Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlar,

Doktora gittim 2 hafta önce, şu an 7 haftalık hamileyim. Hamile kalır kalmaz farkında olmadan diyete başlamışım. Ne demişler her işte bir hayır vardır bu kilo ile nasıl geçer hamilelik bilmiyorum bakalım 7 Kg verdim bakalım 12. hafta sonuna kadarda 5 kg daha vermeyi hedefliyorum.

Aranızda hiç bu durumda olan var mı? Hamileyken kilo veren?

selam millet:)

bizim net hala yapılmış değil, dün gece yine bağlantı pat diye gitti, yine her an gidebilir.:111:

ben bi geçmişe bakayım artık şimdi:)))

Avucumun içine herşeyi koymuş Allah.
Herşeyim var aslında.
"İste" diyor.
"İste" vereyim.

Hayırlı günler hayırlı haftalar herkese
Beyzuş ablacım geçmiş olsun Allah korusun beterinden inşallah sadaka bence de iyi olur ablacım
Ben uyanalı daha yarım saat oldu malesef son bikaç gündür iyice düzen bozuldu hasta olunca gündüz uyuduk yattık derken gece uyuyamayınca böyle oldu düzeltmek lazım mutlaka
Dün malum akşam mantı yedim bugün azcık kısını yapayım diye niyetliyim
Sabah kızlara kalkınca 1 mandalina ve 2 ceviz yedim
Şimdi 1 bardak sütle k flakes yemeyi düşünüyorum kahvaltı olayına girersem fazla kaçırabilirim akşama da çorba yoğurt olabilir veya salata

Selamün aleykümm....

bu saat oldu hala kendime gelemedim çok uykum varr..kuzular tepeme dikilip anne acıktık demeseler hiç çıkmazdım yataktan..biraz geçmiş okudum ama gözlerim kapanıyodu okurken...bir sürüde işim var ama önce size bir selam vereyim dedim.....

HAFTANIN 1.si _________ - 2,2 kg. ________ Bensu_zayıflıyor

HAFTANIN 2.si _________ - 1,8 kg. ________ panel :81:
:118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,1 kg. ________ Nilce

kızlarr tebrik ediyorum...bende girmek istiyorum artık bu listeyee....

esracım ellerine sağlık...

HAFTANIN 1.si _________ 60dakika ________ Nilce

HAFTANIN 2.si _________ 30dakika ________ Panel :81:
:118:

oo spor listemiz yıkılıyo resmenn bu ne halll....hepimizi kınıyorum bu konudaa...

gökçecim ellerine sağlık....

geldim nursenam geldim...artık buralardayım..şimdilik misafirleride atlattım diyete tam gaz devam inşallah....

bu arada 90 nı görmüşsün böyle oldum resmennn...çok çabuk toparlanmalıyızz.....hadi gel tekrar iddialaşalımmm....

çok çok geçmiş olsun beyzuş ablacım...Rabbim şifalar versin...

yolcu hoşgeldinnnnnnnnn

hoşbuldum panelcim...geçmişe dalmıştım ben çıkana kadar sen gitmişsin..

bu arada asuman ablacım sana ve enişteye çok geçmiş olsun....

ben hala hastayımmmmmmmm

kilomu bildireyim: 81.1 yani 1.1 kilo daha gitmiş

başlangıç: 88.4tü toplamda 7.3 kilo

sağol canım inşallah bir an önce iyileşiriz . evde yap canım ya ben leslie ile verdim valla
mantıııııııııııı çok severim ellerine sağlık ablacım
ohhhh maşallahhhh oyna oynayabildiğin kadar
çok geçmiş olsun ablacım. kızlara katılıyorum sadaka verin mutlaka. yasinde okuyun.
ablacım yanlış hatırlıyorsun ben gofrete yenik düştüm :) çekirdeği kim yediyse artık suçlu o
menün güzel ama maşallah
Geçmiş olsun canım
Giden kilolar için de maşallah sana

sağol ablacım allah razı olsun, gitsinler artık yeter taşıdığım ama :)

çok geçmiş olsun arkadaşım ama ihmal etmeyin mutlaka doktora götürün, bir kontrol etsinler.

meyranın listesi derkenn....:44: geçmiş fazlaca birikmiş durum da ben birazını anca okuyabildim...:26:

canım meyra bir liste hazırlıyor sen hedef bir tarih ve o tarihte olmak istediğin kiloyu söylüyorsun. örneğin en yakın benimki ben öncelikli olarak doğum günümü seçtim 12 şubatta 78 kilo olmakta hedefim. şimdiki kilonu da söylüyorsun tabi. sen doğum günü seçebilirsin ya da evlilik yıldönümü vs gibi bir tarihte olabilir canım.

geçmiş olsun ablam ambulansı cagırsaydınız yine keşke en azından o an içiniz rahatlardı. neyse çok çok geçmiş olsun öperim teyzemin ellerinden.

hayırlı olsun. ama nasıl hedefliyorsun orayı bilemedim. kendi kendine bir diyet kesinlikle yapmamalısın. bazı seyleri yemekten kesemezsin. bebek gelişim aşamasında ve ilk 3-4 ay cok cok önemlidir. organları vücudu oluşacak. doktora danışıp bir liste isteyebilirsin. en azından kilonu koruyabilecegin fazla almayacagın sağlıklı bir liste. kilo vereni pek görmedim hamileyken. doktoruna yine danış belki bazı imkanlar vardır.

hımm anladım canımm....bi düşüneyimm...21 nisan doğum günüm...zor kilo verdiğimi göz önünde bulundurursammm ve ayda iki kilo versemm...ay iyi fikirmişş....

meyracımm duy sesimii tarih 21 nisan hedef kilo 78 şimdiki kilo 86,7...benide eklermisin...umarım başarabilirim....:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…