Su ürünleri teknikeri lazım evet
çok esaslı konuşuyorsun yaaahuuuu!!! cücüş haklı kızlar dağılınNursenam dukanı bırakıp normal beslenmeye geçtikten sonra illaki bi kaç kilonun dönüşü oluyor , eğer tamamen cozutup hepten eski düzene geçersen ister dukan ister karatay ne diyeti yapılırsa yapılsın o kiloların dönmekten başka bi durumu olmuyor malesef , o yüzden ben derim ki ; DİYETTE DEVAMLILIK ESASTIR
ben şimdilerde artılı eksili devam ediom yoluma , çok şükür umre haricinde kilo alma gibi bi sıkıntım olmadı ama umrede yediğim hurmalar şimdi tırmalıyorrr
reklam mı değil mi anlamadım pek ama. ilaç bizi bozarSelamun Aleykum :))
uzun zamandir yazmayi düsünüyordum ve bugune nasip oldu. Ben Almanyada yasayan 22 yasinda olan genc bir kizim.
Kendimi bildim bileli kilolu biriydim gencligimi cocuklugumu hep kilolu gecirdim. Ne annemin yapmis oldugu yemeklerden nede zayiflama hayalinden vazgecebiliyordum. Ailemin, arkadaslarimin, kisaca beni taniyan herkesten ayni seyi duyardim "bu halin ne, biraz dikkat et kendine". Okadar zorduki, veremiyordum..
Denemedigim ilac denemedigim yöntem kalmamisti. Tam basladim diyip bir hafta sonra bozardim diyeti. Umudum kalmamisti kim 18 yasinda 115 kilo olmak isterki? disari dahi cikasim yoktu, sanki herkes bana bakar gibiydi.. Uzun zaman üye olmadan önce buradaki basari öyküklerini okurdum, bilgisayarin basindan kalkana kadar zayiflicam diyip hirs yapar, kalkar sofrada 2 tabak yemek yerdim
Daha sonra siteye kayit olmustum ve www.kadinlarkulubu.com/diyet-grupla...te-zayifliyor-mesaj14839892.html#post14839892 bu konu'ya ilk mesajimi yazmistim. 110 kiloydum ozamanlar ve 115,8 rakamina kadar cikmistim.
Ayni zamanda hormon sorunlarim vardi. Acik konusmak gerekirse tüm umudumu kaybetmistim. Zayiflamak benim icin hayalii bile zor olan birseydi.
Taki bir aile dostumuzun annemle telefonda görüsecegi güne kadar :) Telefondaki abla kendisinin bir ilac kullandigini ve 6 kilo verdigini söyledi. Tabi onlar konusuyordu ama benim bir kulagimdan girip digerinden cikiyordu :) cünki biliyordum oda ise yaramicakti.
Ve kulaga garip geliyordu.. Diyet yapmadan zayiflatan bir ilac? üstelik tok tutuyor. cok sacmaydi benim icin.
Annem siparis etti ve israrla kullanmami istedi. Cünki annem genc bir kadin kendisi 38 yasinda ve 23 yasinda abim var. Hep beraber büyüdük sayilir. Cok üzülüyordu bu halime. O yüzden gercekten umudum olmadigi icin onun hatrina basladim ilaca.
Günde bikere alacaktim kolaydi yani. Üstelik gercektende tok tutup istahimi kesmisti. 2,5 tabak yemek yiyen ben yarim tabagi dahi yiyemiyordum. Ilk haftada 2 kilo verdim.. ve o ay toplamda 6 kilo vermistim. O bir kac kilo sanki beni yeniden hayata baglamisti.
Artik herkes ne güzel zayiflamissin dediklerinde söyle bir gecmisi hatirlarim.. neydin noldun zehra bak basardin iste derim. :)
Ve devam ettim.. halada devam ediyorum.. tüm cevrem ailem.. herkes benimle birlikte zayifladi :)))
115 kilodan 65 kiloya Slimnatura adinda bir kapsülle düstüm. hedef 60 :)
Artik benimde hayalini kurdugum gelinlik var..
Eki Görüntüle 904786 Eki Görüntüle 904787
esselamün aleykum
hayırlı sabahlar kızlar
Çok geçmiş olsun canımmm ya.Günaydın arkadaşlar....Umarım hepiniz çok iyisinizdir.
Ben biraz kötüydüm ama şimdi iyiyim çok şükür..
Annem evin içinde dolaşırken düştü;başını epeyce derin zedeledi.Nasıl kanadı anlatamam..Hem ağladım hem pansuman yaptım..Biz
üzülüyoruz diye kendisi daha çok üzüldü .Görseniz canının yandığını belli etmemek için nasıl kendini sıkıyorsa elleri kuşlar gibi titriyordu..
Offf yine içim doldu...Asansörleri daha yapılmadığı için hastaneye götüremedik;çaresiz ne yapacağımızı bilemezken;112 yi çağıralım falan
dedik;neyse o ara kanama durdu.Baktım ki yarılma değil de derin bir sıyrılma olmuş.Babam geldi hemen telaşla;çok üzülmüş tabii..
Şükür akşam yemeğini yedi;saat 21.00 gibi yattı uyudu.Sabahta çok güzel iştahla kahvaltısını yaptı.Pansumanını yaptım;şimdi tv
karşısında uyukluyor...Çok şükür şimdi iyi.Anlatıp sizi üzmek istemezdim arkadaşlar ama öyle doldu ki içim yazmadan edemedim...Bugün kuran okuyalım üzerine dedik ablamla ama ne okusak bilemedik;Yasin mi okusak ne dersiniz sizlerden bilen vardır.
Doğal olarak elim nete gidip menümü yazamadım...Şimdi yazayım canlarım...
DÜNKÜ MENÜM
SABAH: 2 dilim tb ekmeği,bol peynir ve lor(ne olsa trakyadayız bol peynir yemeden olmaz).Domates,biber.
ÖĞLEN: 1 Tabak bezelye yemeği(içinde azıcık patateste vardı),1 kase yoğurt;3 çatal pirinç pilavı..
ARA: 2 galeta ,çay
AKŞAM: Annemin vukuatı nedeniyle hiç bir şey yiyemedim..
SAAT 23.00 civarı 1/2 ayva,1 avuç çekirdek.(çekirdek iyi olmadı ama tutamadım kendimi...ÖZLEM ;canım sen beni anlarsın;kısa süre önce sen de çekirdeğe yenilmiştin.İkimize de geçmiş olsun.)
Şimdi biraz geçmişe bakayım...
bugün hiçç menü paylaşacak duruda deyılim eşimle tartıştık ne yediğimi bile bilmiyorumçookkkkk canım sıkkın geçişi okuyamadım artık sabah herkeze hayırlı geceler
Günaydın arkadaşlar....Umarım hepiniz çok iyisinizdir.
Annem evin içinde dolaşırken düştü;başını epeyce derin zedeledi.Nasıl kanadı anlatamam..Hem ağladım hem pansuman yaptım..Biz
üzülüyoruz diye kendisi daha çok üzüldü .Görseniz canının yandığını belli etmemek için nasıl kendini sıkıyorsa elleri kuşlar gibi titriyordu..
Offf yine içim doldu...Asansörleri daha yapılmadığı için hastaneye götüremedik;çaresiz ne yapacağımızı bilemezken;112 yi çağıralım falan
dedik;neyse o ara kanama durdu.Baktım ki yarılma değil de derin bir sıyrılma olmuş.Babam geldi hemen telaşla;çok üzülmüş tabii..
Şükür akşam yemeğini yedi;saat 21.00 gibi yattı uyudu.Sabahta çok güzel iştahla kahvaltısını yaptı.Pansumanını yaptım;şimdi tv
karşısında uyukluyor...Çok şükür şimdi iyi.Anlatıp sizi üzmek istemezdim arkadaşlar ama öyle doldu ki içim yazmadan edemedim...Bugün kuran okuyalım üzerine dedik ablamla ama ne okusak bilemedik;Yasin mi okusak ne dersiniz sizlerden bilen vardır.
DÜNKÜ MENÜM
SABAH: 2 dilim tb ekmeği,bol peynir ve lor(ne olsa trakyadayız bol peynir yemeden olmaz).Domates,biber.
ÖĞLEN: 1 Tabak bezelye yemeği(içinde azıcık patateste vardı),1 kase yoğurt;3 çatal pirinç pilavı..
SAAT 23.00 civarı 1/2 ayva,1 avuç çekirdek.(çekirdek iyi olmadı ama tutamadım kendimi...ÖZLEM ;canım sen beni anlarsın;kısa süre önce sen de çekirdeğe yenilmiştin.İkimize de geçmiş olsun.)
Günaydın arkadaşlar....Umarım hepiniz çok iyisinizdir.
DÜNKÜ MENÜM
Üzülme canım;gelip geçmiştir bile inşallah...
Oluyor böyle bazen karı koca arasında tatsızlıklar.Hepimizin yaşadığı şeyler...Önemli olan yara bırakmadan savuşturmak..Allah hayırlar versin ..
Çok geçmiş olsun canımmm ya.
Duhan ve Yasin derim bende.Birde felak nas ayetel kürsi
birde azıcıkta olsa helva pilav gibi birşey yap iki komşuna versen yada azıcık sokağa koysan kurda kuşa.Belki biliyorsunuzdur ama birine 1 tl dahi veriyor olsanız başımın gözümün sadakası olarak veriyorum diye belirttin.
Çook geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin Yasin de okunabilir tabi bu duayı da okuyun inşallah
Âise (r.a.)den rivâyete göre Rasûllah (s.a.v.) kendilerine bir hasta getirildiğinde söyle duâ ederlerdi;
Ezhibl bese Rabbinnasi esfi ve entessafi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)
ablam çok geçmiş olsun annecine rabbim birdaha yaşatmasın ablam sadaka bela ve musibeti savar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?