Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ruhumu dinlendiriyorum sakin bir hafta sonu geçirdim şükürler olsun rabbime.Yaktım mumlarımı açtım az ses müziklerimi.
kafamı dinliyorum.Sankim iyileşiyorum.İyileşirsem artık yarın eşofmanları giyer pembe şalvarlamı oynarımmmm milk sugar canto del pilon,black eyed peas oynarımmmm benim genel repertuarım,karın -kol bölgesi roman,basen-bacak bölümü yabancı:118::118:

Son düzenleme:
Bu aralar herkes çok üzgün kavgalı mutsuz üzülmeyiiiiinnnn mutlu olunnnnn:13:

Eklentiler

• $1461257_594131590635773_1524409655_n.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 51
  • $1483282_601768539872078_316288917_n.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 54
  • $1536575_604400579608874_1565612775_n.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 58
Su ürünleri teknikeri lazım evet

gıda niye olmuyor yaaavv hııııhhh gelmiyorum işte

çok esaslı konuşuyorsun yaaahuuuu!!! cücüş haklı kızlar dağılın
reklam mı değil mi anlamadım pek ama. ilaç bizi bozar belki iyi niyetli paylaşmışındır bilemedim şimdi :44: başardıysan helal olsun tebrikler. kilonu koruman dileğiyle darısı başımıza

selam kızlar,
oy çok yorgunuuummm. kurs vardı bugün. benim dershane kadıköyde. gitmez olaydım. eylem vardı malum. trafik belli bi yerde durdu. neyse yürüdüm spor oldu geç kaldım biraz ama hocada geç kalmış. sorun olmadı. akşam dönüşte 40 dk otobüs bekledim. bütün otobüsler geliyor benim ki ortada yok. dellendim ya. neyse evdeyim sakinim. dünde saçımı boyadım. sarımsı bakırımsı değişik bişey oldum

bugün tostla karın doyurdum ya. akşamda elma yedim doydum. ayy ne beter besleniyorum ben

selamun aleyküm gezeller
köyden geldim.
iliklerime kadar dondum. bir türlü ısınamıyorum.
işimizde bitmedi. güya bugün kazanı kuracaklardı getirmediler.bizde inşaatı temizledik. camları sildim . biraz temizlik yaptım. annemin evini süpürdüm.toz aldım.eltimlerde köydelermiş. herkes annesinin evinde kocaları çocuklar bize geldiler yemeğe. yemekti bulaşıktı hiç oturmadan dönüp geldim.
yarında hem kazanı getirecekler, hem tesisatcılar gelicekmiş sabah erkenden gidilecek herhalde.
neyse yorgunluktan netbuk elimden düşüyor, menümü paylaşıp yatayım. yarın dahada yoğun bir gün beni bekliyor.

sabah : 1 dilim ekmek , sucuklu yumurta

öğle : yarım tereyağlı köy pidesi,olgun incirden reçel yapmıştım 1 tane ncir yedim. 2 bardak çay

akşam : nohut çorbası

ara : 1 dilim elma , 1 bardak çay

çok acıktım az önce çeyrek muz, 2 bardak ayran içtim.
soğukta hiç su içmedim.
donuyorum kızlar hiç ısınamıyorum. inşallah hasta olmam. bütün gün soğuktaydım.

Daficim kolay gelsin yarın için sana şimdiden
Sıkı giyin dikkat et kendine inşallah hasta olmazsın bitkisel desteklerle halledersin sen

Son düzenleme:
İyi geceler :)

22/12/2013 MENÜ;

SABAH: peynir,zeytin, sucuklu yumurta,1 tk recel, cay

Ara:1 bardak portakal suyu

AKŞAM: salata ( patlican-koz kirmizi biber- fasulye-peynir)

Ara: 1 bardak zencefilli balli sut..

Hayırlı Sabahlar hanımlar...

Güzel Mutlu Günler...

Allah’ım! Başlayacağın Bu Yeni Gün İçin Senden Hayırlar Diliyorum Ve Bugünün İçindeki Şerlerden Sana Sığınıyorum,Günah

İşlemekten,Bir Kuluna Haksızlık Etmekten, Birisinden Zulüm Görmekten Sana Sığınırım, Korkaklıktan Tembellikten,Acizlikten,

Cimrilikten, Hastalıktan,Bunaklıktan,Şirkten,Kabir Azabından Ve Diğer Dünyevi,Uhrevi Kötü Hal Ve Akibetlerden Sana Sığınırım.

Allah’ım! Bugün Yapacağım Bütün İşlerin İbadet Olmasını Nasip Et. Aminn

Günaydın arkadaşlar....Umarım hepiniz çok iyisinizdir.

Ben biraz kötüydüm ama şimdi iyiyim çok şükür..

Annem evin içinde dolaşırken düştü;başını epeyce derin zedeledi.Nasıl kanadı anlatamam..Hem ağladım hem pansuman yaptım..Biz

üzülüyoruz diye kendisi daha çok üzüldü .Görseniz canının yandığını belli etmemek için nasıl kendini sıkıyorsa elleri kuşlar gibi titriyordu..

Offf yine içim doldu...Asansörleri daha yapılmadığı için hastaneye götüremedik;çaresiz ne yapacağımızı bilemezken;112 yi çağıralım falan

dedik;neyse o ara kanama durdu.Baktım ki yarılma değil de derin bir sıyrılma olmuş.Babam geldi hemen telaşla;çok üzülmüş tabii..

Şükür akşam yemeğini yedi;saat 21.00 gibi yattı uyudu.Sabahta çok güzel iştahla kahvaltısını yaptı.Pansumanını yaptım;şimdi tv

karşısında uyukluyor...Çok şükür şimdi iyi.Anlatıp sizi üzmek istemezdim arkadaşlar ama öyle doldu ki içim yazmadan edemedim...Bugün kuran okuyalım üzerine dedik ablamla ama ne okusak bilemedik;Yasin mi okusak ne dersiniz sizlerden bilen vardır.

Doğal olarak elim nete gidip menümü yazamadım...Şimdi yazayım canlarım...

DÜNKÜ MENÜM

SABAH: 2 dilim tb ekmeği,bol peynir ve lor(ne olsa trakyadayız bol peynir yemeden olmaz).Domates,biber.

ÖĞLEN: 1 Tabak bezelye yemeği(içinde azıcık patateste vardı),1 kase yoğurt;3 çatal pirinç pilavı..

ARA: 2 galeta ,çay

AKŞAM: Annemin vukuatı nedeniyle hiç bir şey yiyemedim..

SAAT 23.00 civarı 1/2 ayva,1 avuç çekirdek.(çekirdek iyi olmadı ama tutamadım kendimi...ÖZLEM ;canım sen beni anlarsın;kısa süre önce sen de çekirdeğe yenilmiştin.İkimize de geçmiş olsun.)

Şimdi biraz geçmişe bakayım...

Çok geçmiş olsun canımmm ya.
Duhan ve Yasin derim bende.Birde felak nas ayetel kürsi
birde azıcıkta olsa helva pilav gibi birşey yap iki komşuna versen yada azıcık sokağa koysan kurda kuşa.Belki biliyorsunuzdur ama birine 1 tl dahi veriyor olsanız başımın gözümün sadakası olarak veriyorum diye belirttin.

bugün hiçç menü paylaşacak duruda deyılim eşimle tartıştık ne yediğimi bile bilmiyorum çookkkkk canım sıkkın geçişi okuyamadım artık sabah herkeze hayırlı geceler

Üzülme canım;gelip geçmiştir bile inşallah...

Oluyor böyle bazen karı koca arasında tatsızlıklar.Hepimizin yaşadığı şeyler...Önemli olan yara bırakmadan savuşturmak..Allah hayırlar versin ..

Çook geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin Yasin de okunabilir tabi bu duayı da okuyun inşallah

Âise (r.a.)”den rivâyete göre Rasûllah (s.a.v.) kendilerine bir hasta getirildiğinde söyle duâ ederlerdi;

“Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”

(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)

ablam çok geçmiş olsun annecine rabbim birdaha yaşatmasın ablam sadaka bela ve musibeti savar inşallah

ufacık birşey ablam ama beni çokk yaraladı umarım çabuk geçer

merhaba arkadaşlar Ankaradan arkadaşım gelmişti geçen hafta. o yüzden hiç uğrayamadım kilo bildirimi de yapamadım. Geçen hafta o kadar cozuttum ki bu hafta nefis terbiyesi bölümündeyim. Sıkı bir rejim ve sıkı bir spor programı beni bekliyor. İnşallah herşey hepimizin istediği gibi olur. Mutlu zayıf ve iradeli bir hafta olsun hepimiz için

Sağol canım.Allah razı olsun..

Biliyorum ama hiç aklıma gelmedi biliyormusun;insan korkunca aklı firar ediyor..Sadakayı unutmamak lazım..Bugün hemen halletmeliyiz..

ablam çok geçmiş olsun annecine rabbim birdaha yaşatmasın ablam sadaka bela ve musibeti savar inşallah

Sağolun canlarım...Allah razı olsun..

Masalmelek;

Hemen okudum senin yazdığın duayı.Teşekkür ederim..

Babamı aradım az önce ;eve dönerken mutlaka sadaka ver diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…