oooo harikasın canım hadi bakalım bu gazla sen cumaya 1. olursun. hatta yeni yıla 117 ile bile belki daha altı ile girersin ha gayret
daha yeni bitti geçmiş, kafam döndüüü:):111::111::111::111:
bu arada ben dün baya kaçırdım yediklerimi hem pazar olup hemde eşim evde olduğu için.....
eşimde 1haftalığına izine ayrılabilir yarın.....
eşimin çalıştığı şirket ikamet değişikliği yapıyo semt olarak, oyüzden kısım kısım zorunlu iznini kullanma durumunda bırakıyo herkesi
özel sektör böyle işte....
biz ayrılmicaz izne belki, istediğim vakit ayrılırım izne, zaten hepi topu az bi izin, kış günü izinmi kullanılır, ama işte mecbur....
eşim ben ayrılmasam olmazmı dicek olur derlerse ayrılmicak ama ben pek sanmıyorum, çünkü herkesi izne ayırdılar 1er haftalık....
patronu eşimi çok sever, belki oyüzden tamamda diyebilir bakalım.....
hayırlısı ile inşaallah tamam der patronu......
ay birde izne ayrılsak 1hafta eşim kış günü evde napaacak:)
evde duracak bi tip değilki eşim, durduğu yerde duramayan bi adam, ille bişeyle meşgul olacak yoksa zihni sarpa sarıyo:))))))
yok tutmuş annemlere gideriz dedi, işte 2saatlik yolla gidilen bi ilçede oturuyorlar, yahu bu soğukta ne işim var yaaa.....
her yer buz gibi, evleri sobalı..... hiç çekemem şimdi yaa((
ben gitmek istemiyorum, konuşuruz sonra yine dedim, eşimde tamam dedi amaaa hiç bellide olmaz....
ümidim patronunun tamam demesinde.
KVgile gidersek havada soğuk, evin içinde bunalıcam kapı dışarı çıkamam.....
zor işte evlilik
ben hala hastayımmmmmmmm
kilomu bildireyim: 81.1 yani 1.1 kilo daha gitmiş
başlangıç: 88.4tü toplamda 7.3 kilo
sağol fıstıkkkkkkkkkTebriklerrrrr
bencede bir düşün en azından yeni yaşına istediğin kiloda gir bu yıl değil mi :)hımm anladım canımm....bi düşüneyimm...21 nisan doğum günüm...zor kilo verdiğimi göz önünde bulundurursammm ve ayda iki kilo versemm...ay iyi fikirmişş....
meyracımm duy sesimii tarih 21 nisan hedef kilo 78 şimdiki kilo 86,7...benide eklermisin...umarım başarabilirim....:44:
bu azimle devam edersen kesin görürsün tatlım, inşallah hepimiz verelimteşekkür ederim tatlım, hepimiz kilo veririz bu hafta inşallah..
grip olmasam bu hafta spora da başlıcaktım ama haftaya artık..
bir daha görmek istemiyorum 120 li kiloları
daha yeni bitti geçmiş, kafam döndüüü:):111::111::111::111:
bu arada ben dün baya kaçırdım yediklerimi hem pazar olup hemde eşim evde olduğu için.....
eşimde 1haftalığına izine ayrılabilir yarın.....
eşimin çalıştığı şirket ikamet değişikliği yapıyo semt olarak, oyüzden kısım kısım zorunlu iznini kullanma durumunda bırakıyo herkesi
özel sektör böyle işte....
biz ayrılmicaz izne belki, istediğim vakit ayrılırım izne, zaten hepi topu az bi izin, kış günü izinmi kullanılır, ama işte mecbur....
eşim ben ayrılmasam olmazmı dicek olur derlerse ayrılmicak ama ben pek sanmıyorum, çünkü herkesi izne ayırdılar 1er haftalık....
patronu eşimi çok sever, belki oyüzden tamamda diyebilir bakalım.....
hayırlısı ile inşaallah tamam der patronu......
ay birde izne ayrılsak 1hafta eşim kış günü evde napaacak:)
evde duracak bi tip değilki eşim, durduğu yerde duramayan bi adam, ille bişeyle meşgul olacak yoksa zihni sarpa sarıyo:))))))
yok tutmuş annemlere gideriz dedi, işte 2saatlik yolla gidilen bi ilçede oturuyorlar, yahu bu soğukta ne işim var yaaa.....
her yer buz gibi, evleri sobalı..... hiç çekemem şimdi yaa((
ben gitmek istemiyorum, konuşuruz sonra yine dedim, eşimde tamam dedi amaaa hiç bellide olmaz....
ümidim patronunun tamam demesinde.
KVgile gidersek havada soğuk, evin içinde bunalıcam kapı dışarı çıkamam.....
zor işte evlilik
hımm anladım canımm....bi düşüneyimm...21 nisan doğum günüm...zor kilo verdiğimi göz önünde bulundurursammm ve ayda iki kilo versemm...ay iyi fikirmişş....
meyracımm duy sesimii tarih 21 nisan hedef kilo 78 şimdiki kilo 86,7...benide eklermisin...umarım başarabilirim....:44:
akşam kimseler yoktu forumda bekledim bekledim gelen giden olmadı.Bende zaten sürekli internette diyet ile ilgili yazılar okuyorum derken bir iştah geldi giydim eşofmanları 45 dk dans ettim.Grip geçer gibi artık.Sanırım her akşam 30 dk bile olsa dans edebilirim.
oynak hatun :)akşam kimseler yoktu forumda bekledim bekledim gelen giden olmadı.Bende zaten sürekli internette diyet ile ilgili yazılar okuyorum derken bir iştah geldi giydim eşofmanları 45 dk dans ettim.Grip geçer gibi artık.Sanırım her akşam 30 dk bile olsa dans edebilirim.
resim ekledim yeni saçlarıma bakııııııııııııııınn!! bakalım begenecek misiniz?
merhaba arkadaşlar uzun süredir gelemedim
diyetimin 3. günü anneannem vefat etti daha adapte olamadığım diyetim sonlandı arkasından bebelerin doğum günü derken tekrar aranızdayım inşallah bu işin bi ucundan tutunacam tekrar başlıycam
desteğinizi eksik etmeyim
Ben gördüm ve beğendim bile mehtapcımresim ekledim yeni saçlarıma bakııııııııııııııınn!! bakalım begenecek misiniz?
merhaba arkadaşlar uzun süredir gelemedim
diyetimin 3. günü anneannem vefat etti daha adapte olamadığım diyetim sonlandı arkasından bebelerin doğum günü derken tekrar aranızdayım inşallah bu işin bi ucundan tutunacam tekrar başlıycam
desteğinizi eksik etmeyim
ben geldiiim:)
böyle güldüğüme bakmayın midem baya bulanıyo üşütmeden
birde dün bayaca soğan ve ekşi yiyince gastritte arttı......
ikisi birleşince fena oldum 2saattir falan.....
neyse geçer bakalım yaaaa, kış mevsimi hastalık mevsimi üşütme ve grip olarak yani....
gastrit için bir ballı süt hüplettim, az öncede sıcacık bi adaçayı içtim....
biraz daha içim ısındı adaçayından sonra.....
eşimde geldi işten yarım saat önce:)
izne ayrılmış:))))
hayırlısı ile inşaallah bi yere gitmeden evimizde otururuz sadece ikimiz bu 1haftalık izinde.....
dışarısı feci soğuk şuan, feciiii......
arkadaşına gitti 2-3saatliğine, ille yemeğe çağırmış eşimi, bende sıkılırım çabuk gel dedim, 1hafta görecen zaten beni diyo:))))
yenanın dediği gibi dumur oldum bende bu sözünün üzerine artık:)))
ben şimdi alıntılarıma bi bakayım:)
çocuk söylensekte allah olmayanlarada versin tabi eşime diyorum az uyudularmı ev sakinleşince bunlar yokken ne yapıyomusuz diye
ee seninde zamanı geldi bi bebeğin olsun hep beraber zayıflarız gene sen tedavi falan görmüyodun demi bebek için sıkılman depesyonun uyku basmaların nası kesilir bak o zaman:)))
anne olunca insan kendini dinlemeyi unutuyo çocuklar için yaşıyo
benim eşimde allah razı olsun olsada olur olmasada kahvaltı aramaz 1 nescafe 1 puaca kek atıştırır gider sıkıntı yok
ama ben karar aldım erken kalkıp 7 de kahvaltımı beraberce yapıyoruz kzı okula burakıp geldimmi benim kahvaltı etmem minik kızımla birlikte nerdeyse 10 u buluyo o yüzden saat 8 de ablamızı okula götürene kadar kahvaltı faslımızı bitiriyorum öğlende 12 buçukta hep birlikte yiyoruz
slm herkese
benım oğlan grip oldu onla ugraşıyorum gece gündüz burnu tıkanıyo sürekli uyku yok banaaa
inşallah biran önce düzelir kuzummtopikteki tüm hastalarada Rabbim şifa versin tez zamanda inş
meyra yaş 30 boy kaç
benim yaş 32 boy 1.70
sende benim gibi kilo verip çocuk düşünüyorsun ya.
gel beraber bakalım hangimiz daha çok verip bebek sahibi olacak.:13::13::13:
artık biz buradan kilo verip bebek sahibi olur isek arkadaşlar da bizepatikler yapar belkimmmmm
ne dersin
kizlarrrr buyrun size pasta!!!! :) sonunda bunca ugrastan sonra bitirdim... ama bende bittim
Eki Görüntüle 902046
hadi ben artik guzel bir uykuyu hak ettimherkese iyi geceler...
Bence benzedi biraz hello kitty'ye...
Merhaba arkadaşlar,
ben çok yorgun ve halsizim hiiiç keyfim yok..Kızımı yine dişçiye götürdüm bugün...Dolgu olan sağ kısım iki haftadan beri özellikle geceleri çok rahatsız ediyor ;( Gittik görünür de bir terslik yok dedi koruyucu sürdük eğer geçmezse röntgen çekilsin bir de öyle bakalım dedi...umarım gerek kalmaz..
Eve geldik koştur koştur oğlanı halkoyunları kursuna götürdüm..Kaydolalı 3 hafta oluyor folklor de çok yetenekli bir şerbetlim var
Geleceğin tey tey'cisi olacak..
Şimdide kara kara düşünüyorum akşama ne pişirsem diye..adını koysam biraz uzanacağım, halim yok valla...
Gökçeciğim, eşinle sorunların bir an önce düzelir inşallah...Çok zor bir durum özellikle çocukta olunca insan çok sıkışmış hissediyor kendini...
Bizler sadece öneriler de bulunabiliriz olayın için de olduğun için en doğru en acısız yolu izlemek sana düşüyor...
arkadaşların da dediği gibi öncelikle bağımlı olduğu konudan uzaklaşması..ha deyince olmuyor maalesef ama başka çözüm yok gibi ;(
Allah hayırlı bir kapı açsın canım..
ÖZlemciğim ehliyetin hayırlı olsun..KAzasız belasız kullanman dileğiyle..
daficiğim,çok tatlısın.eniştemiz seni prensesler gibi yaşatmaya çalışıyor hala yaranamıyor..
PAra bürüdü gözümü nıhaha)
Günaydın arkadaşlar....Umarım hepiniz çok iyisinizdir.
Ben biraz kötüydüm ama şimdi iyiyim çok şükür..
Annem evin içinde dolaşırken düştü;başını epeyce derin zedeledi.Nasıl kanadı anlatamam..Hem ağladım hem pansuman yaptım..Biz
üzülüyoruz diye kendisi daha çok üzüldü .Görseniz canının yandığını belli etmemek için nasıl kendini sıkıyorsa elleri kuşlar gibi titriyordu..
Offf yine içim doldu...Asansörleri daha yapılmadığı için hastaneye götüremedik;çaresiz ne yapacağımızı bilemezken;112 yi çağıralım falan
dedik;neyse o ara kanama durdu.Baktım ki yarılma değil de derin bir sıyrılma olmuş.Babam geldi hemen telaşla;çok üzülmüş tabii..
Şükür akşam yemeğini yedi;saat 21.00 gibi yattı uyudu.Sabahta çok güzel iştahla kahvaltısını yaptı.Pansumanını yaptım;şimdi tv
karşısında uyukluyor...Çok şükür şimdi iyi.Anlatıp sizi üzmek istemezdim arkadaşlar ama öyle doldu ki içim yazmadan edemedim...Bugün kuran okuyalım üzerine dedik ablamla ama ne okusak bilemedik;Yasin mi okusak ne dersiniz sizlerden bilen vardır.
Doğal olarak elim nete gidip menümü yazamadım...Şimdi yazayım canlarım...
ben hala hastayımmmmmmmm
kilomu bildireyim: 81.1 yani 1.1 kilo daha gitmiş
başlangıç: 88.4tü toplamda 7.3 kilo
geçmiş olsun canım ya ,ee adam haklı 1 hafta dip dibe yani:123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?