Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nursenam dukanı bırakıp normal beslenmeye geçtikten sonra illaki bi kaç kilonun dönüşü oluyor , eğer tamamen cozutup hepten eski düzene geçersen ister dukan ister karatay ne diyeti yapılırsa yapılsın o kiloların dönmekten başka bi durumu olmuyor malesef , o yüzden ben derim ki ; DİYETTE DEVAMLILIK ESASTIR

ben şimdilerde artılı eksili devam ediom yoluma , çok şükür umre haricinde kilo alma gibi bi sıkıntım olmadı ama umrede yediğim hurmalar şimdi tırmalıyorrr

Aynurcum şimdi gördüm
Nasılsın cücüş iyice terk ettin buraları

pek iyi değilim ama iyi diyeyim iyi olsunn

içimden hiçbişey yapmak gelmiyo Asucum , o yüzden pek uğramıyorum , uğruyorsamda yazmıyorum , sen napıyorsun ? nasıl gidiyor hayatt ??

Selamun Aleykum :))

uzun zamandir yazmayi düsünüyordum ve bugune nasip oldu. Ben Almanyada yasayan 22 yasinda olan genc bir kizim.
Kendimi bildim bileli kilolu biriydim gencligimi cocuklugumu hep kilolu gecirdim. Ne annemin yapmis oldugu yemeklerden nede zayiflama hayalinden vazgecebiliyordum. Ailemin, arkadaslarimin, kisaca beni taniyan herkesten ayni seyi duyardim "bu halin ne, biraz dikkat et kendine". Okadar zorduki, veremiyordum..

Denemedigim ilac denemedigim yöntem kalmamisti. Tam basladim diyip bir hafta sonra bozardim diyeti. Umudum kalmamisti kim 18 yasinda 115 kilo olmak isterki? disari dahi cikasim yoktu, sanki herkes bana bakar gibiydi.. Uzun zaman üye olmadan önce buradaki basari öyküklerini okurdum, bilgisayarin basindan kalkana kadar zayiflicam diyip hirs yapar, kalkar sofrada 2 tabak yemek yerdim
Daha sonra siteye kayit olmustum ve www.kadinlarkulubu.com/diyet-grupla...te-zayifliyor-mesaj14839892.html#post14839892 bu konu'ya ilk mesajimi yazmistim. 110 kiloydum ozamanlar ve 115,8 rakamina kadar cikmistim.

Ayni zamanda hormon sorunlarim vardi. Acik konusmak gerekirse tüm umudumu kaybetmistim. Zayiflamak benim icin hayalii bile zor olan birseydi.

Taki bir aile dostumuzun annemle telefonda görüsecegi güne kadar :) Telefondaki abla kendisinin bir ilac kullandigini ve 6 kilo verdigini söyledi. Tabi onlar konusuyordu ama benim bir kulagimdan girip digerinden cikiyordu :) cünki biliyordum oda ise yaramicakti.

Ve kulaga garip geliyordu.. Diyet yapmadan zayiflatan bir ilac? üstelik tok tutuyor. cok sacmaydi benim icin.
Annem siparis etti ve israrla kullanmami istedi. Cünki annem genc bir kadin kendisi 38 yasinda ve 23 yasinda abim var. Hep beraber büyüdük sayilir. Cok üzülüyordu bu halime. O yüzden gercekten umudum olmadigi icin onun hatrina basladim ilaca.
Günde bikere alacaktim kolaydi yani. Üstelik gercektende tok tutup istahimi kesmisti. 2,5 tabak yemek yiyen ben yarim tabagi dahi yiyemiyordum. Ilk haftada 2 kilo verdim.. ve o ay toplamda 6 kilo vermistim. O bir kac kilo sanki beni yeniden hayata baglamisti.
Artik herkes ne güzel zayiflamissin dediklerinde söyle bir gecmisi hatirlarim.. neydin noldun zehra bak basardin iste derim. :)

Ve devam ettim.. halada devam ediyorum.. tüm cevrem ailem.. herkes benimle birlikte zayifladi :)))

115 kilodan 65 kiloya .....adinda bir kapsülle düstüm. hedef 60 :)
Artik benimde hayalini kurdugum gelinlik var..

Eki Görüntüle 904786 Eki Görüntüle 904787

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi pazarlar herkese....

çok yoğunum cumadan beri...
dün gezmedeydim işte gündüzlü ve akşamlı olarak, hava çok soğuktu dün yine, gezmeye giderken baya bi soğukta yürüdüm, yürürken soğuk almışım baya, öyle çok hasta değilim ama hafif ateşim var, başım boğazım ağrıyo, halim yok.
hal böyle olunca sabah kahvaltıda bi adaçayı içtim iyi geldi baya, yalnız bi yarım saat önce 2saat kadar eşimle yine dışarı çıktık oyüzden yine soğuk aldım:)))))
akşam bi daha içerim artık adaçayı....
bugünde soğukta dışarı çıkınca şimdi kulağımda ağrımaya başladı yavaştan yavaştan:))))
dökülüyorum pıtır pıtır......
neyse böyle işte vesselam.....

geçmişten biiii haberim henüz, vaktim olursa okurum bugün, olmazsa sonra okurum artık.
burada dün hava soğuktu ama bugün daha soğuk, ve çok soğuk......:18::18:

evde de bulaşıklar var halletmem gerek akşam yemeği faslı gelmeden daha.....

inşaallah herkeslerde iyilerdir görüşmeyeli kızçeler......

hadi öpüyorum, görüşürüz kızlar.....

"Sabır kara bir dikeni yutmak, diken içini parçalayıp geçerken de hiç ses çıkarmamaktır."

beş anket sitesine üye oldum bakalım nolcek...
PAra bürüdü gözümü nıhaha )

Hayirlisi bakalim! Bol kazancalar canim :)

selamün aleykum
hayırlı sabahlar kızlar

canım eşinle iyi olmana sevindim sabrat duzelecek herşey inşallah

Aleykum selam sagol canim... AMINNNNN

Coook sagol canim bu ince dusuncen icin :) AMINNNNN

Bravo helal olsun basarmissin sonunda!!!
Ilaç tarzi seylere karsi olsamda bravo!
Cooook guzel olmussun!

Gecmis olsun meyracim!!! Dikkat et kendine...

amin canım sağol
bugünkü menüm

sabah:yarım kurabiye tarçınlı ballı süt
öğlen:4 yk kavurma+yeşillik yoğurt
akşam:1 adet hurma+1 bardak greyfurt

çay içiyorum şimdide.
çok az yemişsin caanım ya dikkat et beslenmene
bende hastayımmmmm
afiyet olsun menün güzelmiş
selammm fıstıklllaarrrr

ben gellddiiimmmmmm
hoş geldin canımmmmmmmmm nerelerdesin fıstıkkk?
beş anket sitesine üye oldum bakalım nolcek...
PAra bürüdü gözümü nıhaha )
hadi hayırlısı bakalım
sert yapıyorum şurda ama yaa bozma yaaaa banane bananeeeee sana 15 dk spor o zaman hadi bak iyi tarafıma denk geldin
keşke yapsam nasıl istiyorum var ya ama şu an zor
Tesekkur ederim :)

Evet bende de soguk alginligi grip karisimi birsey malesef..
bendeeeeeee hastayımmmm

sen kaç kiloydun canım ya? inşallah bende vereceğim buradaki arkadaşlarımla :)

Bu arada bende çok hastayım gözlerim yanıyor ,burnum sızlıyor ,akıyor üşüyorum offff ortalık fena bana da eşim bulaştırdı.geçen haftada o hastaydı. oğlum hafif atlattı bana bulaştı aman kızıma buşalmasın da ben razıyım. sabahtan beri ne yediğimden anladım ne bişey aynı NİHAL gibi ağzımın tadı yok ona dedim ama bende bir şey yiyemedim doğrusu nihal canım sen bu sporu perşembe yapsam cumaya bayağı eksi çıkardın :)

sabahtan beri ne yediğimden anladım ne bişey aynı NİHAL gibi ağzımın tadı yok ona dedim ama bende bir şey yiyemedim doğrusu nihal canım sen bu sporu perşembe yapsam cumaya bayağı eksi çıkardın :)
son bir atak ile
allah şifa versin canım.Hastayım diye korkuyorum ama ,iki gecedir termal yelek ile yatıyorum.Spor salonunu bırakma kararı kaldım zaten iki haftadır gitmiyorum.
çok zor oluyor benim için.İşten çık 18:00-18:30 koşa koşa eve gel-yemek hazırla-giyin çık 20:00 ye yetiş.Geldin 21:30 duş al-ortalık toparla-ekstra iş olmaz ise tabi ki hergün mutlaka çıkıyor çamaşır ütü vs.
oturmam gece 23:00 kafamda sürekli eksik olan işler rahat edemedim.İşte evde yapmaya çalışacağım artık.Zaten havalarda çok soğuk.

pek iyi değilim ama iyi diyeyim iyi olsunn

içimden hiçbişey yapmak gelmiyo Asucum , o yüzden pek uğramıyorum , uğruyorsamda yazmıyorum , sen napıyorsun ? nasıl gidiyor hayatt ??
Önemli bir sıkıntın yoktur inşallah cücüş
Ben de iyiyim işte koştur dur hayat zor
Geçmiş olsun meyracım dikkat et kendine fazla ilerlemeden al önlemini
Sana da geçmiş olsun özlemcim
Ben de bugün azcık evin içinde gezindim bir de mantı yaptım mutfakta üşüdüm biraz da şimdi bir halsizlik çöktü yine

bugün hiçç menü paylaşacak duruda deyılim eşimle tartıştık ne yediğimi bile bilmiyorum çookkkkk canım sıkkın geçişi okuyamadım artık sabah herkeze hayırlı geceler

bugün hiçç menü paylaşacak duruda deyılim eşimle tartıştık ne yediğimi bile bilmiyorum çookkkkk canım sıkkın geçişi okuyamadım artık sabah herkeze hayırlı geceler

boşverrrr sıkma canınıııııı.benimde ağzımın tadı hiç yok ,ya bugün bir sürü ne istediğim konusunda deneme yaptım.yemedik pek kalmadı.En sonunda midem alt üst oldu.Ne zamandır böyle hürmete alışkın olmadığından

Son düzenleme:

sıkılamak elde değil bişey deyil düzenim altüst oluyor hep

sıkılamak elde değil bişey deyil düzenim altüst oluyor hep

bende anlamıyorum ona bakarsan bizim bu zaafımız bence.İlk olarak yiyecek içeceğe atlamak.Bana ne yaa diyerek giriyoruz olaya.Pişmannn olma.Öfkelenmişsin tamam ama sıkıntını yiyerek geçirmişsin oldu bitti geçti.Yarına devam al bir bitki çayı eline
ben öyle yaptım mesela yedim inkar etmem.Çayımıda içerim

:
saol canımya yüzümü güldürdün

Menüm :)

Sabah= 1 haşlanmış yumurta+ 1 dilim ballı ekmek
Öğle = 1 porsiyon kuru dolma + 1 bardak kefir + 1 dilim ekmek
Ara Öğün= 2 badem + 2 fındık + 1 tane elma
Akşam = keten tohumlu 3 kaşık yoğurt

Bugün biberiye çayına başladım bakalım iyi gelecek mi:44:

Herkese Hayırlı Akşamlar

Son düzenleyen: Moderatör:

olsun bakalim herkes kavga ediyor canim! evliligin tadi tuzu oluyor kavgalar...
ben gibi kendini yemege vermissin galiba ama önemli degil... pisman olma!!! Panelin dedigi gibi al cayini ic :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…