hayırlı sabahlar bende aranıza katıldım bende kilo vermek istiyorum
yasemiiiiinnnnn
zeyneeeeeeepppp
nerelerde kaldınıııızzz
zehraaaaaa dön artık yuvaya bu kadar tatil yeter. karayipler iyi geldi galiba bir gittin pir gittin.
yolcuuu:)))
seni göreyrum aşağıdaa....
nasılsın canım? hoşgeldin....
Selamün aleykümm....
ben geldimmm....nasılsınızz....ben bugün dişçiye gittim ama hiç bişey yapamadan geri döndüm sanırım bi dahaki aya kaldı...bi süre
daha ağrı çekmeye devam artık...ahhh ahhh ömrümü yedi bu devlet hastaneleri....gidecen özele basacan parayı yaptırcan her işini
çatır çatırda nerdee...neyse hayırlısı artık ne diyelim....görümcem bende beraber diyet yapmaya çalışıyoruz şimdilik güzel
gidiyo..gelen artıları attım sayılır...sizler nasılsınız...geçmişe çok bakamadım ara ara bikaç sayfayı atlaya zıplaya
okudum....hastalarımız var sanırım...Rabbim hepsine şifa versin....
hoşbuldum canım...iyiyim sen nasılsın....
ve aleykum selam ablacımselamun aleyküm güzeller
işlerimi ancak halledebildim.
sabah MELEK te selahattin dönmez vardı. doyurucu ve yağ yakıcı formüller verdi.yağ yakıcı nohut çorbasını denemek istiyorum.akşamları daha iyi dedi ama ben öğlenleri tüketirim herhalde.
benim birşeyler yapmam gerekiyor birde bunu denemeliyim.1 ay öncesine göre inceldiğimi hissediyorum. görenlerde yine vermişsin diyorlar ama tartı hiç değişmiyor. eşim akşam yine bu günlerde bayaa inceldin dedi.sabah tartıya çıktım geçen haftaya göre artıyım.
bakalım birde çorbalı diyet yapayım sonuç ne olucak.
şimdi nohut ıslattım.
kızlar yapmak isteyen olursa diye arattım bu tarif çıktı
Malzemeler
4 diş sarımsak
1 çay kaşığı kimyon
1 adet defne yaprağı
1 çay kaşığı pul biber
2 yemek kaşığı zeytinyağı
yarımçay kaşığı karabiber
yarım kase taze bezelye
yarım sürahi su
1 kase haşlanmış nohut
yarım adet pırasa
1 adet kırmızı soğan
Kuru sopan 4 eşit parçaya bölünüp tencereye eklenir. Pırasa, bezelye, sarımsak, defne yaprağı tencereye alınır. Yağ ve suyu eklenir. Bir arada kaynatılır. Piştikten sonra blenderdan geçirilir ve baharatlar eklenir.
Bu çorba bağırsak tembelliğine de iyi gelir. Aynı zamanda yağ yakıcı özelliği de vardır.
bugünkü tarifinde farklı olarak kereviz sapı vardı birde bezelye yerine yeşil mercimek koydu
maşallah inşallah vermıssındır canım bu arada mevlevileri yerinde izlemek varken neden tv den izliyorsun bacım sen mevlanın kucagındasın çokk şanslısınselam millet:)
yine ev dünki gibi karanlık havadan dolayı....
ay kızlar çok şeb-i arus programı izledim ama bu seferki kadar çok etkilendiğim ilk oluyor, çok etkilendim, gönül bahçeme indiler resmen.....
şahaneydi.....
hepsinin emeğine yüreklerine sağlık olsun inşaallah tek tek......
o kadar güzel dönüyorlarki......
düşmeden nasıl dönüyolar orasıda ayrı zaten:)))
eşim izlerken dediki; benim izlerken başım döndü onların nasıl dönmüyo başları dedi:)))))
eee dedim onlar mevlevi.......
maşaallah onlara
bu arada ben bu hafta kendimi rgl olmama rağmen kilo vermiş gibi hissediyorum:)
inşaallah:))):124::124::124:
yarın tartı günüm, belli olur ne olduğu yarın artık:))))
vermem gereken çok kilom var, vermiş olurum inşaallah birazda olsa
ben birde geçmişe bakayım şimdi bakıyım.......:126:
dru söze ne denir
hoş geldınız eltıler maşallah sıze allah muhabbetınızı bozmasınSelamün aleykümm....
ben geldimmm....nasılsınızz....ben bugün dişçiye gittim ama hiç bişey yapamadan geri döndüm sanırım bi dahaki aya kaldı...bi süre
daha ağrı çekmeye devam artık...ahhh ahhh ömrümü yedi bu devlet hastaneleri....gidecen özele basacan parayı yaptırcan her işini
çatır çatırda nerdee...neyse hayırlısı artık ne diyelim....görümcem bende beraber diyet yapmaya çalışıyoruz şimdilik güzel
gidiyo..gelen artıları attım sayılır...sizler nasılsınız...geçmişe çok bakamadım ara ara bikaç sayfayı atlaya zıplaya
elifcimm hoşgeldinn....uzun zamandır gelmeni bekliyodum.ne iyi ettinde katıldın aramıza....
kızlarr elif benim küçük eltim olur sizlerden baya bahsetmiştim oda net bulursam bende katılırım demişti...vee artık burda....ama
kilosu bizim kadar çok değil...yani yolu bizimki kadar uzun değil...
geldim ablam geldim artık arayı çok açmamaya çalışıcam....bu hafta sonunuda atlatayım hayırlısıyla sonrasında tamamen burdayım diye düşünüyorum....
maşallah inşallah vermıssındır canım bu arada mevlevileri yerinde izlemek varken neden tv den izliyorsun bacım sen mevlanın kucagındasın çokk şanslısın
dru söze ne denir
çok haklısın canım, ama kısmet olmadımı olmuyor işte canım, inan bak.......
bak kaç seferdir mevlanayı ziyaret etmek istiyorum ama hep bi engel çıkıyo, artık kısmetimde yok bu aralar galiba dedim sonunda kendi kendime.
yakınında geçerim ama uğrayamam mevlanaya, düşün yani.....
artık bende uzaktan selamımı veririm yakınından geçerken......
hani bir söz varya; varsa nasipte gelir yemenden, yoksa nasipte ne gelir elden.....
aynen böyle....
dün dünyanın bi ucundan gelen o kadar insan vardırki orada, ama ben konyada ikamet etmeme rağmen evdeydim, işe bak işte:))))
nasıp tabı ama sen gınede çabala eger gıdersen bızdende selam götur mubarege
bunlar çok güzelDoğrudan nasihat, kişiyi yaralar.
Hz.Mevlana
ben bu baaddin karakterini hiç sevmedim
ve aleykümselaaammm canımSelamün aleykümm....
elifcimm hoşgeldinn....uzun zamandır gelmeni bekliyodum.ne iyi ettinde katıldın aramıza....
kızlarr elif benim küçük eltim olur sizlerden baya bahsetmiştim oda net bulursam bende katılırım demişti...vee artık burda....ama
kilosu bizim kadar çok değil...yani yolu bizimki kadar uzun değil...
geldim ablam geldim artık arayı çok açmamaya çalışıcam....bu hafta sonunuda atlatayım hayırlısıyla sonrasında tamamen burdayım diye düşünüyorum....
evet canım hergün öğle veya akşam ana öğün yerine 1 kase bu çorbadan içilecekmişve aleykum selam ablacım
canım ablam hegunmu içilecekmiş bu çrba
bunlar çok güzel
karakteri yönetini dahada hiç sevmedim.helede ağız yapısını çok çirkin buluyorum.her sözünün arkasında ya şiddet, ya küfür var. içi pis adamın
ve aleykümselaaammm canım
zeynepcim özlettin kendini
artık gitmek yokgözlerimiz arıyor seni
eltinde hoş gelmiş azmi daim olsun
evet canım hergün öğle veya akşam ana öğün yerine 1 kase bu çorbadan içilecekmiş
güzelmıs ablam deneyelım
bunlar çok güzel
karakteri yönetini dahada hiç sevmedim.helede ağız yapısını çok çirkin buluyorum.(erkek organı düşünülerek yapıldığını okumuştum bir yerde)her sözünün arkasında ya şiddet, ya küfür var. içi pis adamın
ve aleykümselaaammm canım
zeynepcim özlettin kendini
artık gitmek yokgözlerimiz arıyor seni
eltinde hoş gelmiş azmi daim olsun
evet canım hergün öğle veya akşam ana öğün yerine 1 kase bu çorbadan içilecekmiş
canım tepkim sana değil sakın yanlış anlama bitanemablacım baaddin karakterinden çok bi okuduğum bişey yok, tek tük işte, oyüzden bilgim yok henüz....
ama kulağıma küpe oldu sözün, sağolasın.
kızlar bir ara sarımsak turşusu çayı tarifi verilmişti burda
bende bu tarifi aldım. hemen 2 baş sarımsak soydum tahtayla ezdim.maden suyu şişesine koydum . evde biraz elma sirkesi vardı onu üzerine döktüm. ağzını streçle kadatıp siyah poşete koydum. karanlık bir yere bıraktım. bu hafta köye gittiğimde ablamdan elma sirkesi aldım getirdim.üç maden suyu şişesine daha koydum. önceki yaptığım bugün tam 15 gün oldu.kısmetse cumartesi günü içmeye başlıycam. diğerleri oluncaya kadar önceki yaptığımı her sabah 1 tatlı kaşığı içeyim. hem mideme dokunup dokunmadığına bakmış olurum. sonra diğer yaptıklarım olunca her yemekten önce alırım. bakalım faydası olucakmı.
Selamün aleykümm....
.
inşallah canıminşallah olur bende onu kürler sayfasında okumuştum kadın çok kısa surede kılo verdıgınden bahsediyordu ama miğdemden korktum deneyemedım inşallah sana dokunmaz
canım aslında öğün atlamasan azda olsa sadece salata veya yoğurt gibi birşeyler yesen iyi olur.Merhaba
bugün yeme içme konusunu kapattım artık.. midem çok kötü.. öğle yemeği ağır mı geldi ne off
sabah: peynir, domates, 2 haşlanmış yumurta, çatalın ucuyla zeytin ezmesi, 1 tk. recel, 1 bardak tek sekerli cay, 3 küçük dilim kepek ekmeği
öğle: tavuk şiş, 3 kaşık bulgur pilavı, ayran, salata
akşam:yemek yok..
canım benim benim diyette doyana kadar mantığı olduğu için doymadığımı hissedersem tekrar alıyorum tabağıma :) örneğin geçen gün bulgurlu lahana vardı önce bir tabak yedim baktım olmadı 5-6 tane daha yedim . yaşasın yemek yemek benimki :)Asum sana ve eşine geçmiş olsun,Allah şifa versin
Özlemcim inan hayran hayran menülerine bakıyorum sanırım doyuyosun kuzum ?
Arkadaş vardı çalıkuşu gecesi yaptık yeni gitti .menü paylaşımı ve buraya yazma bu saate kaldı(
ama şimdi yatmam gerekiyor yarın güzel bir güne uyanmak dileği ile
gül canım benim allah hep güldürsün yüzünü inşallahhhhhh ,aminnnnn beni de güldürsün tabi :)Özlemim tam çıkar ayak okudum sesli gülüyorum Allah senide güldürsün kuzumİYİ GECELER
değil mi ama nihalcim ya haksız mıyım :)şaşırmış bunlar ya
leslie hikayende güzelmiş çok güldüm hakikaten köpek ismi gibi
amin canım seni de :) güldürdüysem ne mutlu
uzun zamandır görmeyince cemeatte toplanmıştır başına onca insandan mikrop kapmıştır mutlaka
Allah seni iyi etsin güldürdün beni
hımmmm demek ağır diyorsun o zaman onu biraz gecitireyim....canım ben ızledım vıdyosunu bana çokkk agır ama sen belkıde yapabılırsın kotusumu olur hareketın
sankı sıkıstırılmıs gevrek gıbı gorunuyor
aynen banada agır geldı ama tabı kılosu az olanlar daha kolay yapacaktır ben popoyu zor kaldırıyorum
çok geçmiş olsun canlar rabbım acıl sıfalar versin
aynen ınsanın baska hastalıgı oldugunu kabul ademıyorlar kilolusunya birkere canım hem ben 140 kılo ile hamıle kaldım takma kafana haaa bana sorarsan zayıfla oyle çunku sonraalınan kılokar daha zor verılıyor
allah senı sevındırsın çokkk guldum sonra lesıle ılemı zayıfladın canım orasını merek ettım
yok canım benim özel bir durum olsa keşke en azından ona ugrasıyorum derim. benim işyerimde lavabo sıkıntısı var o yüzden az yiyorum. eve gidince acısı cıkıyor biraz işte. ptesi salı kursa gidiyorum akşam 11e yiyorum böyle oluyor işte.
canım benide yazar mısın listeye? 20 ocak, hedef 87, şimdiki kilo:94.5
leslie abla duymasın bana köpek dedi der filan bak iyi güldüm ya
jillian için şöyle birşey diyeblirim. o karın kaslarına yönelik daha cok sıkılaşma ile ilgili. şimdiden yapmaya başlarsak birde kasa dönüşürüz. ringe cıkarız sonra herhalde boks filanideal kiloya 5-10 kilo kaldıgında yapılması daha etkili olur bence.
merhabalar herkese,
dünkü menü:
sabah ve öğle bir oldu iş yogunlugundan: 1 bardak cay, 1 adet domatesle 1 kase yogurt.
akşam : pide döner aldım. içine sadece tavuk koydurdum. ekmeginde yarısını yedim gerisini kuşlara verdimeve geç geliyorum o saatte yemeyeyim diye böyle birşey yaptım.
dün arkadasımla konuştum. ocak ayında isteme söz nişan üçlemesi olacakmış. o yüzden meyraya hedef verdim 1 ayda kilo vereyim diye. 85e yaklasırım umarım :26: düğünüde haziranda olacak. yani bana iyi bir motivasyon cıktı aslında. pes etmemem dileğiyle.
şimdi işte zaten az yiyorum akşam yemeğini işte yerim diye düşündüm ama vazgectim. eve gider gitmez yerim. ekmegi tamamen kestim. şeker zaten hayatımda yok artık. işte böyleeeeeeee
bencede mutlu olabilir ama o sıra bu leslie ile yürüyende çoktu hani :)Merhaba arkadaşlar,
Saat 08:30 da toplantımız vardı yeni eve geldim kahvaltımı yapıp işe gideceğim..
Toplantı konumuz; yeni yıl ve yerli malı haftasını birleştirip parti formunda kutlama yapalım dedi öğretmenimiz..
Geçen yılda öyle olmuştu her veli öğretmenin seçtiği süslü mamaları hazırlayıp okulun mutfağın da kutluyoruz ( tabi çocuklar..)
Şeker hamurundan noel babalı,kardan adamlı kurabiyeler vb var gösterdiklerinin arasında..Velinin biri ben katılmak istemiyorum çocuğumun noel babayla tanışmasını istemiyorum deyince tartışma çıktı azıcık ortam gerildi vb
Hemen kendime uygun olanı seçtim ve hızla uzaklaştım çünkü geç kalıyorumduramam ben gergin muhalif ortam da..
caillou konseptli çerez poşetleri hazırlayacağım..İçin de leblebi şeker,jelibon,çilotalaı leblebi,bonibon artık Allah ne verdiyse yapıcaz bişeyler...
2.çocuğuma 37 yaşında 90 kiloyla gebe kalıp 100 kiloyla doğurdum..İyi bir örnektir diye söylemiyorum..elbette dezavantajları çok fazladır uygun kiloda gebe kalanlara göre ama doğurganlık üzerin de yüzde yüz etkisinin olduğunu düşünmüyorum gördüğüm örneklerle..
Ahaha evet hatırladım şimdi.seni çılgın Mutluydu sanırım o kişi..
Aydan Şener'in Kenan Kalav'ın olmadığı çalıkuşuna çalıkuşu demem ben...
Şimdi aklıma geldi bir arkadaşımın ortaokul öğrencisi oğlu türkçe dersin de öğretmenin ödev diye verdiği çalıkuşu feride ye aşık olmuştu
Anne nerde bulabilirim ben ferideyi deyip duruyodu
balıktan istediğin kadar ye canım ama ekmek yemeselamun aleykum
hayırlı sabahlar herkeze
net gıtı anca yazabıldım nasılsınız canlarım ben kendımı hıç kılo vermısgıbı hıssetmıyorum hayırllısı bugun annemler yemekte bızde balık yapacam aksam yemeklerınıde kendıme uyduruyrum artık kaçamak yapmak ıstemıyrum inşallah boyle devam eder bıde su leslıeye baslayabılsem super olacak hayırlısı bakalım hepicinizi öpüyorum
benimde almadığım etmediğim kalmadı fakat henüz uygulama aşamasına gelemedim.şort vardı üstüne yelekte aldım bugün birde, eşofman aldım.Bakalım artık gelsinde kullanayım gripte geçmiş olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?