Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy cok hosuma giderdi segretmek... ama burda o kanal çekmiyor malesef...

Gökçeciğim kfleks çubuğu çubuk kraker gibi bişeymi.?
Burda yok sannırım hiç görmedim..

Resmini göndermeye calisiyim. Ama vardir ya türkiyede. yanliz adini ne yaziyim diye bilemedigimden kflakes cibigi dedim :)

karatay grubundaki kızlar JİLLİAN diye bir şey yapıyorlar sanırım leslie gibi ama biraz daha yorucu hiç açıp bakmadım da yapan var mı aranızda

ben de çok duyuyorum onu forumlar da ama hiç ilgimi çekmedi..
Sanırım sıkılaşmaya yönelik bir program..

Son düzenleme:

maaşallah sana ne büyük azim...
hangi doktora gideceksin ben geldim die orayı kaçırdım:))

BİRSÜRÜ ALINTI YAPMISTIM YOKLARR YA DA BEGENDİM DA ALINTIYI MI UNUTTUM ACABAA

Merhaba herkese fıstıklar
hemen menümü paylaşayım

sabah
1simit
1 karpe peynir
2 bardak çay

öğle
5kasık kısır
1 bardak ayran

ara
2 ceviz

akşam
1 kase tarhana corbası
1 biraz büyük dilim ekmek
1 kase yogurt

suyum henüz 1,5litre yeni olacak...dısardayım bugün sanırım o yüzden aksattım..
hava da soguk ya pek içilmiyor uff

Hımmm anladım senin ki müsli..Tatlımsı bişey sanırım...
Afiyet oslun,yağlar erisin gitsin...

Evet hem doyurucu hem tatli... hemde kalorisi fazla degil. onu yedigim günlerde aksam hic mi hic tatli aramiyorum... yemedigim zaman biraz zorlaniyorum :)

hımmmm iyiymiş aslında canım değil mi?

sohbetinizi gördüm leslie ile jillian ile alakali.
leslie cok basit herkesin yapabilecegi birsey...
jillian bana cooook zor geldi... 1-2 kere denedim ama olmadi... 80kilo falan olayim tekrar deniycem... :)
yapabilene kesin faydalidir!

sohbetinizi gördüm leslie ile jillian ile alakali.
leslie cok basit herkesin yapabilecegi birsey...
jillian bana cooook zor geldi... 1-2 kere denedim ama olmadi... 80kilo falan olayim tekrar deniycem... :)
yapabilene kesin faydalidir!

ben de bakıyorum şu an videolarına da bu kilolarda yapılacak hareketler değil..

İyi akşamlar
Eşim de ben de iyice kapmışız şifayı hatta eşim daha fazla kapmış malesef hapşuruk tıksırık bolca mevcut gece ateşi de çıktı neyse şimdi düştü
Yarın arkadaşa gideceğim kendisi hamile gitmesem mi diyorum ama onlara temizlik sonrası mamalar yapıp götüreceğim napsam bilemedim maske mi taksam ki giderken

asucum çok geçmiş olsun tekrar sana ve eşine...Arkadaş için gitmesen daha iyi olur diyeceğim ama sen bilirsin...
Samimiyet dereceniz nedir bilemiyorum istersen telefon açıp bilgilendir onu o karar versin..

-----

İyi geceler arkadaşlar...

maaşallah sana ne büyük azim...
hangi doktora gideceksin ben geldim die orayı kaçırdım:))

BİRSÜRÜ ALINTI YAPMISTIM YOKLARR YA DA BEGENDİM DA ALINTIYI MI UNUTTUM ACABAA

Geçen sene aralık ayın ilk ve son olarak gittiğim doktor.Hiçbir sorun yok ama kilo vermen gerekiyor bu şekilde olmaz diyen doktor. Bende hiç mi kilolu insan doğum yapmıyor dedim. Yaş ve kilo etkili demişti. Dur sen dur az daha vereyim gidicem yanına kilo verdim gör bak diyeceğim sonra başka doktora gideceğim

çok geçmiş olsun al benden de o kadar.şifayı kapınca ne içsen de kar etmiyor ya.bir hafta illa geçecek.zaten hergece diyet uğruna zencefil bitki çayı vs içiyorum anlamıyorum ben sistemi ya.
bence maske tak daha rahat edersin.

asucum çookk geçmiş olsun Allah şifalar versin

Samimi arkadaşım canım bugün konuştuk durumu biliyor gelmeyim diyemedim ama yarın bakacağım artık olmadı maskeyle giderim

Haklısın bence de maske şart gibi görünüyor
Ben de ev ahalisine ne içireceğimi şaşırdım sürekli bişeyler hazırlıyorum ıhlamur zencefil portakal suyu :)

Kilo verdikten sonra sıkılaşmaya yönelmeyi öneriyorlar genel de..
LEslie yaptınmı hiç.? Eğer sıkılmazsa çok faydalı oda..
aaaa canım sen benim leslie ile tanışmamı hatırlamıyor olamazsın :) ben onunla zayıflamıştım zaten hatta zumbada yaptım unuttun mu? bir ara unutma leslie hikayemi yazayım :)
ben daha önce leslie ile zayıfladım canım onu biliyorum da şu jillianı bilmiyorum . tamam ben 80im demekki ideal kıvamdayım :)
ben de bakıyorum şu an videolarına da bu kilolarda yapılacak hareketler değil..
bende bakayım diyorum bir kısmet olmadı ya
çok geçmiş olsun bende yenaya katılıyorum canım
bende senin gibi düşünüyorum.
sana da iyi geceler
ya kaç kilo insanlar var çatır çatır doğuruyor .tutturmuş bu drlar bir yol ya tutarsa...

azıcık iyileşeyim gücüm kuvvetim yerine gelsin onu da deniyeyim bario eksik kalmasın.zaten grip olunca şortu filan giyemiyorum vücudum çok kırık tuzlu sür kurut filan bekleyecek gücüm bile yok.

dene dene bende yapacağım zaman bulursam

bugünkü menüm

sabah : yarım tabak çorba , yarım dilim ekmek, 6 yeşil zeytin, 1 çorba kaşığı kaymak , 1 tatlı kaşığı bal, 1 çatal ucu peynir

ara : 1 trabzon hurması, 1 fincan yeşil çay

öğle : 1 tabak yeşil mercimek yemeği, 1 tabak yoğurt

ara : 1 fincan yeşil çay

akşam : 1 tabak pirinçsiz etli kapuska, 1 tabak kuşbaşılı nohut yemeği, yarım dilim ekmek ,2 acı biber turşusu, 1 fincan kahve

iyi geceler güzeller

önceliğimiz menümüz

sabah 2 dilim kepekli ekmek ve 2 dilim peynir 1 fincan kış çayı 1 bardak çay ( işyerinde anca bu kadar)

ara 1 armut ve nescafe

öğle 4 kasık taze fasulye 2 kasık bulgur pilavı

ara 1 elma

akşam arkadaş geldi biraz cıslı oldu yazmayayım ( inşallah yarın daha iyi olur

1 adette mandalina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…