Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok hoşuma gitti barb bebeklere bayılıyorum şişmanıda güzel beee şşu yaşa geldimm kızlarla adam oyuncakçıya gittimmi alamıyo bizi önündennn yılbaşına milli piyangodan para çıksın hepicini alacam:))

çok geçmiş olsun canım . bayağı koşuşturmalı bir gün geçirmişsin .

çok teşekkür ederim canım ,bakalım işte başladık tekrar zayıflamaya inşallah hedefimize ulaşırız hepimiz
oooo ablacım ne çok yorulmuşsun sen kıyamam sana. sen ne yediysen hepsi erimiştir o koşturmacaya merak etme. hayırlı olsun petekler güle güle kullanın inşllah. çok üşümüşsün ya ondan ısınamazsın sıcak tarçınlı bir süt iyi gelir kanımca :)
çok teşekkür ederim canım o sizlerin güzelliği.:13:Evet efsanesi geri dönen benimGenelimde sürekli pozitif olmaktan yanayım hayat çok kısa ya.
aynııııı benim tarzım 2 günlük dünya ne gerek var daralmaya :)
yok ablam ya erimiştir onlar sen takma
teşekkür ederim canım, okullar açılana kadar yani ben izindeyim ya 2. dönem başına kadar iyi bir kilo verebilsem iyi olacak aslında. inşallah gider böyle ne diyeyim
uydurukçu nihal seni canım ben karataya başladım önce hemde pzt başladım diyete yani cumaya bildirim için hep çok erken geldi bana. hem pzt olunca kaçamak olmuyor çünkü 1-2 güne o kaçamaklar erimiyor + olarak geri dönüyor valla öyle olması iyi yoksa h.sonu sendromuna kapılırım . bence şimdilik rahat giriş yapma sen önce ideal kilona in sonra rahat rahat girersin :)
menün gayet güzel bence ama pilav 2 kaşık olabilirdi tabi, tavuğu daha çok yiyebilirdin onun yerine
kız vur dediysek öldür demedik sen bunlarla nasıl ayakta kalıyorsun. çok az olmuş sanki nihalcim. sen şimdiden bu kadar kısarsan sonra ne yapacaksın aman dikkat canımıniçi
geçmiş olsun caanım bendede aynı grip devam
menünde gayet güzel hımmmm yarına bende mi yapsam :)
canım olan olmuş üzülmek için çok geç ancak bundan sonra daha istikrarlı olmn gerek yoksa dediğin gibi olur maalesef

bendede spor aynı yap-pişir-yıka -kaldır :)

çok sağol canım çok teşekkür ederim

sorma ya ben güne sığamıyom nası akşam oluyo anlamıyom valla allah aratmasın da bugünleri
ayy ben gerilip daha çok yerim sanki haftasonu:))
ananm hasta olcan dafi daya bitki çaylarını
yaw sen anlattıkça köyünüze gelesim geliyoo güle güle oturun inşallah

süper menüler
ohh yaşlılıkta rahat edecen inşallah

Önerilerin için sağol daficim zencefili içiyorum zaten ballı limonlu
Elma Sirkesi de alayım diyorum ne zamandır ama hep unutuyorum
Nursena benim de var sakladığım bir barbie bebeğim :)bikaç da minik bebeklerden var

keyfim pek yok ya aslında hazır canım istemiyorken yemiyorum.cumartesi pazar denemeler yaptım canım ne istiyor diye bulamadım. Demek ki istemiyor zorlamaya gerek yok.

akşam böyle otururken biraz zorlanıyorum aslında.olunca illa birşey istiyorum.

ben bayıldım bu barbie
aslında işte böyle oyuncaklar alınlamı.Zayıf zayıf barbie alınıyor sonra özenti.Hep kötü örnek
eskilerde fatoş bebekler filan bizim çocukluğumuzda tombiş tombişti kırmızı yanaklıydı uzun uzun elbiseleri vardı.
bizde onlar ile oynarken bilinç altına yerleşmiş bebek gibi olalım dedik.(fatoş bebek)

zeynepcim seni görüyorum aşağılarda nerelerdesin canımın içi uzun zamandır kayıplardasın bir cee dedin yine gittin

yok ablam artık buralardayım...k.validemler bendeydi bikaçgündür dün akşam gittiler....bende bugün temizlik çamaşır yemek vs vs

derken günü bitirdim aralarda fırsat buldukça oturdum pc başına ama uzun kalamadım...kızların istekleri bitmiyoki...az önce bi posta

çamaşır daha astım yenilerinide attım makineye yıkanıyo...dağ gibi bir ütü birikti ilk fırsatta onlarada girişmeliyim...daha bılaşıklar

duruyo makineye atıcam ama ona bile mecalim kalmadı....ya bide havalardanmıdır nedir hergün çok yorgun kalkıyorum yataktan...insan

uyurda dinlenmezmi yawww...ay gene çenem düşmüş...

alemsin canım ya demek ne yesem diye düşünüyorsun yeme kız düşünme :) zorlama bencede :)

akşam tuzsuz ayran, süt falan iç canım hem rahatlatır

Gecmis olsun canim!!! Benim kendimi bildim bileli burnum tikali... arada bir deligi bir kac saat nefes aliyor.. sonra tekrar tikali... ameliyat olmam lazim ama bir turlu vakit bulamadim... :)

Bence yarin falan doktora gidin canim... Gerci durumu iyise kusmadiysa basi dönmüyorsa sorun yok canim. Ama yinede siz gidin bi gözükün doktora...

Coook coook gecmis olsun canim! Annenin ellerinden operim.

canım ellerine sağlık, süper bi pasta olmuş......
ne becerikli hatunmuşsun sen be yaaa:)

Sagol canim :))

persembe gunu icin tekrar yapicam aynisini ustelik 2tane.... yaklasik cocuklar dahil 20kisi olucaz evde...
yarin ve carsamba gunu dip köse temizlik yapmam lazim... cunku daginik bir hatunum ben ayol
bakalim esimle beraber yapicaz o camlari silicek ben toparliycam. supercem birde parkeleri o siler artik... bilgisayar masasini toparlar... ayyyyy simdiden yoruldum

neyse iyi geceler guzeller...

ha birde bugun alisverise gittik almanya'ya... fransadan'da ufakligin yas gunu hediyelerini aldik... insallah begenir :)

oynak hatun :)

nerdeeee göremedim ki :44:
albümlere ekledim bebeem

hoşgeldin.
başınız sağ olsun.
bebeklerede mutlu sağlıklı yıllar dilerim
Ben gördüm ve beğendim bile mehtapcım
yirim seniiiii beğen beni sev beniii

eee ben ne zaman kaçamak yapcam o zamaaannn !!!!

ya şu karatayı bana anlatır mısın? ben beceremiyorum kendi kendime liste oluşturmayı. :44: senin listeni çalsam oluyor mu
üzülmek yok. bak banaaa baaak 2 senedir 94 civarında duruyorum. bende delleniyorum bazen öyle zayıflayamıcam ben diye kendi kendimi çok pis bunalıma sokuyorum üstüme yoktur bu konuda. ama sonraa hayt hoyt diyip dürtüyorum kendimi. pişmanım azmetmedigim ve sacma sapan diyetler yaptıgım için. ama geç değil. zamanımız var. hedefler motive olmamız için. 5 kilo vericem dersin 2 verirsin illaki gider. pes etme yeter ki.
hem akşam yediğin az değil mi? hurma doyurucu mu o kadar pek bilmiyorum onu. demekki doymuyorsun onlarla. akşam menünü değiştir. onun yerine bir tabak sebze yemegi ye. diyet listenin içeriğini bilmiyorum ama öneri işte.

üzülmüyooruuuzz

benimde vaaaaaarr hemide çeyizimde. insan çeyizine bebek koyar mı ben koyarım

şunun gibi 3 tane var. bu eve geçen ay taşındık. evi taşırken onlar çıktı ortaya. rezil oldum herkes dalga geçti , evlenince onlarla oynanmıyor filan diye. ama seviyorum ya napıyım.
güle güle kullan canım ama daha çok sağ üst ikinci kızılı beğendim ben

teşekkür ederimmmm kızıl güzelde akmasa ahh ahh. akınca böyle çingenemsii birşeye dönüyorum. var ruhumda bir çingen zaten

bugünün yediklerime gelirsek,

sabah: peynir zeytin
2 tane ara: sütlü kahve
öglenle akşam bir oldu biraz. : yumurta haşladım kursa giderkende form bisküvi almıştım onu yedim.

gene berbat bir listeyle karşınızdayım. demekki az yiyincede gitmiyormuş kilolar. sağlıklı beslenme şart

uykum kaçtı topiğe sardım. yazarken uykum geldi. haydin iyi geceler. ortalıgı temizledim. anahtar paspasın altında. sabah ilk gelen açsın topiğimizi , çayı koysun gelcez günaydınlar kendisine burdan bakalım kim o şanslı çaycımız

günaydınnnn
bugün topiği ben açıyorum güzeller,
ılık su içildi, haşlanmış yumurta eşliğinde kahvaltı yapıldı ve çalışmaya başlandı. haaa bir de unutmadan herkes öpüldüüüüü

esselamün aleykum
hayırlı sabahlar canlarım
kızlar ben kılo veremiyorum deliricem

Herkese misss kokulu günaydınlarr

selamün aleykum canım

Belkide bu kadar çok kafana taktığın için gitmiyordur kilolar pek düşünmemeye çalış beynini zorlama çok rahat bırak yoksa sürekli

yersin stres sıkıntı olur Hem her hafta aynı istikrarda gitmez ki Güzel düşün güzel olsun canımcım

Birinci olduğun günleri düşün ve mutlu ol yapabilirsin :13:

Günaydın arkadaşlar...

Uğrayamadım çok yoğun ve yorgunum oğlum uyuyunca ben de hemen uyuyorum..
Beslenmeme dikkat ediyorum..haplar korktuğum gibi iştahımı açmadı ama ciddi bi eksilme yok baskül de..
Dolayısıyla bu durum beni üzüyor acaba bıraksammı diye düşünüyorum sonra sağlığım daha önemli diye vazgeçiyorum...
bir de dr.tedaviden sonra daha iyi kilo verirsiniz kansızlık ve b 12 eksikliği kilo veriminide güçlendiriyor demişti...:26:

amaaaan hep şikayet hep şikyate.. siz de bıktınız benim hap gündemimden
Naapiim hapçıyım aaabiii..

Kıyamam size Çok ama çok geçmiş olsun beyuzuşum...Allah beterinden korusun...İyi ki sen varmışsın yanın da, hemen gereken müdaheleyi yapmışsın canım....
Öpüyorum ikinizede.

Ben kilo verdim ama özellikle yaptığımdan değil..ilk 4 ay mide bulantısından yemediğim için kilo vermiştim...
Sonrasın da normale döndüm ve almaya başladım...

Ayrıca gebelikte diyet yapılmaz yetmezmiş gibi bir de hedef koymuşsun önüne...
Kusura bakma ama bu kadar kararlı ve iradeliysen şimdiye kadar aklın nerdeydi yazık değilmi karnında ki masum canlıya...

ben hala hastayımmmmmmmm

kilomu bildireyim: 81.1 yani 1.1 kilo daha gitmiş

başlangıç: 88.4tü toplamda 7.3 kilo

ÖZelmeciğim çok geçmiş olsun...
ayrıca tebrikler canım..

Allah rahmet eylesin canım...

Yeni yaşınız da hayırlı olsun..

nursenacım geçmiş olsun kızlara...Sana da kolay gelsin okurken güldüm valla..
Bu yoğunlukla gezmeyide araya sıkıştırmışsın

Sorma ikide bir mailime bakıyorum anket göndermişlermi diye yok gelen giden...Anket ortamını da kuruttum girişim yaparak )

Daficiğim içine işlemiş soğuklar çok dikkat et kendine....
Neden yalnız kaldın yardıma gelen olsaymış keşke...

esselamün aleykum
hayırlı sabahlar canlarım
kızlar ben kılo veremiyorum deliricem

aaaaaaaaa sabah sabaaahh bak yaa. yok öyle umutsuzluk. aşkım baharım kırçiçeğim vercez valla billa bak yaa. sürekli diyet düşünme o da baskı uygular sana. birden gitmiyor bunlar ah keşke gitse.

nursenaa!! parayı bulamamış geldi görüyor musun sen ya da paraları hapa yatırdı bilemiciiiiiimm

abla o anket işi sakat ya. ben çalışmıyordum 1 sene hemde, biliyorsun. evde bunları deneyeyim dedim. mail geliyor gelmesine ama bir anket 30 dk 20 dk sürüyor. birde önbilgi alıyorlar anket öncesinde. anketöncesi anket gibi. o da anketin yapılacagı kategoriye uygunmusun diye. misal bebek bezi ile ilgili bir araştırma. cocugun var mı onun yasını filan soruyor. anlamıyorsun ama işte. öncesinde çözsem sallıcam ölümüne ama olmuyor anket ücretleri cok düşük.10 krş 25 krş 30 krş en fazlası o da. pek öyle 50 krş 1 tl olanlara denk gelmedim. varsada uçayım ben oraya hemen. ankette az cıkıyor bide. günde 5 mail filan anca geliyordu bazen hiç gelmiyordu. gelenlerinde kategorisine uymuyorsun. sıkıntı cekiyorsun. benim en son 15 tl mi ne birikmişti. ama onun bir minimum miktarı vardı cekebilmek için.40 tl gbi bişey. devam etmeyince bıraktım hibe ettim hangi hesapta onuda hatırlamıyorum paypal gbi bişeydi sanırım.

iyi ki doğduuuun meryeeeeeemmm !!!!

Eklentiler

• $4304335-14.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
canım bende kendime izinvedim bugun yosa rüyalarıma giriyor bu diyet işi bugun ne istersem aşam 6 kadar yıyycem bunaldım

canım bende kendime izinvedim bugun yosa rüyalarıma giriyor bu diyet işi bugun ne istersem aşam 6 kadar yıyycem bunaldım

istedigini ye ama azar azar ye hepsinden. o dyet psikolojiis kötü. daha dogrusu biz kötü yapıyoruz. herseyden kesiyoruz kendimizi. normal diğer insanlar gibi bir beslenme seklimiz olmalı. kaçamaklar minik minik olmalı. biz diyoruzki, minicik kaçamak neyime yetcek yapmayayım daha iyi diyip sonrasında o minik kaçamagın kat kat fazlasını hüpletiyoruz. kasma kendini sakin kal. relaxxxxxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…