Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bak sayıyorum plates büyük top
plates küçük top
plates lastik
Twister
spor yaparken takmak için yarım kg lik ağırlıklar.
termal şort
sauna kemeri
ip
termal yelek (kargoda geliyor)
sauna eşofmanı(kargoda geliyor)
sarımsak çayı
biberiye yağı
zayıflama bandı(kullanmıyorum üç kere kullandım sivilceler oluştu korktum)
spor salonu vardı haftada 6 gün 1 er saat(onada 2 haftadır gitmiyorum)

amma çok varmış yaa benim bunların hepsini kullanırsam haftada 5 kg vermem lazım
allahım bana bunları kullanmayı nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnn

ABOOOOOOOO bunlar ne böyle valla sen değil 5, 10 kilo versen yeridir :) ha gayret nihal olacak bu iş. inşallah hepsini kullanacaksın

Allahm nasıl bir midedir benimki hasta oluyorum canım tatlı ister,sıkılırım tatlı ister,mutlu olurum tatlı ister.Nerde abur cubur var hak getire.
millet ay stresliyim midem hiç almıyor der.Tabi bunlar normal insanlarbenim gibiler değil.Nerdeeeee iştah her daim yerinde aslında.
bu hafta her hareketim yavaş diyetten pek ödün vermedim ama sanırım sabit kalacağım bu hafta.İlaç alıyorum diye meyve ağırlıklı filan geçiriyorum.Neyse artık bakıcaz önümüzdeki maçları.
Sağlık gibisi yok yarabbim bir burnum tıkalı etrafım her yer kapalı gibiyim.Gürültü bile kaldıramıyorum.

aaaaaaaaaaaaaaynı ben bende resmen tatlı canavarıyım neyse ki diyete başladımda aramıza mesafe koydum :)

menümü paylaşayım
günün toplamını yazayım
bir buçuk poğaça sürekli yeşil çay.
akşam yeşil çay bir mandalina
ama bu akşam bu menü değişir ise belirtirim biraz ağzımın tadı yok
ağzımın tadı da olmadığı zaman tatlandıracak şeyler arıyorum da.

iyi akşamlar kızlar misolarmın gitmesi ardından evi normal düzene sokmam zor oldu tabii bu cuma en yüksek bildirimimle karsınızda olucam sanırım kalabalık lar yemelerin sonucu normal tabiisii

yarın sabah itibariyle tam gaz yola devam diyerek başlıyorum burdan uzak olmak çok kötü yani
süper gidiyosunuz hepiniz masallah

neden bu kadar çok yeşil çayyy içiyosun

selaaaaaaaaaaaammmmmmmm!..bugün diyetisyene gitcektim veeeee gittimmm 13 gün olmuştu başlayalı ve 2,5 kilo vermişim :
süper maşşallahh

fazlası tansiyonu allak bullak ediyoda ondan sordumm bide uykusuzluk yapıyo

selaaaaaaaaaaaammmmmmmm!..bugün diyetisyene gitcektim veeeee gittimmm 13 gün olmuştu başlayalı ve 2,5 kilo vermişim :

süper.. nice 2,5 kilolara

Hoşgeldin nursenacım...Tahmin ettim evi kırklama olayına girdiğini

fazlası tansiyonu allak bullak ediyoda ondan sordumm bide uykusuzluk yapıyo

dün gece geç saatte içtiğim yeşilçay beni delirtti hiç ama hiç uyuyamadım..

Eveeeettt gelelim yediklerime

Sabah;

2 dilim tambuğday ekmek dilimin biri tereyağlı ve ballı idi..
1 yumurta
peynir
4 zeytin

Öğle;

2 kase yayla çorbası
piyaz

Ara;
1 kupa Latte

Akşam;
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
turp

Ara;
1 bardak tarçınlı süt

1 kupa yeşilçay

Gecmisi okumadan menümü yazayim.

kahvalti: 5adet biskuvi (239kalori)

ara: kruvasan (183kalori)

ögle: benim bitmek bilmeyen meshur nohut yemegim (365kalori)
neyse son porsyondu...

ara: kraker (141kalori)

aksam: tavuk budu derisiz 2adet (226kalori)
bulgur pilavi (94kalori)
taze fasulye (135kalori)

ara: müsli
birde form çay

bugunku toplam kalorim 1474

her guki gibi yine 10bardak su icicem

Kullandığım antibiyotikler B1 12 eksikliğine sebep olmuş..Doktor benexol yazdı 3 günden beri kullanıyorum yan etkilerinde şişkinlik hazımsızlık var ve beni korkunç rahatsız ediyor...Bir de korkum zaten maşallahı olan iştahımın iyice tavan yapması...
2,5 aydır kullandığım antibiyotik zaten kimyamı bozdu ;(
Bu arada doktora danışmadan antibiyotiği bıraktım özellikle geceleri kademe kademe kaşınmaya ve kaşıntımın yoğunlaşması başladı...
Toplamda 2,5 ay yuttum o zehiri, yeter dedim kendi kendime...İnşallah yarım bıraktım diye geri dönüşüm olmaz...
KAhrolurum o zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…