Sağol canım.Allah razı olsun..
Biliyorum ama hiç aklıma gelmedi biliyormusun;insan korkunca aklı firar ediyor..Sadakayı unutmamak lazım..Bugün hemen halletmeliyiz..
HAFTANIN 1.si _________ - 2,2 kg. ________ Bensu_zayıflıyor
HAFTANIN 2.si _________ - 1,8 kg. ________ panel:81: :118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,1 kg. ________ Nilce
HAFTANIN 1.si _________ 60dakika ________ Nilce
HAFTANIN 2.si _________ 30dakika ________ Panel:81::118:
günayydınn kızlarrr hasta olanlarımıza geçmiş olsun diliyorummm
misafirim gelcek kahvaltımızı yaptık eşim sabah erkenden göreve gitti
pasta börek faslına geçicem maalesef inşalla abartmadan çıkarım işin içinden
yolcu nerelerdesinnn gelmez oldunnn
aynurrr merak ediyorum kilonu koruyabildinmiii dukan karatay gibi diyetleri yapanlar geri alıyolar diye söylüyolar çevremde kilo veren sensin bu diyetlerle gerçekten alınıyomu alınmıyomu aceppp
Günaydın arkadaşlar....Umarım hepiniz çok iyisinizdir.
Ben biraz kötüydüm ama şimdi iyiyim çok şükür..
Annem evin içinde dolaşırken düştü;başını epeyce derin zedeledi.Nasıl kanadı anlatamam..Hem ağladım hem pansuman yaptım..Biz
üzülüyoruz diye kendisi daha çok üzüldü .Görseniz canının yandığını belli etmemek için nasıl kendini sıkıyorsa elleri kuşlar gibi titriyordu..
Offf yine içim doldu...Asansörleri daha yapılmadığı için hastaneye götüremedik;çaresiz ne yapacağımızı bilemezken;112 yi çağıralım falan
dedik;neyse o ara kanama durdu.Baktım ki yarılma değil de derin bir sıyrılma olmuş.Babam geldi hemen telaşla;çok üzülmüş tabii..
Şükür akşam yemeğini yedi;saat 21.00 gibi yattı uyudu.Sabahta çok güzel iştahla kahvaltısını yaptı.Pansumanını yaptım;şimdi tv
karşısında uyukluyor...Çok şükür şimdi iyi.Anlatıp sizi üzmek istemezdim arkadaşlar ama öyle doldu ki içim yazmadan edemedim...Bugün kuran okuyalım üzerine dedik ablamla ama ne okusak bilemedik;Yasin mi okusak ne dersiniz sizlerden bilen vardır.
Doğal olarak elim nete gidip menümü yazamadım...Şimdi yazayım canlarım...
DÜNKÜ MENÜM
SABAH: 2 dilim tb ekmeği,bol peynir ve lor(ne olsa trakyadayız bol peynir yemeden olmaz).Domates,biber.
ÖĞLEN: 1 Tabak bezelye yemeği(içinde azıcık patateste vardı),1 kase yoğurt;3 çatal pirinç pilavı..
ARA: 2 galeta ,çay
AKŞAM: Annemin vukuatı nedeniyle hiç bir şey yiyemedim..
SAAT 23.00 civarı 1/2 ayva,1 avuç çekirdek.(çekirdek iyi olmadı ama tutamadım kendimi...ÖZLEM ;canım sen beni anlarsın;kısa süre önce sen de çekirdeğe yenilmiştin.İkimize de geçmiş olsun.)
Şimdi biraz geçmişe bakayım...
yolcu hoşgeldinnnnnnnnn
ben hala hastayımmmmmmmm
kilomu bildireyim: 81.1 yani 1.1 kilo daha gitmiş
başlangıç: 88.4tü toplamda 7.3 kilo
sağol canım inşallah bir an önce iyileşiriz . evde yap canım ya ben leslie ile verdim vallason bir atak ile
allah şifa versin canım.Hastayım diye korkuyorum ama ,iki gecedir termal yelek ile yatıyorum.Spor salonunu bırakma kararı kaldım zaten iki haftadır gitmiyorum.
çok zor oluyor benim için.İşten çık 18:00-18:30 koşa koşa eve gel-yemek hazırla-giyin çık 20:00 ye yetiş.Geldin 21:30 duş al-ortalık toparla-ekstra iş olmaz ise tabi ki hergün mutlaka çıkıyor çamaşır ütü vs.
oturmam gece 23:00 kafamda sürekli eksik olan işler rahat edemedim.İşte evde yapmaya çalışacağım artık.Zaten havalarda çok soğuk.
mantıııııııııııı çok severim ellerine sağlık ablacımÖnemli bir sıkıntın yoktur inşallah cücüş
Ben de iyiyim işte koştur dur hayat zor
Geçmiş olsun meyracım dikkat et kendine fazla ilerlemeden al önlemini
Sana da geçmiş olsun özlemcim
Ben de bugün azcık evin içinde gezindim bir de mantı yaptım mutfakta üşüdüm biraz da şimdi bir halsizlik çöktü yine
ohhhh maşallahhhh oyna oynayabildiğin kadarruhumu dinlendiriyorum sakin bir hafta sonu geçirdim şükürler olsun rabbime.Yaktım mumlarımı açtım az ses müziklerimi.
kafamı dinliyorum.Sankim iyileşiyorum.İyileşirsem artık yarın eşofmanları giyer pembe şalvarlamı oynarımmmm milk sugar canto del pilon,black eyed peas oynarımmmm benim genel repertuarım,karın -kol bölgesi roman,basen-bacak bölümü yabancı:118::118:
çok geçmiş olsun ablacım. kızlara katılıyorum sadaka verin mutlaka. yasinde okuyun.Günaydın arkadaşlar....Umarım hepiniz çok iyisinizdir.
Annem evin içinde dolaşırken düştü;başını epeyce derin zedeledi.Nasıl kanadı anlatamam..Hem ağladım hem pansuman yaptım..Biz
üzülüyoruz diye kendisi daha çok üzüldü .Görseniz canının yandığını belli etmemek için nasıl kendini sıkıyorsa elleri kuşlar gibi titriyordu..
Offf yine içim doldu...Asansörleri daha yapılmadığı için hastaneye götüremedik;çaresiz ne yapacağımızı bilemezken;112 yi çağıralım falan
dedik;neyse o ara kanama durdu.Baktım ki yarılma değil de derin bir sıyrılma olmuş.Babam geldi hemen telaşla;çok üzülmüş tabii..
Şükür akşam yemeğini yedi;saat 21.00 gibi yattı uyudu.Sabahta çok güzel iştahla kahvaltısını yaptı.Pansumanını yaptım;şimdi tv
karşısında uyukluyor...Çok şükür şimdi iyi.Anlatıp sizi üzmek istemezdim arkadaşlar ama öyle doldu ki içim yazmadan edemedim...Bugün kuran okuyalım üzerine dedik ablamla ama ne okusak bilemedik;Yasin mi okusak ne dersiniz sizlerden bilen vardır.
DÜNKÜ MENÜM
SABAH: 2 dilim tb ekmeği,bol peynir ve lor(ne olsa trakyadayız bol peynir yemeden olmaz).Domates,biber.
ÖĞLEN: 1 Tabak bezelye yemeği(içinde azıcık patateste vardı),1 kase yoğurt;3 çatal pirinç pilavı..
SAAT 23.00 civarı 1/2 ayva,1 avuç çekirdek.(çekirdek iyi olmadı ama tutamadım kendimi...ÖZLEM ;canım sen beni anlarsın;kısa süre önce sen de çekirdeğe yenilmiştin.İkimize de geçmiş olsun.)
Geçmiş olsun canım
Giden kilolar için de maşallah sana
Zeynepcim sağol canım öpüyorum seni ve prensesleri
ben hala hastayımmmmmmmm
kilomu bildireyim: 81.1 yani 1.1 kilo daha gitmiş
başlangıç: 88.4tü toplamda 7.3 kilo
çok geçmiş olsun özlemcim....aynı zamanda tebrik ederim...azmine hayranım canım....banada bulaşır inşallah....
sağol canım benim inşllah geçer.
sana da bulaştırırım ya ne demek :) meyranın listesine eklen ve tarih kilo hedefi koy önce ne dersin?
DÜNKÜ MENÜM
meyranın listesi derkenn....:44: geçmiş fazlaca birikmiş durum da ben birazını anca okuyabildim...:26:
arkadaşlar ben bu sabah tartıda 119 ları gördüm ucundan da olsa çok mutlu oldum, sizinle de paylaşayım dedim sevincimi:13:
DÜNKÜ MENÜM
Merhaba arkadaşlar,
Doktora gittim 2 hafta önce, şu an 7 haftalık hamileyim. Hamile kalır kalmaz farkında olmadan diyete başlamışım. Ne demişler her işte bir hayır vardır bu kilo ile nasıl geçer hamilelik bilmiyorum bakalım7 Kg verdim bakalım 12. hafta sonuna kadarda 5 kg daha vermeyi hedefliyorum.
Aranızda hiç bu durumda olan var mı? Hamileyken kilo veren?
canım meyra bir liste hazırlıyor sen hedef bir tarih ve o tarihte olmak istediğin kiloyu söylüyorsun. örneğin en yakın benimki ben öncelikli olarak doğum günümü seçtim 12 şubatta 78 kilo olmakta hedefim. şimdiki kilonu da söylüyorsun tabi. sen doğum günü seçebilirsin ya da evlilik yıldönümü vs gibi bir tarihte olabilir canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?