Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım geçecek inşallah...

valla zor oldu ama aldık bakalım

Menüm

Sabah= 1 adet haşlanmış yumurta+çeyrek domates+2 dilim keçi peyniri+azcık roka ve maydanoz + 1 dilim kepekli ekmek +1 şekersiz limonlu çay

Ara Öğün = 1 fincan biberiye çayı

Öğle= Kepekli makarna üstüne yağsız domates sosu + yarım porsiyon karışık salata

Ara Öğün= 1 fındık+ 1 badem + 1 fincan biberiye çayı

Akşam = 3 yemek kaşığı keten tohumlu yoğurt + 1 elma

Ara Öğün = 1 fincan biberiye çayı

Herkese hayırlı akşamlar

iyi akşamlar kızlarrr koşusturmacalı günler geçirdim
dün sabah ayrı akşam ayrı misafir ağırladım akşam pilim bitti derken sabaha kada çocuklar ateşlendii
sabah hastane yollarıı
sonra kıza 3 gün rapor verdi dr koştur koştur okula okulda öğretmen öğlen sonra ev almış veliler hayırlıya gelecek sende gel istersen diye davet etti ananm bide koştur koştur hediye aldım dolaştım eve gel kızlrın karnını doyur akşama yemak hazırladım eşime kızları buraktığım gibi gezmeye anca düştüm eve yemekti çaydı derken karadayı günüm anca oturdumm aradada çamaşır astım topladım katlanacak beni bekliyolar işte böle diyette ehh idare eder işte düzen olmadığından yazamıyom

yena uğramamışş netten para kazanmayı araştırıyodu ensonn köşeyi dönmüş olmasın

bbeyzus çok geçmiş olsunnn üzüldüm okurken kıyamıyom yaşlılara ben ya

dafi kolay gelsinnn

zeynepp yola devam burakmıcaz inşallahhh

iilbatumm tebriklerin en büyüğü sana maşşallah

aklımda kalanlar bunlar bi yandan dizi izle bi yandan kızlara laf yetiştir bi yandan çay iç :))
hheee bu arada barut çayı almış eşimm neyse yağ yakıyouşş araştırayım bi içinde ne var bakmadım daha

anam bi ton lafla gelmişimmm yoruldumm öpüldüünüz şimdilik

selamun aleyküm kızlar
ben köyden geldim. petek işi bitti çok şükür.
bugün çookk yorucu ve col soğuktu.sıfırın altında 3 dereceydi.kapılar falanda hep açık olunca donacam zannettim.evi hallaç pamuğuna çevirdiler.petekler takılınca alt katın borularını takmaya indiler buranın işi bittiyse temizliyeyim dedim bitti dediler. bir yandan çay , kahve yapıyorum. bir yandan yemek bir yandan temizledim bitirdim.yemeklerini verdim. tam bulaşıkları yıkadım biraz dinleneyim dedim. içeriye bir geçtim gözlerime inanamadım.bütün odaları tekrar dağıtmışlar. ağlıyasım geldi.o arada kazancılar geldi. onların yemeğini verdim tekrar başladım temizliğe. odaları biraz hallettim. mutfakla antre kaldı yetiştiremedim.zaten çokta derinden temizleyemedim. adamlar simsiyah elleriyle heryere dokunmuşlar . koltukların derilerinde beş parmaklarının izi çıkmış. eşimde cenazeye gitti akşam üzeri geldi.herşey benim başıma kaldı. ev öyle yarım yamalak kapattık geldik. eşim hafta sonu gideriz temizlersin dedi.
geldiğimizden beri iki battaniyenin altında ısınmaya çalışıyorum. aslında evimiz sıcak normalde penyeyle duruyorum ama şimdi ısınamıyorum.

Daficim kolay gelsin yarın için sana şimdiden
Sıkı giyin dikkat et kendine inşallah hasta olmazsın bitkisel desteklerle halledersin sen
sağol asucum inşallah olmam.öyle halsizliğim falan yok. sadece çok yorgunum.

esselamün aleykum
hayırlı sabahlar kızlar
ve aleykümselam canım

annene çok geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesin

inna lillahi ve inna ileyhi raciun Allah rahmet eylesin. başınız sağolsun canım. bebeklerinede Allah hayırlı uzun ömürler versin

tamam tatlım senide ekledim listeye:)

çok tatlı ve çok renkli kişilikte birisin:)
ne güzel:)
geçen efsanesi geri dönen kişide sendin galiba:)

çok teşekkür ederim canım o sizlerin güzelliği.:13:Evet efsanesi geri dönen benimGenelimde sürekli pozitif olmaktan yanayım hayat çok kısa ya.

hoşgelmişsin.
başınız sağolsun mekanı cennet olsun.
bebelere mutlu yıllar.

menümüde paylaşayım bugün biraz cıslı bir menüm var

sabah : çeyrek dilim ekmeğin üzerine 1 çatal kaymak birazcıkta bal sürüp ağzıma attım.yola çıktık.
köye gittiğimizde 1 cevizli lokum, 1 bardak çay

öğle : 1 kemal paşa tatlısı, yarım dilim köy ekmeği, 2 kaşık pilav, karışık ızgara,

ara :1 kaşık kadar kemalpaşa tatlısının kırıntıları, 1 bardak çay

akşam : 5 kaşık nohut çorbası

şimdi 1 bardak süt içmeyi düşünüyorum.

ben hala hastayımmmmmmmm

kilomu bildireyim: 81.1 yani 1.1 kilo daha gitmiş

başlangıç: 88.4tü toplamda 7.3 kilo
geçmişler olsun canım
veee tebrikler harikasın
arkadaşlar ben bu sabah tartıda 119 ları gördüm ucundan da olsa çok mutlu oldum, sizinle de paylaşayım dedim sevincimi :13:
tebrik ederim
başın saolsun canım yeniden hoşgeldin canım yavrularına şifalar versin rabbim inan okurken ben yoruldum sen neyaptın bütün gün allah kolaylık versin
ablam yormasaydın kendini bukadar sen üşütmüsün belli dikkat et kendine sıcak bişeylar iç rabbim kolaylık versin gücünü arttırsın

bugün dedim kendi kendime özlem niye bizimle birlikte bildirim yapmıyor.Herhalde dedim emziyor ondan sanırımsam diye uydurdum kafamdan.
Sen o gruptamı bildirim yapıyorsun normalde.
Pazartesi çok tehlilkeli yaw.Hafta sonu ye iç eğlen dostlar pazartesi tartıl amann.Cuma diyorum ohh tartıldım hafta sonu tatillllll kafa rahat giriş yapıyor insan

oooo meyramm sen bu mesajı yeni görüyorsun yaww.Ben kilo verdim de doğuma gidiyom

ayrıca unutmammışsın evet yengeç.
aslında benim içimden şu geçiyor ben kilo verirken farketmeden olacak.seninde öyle olur bakarsın.

kızlar alıntılarımın bir kısmı gitmiş şimdi farkettim. hasalar vardı.hiç birisi kalmamış.
tüm hastalara Allah hayırlı şifalar versin.
nursenaa seninde bugün günün yorucu geçmiş. yakmışsındır yağları koştururken. ben soğuktan yakamadımda benimkiler donmuştur bu hafta kolay kolay erimezler
ay gerçekten hem yazıyorum hem dizlerim titriyor daha ısınamadım. nasıl üşümüşsem sıcağı duymuyorum hiç

kızlar menümü paylaşayım

sabah
biraz yumurta
biraz peynir
1 tatlı kaşığı bal
2 dilim ekmek

ara
2 kuru kayısı
1 mandalına

öğle
6 kaşık barbunya
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara 3 kuru kayısı

akşam
2 kuçuk parça ızgara tavuk
4 kaşık pilav (bu olmasa iyiydi )
2 kaşık barbunya
yeşil çay

zeynepcim seni görüyorum aşağılarda nerelerdesin canımın içi uzun zamandır kayıplardasın bir cee dedin yine gittin

menümü paylaşayım.
sabah:bir bardak greyfurt suyu
kahvaltı:6 fındık+ 1 mandalina
ara:yeşil çay
öğlen:bardak çorba domates+yarım dilim tb ekmek
ara:yeşil çay
akşam:1 adet trabzon hurması
30 dk dans
karışık bitki çayı

Herkese iyi geceler :)

Hemen menumu vereyim ve dogru uyumaya..

Hala grip devam..

23/12/2013 MENÜ;

SABAH: 1 yumurta, peynir, zeytin, 2dilim ekmek, cay

ÖĞLE: 1 kase corba,1 tabak eksili kofte, cacik

AKŞAM: 1 tabak kabak yemegi, yogurt, 1 dilim ekmek

ben de menümü paylaşayım:
sabah:2 dilim ekmeğe kaşarlı tost, yeşil çay
öğle:domates çorbası, çok az mantarlı ve haşlanmış tavuk
akşam: güya sadece hurma ve yoğurt yiyecektim ama dayanamayıp yanına bir tane de tost yaptım. Tabi ekmekler kepek ekmeği. 1 litre de su.

Biraz moralim bozuldu açıkçası. hep bozuyorum hep bozuyorum 2ileri 1 geri. nolcak bööle. ben hep şişko mu kalacağım gibi saçma saçma düşüncelere kapıldım. ocak 1 de hedefim 80 olmaktı nerdeyse 90 a geri çıkacağım.

İyi akşamlar
Nursena geçmiş olsun kızlara canım.
Sen de yine gezmişsin iki arada da olsa artık dur yaw
Dafi gözün aydın petekler takılmış
Ben de gün boyu evin içinde geziniyorum bu saatlerde halsiz düşüyorum yaptığımda pişir kaldır o kadar

bozma canım moralını tabıkı böle kalmıycaz başladık gerı donuşu yok 1 ocakta olmazsa 1 şubatta ama illaki olacak

sağol asucum . takıldı çok şükür. kazanıda yaktık denedik.hemen ısındı petekler. ama az odunla yaktık ısı fazla yükselmedi. hafta sonu kömür alırız birazcık bakalım ne kadar ısınacak.
asucum sen hastalığı yeni atlatmaya çalışıyorsun halsizliğin ondandır. zencefili bol tüketmeye çalış bağışıklık sistemin güçlensin biraz. sabahlarıda ballı sirkeli sıcak su içsen daha zinde hissedersin.yağ yakımınada yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…