inşallah canım
bakalım ben deneyeyim faydası olursa sizde yaparsınız.
canım aslında öğün atlamasan azda olsa sadece salata veya yoğurt gibi birşeyler yesen iyi olur.
hazırlıklar tamam ve 100 nihal hanım ama icraat 0 mı desek :)))) sen iyileş onuda yaparsın sıkma canını. bu arada hani şu perşembe günü indirimli ürünler satan bir marketler zinciri var ya orada da spor aletleri var . pilates topu, çemberi, atlama ipi, pilates minderi , mekik aleti, bisiklet öyle şeyler var ilgini çeker belki bak istersen....
bende başlayayım diyorum ama ne zaman ve nasıl bilemiyorumeşime dedim yarım saat beni idare eder misin diye ,ederim dedi ama bakalım
ABOOOOOOOO bunlar ne böyle valla sen değil 5, 10 kilo versen yeridir :) ha gayret nihal olacak bu iş. inşallah hepsini kullanacaksınBak sayıyorum plates büyük top
plates küçük top
plates lastik
Twister
spor yaparken takmak için yarım kg lik ağırlıklar.
termal şort
sauna kemeri
ip
termal yelek (kargoda geliyor)
sauna eşofmanı(kargoda geliyor)
sarımsak çayı
biberiye yağı
zayıflama bandı(kullanmıyorum üç kere kullandım sivilceler oluştu korktum)
spor salonu vardı haftada 6 gün 1 er saat(onada 2 haftadır gitmiyorum)
amma çok varmış yaa benim bunların hepsini kullanırsam haftada 5 kg vermem lazım
allahım bana bunları kullanmayı nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnn
Allahm nasıl bir midedir benimki hasta oluyorum canım tatlı ister,sıkılırım tatlı ister,mutlu olurum tatlı ister.Nerde abur cubur var hak getire.
millet ay stresliyim midem hiç almıyor der.Tabi bunlar normal insanlarbenim gibiler değil.Nerdeeeee iştah her daim yerinde aslında.
bu hafta her hareketim yavaş diyetten pek ödün vermedim ama sanırım sabit kalacağım bu hafta.İlaç alıyorum diye meyve ağırlıklı filan geçiriyorum.Neyse artık bakıcaz önümüzdeki maçları.
Sağlık gibisi yok yarabbim bir burnum tıkalı etrafım her yer kapalı gibiyim.Gürültü bile kaldıramıyorum.
aaaaaaaaaaaaaaynı ben bende resmen tatlı canavarıyım neyse ki diyete başladımda aramıza mesafe koydum :)
neden bu kadar çok yeşil çayyy içiyosunmenümü paylaşayım
günün toplamını yazayım
bir buçuk poğaça sürekli yeşil çay.
akşam yeşil çay bir mandalina
ama bu akşam bu menü değişir ise belirtirim biraz ağzımın tadı yok
ağzımın tadı da olmadığı zaman tatlandıracak şeyler arıyorum da.
süper maşşallahhselaaaaaaaaaaaammmmmmmm!..bugün diyetisyene gitcektim veeeee gittimmm 13 gün olmuştu başlayalı ve 2,5 kilo vermişim:
selaaaaaaaaaaaammmmmmmm!..bugün diyetisyene gitcektim veeeee gittimmm 13 gün olmuştu başlayalı ve 2,5 kilo vermişim:
neden bu kadar çok yeşil çayyy içiyosun
tebriklerrrrrr
bugün çok içtim.Normalde demlerim karışık bitki çayı filan ama iş yeri kalabalıktı yapması kolaydı suyu demle at poşet yaptım.Normalde günde 3 filan yapıyorum.Akşamları kendi karışımı içiyorum.
neden bu kadar çok yeşil çayyy içiyosun
süper maşşallahh
selaaaaaaaaaaaammmmmmmm!..bugün diyetisyene gitcektim veeeee gittimmm 13 gün olmuştu başlayalı ve 2,5 kilo vermişim:
iyi akşamlar kızlar misolarmın gitmesi ardından evi normal düzene sokmam zor oldu tabii bu cuma en yüksek bildirimimle karsınızda olucam sanırım kalabalık lar yemelerin sonucu normal tabiisii
yarın sabah itibariyle tam gaz yola devam diyerek başlıyorum burdan uzak olmak çok kötü yani
süper gidiyosunuz hepiniz masallah
fazlası tansiyonu allak bullak ediyoda ondan sordumm bide uykusuzluk yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?