çok geçmiş olsun canım . bayağı koşuşturmalı bir gün geçirmişsin .iyi akşamlar kızlarrr koşusturmacalı günler geçirdim
dün sabah ayrı akşam ayrı misafir ağırladım akşam pilim bitti derken sabaha kada çocuklar ateşlendii
sabah hastane yollarıı
sonra kıza 3 gün rapor verdi dr koştur koştur okula okulda öğretmen öğlen sonra ev almış veliler hayırlıya gelecek sende gel istersen diye davet etti ananm bide koştur koştur hediye aldım dolaştım eve gel kızlrın karnını doyur akşama yemak hazırladım eşime kızları buraktığım gibi gezmeye anca düştüm eve yemekti çaydı derken karadayı günüm anca oturdumm aradada çamaşır astım topladım katlanacak beni bekliyolar işte böle diyette ehh idare eder işte düzen olmadığından yazamıyom
yena uğramamışş netten para kazanmayı araştırıyodu ensonn köşeyi dönmüş olmasın
bbeyzus çok geçmiş olsunnn üzüldüm okurken kıyamıyom yaşlılara ben ya
dafi kolay gelsinnn
zeynepp yola devam burakmıcaz inşallahhh
iilbatumm tebriklerin en büyüğü sana maşşallah
aklımda kalanlar bunlar bi yandan dizi izle bi yandan kızlara laf yetiştir bi yandan çay iç :))
hheee bu arada barut çayı almış eşimm neyse yağ yakıyouşş araştırayım bi içinde ne var bakmadım daha
anam bi ton lafla gelmişimmm yoruldumm öpüldüünüz şimdilik
oooo ablacım ne çok yorulmuşsun sen kıyamam sana. sen ne yediysen hepsi erimiştir o koşturmacaya merak etme. hayırlı olsun petekler güle güle kullanın inşllah. çok üşümüşsün ya ondan ısınamazsın sıcak tarçınlı bir süt iyi gelir kanımca :)selamun aleyküm kızlar
ben köyden geldim. petek işi bitti çok şükür.
bugün çookk yorucu ve col soğuktu.sıfırın altında 3 dereceydi.kapılar falanda hep açık olunca donacam zannettim.evi hallaç pamuğuna çevirdiler.petekler takılınca alt katın borularını takmaya indiler buranın işi bittiyse temizliyeyim dedim bitti dediler. bir yandan çay , kahve yapıyorum. bir yandan yemek bir yandan temizledim bitirdim.yemeklerini verdim. tam bulaşıkları yıkadım biraz dinleneyim dedim. içeriye bir geçtim gözlerime inanamadım.bütün odaları tekrar dağıtmışlar. ağlıyasım geldi.o arada kazancılar geldi. onların yemeğini verdim tekrar başladım temizliğe. odaları biraz hallettim. mutfakla antre kaldı yetiştiremedim.zaten çokta derinden temizleyemedim. adamlar simsiyah elleriyle heryere dokunmuşlar . koltukların derilerinde beş parmaklarının izi çıkmış. eşimde cenazeye gitti akşam üzeri geldi.herşey benim başıma kaldı. ev öyle yarım yamalak kapattık geldik. eşim hafta sonu gideriz temizlersin dedi.
geldiğimizden beri iki battaniyenin altında ısınmaya çalışıyorum. aslında evimiz sıcak normalde penyeyle duruyorum ama şimdi ısınamıyorum.
sağol asucum inşallah olmam.öyle halsizliğim falan yok. sadece çok yorgunum.
ve aleykümselam canım
inna lillahi ve inna ileyhi raciun Allah rahmet eylesin. başınız sağolsun canım. bebeklerinede Allah hayırlı uzun ömürler versin
aynııııı benim tarzım 2 günlük dünya ne gerek var daralmaya :)çok teşekkür ederim canım o sizlerin güzelliği.:13:Evet efsanesi geri dönen benimGenelimde sürekli pozitif olmaktan yanayım hayat çok kısa ya.
yok ablam ya erimiştir onlar sen takmamenümüde paylaşayım bugün biraz cıslı bir menüm var
sabah : çeyrek dilim ekmeğin üzerine 1 çatal kaymak birazcıkta bal sürüp ağzıma attım.yola çıktık.
köye gittiğimizde 1 cevizli lokum, 1 bardak çay
öğle : 1 kemal paşa tatlısı, yarım dilim köy ekmeği, 2 kaşık pilav, karışık ızgara,
ara :1 kaşık kadar kemalpaşa tatlısının kırıntıları, 1 bardak çay
akşam : 5 kaşık nohut çorbası
şimdi 1 bardak süt içmeyi düşünüyorum.
teşekkür ederim canım, okullar açılana kadar yani ben izindeyim ya 2. dönem başına kadar iyi bir kilo verebilsem iyi olacak aslında. inşallah gider böyle ne diyeyimgeçmişler olsun canım
veee tebrikler harikasın
tebrik ederim
başın saolsun canım yeniden hoşgeldin
canım yavrularına şifalar versin rabbim inan okurken ben yoruldum sen neyaptın bütün gün allah kolaylık versin
ablam yormasaydın kendini bukadar sen üşütmüsün belli dikkat et kendine sıcak bişeylar iç rabbim kolaylık versin gücünü arttırsın
uydurukçu nihal senibugün dedim kendi kendime özlem niye bizimle birlikte bildirim yapmıyor.Herhalde dedim emziyor ondan sanırımsam diye uydurdum kafamdan.
Sen o gruptamı bildirim yapıyorsun normalde.
Pazartesi çok tehlilkeli yaw.Hafta sonu ye iç eğlen dostlar pazartesi tartıl amann.Cuma diyorum ohh tartıldım hafta sonu tatillllll kafa rahat giriş yapıyor insan
menün gayet güzel bence ama pilav 2 kaşık olabilirdi tabi, tavuğu daha çok yiyebilirdin onun yerinekızlar menümü paylaşayım
sabah
biraz yumurta
biraz peynir
1 tatlı kaşığı bal
2 dilim ekmek
ara
2 kuru kayısı
1 mandalına
öğle
6 kaşık barbunya
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara 3 kuru kayısı
akşam
2 kuçuk parça ızgara tavuk
4 kaşık pilav (bu olmasa iyiydi )
2 kaşık barbunya
yeşil çay
kız vur dediysek öldür demedik sen bunlarla nasıl ayakta kalıyorsun. çok az olmuş sanki nihalcim. sen şimdiden bu kadar kısarsan sonra ne yapacaksın aman dikkat canımıniçimenümü paylaşayım.
sabah:bir bardak greyfurt suyu
kahvaltı:6 fındık+ 1 mandalina
ara:yeşil çay
öğlen:bardak çorba domates+yarım dilim tb ekmek
akşam:1 adet trabzon hurması
30 dk dans
karışık bitki çayı
geçmiş olsun caanım bendede aynı grip devamHerkese iyi geceler :)
Hemen menumu vereyim ve dogru uyumaya..
Hala grip devam..
23/12/2013 MENÜ;
SABAH: 1 yumurta, peynir, zeytin, 2dilim ekmek, cay
ÖĞLE: 1 kase corba,1 tabak eksili kofte, cacik
AKŞAM: 1 tabak kabak yemegi, yogurt, 1 dilim ekmek
canım olan olmuş üzülmek için çok geç ancak bundan sonra daha istikrarlı olmn gerek yoksa dediğin gibi olur maalesefben de menümü paylaşayım:
sabah:2 dilim ekmeğe kaşarlı tost, yeşil çay
öğle:domates çorbası, çok az mantarlı ve haşlanmış tavuk
akşam: güya sadece hurma ve yoğurt yiyecektim ama dayanamayıp yanına bir tane de tost yaptım. Tabi ekmekler kepek ekmeği. 1 litre de su.
Biraz moralim bozuldu açıkçası. hep bozuyorum hep bozuyorum 2ileri 1 geri. nolcak bööle. ben hep şişko mu kalacağım gibi saçma saçma düşüncelere kapıldım. ocak 1 de hedefim 80 olmaktı nerdeyse 90 a geri çıkacağım.
İyi akşamlar
Nursena geçmiş olsun kızlara canım.
Sen de yine gezmişsin iki arada da olsa artık dur yaw
Dafi gözün aydın petekler takılmış
Ben de gün boyu evin içinde geziniyorum bu saatlerde halsiz düşüyorum yaptığımda pişir kaldır o kadar
çok sağol canım çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun canım . bayağı koşuşturmalı bir gün geçirmişsin .
çok teşekkür ederim canım ,bakalım işte başladık tekrar zayıflamaya inşallah hedefimize ulaşırız hepimiz
oooo ablacım ne çok yorulmuşsun sen kıyamam sana. sen ne yediysen hepsi erimiştir o koşturmacaya merak etme. hayırlı olsun petekler güle güle kullanın inşllah. çok üşümüşsün ya ondan ısınamazsın sıcak tarçınlı bir süt iyi gelir kanımca :)
aynııııı benim tarzım 2 günlük dünya ne gerek var daralmaya :)
yok ablam ya erimiştir onlar sen takma
teşekkür ederim canım, okullar açılana kadar yani ben izindeyim ya 2. dönem başına kadar iyi bir kilo verebilsem iyi olacak aslında. inşallah gider böyle ne diyeyim
uydurukçu nihal senicanım ben karataya başladım önce hemde pzt başladım diyete yani cumaya bildirim için hep çok erken geldi bana. hem pzt olunca kaçamak olmuyor çünkü 1-2 güne o kaçamaklar erimiyor + olarak geri dönüyor valla öyle olması iyi yoksa h.sonu sendromuna kapılırım . bence şimdilik rahat giriş yapma sen önce ideal kilona in sonra rahat rahat girersin :)
menün gayet güzel bence ama pilav 2 kaşık olabilirdi tabi, tavuğu daha çok yiyebilirdin onun yerine
kız vur dediysek öldür demedik sen bunlarla nasıl ayakta kalıyorsun. çok az olmuş sanki nihalcim. sen şimdiden bu kadar kısarsan sonra ne yapacaksın aman dikkat canımıniçi
geçmiş olsun caanım bendede aynı grip devam
menünde gayet güzel hımmmm yarına bende mi yapsam :)
canım olan olmuş üzülmek için çok geç ancak bundan sonra daha istikrarlı olmn gerek yoksa dediğin gibi olur maalesef
bendede spor aynı yap-pişir-yıka -kaldır :)
sorma ya ben güne sığamıyom nası akşam oluyo anlamıyom valla allah aratmasın da bugünlerigeçmişler olsun canım
veee tebrikler harikasın
tebrik ederim
başın saolsun canım yeniden hoşgeldin
canım yavrularına şifalar versin rabbim inan okurken ben yoruldum sen neyaptın bütün gün allah kolaylık versin
ablam yormasaydın kendini bukadar sen üşütmüsün belli dikkat et kendine sıcak bişeylar iç rabbim kolaylık versin gücünü arttırsın
ayy ben gerilip daha çok yerim sanki haftasonu:))bugün dedim kendi kendime özlem niye bizimle birlikte bildirim yapmıyor.Herhalde dedim emziyor ondan sanırımsam diye uydurdum kafamdan.
Sen o gruptamı bildirim yapıyorsun normalde.
Pazartesi çok tehlilkeli yaw.Hafta sonu ye iç eğlen dostlar pazartesi tartıl amann.Cuma diyorum ohh tartıldım hafta sonu tatillllll kafa rahat giriş yapıyor insan
ananm hasta olcan dafi daya bitki çaylarınıkızlar alıntılarımın bir kısmı gitmiş şimdi farkettim. hasalar vardı.hiç birisi kalmamış.
tüm hastalara Allah hayırlı şifalar versin.
nursenaa seninde bugün günün yorucu geçmiş. yakmışsındır yağları koştururken. ben soğuktan yakamadımda benimkiler donmuştur bu hafta kolay kolay erimezler
ay gerçekten hem yazıyorum hem dizlerim titriyor daha ısınamadım. nasıl üşümüşsem sıcağı duymuyorum hiç
süper menülermenümü paylaşayım.
sabah:bir bardak greyfurt suyu
kahvaltı:6 fındık+ 1 mandalina
öğlen:bardak çorba domates+yarım dilim tb ekmek
akşam:1 adet trabzon hurması
30 dk dans
karışık bitki çayı
ohh yaşlılıkta rahat edecen inşallah
sağol asucum . takıldı çok şükür. kazanıda yaktık denedik.hemen ısındı petekler. ama az odunla yaktık ısı fazla yükselmedi. hafta sonu kömür alırız birazcık bakalım ne kadar ısınacak.
asucum sen hastalığı yeni atlatmaya çalışıyorsun halsizliğin ondandır. zencefili bol tüketmeye çalış bağışıklık sistemin güçlensin biraz. sabahlarıda ballı sirkeli sıcak su içsen daha zinde hissedersin.yağ yakımınada yardımcı olur.
aynııııı benim tarzım 2 günlük dünya ne gerek var daralmaya :)
uydurukçu nihal senicanım ben karataya başladım önce hemde pzt başladım diyete yani cumaya bildirim için hep çok erken geldi bana. hem pzt olunca kaçamak olmuyor çünkü 1-2 güne o kaçamaklar erimiyor + olarak geri dönüyor valla öyle olması iyi yoksa h.sonu sendromuna kapılırım . bence şimdilik rahat giriş yapma sen önce ideal kilona in sonra rahat rahat girersin :)
kız vur dediysek öldür demedik sen bunlarla nasıl ayakta kalıyorsun. çok az olmuş sanki nihalcim. sen şimdiden bu kadar kısarsan sonra ne yapacaksın aman dikkat canımıniçi
resim ekledim yeni saçlarıma bakııııııııııııııınn!! bakalım begenecek misiniz?
Eki Görüntüle 906417 çok hoşuma gitti barb bebeklere bayılıyorum şişmanıda güzel beee şşu yaşa geldimm kızlarla adam oyuncakçıya gittimmi alamıyo bizi önündennn yılbaşına milli piyangodan para çıksın hepicini alacam:))
zeynepcim seni görüyorum aşağılarda nerelerdesin canımın içi uzun zamandır kayıplardasın bir cee dedin yine gittin
keyfim pek yok ya aslında hazır canım istemiyorken yemiyorum.cumartesi pazar denemeler yaptım canım ne istiyor diye bulamadım. Demek ki istemiyor zorlamaya gerek yok.
akşam böyle otururken biraz zorlanıyorum aslında.olunca illa birşey istiyorum.
günaydın hatunlar,
sizlere bu satırları bir burnum tıkalı diğeri normal şekilde olarak yazıyorum :2::2: yarım yamalak nefes almak gıcık birşey.
sabah akşam haber okumaktan içim dışıma çıktı ya. bizlik bir haber buldum. kopyalayayım hemen alta.
Zayıflamaya engel en büyük hatalar / 1 - Foto Analiz Haber
Günaydın arkadaşlar....Umarım hepiniz çok iyisinizdir.
Ben biraz kötüydüm ama şimdi iyiyim çok şükür..
Annem evin içinde dolaşırken düştü;başını epeyce derin zedeledi.Nasıl kanadı anlatamam..Hem ağladım hem pansuman yaptım..Biz
üzülüyoruz diye kendisi daha çok üzüldü .Görseniz canının yandığını belli etmemek için nasıl kendini sıkıyorsa elleri kuşlar gibi titriyordu..
Offf yine içim doldu...Asansörleri daha yapılmadığı için hastaneye götüremedik;çaresiz ne yapacağımızı bilemezken;112 yi çağıralım falan
dedik;neyse o ara kanama durdu.Baktım ki yarılma değil de derin bir sıyrılma olmuş.Babam geldi hemen telaşla;çok üzülmüş tabii..
Şükür akşam yemeğini yedi;saat 21.00 gibi yattı uyudu.Sabahta çok güzel iştahla kahvaltısını yaptı.Pansumanını yaptım;şimdi tv
karşısında uyukluyor...Çok şükür şimdi iyi.Anlatıp sizi üzmek istemezdim arkadaşlar ama öyle doldu ki içim yazmadan edemedim...Bugün kuran okuyalım üzerine dedik ablamla ama ne okusak bilemedik;Yasin mi okusak ne dersiniz sizlerden bilen vardır.
canım ellerine sağlık, süper bi pasta olmuş......
ne becerikli hatunmuşsun sen be yaaa:)
albümlere ekledim bebeemoynak hatun :)
nerdeeee göremedim ki :44:
hoşgeldin.merhaba arkadaşlar uzun süredir gelemedim
diyetimin 3. günü anneannem vefat etti daha adapte olamadığım diyetim sonlandı arkasından bebelerin doğum günü derken tekrar aranızdayım inşallah bu işin bi ucundan tutunacam tekrar başlıycam
desteğinizi eksik etmeyim
yirim seniiiii beğen beni sev beniiiBen gördüm ve beğendim bile mehtapcım
karatay grubunda bu haftanın 1. si benimmmmm arkadaşınızı tebrik edebilirsiniz ,açığım yani her türlü tebriğe :))))
ya bu arada bizim grupta belirtmeden geçemeyeceğim onlar bildirim gününü pzt yapıyorlar ve böylelikle haftasonu kaçamağı diye bir şey olmuyor. siz neden böyle yapmıyorsunuz? bence mantıklı yani :)
üzülmek yok. bak banaaa baaakben de menümü paylaşayım:
sabah:2 dilim ekmeğe kaşarlı tost, yeşil çay
öğle:domates çorbası, çok az mantarlı ve haşlanmış tavuk
akşam: güya sadece hurma ve yoğurt yiyecektim ama dayanamayıp yanına bir tane de tost yaptım. Tabi ekmekler kepek ekmeği. 1 litre de su.
Biraz moralim bozuldu açıkçası. hep bozuyorum hep bozuyorum 2ileri 1 geri. nolcak bööle. ben hep şişko mu kalacağım gibi saçma saçma düşüncelere kapıldım. ocak 1 de hedefim 80 olmaktı nerdeyse 90 a geri çıkacağım.
Önerilerin için sağol daficimzencefili içiyorum zaten ballı limonlu
Elma Sirkesi de alayım diyorum ne zamandır ama hep unutuyorum
Nursena benim de var sakladığım bir barbie bebeğim :)bikaç da minik bebeklerden var
Eki Görüntüle 906417 çok hoşuma gitti barb bebeklere bayılıyorum şişmanıda güzel beee şşu yaşa geldimm kızlarla adam oyuncakçıya gittimmi alamıyo bizi önündennn yılbaşına milli piyangodan para çıksın hepicini alacam:))
güle güle kullan canım ama daha çoksağ üst ikinci kızılı beğendim ben
esselamün aleykum
hayırlı sabahlar canlarım
kızlar ben kılo veremiyorum deliricem
Günaydın arkadaşlar....Umarım hepiniz çok iyisinizdir.
Ben biraz kötüydüm ama şimdi iyiyim çok şükür..
Annem evin içinde dolaşırken düştü;başını epeyce derin zedeledi.Nasıl kanadı anlatamam..Hem ağladım hem pansuman yaptım..Biz
üzülüyoruz diye kendisi daha çok üzüldü .Görseniz canının yandığını belli etmemek için nasıl kendini sıkıyorsa elleri kuşlar gibi titriyordu..
Offf yine içim doldu...Asansörleri daha yapılmadığı için hastaneye götüremedik;çaresiz ne yapacağımızı bilemezken;112 yi çağıralım falan
dedik;neyse o ara kanama durdu.Baktım ki yarılma değil de derin bir sıyrılma olmuş.Babam geldi hemen telaşla;çok üzülmüş tabii..
Şükür akşam yemeğini yedi;saat 21.00 gibi yattı uyudu.Sabahta çok güzel iştahla kahvaltısını yaptı.Pansumanını yaptım;şimdi tv
karşısında uyukluyor...Çok şükür şimdi iyi.Anlatıp sizi üzmek istemezdim arkadaşlar ama öyle doldu ki içim yazmadan edemedim...Bugün kuran okuyalım üzerine dedik ablamla ama ne okusak bilemedik;Yasin mi okusak ne dersiniz sizlerden bilen vardır.
Doğal olarak elim nete gidip menümü yazamadım...Şimdi yazayım canlarım...
DÜNKÜ MENÜM
SABAH: 2 dilim tb ekmeği,bol peynir ve lor(ne olsa trakyadayız bol peynir yemeden olmaz).Domates,biber.
ÖĞLEN: 1 Tabak bezelye yemeği(içinde azıcık patateste vardı),1 kase yoğurt;3 çatal pirinç pilavı..
ARA: 2 galeta ,çay
AKŞAM: Annemin vukuatı nedeniyle hiç bir şey yiyemedim..
SAAT 23.00 civarı 1/2 ayva,1 avuç çekirdek.(çekirdek iyi olmadı ama tutamadım kendimi...ÖZLEM ;canım sen beni anlarsın;kısa süre önce sen de çekirdeğe yenilmiştin.İkimize de geçmiş olsun.)
Şimdi biraz geçmişe bakayım...
Merhaba arkadaşlar,
Doktora gittim 2 hafta önce, şu an 7 haftalık hamileyim. Hamile kalır kalmaz farkında olmadan diyete başlamışım. Ne demişler her işte bir hayır vardır bu kilo ile nasıl geçer hamilelik bilmiyorum bakalım7 Kg verdim bakalım 12. hafta sonuna kadarda 5 kg daha vermeyi hedefliyorum.
Aranızda hiç bu durumda olan var mı? Hamileyken kilo veren?
ben hala hastayımmmmmmmm
kilomu bildireyim: 81.1 yani 1.1 kilo daha gitmiş
başlangıç: 88.4tü toplamda 7.3 kilo
merhaba arkadaşlar uzun süredir gelemedim
diyetimin 3. günü anneannem vefat etti daha adapte olamadığım diyetim sonlandı arkasından bebelerin doğum günü derken tekrar aranızdayım inşallah bu işin bi ucundan tutunacam tekrar başlıycam
desteğinizi eksik etmeyim
iyi akşamlar kızlarrr koşusturmacalı günler geçirdim
dün sabah ayrı akşam ayrı misafir ağırladım akşam pilim bitti derken sabaha kada çocuklar ateşlendii
sabah hastane yollarıı
sonra kıza 3 gün rapor verdi dr koştur koştur okula okulda öğretmen öğlen sonra ev almış veliler hayırlıya gelecek sende gel istersen diye davet etti ananm bide koştur koştur hediye aldım dolaştım eve gel kızlrın karnını doyur akşama yemak hazırladım eşime kızları buraktığım gibi gezmeye anca düştüm eve yemekti çaydı derken karadayı günüm anca oturdumm aradada çamaşır astım topladım katlanacak beni bekliyolar işte böle diyette ehh idare eder işte düzen olmadığından yazamıyom
yena uğramamışş netten para kazanmayı araştırıyodu ensonn köşeyi dönmüş olmasın
bbeyzus çok geçmiş olsunnn üzüldüm okurken kıyamıyom yaşlılara ben ya
dafi kolay gelsinnn
zeynepp yola devam burakmıcaz inşallahhh
iilbatumm tebriklerin en büyüğü sana maşşallah
aklımda kalanlar bunlar bi yandan dizi izle bi yandan kızlara laf yetiştir bi yandan çay iç :))
hheee bu arada barut çayı almış eşimm neyse yağ yakıyouşş araştırayım bi içinde ne var bakmadım daha
anam bi ton lafla gelmişimmm yoruldumm öpüldüünüz şimdilik
selamun aleyküm kızlar
ben köyden geldim. petek işi bitti çok şükür.
bugün çookk yorucu ve col soğuktu.sıfırın altında 3 dereceydi.kapılar falanda hep açık olunca donacam zannettim.evi hallaç pamuğuna çevirdiler.petekler takılınca alt katın borularını takmaya indiler buranın işi bittiyse temizliyeyim dedim bitti dediler. bir yandan çay , kahve yapıyorum. bir yandan yemek bir yandan temizledim bitirdim.yemeklerini verdim. tam bulaşıkları yıkadım biraz dinleneyim dedim. içeriye bir geçtim gözlerime inanamadım.bütün odaları tekrar dağıtmışlar. ağlıyasım geldi.o arada kazancılar geldi. onların yemeğini verdim tekrar başladım temizliğe. odaları biraz hallettim. mutfakla antre kaldı yetiştiremedim.zaten çokta derinden temizleyemedim. adamlar simsiyah elleriyle heryere dokunmuşlar . koltukların derilerinde beş parmaklarının izi çıkmış. eşimde cenazeye gitti akşam üzeri geldi.herşey benim başıma kaldı. ev öyle yarım yamalak kapattık geldik. eşim hafta sonu gideriz temizlersin dedi.
geldiğimizden beri iki battaniyenin altında ısınmaya çalışıyorum. aslında evimiz sıcak normalde penyeyle duruyorum ama şimdi ısınamıyorum.
sağol asucum inşallah olmam.öyle halsizliğim falan yok. sadece çok yorgunum.
ve aleykümselam canım
inna lillahi ve inna ileyhi raciun Allah rahmet eylesin. başınız sağolsun canım. bebeklerinede Allah hayırlı uzun ömürler versin
esselamün aleykum
hayırlı sabahlar canlarım
kızlar ben kılo veremiyorum deliricem
Günaydın arkadaşlar...
Uğrayamadım çok yoğun ve yorgunum oğlum uyuyunca ben de hemen uyuyorum..
Beslenmeme dikkat ediyorum..haplar korktuğum gibi iştahımı açmadı ama ciddi bi eksilme yok baskül de..
Dolayısıyla bu durum beni üzüyor acaba bıraksammı diye düşünüyorum sonra sağlığım daha önemli diye vazgeçiyorum...
bir de dr.tedaviden sonra daha iyi kilo verirsiniz kansızlık ve b 12 eksikliği kilo veriminide güçlendiriyor demişti...:26:
amaaaan hep şikayet hep şikyate.. siz de bıktınız benim hap gündemimden
Naapiim hapçıyım aaabiii..
Sorma ikide bir mailime bakıyorum anket göndermişlermi diye yok gelen giden...Anket ortamını da kuruttum girişim yaparak)
canım bende kendime izinvedim bugun yosa rüyalarıma giriyor bu diyet işi bugun ne istersem aşam 6 kadar yıyycem bunaldımaaaaaaaaa sabah sabaaahh bak yaa. yok öyle umutsuzluk. aşkım baharım kırçiçeğim vercez valla billa bak yaa. sürekli diyet düşünme o da baskı uygular sana. birden gitmiyor bunlar ah keşke gitse.
nursenaa!! parayı bulamamış geldi görüyor musun senya da paraları hapa yatırdı bilemiciiiiiimm
abla o anket işi sakat ya. ben çalışmıyordum 1 sene hemde, biliyorsun. evde bunları deneyeyim dedim. mail geliyor gelmesine ama bir anket 30 dk 20 dk sürüyor. birde önbilgi alıyorlar anket öncesinde. anketöncesi anket gibi. o da anketin yapılacagı kategoriye uygunmusun diye. misal bebek bezi ile ilgili bir araştırma. cocugun var mı onun yasını filan soruyor. anlamıyorsun ama işte. öncesinde çözsem sallıcam ölümüne ama olmuyoranket ücretleri cok düşük.10 krş 25 krş 30 krş en fazlası o da. pek öyle 50 krş 1 tl olanlara denk gelmedim. varsada uçayım ben oraya hemen. ankette az cıkıyor bide. günde 5 mail filan anca geliyordu bazen hiç gelmiyordu. gelenlerinde kategorisine uymuyorsun. sıkıntı cekiyorsun. benim en son 15 tl mi ne birikmişti. ama onun bir minimum miktarı vardı cekebilmek için.40 tl gbi bişey. devam etmeyince bıraktım hibe ettim hangi hesapta onuda hatırlamıyorum paypal gbi bişeydi sanırım.
canım bende kendime izinvedim bugun yosa rüyalarıma giriyor bu diyet işi bugun ne istersem aşam 6 kadar yıyycem bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?