Gecmisi okumadan menümü yazayim.
kahvalti: 5adet biskuvi (239kalori)
ara: kruvasan (183kalori)
ögle: benim bitmek bilmeyen meshur nohut yemegim(365kalori)
neyse son porsyondu...
ara: kraker (141kalori)
aksam: tavuk budu derisiz 2adet (226kalori)
bulgur pilavi (94kalori)
taze fasulye (135kalori)
ara: müsli
birde form çay
bugunku toplam kalorim 1474
her guki gibi yine 10bardak su icicem
yani O KADARRRR !!!!bende mesafeliyim otoritemi koydum hep sen bana hükmettin bu defa sıra bende dedim
tebriklerrrrrselaaaaaaaaaaaammmmmmmm!..bugün diyetisyene gitcektim veeeee gittimmm 13 gün olmuştu başlayalı ve 2,5 kilo vermişim:
karatayımsı gerçekten :)Eveeeettt gelelim yediklerime
Sabah;
2 dilim tambuğday ekmek dilimin biri tereyağlı ve ballı idi..
1 yumurta
peynir
4 zeytin
Öğle;
2 kase yayla çorbası
piyaz
Ara;
1 kupa Latte
Akşam;
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
turp
Ara;
1 bardak tarçınlı süt
1 kupa yeşilçay
Kullandığım antibiyotikler B1 12 eksikliğine sebep olmuş..Doktor benexol yazdı 3 günden beri kullanıyorum yan etkilerinde şişkinlik hazımsızlık var ve beni korkunç rahatsız ediyor...Bir de korkum zaten maşallahı olan iştahımın iyice tavan yapması...
2,5 aydır kullandığım antibiyotik zaten kimyamı bozdu ;(
Bu arada doktora danışmadan antibiyotiği bıraktım özellikle geceleri kademe kademe kaşınmaya ve kaşıntımın yoğunlaşması başladı...
Toplamda 2,5 ay yuttum o zehiri, yeter dedim kendi kendime...İnşallah yarım bıraktım diye geri dönüşüm olmaz...
KAhrolurum o zaman...
fazlası tansiyonu allak bullak ediyoda ondan sordumm bide uykusuzluk yapıyo
gelelim leslie ile tanışma hikayeme :)
2 yıl önce ben yine bu topikteyim ve kimdi hatırlamıyorum her gün leslie ile yürüdüm şöyle güzeldi böyle güzeldi diye anltıyor ve havanında güzelliğini ekliyordu. neyse ben safı bu leslieyi o şahsın köpeği sandım. 1-2 gün sonra başkaları da bu leslie ile yürümeye başladılar :) bende bunların hepsi aynı yerde ve arkadaşlar herhalde diye düşünüp o zavallı köpeciğe acıdım. ulen hatunlar zayıflayacağım derken köpeği hiç ettiler diye düşünürken aslında leslienin bir köpek olmadığı gerçeğiyle tesadüfen karşılaştım :) ah ben ne olayım beeeeeeennnnn ah ben ne safmışım beeeeeen :))) tabi hayatında ilk defa bir toplulukla zayıflamaya karar verirsen böyle şeylerden daha önceden mahrum kalmışsın demek oliiiiiiişte benim leslie hikayem
Selamün aleykümm....
ben geldimmm....nasılsınızz....ben bugün dişçiye gittim ama hiç bişey yapamadan geri döndüm sanırım bi dahaki aya kaldı...bi süre
daha ağrı çekmeye devam artık...ahhh ahhh ömrümü yedi bu devlet hastaneleri....gidecen özele basacan parayı yaptırcan her işini
çatır çatırda nerdee...neyse hayırlısı artık ne diyelim....görümcem bende beraber diyet yapmaya çalışıyoruz şimdilik güzel
gidiyo..gelen artıları attım sayılır...sizler nasılsınız...geçmişe çok bakamadım ara ara bikaç sayfayı atlaya zıplaya
okudum....hastalarımız var sanırım...Rabbim hepsine şifa versin....
elifcimm hoşgeldinn....uzun zamandır gelmeni bekliyodum.ne iyi ettinde katıldın aramıza....
kızlarr elif benim küçük eltim olur sizlerden baya bahsetmiştim oda net bulursam bende katılırım demişti...vee artık burda....ama
kilosu bizim kadar çok değil...yani yolu bizimki kadar uzun değil...
geldim ablam geldim artık arayı çok açmamaya çalışıcam....bu hafta sonunuda atlatayım hayırlısıyla sonrasında tamamen burdayım diye düşünüyorum....
iyi aksamlar kızlar,
eve gitme zamanı gelmiştir.
öpüldünüz
selaaaaaaaaaaaammmmmmmm!..bugün diyetisyene gitcektim veeeee gittimmm 13 gün olmuştu başlayalı ve 2,5 kilo vermişim:
Canım maaş gününüz ne zaman...Keşke araya az yeşillik vb sıkıştırsan..
selaaaaaaaaaaaammmmmmmm!..bugün diyetisyene gitcektim veeeee gittimmm 13 gün olmuştu başlayalı ve 2,5 kilo vermişim:
kolay gelsin canım, bence olur :) bekliyoruz bakalım resminiBeni stress aldi gidiyor... 26sinda kizimin 4ncu yas gunu!
Kres cuma gunu aksam tatile giriyor 1bucuk haftaligina. Burda malum gavurlarin noel bayrami var...
Ve ben kizima 20sinde kreste yas gunu yapicam. Krese haber verdim. Iste pasta yapip getircem diye. Insallah pasta guzel olur ve begenirler... Yarin aksam yapicam... yaptiktan sonra resmini ceker sizede gösteririm.
Bakalim Hello Kitty seklinde yapicam... insallah benzer
Cok guldum vallahi
yolcuuuu hosgeldinnn!!! insallah bir an önce halledebilirsin,... dis agrisi cok zor olur
eltinde hosgelmissss!!!
canim sen her halde sadece is yerinden girebiliyorsun. o yuzden karsilasamiyoruz pek :) sana simdiden yarin icin hayirli isler canim
oooo tebrikler canim!!! böyle devam et!! azmin daim olsun!!
pazartesi gunu maas gunu... sabirsizlikla bekliyorum o gunu
sonucta allaha sukur aç degiliz :) o kilolar öylede böylede gidecek...
maas yatinca ilk isim eve sebze doldurmak olucak :) ilk gunler bol bol salata yerim artik :)
selamün aleykum
hayırlı sabahlar canlarım
canım tepkim sana değil sakın yanlış anlama bitanem
ben karekteri hiç sevmiyorum. hiç hayır yok dilinde
Kullandığım antibiyotikler B1 12 eksikliğine sebep olmuş..Doktor benexol yazdı 3 günden beri kullanıyorum yan etkilerinde şişkinlik hazımsızlık var ve beni korkunç rahatsız ediyor...Bir de korkum zaten maşallahı olan iştahımın iyice tavan yapması...
Bu arada doktora danışmadan antibiyotiği bıraktım özellikle geceleri kademe kademe kaşınmaya ve kaşıntımın yoğunlaşması başladı...
Toplamda 2,5 ay yuttum o zehiri, yeter dedim kendi kendime...İnşallah yarım bıraktım diye geri dönüşüm olmaz...
KAhrolurum o zaman...
Beni stress aldi gidiyor... 26sinda kizimin 4ncu yas gunu!
Kres cuma gunu aksam tatile giriyor 1bucuk haftaligina. Burda malum gavurlarin noel bayrami var...
Ve ben kizima 20sinde kreste yas gunu yapicam. Krese haber verdim. Iste pasta yapip getircem diye. Insallah pasta guzel olur ve begenirler... Yarin aksam yapicam... yaptiktan sonra resmini ceker sizede gösteririm.
Cok guldum vallahi
yolcuuuu hosgeldinnn!!! insallah bir an önce halledebilirsin,... dis agrisi cok zor olur
eltinde hosgelmissss!!!
canim sen her halde sadece is yerinden girebiliyorsun. o yuzden karsilasamiyoruz pek :) sana simdiden yarin icin hayirli isler canim
oooo tebrikler canim!!! böyle devam et!! azmin daim olsun!!
pazartesi gunu maas gunu... sabirsizlikla bekliyorum o gunu
sonucta allaha sukur aç degiliz :) o kilolar öylede böylede gidecek...
maas yatinca ilk isim eve sebze doldurmak olucak :) ilk gunler bol bol salata yerim artik :)
aralık 11 de 30 dedımaleyküm selam canım:)
senin yaş kaç canım?
bugün yine hava çok kapalı, ve ev yine zindan gibi
sorma ya evde misafir varken üsten üsten süpürdüm bide turistik yer havada güzel olunca evdede oturmadıksüper..:4
Hoşgeldin nursenacım...Tahmin ettim evi kırklama olayına girdiğini
..
bence süper maşşallahhEveeeettt gelelim yediklerime
Sabah;
2 dilim tambuğday ekmek dilimin biri tereyağlı ve ballı idi..
1 yumurta
peynir
4 zeytin
Öğle;
2 kase yayla çorbası
piyaz
Ara;
1 kupa Latte
Akşam;
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
turp
Ara;
1 bardak tarçınlı süt
1 kupa yeşilçay
inşallah olmaz canım cımKullandığım antibiyotikler B1 12 eksikliğine sebep olmuş..Doktor benexol yazdı 3 günden beri kullanıyorum yan etkilerinde şişkinlik hazımsızlık var ve beni korkunç rahatsız ediyor...Bir de korkum zaten maşallahı olan iştahımın iyice tavan yapması...
KAhrolurum o zaman...
olur olur tombişlerin elleri marifetlidir afiyet olsunBeni stress aldi gidiyor... 26sinda kizimin 4ncu yas gunu!
vermişsindir inşallahgünaydın herkeslere.....
eşimi geçirdim, tekrar geri yatmıyım dedim, yatarsam biraz öğlen yatıyım diye düşündüm ama bakıcam artık duruma göre.
bugün benim tartı günüm, daha tartılmadım ama çok merak ediyorum acaba kilo verdim mi diye?
çünkü kilo vermişim gibi bi his var bende rgle rağmen.
bi ara tartılırım artık.
günaydınnnnnn musmutlu günümüz olsun inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?