- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
ya kaç kilo insanlar var çatır çatır doğuruyor .tutturmuş bu drlar bir yol ya tutarsa...
dene dene bende yapacağım zaman bulursam
Amann doktor gözüm ağrıyor diye git kilo ver diyor tutturmuşlar bir yol.Geçen sene boğazım ağrıyor dedim gittim doktora yok efendim boğazım kilodan daralmış mış mış geceleri horlarsınız siz dedi.Hiçte bile dedim,ki horlamam.
gelelim leslie ile tanışma hikayeme :)
2 yıl önce ben yine bu topikteyim ve kimdi hatırlamıyorum her gün leslie ile yürüdüm şöyle güzeldi böyle güzeldi diye anltıyor ve havanında güzelliğini ekliyordu. neyse ben safı bu leslieyi o şahsın köpeği sandım. 1-2 gün sonra başkaları da bu leslie ile yürümeye başladılar :) bende bunların hepsi aynı yerde ve arkadaşlar herhalde diye düşünüp o zavallı köpeciğe acıdım. ulen hatunlar zayıflayacağım derken köpeği hiç ettiler diye düşünürken aslında leslienin bir köpek olmadığı gerçeğiyle tesadüfen karşılaştım :) ah ben ne olayım beeeeeeennnnn ah ben ne safmışım beeeeeen :))) tabi hayatında ilk defa bir toplulukla zayıflamaya karar verirsen böyle şeylerden daha önceden mahrum kalmışsın demek oliiiiiiişte benim leslie hikayem
yuhhh daha neler sanki 300 kilosun ha
uzun zamandır görmeyince cemeatte toplanmıştır başına onca insandan mikrop kapmıştır mutlakaSağol daficim kaptık şifayı nasıl olduysa
Eşim geçen hafta ilk kez cumaya gitti kendi camisine tabii kaç kişiyle görüştüğünü tahmin edersiniz birisinden kapmış işte mikrobu
Allah seni iyi etsin güldürdün benigelelim leslie ile tanışma hikayeme :)
2 yıl önce ben yine bu topikteyim ve kimdi hatırlamıyorum her gün leslie ile yürüdüm şöyle güzeldi böyle güzeldi diye anltıyor ve havanında güzelliğini ekliyordu. neyse ben safı bu leslieyi o şahsın köpeği sandım. 1-2 gün sonra başkaları da bu leslie ile yürümeye başladılar :) bende bunların hepsi aynı yerde ve arkadaşlar herhalde diye düşünüp o zavallı köpeciğe acıdım. ulen hatunlar zayıflayacağım derken köpeği hiç ettiler diye düşünürken aslında leslienin bir köpek olmadığı gerçeğiyle tesadüfen karşılaştım :) ah ben ne olayım beeeeeeennnnn ah ben ne safmışım beeeeeen :))) tabi hayatında ilk defa bir toplulukla zayıflamaya karar verirsen böyle şeylerden daha önceden mahrum kalmışsın demek oliiiiiiişte benim leslie hikayem
Amann doktor gözüm ağrıyor diye git kilo ver diyor tutturmuşlar bir yol.Geçen sene boğazım ağrıyor dedim gittim doktora yok efendim boğazım kilodan daralmış mış mış geceleri horlarsınız siz dedi.Hiçte bile dedim,ki horlamam.
Asum sana ve eşine geçmiş olsun,Allah şifa versin
Özlemcim inan hayran hayran menülerine bakıyorum sanırım doyuyosun kuzum ?
Arkadaş vardı çalıkuşu gecesi yaptık yeni gitti .menü paylaşımı ve buraya yazma bu saate kaldı(
ama şimdi yatmam gerekiyor yarın güzel bir güne uyanmak dileği ile
canım ben ızledım vıdyosunu bana çokkk agır ama sen belkıde yapabılırsın kotusumu olur hareketınkaratay grubundaki kızlar JİLLİAN diye bir şey yapıyorlar sanırım leslie gibi ama biraz daha yorucu hiç açıp bakmadım da yapan var mı aranızda
sankı sıkıstırılmıs gevrek gıbı gorunuyorayyy cok hosuma giderdi segretmek... ama burda o kanal çekmiyor malesef...
Resmini göndermeye calisiyim. Ama vardir ya türkiyede. yanliz adini ne yaziyim diye bilemedigimden kflakes cibigi dedim :)
Eki Görüntüle 899360
aynen banada agır geldı ama tabı kılosu az olanlar daha kolay yapacaktır ben popoyu zor kaldırıyorumEvet hem doyurucu hem tatli... hemde kalorisi fazla degil. onu yedigim günlerde aksam hic mi hic tatli aramiyorum... yemedigim zaman biraz zorlaniyorum :)
sohbetinizi gördüm leslie ile jillian ile alakali.
leslie cok basit herkesin yapabilecegi birsey...
jillian bana cooook zor geldi... 1-2 kere denedim ama olmadi... 80kilo falan olayim tekrar deniycem... :)
yapabilene kesin faydalidir!
İyi akşamlar
Eşim de ben de iyice kapmışız şifayı hatta eşim daha fazla kapmış malesef hapşuruk tıksırık bolca mevcut gece ateşi de çıktı neyse şimdi düştü
Yarın arkadaşa gideceğim kendisi hamile gitmesem mi diyorum ama onlara temizlik sonrası mamalar yapıp götüreceğim napsam bilemedim maske mi taksam ki giderken
çok geçmiş olsun canlar rabbım acıl sıfalar versinçok geçmiş olsunal benden de o kadar.şifayı kapınca ne içsen de kar etmiyor ya.bir hafta illa geçecek.zaten hergece diyet uğruna zencefil bitki çayı vs içiyorum anlamıyorum ben sistemi ya.
bence maske tak daha rahat edersin.
aynen ınsanın baska hastalıgı oldugunu kabul ademıyorlar kilolusunya birkere canım hem ben 140 kılo ile hamıle kaldım takma kafana haaa bana sorarsan zayıfla oyle çunku sonraalınan kılokar daha zor verılıyorAmann doktor gözüm ağrıyor diye git kilo ver diyor tutturmuşlar bir yol aynen.Geçen sene boğazım ağrıyor dedim gittim doktora yok efendim boğazım kilodan daralmış mış mış geceleri horlarsınız siz dedi.Hiçte bile dedim,ki horlamam.
Amann doktor gözüm ağrıyor diye git kilo ver diyor tutturmuşlar bir yol aynen.Geçen sene boğazım ağrıyor dedim gittim doktora yok efendim boğazım kilodan daralmış mış mış geceleri horlarsınız siz dedi.Hiçte bile dedim,ki horlamam.
Asum sana ve eşine geçmiş olsun,Allah şifa versin
Özlemcim inan hayran hayran menülerine bakıyorum sanırım doyuyosun kuzum ?
Arkadaş vardı çalıkuşu gecesi yaptık yeni gitti .menü paylaşımı ve buraya yazma bu saate kaldı(
ama şimdi yatmam gerekiyor yarın güzel bir güne uyanmak dileği ile
tatlım ne yemişsinki ne doyucaksın
özel bir diyet falan mı yapıyorsun bilemiyorum ama bu kadar az yersen metabolizma iyice durur bence..
canım benide yazar mısın listeye? 20 ocak, hedef 87, şimdiki kilo:94.5[TABLE="class: grid, width: 700"]
[TR]
[TD]İSİM [/TD]
[TD]DOĞUM GÜNÜ [/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]HEDEF [/TD]
[TD]SONUÇ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ilbatum[/TD]
[TD]12 ŞUBAT[/TD]
[TD]83.8[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD]1 MART[/TD]
[TD]142.3[/TD]
[TD]120[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meyra__[/TD]
[TD]20 MART[/TD]
[TD]101.3[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD]15 MAYIS[/TD]
[TD]97.9[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gokce_Iremim[/TD]
[TD]29 MART[/TD]
[TD]95.2[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]panel[/TD]
[TD]15 NİSAN[/TD]
[TD]91.8[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AAD[/TD]
[TD]27 ŞUBAT[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nilceeeeee[/TD]
[TD]11 MAYIS[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masalmelek[/TD]
[TD]1 MAYIS[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
listemizin son hali:)
şimdilik tarih açısından sonuca en yaklaşmış olan 12şubatla ilbatum, sonrasında da AAD geliyor.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?