vermişsindir inşallah
bende uyumak istiyorum öğlene kadar ama uyutmuyor cadılar okuldu derstii
ahh ahhh anamın evinde kaldı sabah uykularım
r
çok geçmiş olsun tekrar ablacığım
şimdi senin için netten bi kaç bişey araştırdım, bu linklere bir bak, bu linktekileri yapıp yapmamak yine senin karar vereceğin bişey ablacığım, sağlık bu nihayetinde, ben kendimce saraçoğğlunu çok saygıdeğer ve değerli biri olarak bulurum.....
birde sen uzun süre antibiyotik kullanımından sonra karaciğer temizliği için birşey sormuştun galiba, aklımda karaciğer temizliği olarak kalmış, ona diye de bişeye baktım işte, gerçi bu maydonozz kürüü vücudu genel olarak arındırıyormuş galiba, linktede ifade ediliyor zaten.
inşaallah bi faydam olur sana ablacığım.
Prof. İbrahim Saracoglu Hayat Kürleri 15 03/07 Tırnak mantarı - YouTube
Prof.Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu - Maydanozun faydaları - Milliyet.com.tr
bugün yine hava çok kapalı, ve ev yine zindan gibi
günayydınn kızlarrr
kahvaltımı yaptım kızı okula götürdüm şimdide yeşil çayımı yudumluyorum
1 dlm tam buğday ekmek
kk peynir
2 dlm kaşar
1 yumurta az tereyağda
çay
sorma ya evde misafir varken üsten üsten süpürdüm bide turistik yer havada güzel olunca evdede oturmadık
semaveri aldık aldık çıktık dışarı sahile çok seviyo kayınbaba çayı
evi temizledim çocukları falan düzene soktu bugün çok şükür babaanne olunca dağıttılar şımarılar iiyice
dünde arada yerli malına mamalar yaptımkızın okuluna bide bugün sakin şükür ev dinlenecem allah izizn verirse
cuma inşallah tam gaz başlıyorum çok fenayım hiç bişey olmuyo pantolonlarım tayt gibi oluyo resmen:))
Günaydın güzel hanımlar,
benim canım sıkkın ;( tartım cuma gününe göre +1,3 kg. gösterdi...Ki ben böyle beslendiğim de takır takır verirdim..
Offf çok üzüldüm, hele de3 lü rakamları görmek ;(
tahmin ettiğim gibi benexoldan sanırım ama kullanmam gerek zaten uzun zamandır kansızlığım da var ;(
Umarım narin bünyem alışır ve düzene girerim...
Neyse modumu düşürmemeye çalışıyorum..Hayat herşeye rağmen çok güzeldir..
Çok teşekkür ederim tatlım vakit ayırıp ilgilendiğin için...
birazdan inceleyeceğim hemen...
Burası çok güzel.. soğuk ama pırıl pırıl açık hava var...
beklerizişte çok bi el atarsın
Güle güle kirlensin evin...Valla çayı ben de çok severim...KAnsızlığımın sebeplerinden biri de odur sanırım..
Nursena doğudayken gelmiyodu bu kadar misafirin değilmi
günaydınlar,
dünkü menü: sabah: fincan süt
öğle: 1 tabak makarna. ( öğle derken 4-5 filan aslında bu :) )
akşam: 1 kase yogurt 1 adet salatalık
spor yapcaktyım bugün erken kalkıp. saatin alarmı çaldı kafamı kaldırdım sadece bu kadar yeter diyip geri yattım
günaydınlar,
spor yapcaktyım bugün erken kalkıp. saatin alarmı çaldı kafamı kaldırdım sadece bu kadar yeter diyip geri yattım
İyi akşamlar
Eşim de ben de iyice kapmışız şifayı hatta eşim daha fazla kapmış malesef hapşuruk tıksırık bolca mevcut gece ateşi de çıktı neyse şimdi düştü
Yarın arkadaşa gideceğim kendisi hamile gitmesem mi diyorum ama onlara temizlik sonrası mamalar yapıp götüreceğim napsam bilemedim maske mi taksam ki giderken
anacım hangi bilim adamı bu durumu çözebilir ki bu nasıl bir uykudur yahu :)
Meyra'cim,
Dogumgunu:14 temmuz, baslangic kilo:122,5, dogumgunumde hedefim: 85 kg olmak
Meyra doktora gittimi hiç.? Bence gitmesini sağlayın Allah korusun başına bir kaza da gelebilir..
Link için çok sağol canım.
inşallah canım. her şeyin başı eğitim
Merhaba arkadaşlar,
Saat 08:30 da toplantımız vardı yeni eve geldim kahvaltımı yapıp işe gideceğim..
Toplantı konumuz; yeni yıl ve yerli malı haftasını birleştirip parti formunda kutlama yapalım dedi öğretmenimiz..
Geçen yılda öyle olmuştu her veli öğretmenin seçtiği süslü mamaları hazırlayıp okulun mutfağın da kutluyoruz ( tabi çocuklar..)
Şeker hamurundan noel babalı,kardan adamlı kurabiyeler vb var gösterdiklerinin arasında..Velinin biri ben katılmak istemiyorum çocuğumun noel babayla tanışmasını istemiyorum deyince tartışma çıktı azıcık ortam gerildi vb
Hemen kendime uygun olanı seçtim ve hızla uzaklaştım çünkü geç kalıyorumduramam ben gergin muhalif ortam da..
caillou konseptli çerez poşetleri hazırlayacağım..İçin de leblebi şeker,jelibon,çilotalaı leblebi,bonibon artık Allah ne verdiyse yapıcaz bişeyler...
canım benide yazar mısın listeye? 20 ocak, hedef 87, şimdiki kilo:94.5
günaydınlar,
sıkma canını bu hafta olmazsa haftaya onemlı olan dırene bılmek hem ılacın daha önemli sakın bırakma canımGünaydın güzel hanımlar,
benim canım sıkkın ;( tartım cuma gününe göre +1,3 kg. gösterdi...Ki ben böyle beslendiğim de takır takır verirdim..
tahmin ettiğim gibi benexoldan sanırım ama kullanmam gerek zaten uzun zamandır kansızlığım da var ;(
Güle güle kirlensin evin...Valla çayı ben de çok severim...KAnsızlığımın sebeplerinden biri de odur sanırım..
ve aleykümselam hayriyecimselamün aleykum
hayırlı sabahlar canlarım
canım ben bu kürü umreye gitmeden önce yapmıştım. sadece 15 gün yaptım. o zamanlar yüksek tansiyonum vardı. vücutum çok hantaldı. yerimden kalkasım gelmiyordu. orda kuş gibi hafif hissettim kendimi. bir canlılık geldi. tansiyonumu dengeledi. hatta biraz düşürdü. çok zinde hissettim kendimi. tek yan etkisi diş eti kanaması yaptı. benim dişetlerim problemli zaten. maydanozda kanı sulandırdığı için dişeti kanaması yaptı.yok ablacım hiç yanlış anlamadım, anladım ben seni:)
çok geçmiş olsun tekrar ablacığım
şimdi senin için netten bi kaç bişey araştırdım, bu linklere bir bak, bu linktekileri yapıp yapmamak yine senin karar vereceğin bişey ablacığım, sağlık bu nihayetinde, ben kendimce saraçoğğlunu çok saygıdeğer ve değerli biri olarak bulurum.....
birde sen uzun süre antibiyotik kullanımından sonra karaciğer temizliği için birşey sormuştun galiba, aklımda karaciğer temizliği olarak kalmış, ona diye de bişeye baktım işte, gerçi bu maydonozz kürüü vücudu genel olarak arındırıyormuş galiba, linktede ifade ediliyor zaten.
inşaallah bi faydam olur sana ablacığım.
Prof. İbrahim Saracoglu Hayat Kürleri 15 03/07 Tırnak mantarı - YouTube
Prof.Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu - Maydanozun faydaları - Milliyet.com.tr
kolay gelsin o zamaaaan:)
selamun aleyküm güzeller
ben yine aheste aheste işleri ancak bitirdim daha yemeğimi yapmadım.
ve aleykümselam hayriyecim
canım ben bu kürü umreye gitmeden önce yapmıştım. sadece 15 gün yaptım. o zamanlar yüksek tansiyonum vardı. vücutum çok hantaldı. yerimden kalkasım gelmiyordu. orda kuş gibi hafif hissettim kendimi. bir canlılık geldi. tansiyonumu dengeledi. hatta biraz düşürdü. çok zinde hissettim kendimi. tek yan etkisi diş eti kanaması yaptı. benim dişetlerim problemli zaten. maydanozda kanı sulandırdığı için dişeti kanaması yaptı.
hayriyecim nohut çorbasının tadı fena değil. rahatlıkla yinebiliyor. tiksindirici değil yani. öğlende iyi gider herhalde ben akşam yedim. çabuk doydum ama çabuk acıktım. çok acıkınca meyve yedim
normal makarna mı yiyorsun yoksa kepekli fln mı
kız spor yapmak için erken kalkılmaz zaaatiiiiiii:))))
ölene Allah rahmet eylesinve aleyküm selam:)
neyse işler bitmiş işte oh:) eline sağlık ablacığım.....
halamın oğlu gelicek birazdan, küçük 4e gidiyo....
bizim çok uzaktan bi akraba vefaat etmişte halam oraya gidicekmiş, halamın yakın arkadaşının KPsi aynı zamanda vefaat eden kişi, allah rahmet eylesin inşaallah vefaat eden kişiyede, bugünlük gündüz benim oğlana bi gözkulak olabilirmisin diye aradı az önce işte, bende olur dedim, gelir birazdan kuzenimde.
birazda kestircektim öğlen vakti bugün, kaylule yapcaktım dermişim:), neyse gelsinde o pcde oyalanırken bende az uzanır uyurum belki kanepede:))))
öptüm, görüşürüz ablam
canım 1 kaşık elma sirkesi, 1 çay kaşığı zencefil 1 kaşıkta bal koy sıcak su koyup yudum yudum iç.Herkese merhaba :)
nasıl gidiyor hatunlar
hasta olanlara çok geçmiş olsun diyorum, umarım bir an önce iyileşirsiniz.. dün akşamdan beri benim de boğazımda gıcıklanma var.. ne yapsam acaba, elma sirkesi içsem iyi gelir mi acaba..
şimdi öğle yemeğine çıkıyorum
selamlar herkese,
umarım herkes iyidir. geçmişe bakamıyorum, bu ara keyfim de yok zaten. annem için yeni tetkikler istemişlerdi. salı günü kan verdik, bugün de ultrason çekildi. karaciğerde bi kitle gözüküyor, büyükçe biraz. doktor pek bi şey söylemedi, mr çekilmesi lazım dedi. sirozunun olması biraz tedirgin ediyor bizi. pazartesi tekrar gideceğiz bakalım. her şey henüz net değil ama annem çökmüş durumda, onu öyle gördükçe ben de dayanamıyorum. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun, inşallah temiz çıkar sonuçlar. dualarınıza ihtiyacımız var. Allah tüm hasta olanlara şifa versin.
liste için yardım istemeye gelmiştim ama sanırım bu hafta yapabileceğim. haftaya yapamayabilirim ama. güzel haberlerle gelirim tekrardan umarım.
şimdilik hepiniz hoşçakalın, yarın görüşürüz inşallah.
çocuk söylensekte allah olmayanlarada versin tabi eşime diyorum az uyudularmı ev sakinleşince bunlar yokken ne yapıyomusuz diyeçocuk yetiştirmek zamanı daha efdal geçirmek bence canımcım, ama tabiki zordur haklısın....
baksana bana, kilo versemde çocuk sahibi olsam artık diye çabalıyorum, sen çok şükür çocuk konusunu epey atlattın:)
maşaallah
bende kahvaltı yaptım, bi çay koydum, birde kahve yaptım oturdum pc başına yeni:)
önce kahve sonrada 2-3bardak çay işte....
eşim kahvaltı yapmaz sabahları, uykuya doyamıyoki adam, çok haklıda, işi çok yoğun oyüzden uykuyu bırak kendine bile düzgün vakit ayıramaz, bunada şükür yinede.....
uyanamayınca kahvaltı yapmadan gider..... artık iş yerinde....
ahhh ahhh ora çok uzakmış diyo kaynanam sanki bura çok yakınGünaydın güzel hanımlar,
anam anam menüye bak neden az kii bukadar mehtabb acıkmadınmı akşamgünaydınlar,
ammmiiinnnnnnnnnn ne güzel duaHayırlı sabahlar hayırla başlayıp hayırla günümüzü bitirmeyi rabbim nasip etsin rabbim evlerimizden huzuru bereketi eksik etmesin.... Bol bol bol kilo vermelerGünaydın herkese
selamlar herkese,
umarım herkes iyidir. geçmişe bakamıyorum, bu ara keyfim de yok zaten. annem için yeni tetkikler istemişlerdi. salı günü kan verdik, bugün de ultrason çekildi. karaciğerde bi kitle gözüküyor, büyükçe biraz. doktor pek bi şey söylemedi, mr çekilmesi lazım dedi. sirozunun olması biraz tedirgin ediyor bizi. pazartesi tekrar gideceğiz bakalım. her şey henüz net değil ama annem çökmüş durumda, onu öyle gördükçe ben de dayanamıyorum. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun, inşallah temiz çıkar sonuçlar. dualarınıza ihtiyacımız var. Allah tüm hasta olanlara şifa versin.
liste için yardım istemeye gelmiştim ama sanırım bu hafta yapabileceğim. haftaya yapamayabilirim ama. güzel haberlerle gelirim tekrardan umarım.
şimdilik hepiniz hoşçakalın, yarın görüşürüz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?