye bilemedigimden kflakes cibigi dedim :)
Eki Görüntüle 899360
hımmmm iyiymiş aslında canım değil mi?
Hımmm anladım senin ki müsli..Tatlımsı bişey sanırım...
Afiyet oslun,yağlar erisin gitsin...
sohbetinizi gördüm leslie ile jillian ile alakali.
leslie cok basit herkesin yapabilecegi birsey...
jillian bana cooook zor geldi... 1-2 kere denedim ama olmadi... 80kilo falan olayim tekrar deniycem... :)
yapabilene kesin faydalidir!
İyi akşamlar
Eşim de ben de iyice kapmışız şifayı hatta eşim daha fazla kapmış malesef hapşuruk tıksırık bolca mevcut gece ateşi de çıktı neyse şimdi düştü
Yarın arkadaşa gideceğim kendisi hamile gitmesem mi diyorum ama onlara temizlik sonrası mamalar yapıp götüreceğim napsam bilemedim maske mi taksam ki giderken
maaşallah sana ne büyük azim...
hangi doktora gideceksin ben geldim die orayı kaçırdım:))
BİRSÜRÜ ALINTI YAPMISTIM YOKLARR YA DA BEGENDİM DA ALINTIYI MI UNUTTUM ACABAA
İyi akşamlar
Eşim de ben de iyice kapmışız şifayı hatta eşim daha fazla kapmış malesef hapşuruk tıksırık bolca mevcut gece ateşi de çıktı neyse şimdi düştü
Yarın arkadaşa gideceğim kendisi hamile gitmesem mi diyorum ama onlara temizlik sonrası mamalar yapıp götüreceğim napsam bilemedim maske mi taksam ki giderken
asucum çookk geçmiş olsun Allah şifalar versinİyi akşamlar
Samimi arkadaşım canım bugün konuştuk durumu biliyor gelmeyim diyemedim ama yarın bakacağım artık olmadı maskeyle giderimasucum çok geçmiş olsun tekrar sana ve eşine...Arkadaş için gitmesen daha iyi olur diyeceğim ama sen bilirsin...
Samimiyet dereceniz nedir bilemiyorum istersen telefon açıp bilgilendir onu o karar versin..
-----
İyi geceler arkadaşlar...
çok geçmiş olsunal benden de o kadar.şifayı kapınca ne içsen de kar etmiyor ya.bir hafta illa geçecek.zaten hergece diyet uğruna zencefil bitki çayı vs içiyorum anlamıyorum ben sistemi ya.
bence maske tak daha rahat edersin.
aaaa canım sen benim leslie ile tanışmamı hatırlamıyor olamazsın :) ben onunla zayıflamıştım zaten hatta zumbada yaptım unuttun mu? bir ara unutma leslie hikayemi yazayım :)Kilo verdikten sonra sıkılaşmaya yönelmeyi öneriyorlar genel de..
LEslie yaptınmı hiç.? Eğer sıkılmazsa çok faydalı oda..
ben daha önce leslie ile zayıfladım canım onu biliyorum da şu jillianı bilmiyorum . tamam ben 80im demekki ideal kıvamdayım :)Evet hem doyurucu hem tatli... hemde kalorisi fazla degil. onu yedigim günlerde aksam hic mi hic tatli aramiyorum... yemedigim zaman biraz zorlaniyorum :)
sohbetinizi gördüm leslie ile jillian ile alakali.
leslie cok basit herkesin yapabilecegi birsey...
jillian bana cooook zor geldi... 1-2 kere denedim ama olmadi... 80kilo falan olayim tekrar deniycem... :)
yapabilene kesin faydalidir!
bende bakayım diyorum bir kısmet olmadı yaben de bakıyorum şu an videolarına da bu kilolarda yapılacak hareketler değil..
çok geçmiş olsun bende yenaya katılıyorum canımİyi akşamlar
bende senin gibi düşünüyorum.asucum çok geçmiş olsun tekrar sana ve eşine...Arkadaş için gitmesen daha iyi olur diyeceğim ama sen bilirsin...
Samimiyet dereceniz nedir bilemiyorum istersen telefon açıp bilgilendir onu o karar versin..
-----
İyi geceler arkadaşlar...
ya kaç kilo insanlar var çatır çatır doğuruyor .tutturmuş bu drlar bir yol ya tutarsa...Geçen sene aralık ayın ilk ve son olarak gittiğim doktor.Hiçbir sorun yok ama kilo vermen gerekiyor bu şekilde olmaz diyen doktor. Bende hiç mi kilolu insan doğum yapmıyor dedim. Yaş ve kilo etkili demişti. Dur sen dur az daha vereyim gidicem yanına kilo verdim gör bak diyeceğim sonra başka doktora gideceğim
azıcık iyileşeyim gücüm kuvvetim yerine gelsin onu da deniyeyim bario eksik kalmasın.zaten grip olunca şortu filan giyemiyorum vücudum çok kırık tuzlu sür kurut filan bekleyecek gücüm bile yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?