Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

vermişsindir inşallah
bende uyumak istiyorum öğlene kadar ama uyutmuyor cadılar okuldu derstii
ahh ahhh anamın evinde kaldı sabah uykularım
r

çocuk yetiştirmek zamanı daha efdal geçirmek bence canımcım, ama tabiki zordur haklısın....
baksana bana, kilo versemde çocuk sahibi olsam artık diye çabalıyorum, sen çok şükür çocuk konusunu epey atlattın:)
maşaallah

bende kahvaltı yaptım, bi çay koydum, birde kahve yaptım oturdum pc başına yeni:)
önce kahve sonrada 2-3bardak çay işte....
eşim kahvaltı yapmaz sabahları, uykuya doyamıyoki adam, çok haklıda, işi çok yoğun oyüzden uykuyu bırak kendine bile düzgün vakit ayıramaz, bunada şükür yinede.....
uyanamayınca kahvaltı yapmadan gider..... artık iş yerinde....

geçen haftadan +300gr fazla çıktım az önce tartıldımda:)))
ne sırıtıyosun desenize:))))
ben rgle rağmen bugün eksi çıkarım gibime gelmişti ama öyle olmadı, ama yinede kilo vermişim ona sevindiğim için sırıtıyorum şuan:)))))
hani en azından bi -700 yada -1kg falan aslında bu hafta rgl şişliğim olmasa, bunada şüküüüüür......
az olsun öz olsun dermişim:)))
Azar azar kader bize ne yazar
Böyle gelmiş böyle gitmez o kadar
Beni aşka düşman etme
Yok yok a canım niyetimi bozamam........

Günaydın güzel hanımlar,

benim canım sıkkın ;( tartım cuma gününe göre +1,3 kg. gösterdi...Ki ben böyle beslendiğim de takır takır verirdim..
Offf çok üzüldüm, hele de3 lü rakamları görmek ;(
tahmin ettiğim gibi benexoldan sanırım ama kullanmam gerek zaten uzun zamandır kansızlığım da var ;(
Umarım narin bünyem alışır ve düzene girerim...

Neyse modumu düşürmemeye çalışıyorum..Hayat herşeye rağmen çok güzeldir..

Çok teşekkür ederim tatlım vakit ayırıp ilgilendiğin için...
birazdan inceleyeceğim hemen...

bugün yine hava çok kapalı, ve ev yine zindan gibi

Burası çok güzel.. soğuk ama pırıl pırıl açık hava var...
bekleriz işte çok bi el atarsın

Güle güle kirlensin evin...Valla çayı ben de çok severim...KAnsızlığımın sebeplerinden biri de odur sanırım..
Nursena doğudayken gelmiyodu bu kadar misafirin değilmi

Son düzenleme:

atarım atmazmıyım:)

boşver +yıda takma, düşünme ablacığım.....
bazen sallayabilmek lazım, salla gitsin..... ama diyete ve dikkat etmeye devam....
sağlıklı beslenmeyi yaşam şekli haline getirmeye çalışıyoruz ne de olsa hepimiz kilo versekte vermesekte.......

birde sen bi ara panik gibi oluyorum bazen demiştin ya, bak belki o halinde bvitamini eksikliğinden olmuştur, b vitamini eksikliği sinirlere etki ediyo eksiri yanlış bilmiyosam, o da yoluna girmiş olur hem.

günaydınlar,

dünkü menü: sabah: fincan süt
öğle: 1 tabak makarna. ( öğle derken 4-5 filan aslında bu :) )
akşam: 1 kase yogurt 1 adet salatalık

spor yapcaktyım bugün erken kalkıp. saatin alarmı çaldı kafamı kaldırdım sadece bu kadar yeter diyip geri yattım

normal makarna mı yiyorsun yoksa kepekli fln mı

kız spor yapmak için erken kalkılmaz zaaatiiiiiii:))))

Hayırlı sabahlar hayırla başlayıp hayırla günümüzü bitirmeyi rabbim nasip etsin rabbim evlerimizden huzuru bereketi eksik etmesin.... Bol bol bol kilo vermeler Günaydın herkese

çok geçmiş olsun ablacığım
eşinede geçmiş olsun.....
bugün daha iyimisin???

dün bende de vardı bi kırgınlık, hiç kıpırdamak bile istemedi canım...
hele akşama doğru dilimde aft bile çıktı, hatta birazı daha duruyo dilimde aftın....
bu aralar ben çok cvitamini tükettim, cvitaminin etkisiyle galiba hastalık patlak veremeyince bu şekilde yoklayıp gidiyor benide.....
bu aralar gerçekten kimi görsen hep hasta....

anacım hangi bilim adamı bu durumu çözebilir ki bu nasıl bir uykudur yahu :)

bende az uyuyanlara imreniyorum.....

Meyra'cim,

Dogumgunu:14 temmuz, baslangic kilo:122,5, dogumgunumde hedefim: 85 kg olmak

tamam kaydettim tatlım listeye:)

Meyra doktora gittimi hiç.? Bence gitmesini sağlayın Allah korusun başına bir kaza da gelebilir..

Link için çok sağol canım.

sanmıyorum ablacığım, ama haklısın söyliyim bi doktora gitmesini, belki bi çaresi vardır tıpta, sağolasın.

inşallah canım. her şeyin başı eğitim

eğitim şart:)))))

e kolay gelsin o vakit:)
içindekiler itibariyle tam benlik o poşetler:)))))

canım benide yazar mısın listeye? 20 ocak, hedef 87, şimdiki kilo:94.5

tamam canım geçtim senide listeye:)

canı senbenı çok gulduruyorsun allahda senı guldursun
sıkma canını bu hafta olmazsa haftaya onemlı olan dırene bılmek hem ılacın daha önemli sakın bırakma canım

Dafi ablam nasıldı nohut çorbasının tadı

selamun aleyküm güzeller
ben yine aheste aheste işleri ancak bitirdim daha yemeğimi yapmadım.
selamün aleykum
hayırlı sabahlar canlarım
ve aleykümselam hayriyecim

canım ben bu kürü umreye gitmeden önce yapmıştım. sadece 15 gün yaptım. o zamanlar yüksek tansiyonum vardı. vücutum çok hantaldı. yerimden kalkasım gelmiyordu. orda kuş gibi hafif hissettim kendimi. bir canlılık geldi. tansiyonumu dengeledi. hatta biraz düşürdü. çok zinde hissettim kendimi. tek yan etkisi diş eti kanaması yaptı. benim dişetlerim problemli zaten. maydanozda kanı sulandırdığı için dişeti kanaması yaptı.

hayriyecim nohut çorbasının tadı fena değil. rahatlıkla yinebiliyor. tiksindirici değil yani. öğlende iyi gider herhalde ben akşam yedim. çabuk doydum ama çabuk acıktım. çok acıkınca meyve yedim

Son düzenleme:

ve aleyküm selam:)
neyse işler bitmiş işte oh:) eline sağlık ablacığım.....
halamın oğlu gelicek birazdan, küçük 4e gidiyo....
bizim çok uzaktan bi akraba vefaat etmişte halam oraya gidicekmiş, halamın yakın arkadaşının KPsi aynı zamanda vefaat eden kişi, allah rahmet eylesin inşaallah vefaat eden kişiyede, bugünlük gündüz benim oğlana bi gözkulak olabilirmisin diye aradı az önce işte, bende olur dedim, gelir birazdan kuzenimde.
birazda kestircektim öğlen vakti bugün, kaylule yapcaktım dermişim:), neyse gelsinde o pcde oyalanırken bende az uzanır uyurum belki kanepede:))))
öptüm, görüşürüz ablam

Herkese merhaba :)

nasıl gidiyor hatunlar

hasta olanlara çok geçmiş olsun diyorum, umarım bir an önce iyileşirsiniz.. dün akşamdan beri benim de boğazımda gıcıklanma var.. ne yapsam acaba, elma sirkesi içsem iyi gelir mi acaba..

şimdi öğle yemeğine çıkıyorum

ölene Allah rahmet eylesin
sanada kolay gelsin canım

canım 1 kaşık elma sirkesi, 1 çay kaşığı zencefil 1 kaşıkta bal koy sıcak su koyup yudum yudum iç.
gece yatarken içersen dahada iyi gelir

selamlar herkese,

umarım herkes iyidir. geçmişe bakamıyorum, bu ara keyfim de yok zaten. annem için yeni tetkikler istemişlerdi. salı günü kan verdik, bugün de ultrason çekildi. karaciğerde bi kitle gözüküyor, büyükçe biraz. doktor pek bi şey söylemedi, mr çekilmesi lazım dedi. sirozunun olması biraz tedirgin ediyor bizi. pazartesi tekrar gideceğiz bakalım. her şey henüz net değil ama annem çökmüş durumda, onu öyle gördükçe ben de dayanamıyorum. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun, inşallah temiz çıkar sonuçlar. dualarınıza ihtiyacımız var. Allah tüm hasta olanlara şifa versin.

liste için yardım istemeye gelmiştim ama sanırım bu hafta yapabileceğim. haftaya yapamayabilirim ama. güzel haberlerle gelirim tekrardan umarım.

şimdilik hepiniz hoşçakalın, yarın görüşürüz inşallah.

canım dualarımız senınle ve anneciginle rabbim acil şifalar versin denamlı ya şafi ismini oku canım benım inşallah çok guzel haberlerle donersın annecıgının ellerınde öpuyorum

çocuk söylensekte allah olmayanlarada versin tabi eşime diyorum az uyudularmı ev sakinleşince bunlar yokken ne yapıyomusuz diye
ee seninde zamanı geldi bi bebeğin olsun hep beraber zayıflarız gene sen tedavi falan görmüyodun demi bebek için sıkılman depesyonun uyku basmaların nası kesilir bak o zaman:)))
anne olunca insan kendini dinlemeyi unutuyo çocuklar için yaşıyo

benim eşimde allah razı olsun olsada olur olmasada kahvaltı aramaz 1 nescafe 1 puaca kek atıştırır gider sıkıntı yok
ama ben karar aldım erken kalkıp 7 de kahvaltımı beraberce yapıyoruz kzı okula burakıp geldimmi benim kahvaltı etmem minik kızımla birlikte nerdeyse 10 u buluyo o yüzden saat 8 de ablamızı okula götürene kadar kahvaltı faslımızı bitiriyorum öğlende 12 buçukta hep birlikte yiyoruz

ahhh ahhh ora çok uzakmış diyo kaynanam sanki bura çok yakın
Allahtan bana sıkıntısı olmaz gençtir kendisi
yemek falan o yapar ben sofra hazırlama temizlik yemek büyük iş zaten kurtarır beni
ama genede evde kalabalık olunca evin düzeni deişiyo çocuklarla ilgilenemiyorum fazla zaten kızın okulu deiştirdik ilgi bekliyo çok şükür yetiştik arkadaşlarına konularda dersleride iyi inşallah böle devam eder

anam anam menüye bak neden az kii bukadar mehtabb acıkmadınmı akşam
ammmiiinnnnnnnnnn ne güzel dua

geçmiş olsun canım ya umarım bir sorun yoktur da sonuçlar temiz çıkar böyle şeylerde moral bozmamak lazım çünkü en iyi tedavi bu şekilde oluyor yani yaşamadım bilemem insan tabii ki yıkılır ama inancınızı yitirmeyin her şeyin bir çözümü var sen içini ferah tutmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…