Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol daficim kaptık şifayı nasıl olduysa
Eşim geçen hafta ilk kez cumaya gitti kendi camisine tabii kaç kişiyle görüştüğünü tahmin edersiniz birisinden kapmış işte mikrobu

ya kaç kilo insanlar var çatır çatır doğuruyor .tutturmuş bu drlar bir yol ya tutarsa...
dene dene bende yapacağım zaman bulursam

Amann doktor gözüm ağrıyor diye git kilo ver diyor tutturmuşlar bir yol aynen.Geçen sene boğazım ağrıyor dedim gittim doktora yok efendim boğazım kilodan daralmış mış mış geceleri horlarsınız siz dedi.Hiçte bile dedim,ki horlamam.

Son düzenleme:
gelelim leslie ile tanışma hikayeme :)

2 yıl önce ben yine bu topikteyim ve kimdi hatırlamıyorum her gün leslie ile yürüdüm şöyle güzeldi böyle güzeldi diye anltıyor ve havanında güzelliğini ekliyordu. neyse ben safı bu leslieyi o şahsın köpeği sandım. 1-2 gün sonra başkaları da bu leslie ile yürümeye başladılar :) bende bunların hepsi aynı yerde ve arkadaşlar herhalde diye düşünüp o zavallı köpeciğe acıdım. ulen hatunlar zayıflayacağım derken köpeği hiç ettiler diye düşünürken aslında leslienin bir köpek olmadığı gerçeğiyle tesadüfen karşılaştım :) ah ben ne olayım beeeeeeennnnn ah ben ne safmışım beeeeeen :))) tabi hayatında ilk defa bir toplulukla zayıflamaya karar verirsen böyle şeylerden daha önceden mahrum kalmışsın demek oliiiiii işte benim leslie hikayem

Asum sana ve eşine geçmiş olsun,Allah şifa versin

Özlemcim inan hayran hayran menülerine bakıyorum sanırım doyuyosun kuzum ?

Arkadaş vardı çalıkuşu gecesi yaptık yeni gitti .menü paylaşımı ve buraya yazma bu saate kaldı (

ama şimdi yatmam gerekiyor yarın güzel bir güne uyanmak dileği ile

yuhhh daha neler sanki 300 kilosun ha

Özlemim tam çıkar ayak okudum sesli gülüyorum Allah senide güldürsün kuzum İYİ GECELER

Sağol daficim kaptık şifayı nasıl olduysa
Eşim geçen hafta ilk kez cumaya gitti kendi camisine tabii kaç kişiyle görüştüğünü tahmin edersiniz birisinden kapmış işte mikrobu
uzun zamandır görmeyince cemeatte toplanmıştır başına onca insandan mikrop kapmıştır mutlaka

Allah seni iyi etsin güldürdün beni

Ben de aynı şeyle çok karşılaştım çok da kızardım ama malesef çok haklılarmış kilo herşeyi etkiliyormuş ben bizzat yaşadım gördüm canım

Sağolasın toprağım
Iyi geceler

karatay grubundaki kızlar JİLLİAN diye bir şey yapıyorlar sanırım leslie gibi ama biraz daha yorucu hiç açıp bakmadım da yapan var mı aranızda
canım ben ızledım vıdyosunu bana çokkk agır ama sen belkıde yapabılırsın kotusumu olur hareketın
ayyy cok hosuma giderdi segretmek... ama burda o kanal çekmiyor malesef...

Resmini göndermeye calisiyim. Ama vardir ya türkiyede. yanliz adini ne yaziyim diye bilemedigimden kflakes cibigi dedim :)

Eki Görüntüle 899360
sankı sıkıstırılmıs gevrek gıbı gorunuyor
aynen banada agır geldı ama tabı kılosu az olanlar daha kolay yapacaktır ben popoyu zor kaldırıyorum

çok geçmiş olsun canlar rabbım acıl sıfalar versin
aynen ınsanın baska hastalıgı oldugunu kabul ademıyorlar kilolusunya birkere canım hem ben 140 kılo ile hamıle kaldım takma kafana haaa bana sorarsan zayıfla oyle çunku sonraalınan kılokar daha zor verılıyor
allah senı sevındırsın çokkk guldum sonra lesıle ılemı zayıfladın canım orasını merek ettım

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Saat 08:30 da toplantımız vardı yeni eve geldim kahvaltımı yapıp işe gideceğim..
Toplantı konumuz; yeni yıl ve yerli malı haftasını birleştirip parti formunda kutlama yapalım dedi öğretmenimiz..
Geçen yılda öyle olmuştu her veli öğretmenin seçtiği süslü mamaları hazırlayıp okulun mutfağın da kutluyoruz ( tabi çocuklar..)

Şeker hamurundan noel babalı,kardan adamlı kurabiyeler vb var gösterdiklerinin arasında..Velinin biri ben katılmak istemiyorum çocuğumun noel babayla tanışmasını istemiyorum deyince tartışma çıktı azıcık ortam gerildi vb

Hemen kendime uygun olanı seçtim ve hızla uzaklaştım çünkü geç kalıyorum duramam ben gergin muhalif ortam da..
caillou konseptli çerez poşetleri hazırlayacağım..İçin de leblebi şeker,jelibon,çilotalaı leblebi,bonibon artık Allah ne verdiyse yapıcaz bişeyler...

2.çocuğuma 37 yaşında 90 kiloyla gebe kalıp 100 kiloyla doğurdum..İyi bir örnektir diye söylemiyorum..elbette dezavantajları çok fazladır uygun kiloda gebe kalanlara göre ama doğurganlık üzerin de yüzde yüz etkisinin olduğunu düşünmüyorum gördüğüm örneklerle..

Ahaha evet hatırladım şimdi. seni çılgın Mutluydu sanırım o kişi..

Aydan Şener'in Kenan Kalav'ın olmadığı çalıkuşuna çalıkuşu demem ben...

Şimdi aklıma geldi bir arkadaşımın ortaokul öğrencisi oğlu türkçe dersin de öğretmenin ödev diye verdiği çalıkuşu feride ye aşık olmuştu
Anne nerde bulabilirim ben ferideyi deyip duruyodu

Son düzenleme:
tatlım ne yemişsinki ne doyucaksın

özel bir diyet falan mı yapıyorsun bilemiyorum ama bu kadar az yersen metabolizma iyice durur bence..

yok canım benim özel bir durum olsa keşke en azından ona ugrasıyorum derim. benim işyerimde lavabo sıkıntısı var o yüzden az yiyorum. eve gidince acısı cıkıyor biraz işte. ptesi salı kursa gidiyorum akşam 11e yiyorum böyle oluyor işte.

canım benide yazar mısın listeye? 20 ocak, hedef 87, şimdiki kilo:94.5

leslie abla duymasın bana köpek dedi der filan bak iyi güldüm ya

jillian için şöyle birşey diyeblirim. o karın kaslarına yönelik daha cok sıkılaşma ile ilgili. şimdiden yapmaya başlarsak birde kasa dönüşürüz. ringe cıkarız sonra herhalde boks filan ideal kiloya 5-10 kilo kaldıgında yapılması daha etkili olur bence.

merhabalar herkese,
dünkü menü:
sabah ve öğle bir oldu iş yogunlugundan: 1 bardak cay, 1 adet domatesle 1 kase yogurt.
akşam : pide döner aldım. içine sadece tavuk koydurdum. ekmeginde yarısını yedim gerisini kuşlara verdim eve geç geliyorum o saatte yemeyeyim diye böyle birşey yaptım.

dün arkadasımla konuştum. ocak ayında isteme söz nişan üçlemesi olacakmış. o yüzden meyraya hedef verdim 1 ayda kilo vereyim diye. 85e yaklasırım umarım :26: düğünüde haziranda olacak. yani bana iyi bir motivasyon cıktı aslında. pes etmemem dileğiyle.
şimdi işte zaten az yiyorum akşam yemeğini işte yerim diye düşündüm ama vazgectim. eve gider gitmez yerim. ekmegi tamamen kestim. şeker zaten hayatımda yok artık. işte böyleeeeeeee

selamun aleykum
hayırlı sabahlar herkeze
net gıtı anca yazabıldım nasılsınız canlarım ben kendımı hıç kılo vermısgıbı hıssetmıyorum hayırllısı bugun annemler yemekte bızde balık yapacam aksam yemeklerınıde kendıme uyduruyrum artık kaçamak yapmak ıstemıyrum inşallah boyle devam eder bıde su leslıeye baslayabılsem super olacak hayırlısı bakalım hepicinizi öpüyorum

selamun aleyküm güzeller
işlerimi ancak halledebildim.
sabah MELEK te selahattin dönmez vardı. doyurucu ve yağ yakıcı formüller verdi.yağ yakıcı nohut çorbasını denemek istiyorum.akşamları daha iyi dedi ama ben öğlenleri tüketirim herhalde.
benim birşeyler yapmam gerekiyor birde bunu denemeliyim.1 ay öncesine göre inceldiğimi hissediyorum. görenlerde yine vermişsin diyorlar ama tartı hiç değişmiyor. eşim akşam yine bu günlerde bayaa inceldin dedi.sabah tartıya çıktım geçen haftaya göre artıyım.
bakalım birde çorbalı diyet yapayım sonuç ne olucak.
şimdi nohut ıslattım.

kızlar yapmak isteyen olursa diye arattım bu tarif çıktı
Malzemeler
4 diş sarımsak
1 çay kaşığı kimyon
1 adet defne yaprağı
1 çay kaşığı pul biber
2 yemek kaşığı zeytinyağı
yarımçay kaşığı karabiber
yarım kase taze bezelye
yarım sürahi su
1 kase haşlanmış nohut
yarım adet pırasa
1 adet kırmızı soğan
Kuru sopan 4 eşit parçaya bölünüp tencereye eklenir. Pırasa, bezelye, sarımsak, defne yaprağı tencereye alınır. Yağ ve suyu eklenir. Bir arada kaynatılır. Piştikten sonra blenderdan geçirilir ve baharatlar eklenir.
Bu çorba bağırsak tembelliğine de iyi gelir. Aynı zamanda yağ yakıcı özelliği de vardır.

bugünkü tarifinde farklı olarak kereviz sapı vardı birde bezelye yerine yeşil mercimek koydu

Son düzenleme:
benimde almadığım etmediğim kalmadı fakat henüz uygulama aşamasına gelemedim. şort vardı üstüne yelekte aldım bugün birde, eşofman aldım.Bakalım artık gelsinde kullanayım gripte geçmiş olur.

selam millet:)

yine ev dünki gibi karanlık havadan dolayı....

ay kızlar çok şeb-i arus programı izledim ama bu seferki kadar çok etkilendiğim ilk oluyor, çok etkilendim, gönül bahçeme indiler resmen.....
şahaneydi.....
hepsinin emeğine yüreklerine sağlık olsun inşaallah tek tek......
o kadar güzel dönüyorlarki......
düşmeden nasıl dönüyolar orasıda ayrı zaten:)))
eşim izlerken dediki; benim izlerken başım döndü onların nasıl dönmüyo başları dedi:)))))
eee dedim onlar mevlevi.......
maşaallah onlara

bu arada ben bu hafta kendimi rgl olmama rağmen kilo vermiş gibi hissediyorum:)
inşaallah:))):124::124::124:
yarın tartı günüm, belli olur ne olduğu yarın artık:))))
vermem gereken çok kilom var, vermiş olurum inşaallah birazda olsa

ben birde geçmişe bakayım şimdi bakıyım.......:126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…