amin canım inşaallah:)
3tane istediğimden 3bebek koydum dermişim yukarıya:)
benim bebek için tedavi görme gibi bi durumum yok canımcım çok şükür.
oğluşuna geçmiş olsun canım....
olur tatlım, anlaştık:)
benim yaş 28canım, martta 29olcam.
boy 1,62:)
ve aynen bebek isteği kilo verdikten sonra bende de var:)
benim burcum koç, seninkide yengeçti dimi?:)
canım ellerine sağlık, süper bi pasta olmuş......
ne becerikli hatunmuşsun sen be yaaa:)
ablacım sanada kızınada çok geçmiş olsun......
nedense bu aralar bende öyle oldum aynen:))))
çok geçmiş olsun ablacığım.....
çok şükür başka bi yerine bişey olmamış anneciğinin.....
gelmiş geçmişler olsun inşaallah, amin.
geçmiş olsun canım benim....
ehliyetinde hayırlı olsun:)
sağol asucum inşallah olmam.öyle halsizliğim falan yok. sadece çok yorgunum.Daficim kolay gelsin yarın için sana şimdiden
Sıkı giyin dikkat et kendine inşallah hasta olmazsın bitkisel desteklerle halledersin sen
ve aleykümselam canımesselamün aleykum
hayırlı sabahlar kızlar
annene çok geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesin
tamam tatlım senide ekledim listeye:)
çok tatlı ve çok renkli kişilikte birisin:)
ne güzel:)
geçen efsanesi geri dönen kişide sendin galiba:)
merhaba arkadaşlar uzun süredir gelemedim
diyetimin 3. günü anneannem vefat etti daha adapte olamadığım diyetim sonlandı arkasından bebelerin doğum günü derken tekrar aranızdayım inşallah bu işin bi ucundan tutunacam tekrar başlıycam
desteğinizi eksik etmeyim
geçmişler olsun canımben hala hastayımmmmmmmm
kilomu bildireyim: 81.1 yani 1.1 kilo daha gitmiş
başlangıç: 88.4tü toplamda 7.3 kilo
tebrik ederimarkadaşlar ben bu sabah tartıda 119 ları gördüm ucundan da olsa çok mutlu oldum, sizinle de paylaşayım dedim sevincimi:13:
başın saolsun canım yeniden hoşgeldinmerhaba arkadaşlar uzun süredir gelemedim
diyetimin 3. günü anneannem vefat etti daha adapte olamadığım diyetim sonlandı arkasından bebelerin doğum günü derken tekrar aranızdayım inşallah bu işin bi ucundan tutunacam tekrar başlıycam
desteğinizi eksik etmeyim
canım yavrularına şifalar versin rabbim inan okurken ben yoruldum sen neyaptın bütün gün allah kolaylık versiniyi akşamlar kızlarrr koşusturmacalı günler geçirdim
dün sabah ayrı akşam ayrı misafir ağırladım akşam pilim bitti derken sabaha kada çocuklar ateşlendii
sabah hastane yollarıı
sonra kıza 3 gün rapor verdi dr koştur koştur okula okulda öğretmen öğlen sonra ev almış veliler hayırlıya gelecek sende gel istersen diye davet etti ananm bide koştur koştur hediye aldım dolaştım eve gel kızlrın karnını doyur akşama yemak hazırladım eşime kızları buraktığım gibi gezmeye anca düştüm eve yemekti çaydı derken karadayı günüm anca oturdumm aradada çamaşır astım topladım katlanacak beni bekliyolar işte böle diyette ehh idare eder işte düzen olmadığından yazamıyom
yena uğramamışş netten para kazanmayı araştırıyodu ensonn köşeyi dönmüş olmasın
bbeyzus çok geçmiş olsunnn üzüldüm okurken kıyamıyom yaşlılara ben ya
dafi kolay gelsinnn
zeynepp yola devam burakmıcaz inşallahhh
iilbatumm tebriklerin en büyüğü sana maşşallah
aklımda kalanlar bunlar bi yandan dizi izle bi yandan kızlara laf yetiştir bi yandan çay iç :))
hheee bu arada barut çayı almış eşimm neyse yağ yakıyouşş araştırayım bi içinde ne var bakmadım daha
anam bi ton lafla gelmişimmm yoruldumm öpüldüünüz şimdilik
ablam yormasaydın kendini bukadar sen üşütmüsün belli dikkat et kendine sıcak bişeylar iç rabbim kolaylık versin gücünü arttırsınselamun aleyküm kızlar
ben köyden geldim. petek işi bitti çok şükür.
bugün çookk yorucu ve col soğuktu.sıfırın altında 3 dereceydi.kapılar falanda hep açık olunca donacam zannettim.evi hallaç pamuğuna çevirdiler.petekler takılınca alt katın borularını takmaya indiler buranın işi bittiyse temizliyeyim dedim bitti dediler. bir yandan çay , kahve yapıyorum. bir yandan yemek bir yandan temizledim bitirdim.yemeklerini verdim. tam bulaşıkları yıkadım biraz dinleneyim dedim. içeriye bir geçtim gözlerime inanamadım.bütün odaları tekrar dağıtmışlar. ağlıyasım geldi.o arada kazancılar geldi. onların yemeğini verdim tekrar başladım temizliğe. odaları biraz hallettim. mutfakla antre kaldı yetiştiremedim.zaten çokta derinden temizleyemedim. adamlar simsiyah elleriyle heryere dokunmuşlar . koltukların derilerinde beş parmaklarının izi çıkmış. eşimde cenazeye gitti akşam üzeri geldi.herşey benim başıma kaldı. ev öyle yarım yamalak kapattık geldik. eşim hafta sonu gideriz temizlersin dedi.
geldiğimizden beri iki battaniyenin altında ısınmaya çalışıyorum. aslında evimiz sıcak normalde penyeyle duruyorum ama şimdi ısınamıyorum.
sağol asucum inşallah olmam.öyle halsizliğim falan yok. sadece çok yorgunum.
ve aleykümselam canım
inna lillahi ve inna ileyhi raciun Allah rahmet eylesin. başınız sağolsun canım. bebeklerinede Allah hayırlı uzun ömürler versin
karatay grubunda bu haftanın 1. si benimmmmm arkadaşınızı tebrik edebilirsiniz ,açığım yani her türlü tebriğe :))))
ya bu arada bizim grupta belirtmeden geçemeyeceğim onlar bildirim gününü pzt yapıyorlar ve böylelikle haftasonu kaçamağı diye bir şey olmuyor. siz neden böyle yapmıyorsunuz? bence mantıklı yani :)
amin canım inşaallah:)
3tane istediğimden 3bebek koydum dermişim yukarıya:)
benim bebek için tedavi görme gibi bi durumum yok canımcım çok şükür.
oğluşuna geçmiş olsun canım....
olur tatlım, anlaştık:)
benim yaş 28canım, martta 29olcam.
boy 1,62:)
ve aynen bebek isteği kilo verdikten sonra bende de var:)
benim burcum koç, seninkide yengeçti dimi?:)
ben de menümü paylaşayım:
sabah:2 dilim ekmeğe kaşarlı tost, yeşil çay
öğle:domates çorbası, çok az mantarlı ve haşlanmış tavuk
akşam: güya sadece hurma ve yoğurt yiyecektim ama dayanamayıp yanına bir tane de tost yaptım. Tabi ekmekler kepek ekmeği. 1 litre de su.
Biraz moralim bozuldu açıkçası. hep bozuyorum hep bozuyorum 2ileri 1 geri. nolcak bööle. ben hep şişko mu kalacağım gibi saçma saçma düşüncelere kapıldım. ocak 1 de hedefim 80 olmaktı nerdeyse 90 a geri çıkacağım.
sağol asucum . takıldı çok şükür. kazanıda yaktık denedik.hemen ısındı petekler. ama az odunla yaktık ısı fazla yükselmedi. hafta sonu kömür alırız birazcık bakalım ne kadar ısınacak.İyi akşamlar
Nursena geçmiş olsun kızlara canım.
Sen de yine gezmişsin iki arada da olsa artık dur yaw
Dafi gözün aydın petekler takılmış
Ben de gün boyu evin içinde geziniyorum bu saatlerde halsiz düşüyorum yaptığımda pişir kaldır o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?