Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm....

ben geldimmm....nasılsınızz....ben bugün dişçiye gittim ama hiç bişey yapamadan geri döndüm sanırım bi dahaki aya kaldı...bi süre

daha ağrı çekmeye devam artık...ahhh ahhh ömrümü yedi bu devlet hastaneleri....gidecen özele basacan parayı yaptırcan her işini

çatır çatırda nerdee...neyse hayırlısı artık ne diyelim....görümcem bende beraber diyet yapmaya çalışıyoruz şimdilik güzel

gidiyo..gelen artıları attım sayılır...sizler nasılsınız...geçmişe çok bakamadım ara ara bikaç sayfayı atlaya zıplaya

okudum....hastalarımız var sanırım...Rabbim hepsine şifa versin....

hayırlı sabahlar bende aranıza katıldım bende kilo vermek istiyorum

elifcimm hoşgeldinn....uzun zamandır gelmeni bekliyodum.ne iyi ettinde katıldın aramıza....

kızlarr elif benim küçük eltim olur sizlerden baya bahsetmiştim oda net bulursam bende katılırım demişti...vee artık burda....ama

kilosu bizim kadar çok değil...yani yolu bizimki kadar uzun değil...

yasemiiiiinnnnn

zeyneeeeeeepppp

nerelerde kaldınıııızzz

zehraaaaaa dön artık yuvaya bu kadar tatil yeter. karayipler iyi geldi galiba bir gittin pir gittin.

geldim ablam geldim artık arayı çok açmamaya çalışıcam....bu hafta sonunuda atlatayım hayırlısıyla sonrasında tamamen burdayım diye düşünüyorum....

hoşbuldum canım...iyiyim sen nasılsın....

aleyküm selam:)

geçmiş olsun dişlerin için tekrar canım
malesef diş konusunda bende seninle aynı fikirdeyim, basıcan parayı gidicen yaptırıcan dişini, ama işte her zamanda parayı basabilmek mümkün olmuyo malesef, benimde ağzımda çok diş var çürümeden önlem alınması gereken ama biraz maddi birazda ağırdan almaktan ööööylece duruyorlar işte......

bende iyiyim şükür, sağolasın, idare edip gidiyoz işte canım dünya hayatını.....
seni gördüğüme sevindim:)

ve aleykum selam ablacım
canım ablam hegunmu içilecekmiş bu çrba
maşallah inşallah vermıssındır canım bu arada mevlevileri yerinde izlemek varken neden tv den izliyorsun bacım sen mevlanın kucagındasın çokk şanslısın
dru söze ne denir
hoş geldınız eltıler maşallah sıze allah muhabbetınızı bozmasın

maşallah inşallah vermıssındır canım bu arada mevlevileri yerinde izlemek varken neden tv den izliyorsun bacım sen mevlanın kucagındasın çokk şanslısın

dru söze ne denir

çok haklısın canım, ama kısmet olmadımı olmuyor işte canım, inan bak.......
bak kaç seferdir mevlanayı ziyaret etmek istiyorum ama hep bi engel çıkıyo, artık kısmetimde yok bu aralar galiba dedim sonunda kendi kendime.
yakınında geçerim ama uğrayamam mevlanaya, düşün yani.....
artık bende uzaktan selamımı veririm yakınından geçerken......

hani bir söz varya; varsa nasipte gelir yemenden, yoksa nasipte ne gelir elden.....
aynen böyle....
dün dünyanın bi ucundan gelen o kadar insan vardırki orada, ama ben konyada ikamet etmeme rağmen evdeydim, işe bak işte:))))

nasıp tabı ama sen gınede çabala eger gıdersen bızdende selam götur mubarege

Doğrudan nasihat, kişiyi yaralar.

Hz.Mevlana
bunlar çok güzel

ben bu baaddin karakterini hiç sevmedim
karakteri yönetini dahada hiç sevmedim.helede ağız yapısını çok çirkin buluyorum.(erkek organı düşünülerek yapıldığını okumuştum bir yerde)her sözünün arkasında ya şiddet, ya küfür var. içi pis adamın

ve aleykümselaaammm canım
zeynepcim özlettin kendini
artık gitmek yok gözlerimiz arıyor seni
eltinde hoş gelmiş azmi daim olsun

ve aleykum selam ablacım
canım ablam hegunmu içilecekmiş bu çrba
evet canım hergün öğle veya akşam ana öğün yerine 1 kase bu çorbadan içilecekmiş

Son düzenleme:

ablacım baaddin karakterinden çok bi okuduğum bişey yok, tek tük işte, oyüzden bilgim yok henüz....
ama kulağıma küpe oldu sözün, sağolasın.

güzelmıs ablam deneyelım

kızlar bir ara sarımsak turşusu çayı tarifi verilmişti burda
bende bu tarifi aldım. hemen 2 baş sarımsak soydum tahtayla ezdim.maden suyu şişesine koydum . evde biraz elma sirkesi vardı onu üzerine döktüm. ağzını streçle kadatıp siyah poşete koydum. karanlık bir yere bıraktım. bu hafta köye gittiğimde ablamdan elma sirkesi aldım getirdim.üç maden suyu şişesine daha koydum. önceki yaptığım bugün tam 15 gün oldu.kısmetse cumartesi günü içmeye başlıycam. diğerleri oluncaya kadar önceki yaptığımı her sabah 1 tatlı kaşığı içeyim. hem mideme dokunup dokunmadığına bakmış olurum. sonra diğer yaptıklarım olunca her yemekten önce alırım. bakalım faydası olucakmı.

ablacım baaddin karakterinden çok bi okuduğum bişey yok, tek tük işte, oyüzden bilgim yok henüz....
ama kulağıma küpe oldu sözün, sağolasın.
canım tepkim sana değil sakın yanlış anlama bitanem
ben karekteri hiç sevmiyorum. hiç hayır yok dilinde

inşallah olur bende onu kürler sayfasında okumuştum kadın çok kısa surede kılo verdıgınden bahsediyordu ama miğdemden korktum deneyemedım inşallah sana dokunmaz

Zeynepçim hoşgeldin...Diş ağrısı çok zor ve sen uzun zamandır çekiyosun diş ağrısı yanlış hatırlmaıyorsam...
Çok geçmiş oslun canım...

Merhaba

bugün yeme içme konusunu kapattım artık.. midem çok kötü.. öğle yemeği ağır mı geldi ne off

sabah: peynir, domates, 2 haşlanmış yumurta, çatalın ucuyla zeytin ezmesi, 1 tk. recel, 1 bardak tek sekerli cay, 3 küçük dilim kepek ekmeği

öğle: tavuk şiş, 3 kaşık bulgur pilavı, ayran, salata

akşam:yemek yok..

inşallah olur bende onu kürler sayfasında okumuştum kadın çok kısa surede kılo verdıgınden bahsediyordu ama miğdemden korktum deneyemedım inşallah sana dokunmaz
inşallah canım
bakalım ben deneyeyim faydası olursa sizde yaparsınız.

canım aslında öğün atlamasan azda olsa sadece salata veya yoğurt gibi birşeyler yesen iyi olur.

canım benim benim diyette doyana kadar mantığı olduğu için doymadığımı hissedersem tekrar alıyorum tabağıma :) örneğin geçen gün bulgurlu lahana vardı önce bir tabak yedim baktım olmadı 5-6 tane daha yedim . yaşasın yemek yemek benimki :)
Özlemim tam çıkar ayak okudum sesli gülüyorum Allah senide güldürsün kuzum İYİ GECELER
gül canım benim allah hep güldürsün yüzünü inşallahhhhhh ,aminnnnn beni de güldürsün tabi :)
şaşırmış bunlar ya
leslie hikayende güzelmiş çok güldüm hakikaten köpek ismi gibi
değil mi ama nihalcim ya haksız mıyım :)

uzun zamandır görmeyince cemeatte toplanmıştır başına onca insandan mikrop kapmıştır mutlaka

Allah seni iyi etsin güldürdün beni

amin canım seni de :) güldürdüysem ne mutlu
hımmmm demek ağır diyorsun o zaman onu biraz gecitireyim....

ben yine benim leslie bacımla yürüyeyim :) evet canım onunla verdim hatta 1.-2. levelin üstüne çıkmadım :) çocukla ancak o kadarını yapmıştım yine öyle olur

valla leslie ne derse desin ben öyle anladım :)

leslieyi yapayım sonra jillanı tamam :)

bencede mutlu olabilir ama o sıra bu leslie ile yürüyende çoktu hani :)

uzaklaşmakla en iyisini yapmışsın :)
balıktan istediğin kadar ye canım ama ekmek yeme

hazırlıklar tamam ve 100 nihal hanım ama icraat 0 mı desek :)))) sen iyileş onuda yaparsın sıkma canını. bu arada hani şu perşembe günü indirimli ürünler satan bir marketler zinciri var ya orada da spor aletleri var . pilates topu, çemberi, atlama ipi, pilates minderi , mekik aleti, bisiklet öyle şeyler var ilgini çeker belki bak istersen....
bende başlayayım diyorum ama ne zaman ve nasıl bilemiyorum eşime dedim yarım saat beni idare eder misin diye ,ederim dedi ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…