çok doğru nazı kampı gibı hayatım oldu evde çocuklar var herşey pışıyor halıyle ben de o cıs bundan kaç iyce piskopata bağladımistedigini ye ama azar azar ye hepsinden. o dyet psikolojiis kötü. daha dogrusu biz kötü yapıyoruz. herseyden kesiyoruz kendimizi. normal diğer insanlar gibi bir beslenme seklimiz olmalı. kaçamaklar minik minik olmalı. biz diyoruzki, minicik kaçamak neyime yetcek yapmayayım daha iyi diyip sonrasında o minik kaçamagın kat kat fazlasını hüpletiyoruz. kasma kendini sakin kal. relaxxxxxx
wayyy 40 ından sonra hapçılığada başladın heee yawrumm benimmmGünaydın arkadaşlar...
Uğrayamadım çok yoğun ve yorgunum oğlum uyuyunca ben de hemen uyuyorum..
Beslenmeme dikkat ediyorum..haplar korktuğum gibi iştahımı açmadı ama ciddi bi eksilme yok baskül de..
Dolayısıyla bu durum beni üzüyor acaba bıraksammı diye düşünüyorum sonra sağlığım daha önemli diye vazgeçiyorum...
bir de dr.tedaviden sonra daha iyi kilo verirsiniz kansızlık ve b 12 eksikliği kilo veriminide güçlendiriyor demişti...:26:
amaaaan hep şikayet hep şikyate.. siz de bıktınız benim hap gündemimden
Naapiim hapçıyım aaabiii..
Kıyamam sizeÇok ama çok geçmiş olsun beyuzuşum...Allah beterinden korusun...İyi ki sen varmışsın yanın da, hemen gereken müdaheleyi yapmışsın canım....
Öpüyorum ikinizede.
Ben kilo verdim ama özellikle yaptığımdan değil..ilk 4 ay mide bulantısından yemediğim için kilo vermiştim...
Sonrasın da normale döndüm ve almaya başladım...
Ayrıca gebelikte diyet yapılmaz yetmezmiş gibi bir de hedef koymuşsun önüne...
Kusura bakma ama bu kadar kararlı ve iradeliysen şimdiye kadar aklın nerdeydi yazık değilmi karnında ki masum canlıya...
ÖZelmeciğim çok geçmiş olsun...
ayrıca tebrikler canım..
Allah rahmet eylesin canım...
Yeni yaşınız da hayırlı olsun..
nursenacım geçmiş olsun kızlara...Sana da kolay gelsin okurken güldüm valla..
Bu yoğunlukla gezmeyide araya sıkıştırmışsın
Sorma ikide bir mailime bakıyorum anket göndermişlermi diye yok gelen giden...Anket ortamını da kuruttum girişim yaparak)
Daficiğim içine işlemiş soğuklar çok dikkat et kendine....
Neden yalnız kaldın yardıma gelen olsaymış keşke...
aaaaaaaaa sabah sabaaahh bak yaa. yok öyle umutsuzluk. aşkım baharım kırçiçeğim vercez valla billa bak yaa. sürekli diyet düşünme o da baskı uygular sana. birden gitmiyor bunlar ah keşke gitse.
nursenaa!! parayı bulamamış geldi görüyor musun senya da paraları hapa yatırdı bilemiciiiiiimm
abla o anket işi sakat ya. ben çalışmıyordum 1 sene hemde, biliyorsun. evde bunları deneyeyim dedim. mail geliyor gelmesine ama bir anket 30 dk 20 dk sürüyor. birde önbilgi alıyorlar anket öncesinde. anketöncesi anket gibi. o da anketin yapılacagı kategoriye uygunmusun diye. misal bebek bezi ile ilgili bir araştırma. cocugun var mı onun yasını filan soruyor. anlamıyorsun ama işte. öncesinde çözsem sallıcam ölümüne ama olmuyoranket ücretleri cok düşük.10 krş 25 krş 30 krş en fazlası o da. pek öyle 50 krş 1 tl olanlara denk gelmedim. varsada uçayım ben oraya hemen. ankette az cıkıyor bide. günde 5 mail filan anca geliyordu bazen hiç gelmiyordu. gelenlerinde kategorisine uymuyorsun. sıkıntı cekiyorsun. benim en son 15 tl mi ne birikmişti. ama onun bir minimum miktarı vardı cekebilmek için.40 tl gbi bişey. devam etmeyince bıraktım hibe ettim hangi hesapta onuda hatırlamıyorum paypal gbi bişeydi sanırım.
çok doğru nazı kampı gibı hayatım oldu evde çocuklar var herşey pışıyor halıyle ben de o cıs bundan kaç iyce piskopata bağladım
çocuklu evde diyet yapmak
yetenek işi arkadaş bende beceremeyenlerdenim
sen neden yazıyosun memleket nire hemşerim
Niğde canım senin
esselamün aleykum
hayırlı sabahlar canlarım
kızlar ben kılo veremiyorum deliricem
inşallahhh temiz çıkacak sonuçlarınız moral önemlii iyiyki annenin yanındasın ben hiç yanında olamıyorum annemin maalesef gurbett ahh ahhselamlar herkese,
nasıl keyifler? umarım herkes iyidir. biz dün doktora götürdük annemi, mr ve biyopsili endoskopi istedi. inşallah ocagın 15 gibi hepsi bitmiş olacak. doktor olumsuz bi şey söylemedi, emin olmamız gerek dedi. hayırlısıyla temiz çıkacak inşallah. moralimiz düzeldi şükür, annem daha iyi şimdi.
Geçmişe bakayım dedim ama bitecek gibi değil. Gökçecim biraz daha sakinlemişsiniz sanırım sevindim, ama bizim yeme bozukluğumuz bi bağımlılık olduğu gibi kızların söylediği gibi eşinin sorunu da bağımlılık boyutuna geliyor olabilir. sen aklı başında bi kadınsın, başa çıkabileceğinden eminim. güçlü ol yeter ki canım.
Nursena yazdığını okudum, bizde de benzer bi durum var. kimselere pek anlatmam sorun yaşadığımızda eşimle. hele bi kere ettim bi hata, ondan beri anneme de hiç anlatmıyorum. çünkü dediğin gibi biz unutsak da onlar unutmuyor. en iyisi büyük bi sorun yoksa olayı uzatmamak, dediğin gibi küs bile olsan elele tutuşmak :)
Beyzuş abla geçmiş olsun annene, çok üzüldüm. Allahtan sen yanındaymışsın. verilmiş sadakanız vardır, malesef yaşla beraber böyle kazalar, kırıklar artıyor. inşallah bi daha yaşamazsınız. üzülme sen de, ne mutlu senin gibi bi evladı var annenin bak derdine derman olan.
Özlemcim ehliyetin hayırlı olsun, inşallah kazasız belasız kullanırsın hep. ayrıca geçmiş olsun, hastaymışsın. kilolar için de tebrikler, harika gidiyorsun :)
hastalarımıza geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
bi Meryemcim ben de buradan kutlayayım, doğum günün kutlu olsun güzel arkadaşım. Yeni yaşın bir sürü güzellik getirsin inşallah sana.
Hayırlı günler canlarım
Eşimin mahkemede şahitlik işi vardı az önce gitti arkadaşıyla
Ben de napsam dedim oturdum kaldım
Geçen haftadan beri kimseyle görüşmedim arkadaşlara gidesim var ama soğukda çıkmayı gözüm yemiyor
Nursena benimde nasıl gezmek istiyor canım anlatamam ama işte olmuyor
Sabah kızlara kalkınca 1 dilim tereyağı ballı ekmek yedim bir Trabzon hurmsı ve biraz da armut bunlar benim kahvaltım oldu
Az önce de sodayla 1 avuç çıtır leblebi yedim
eşim memur dolanıyoz türkiyeyi asker şimdi muğladayım 2-3 sene kadar sonra doğu yolları
ya inşallah veririmgünaydın.
verirsin panik yokkkk sakin sakin.Öyle dönemlerde olabiliyor.Bir durur bir hızlanır. sakin ol.
selamlar herkese,
nasıl keyifler? umarım herkes iyidir. biz dün doktora götürdük annemi, mr ve biyopsili endoskopi istedi. inşallah ocagın 15 gibi hepsiitmiş olacak. doktor olumsuz bi şey söylemedi, emin olmamız gerek dedi. hayırlısıyla temiz çıkacak inşallah. moralimiz düzeldi şükür, annem daha iyi şimdi.
Geçmişe bakayım dedim ama bitecek gibi değil. Gökçecim biraz daha sakinlemişsiniz sanırım sevindim, ama bizim yeme bozukluğumuz bi bağımlılık olduğu gibi kızların söylediği gibi eşinin sorunu da bağımlılık boyutuna geliyor olabilir. sen aklı başında bi kadınsın, başa çıkabileceğinden eminim. güçlü ol yeter ki canım.
Nursena yazdığını okudum, bizde de benzer bi durum var. kimselere pek anlatmam sorun yaşadığımızda eşimle. hele bi kere ettim bi hata, ondan beri anneme de hiç anlatmıyorum. çünkü dediğin gibi biz unutsak da onlar unutmuyor. en iyisi büyük bi sorun yoksa olayı uzatmamak, dediğin gibi küs bile olsan elele tutuşmak :)
Beyzuş abla geçmiş olsun annene, çok üzüldüm. Allahtan sen yanındaymışsın. verilmiş sadakanız vardır, malesef yaşla beraber böyle kazalar, kırıklar artıyor. inşallah bi daha yaşamazsınız. üzülme sen de, ne mutlu senin gibi bi evladı var annenin bak derdine derman olan.
Özlemcim ehliyetin hayırlı olsun, inşallah kazasız belasız kullanırsın hep. ayrıca geçmiş olsun, hastaymışsın. kilolar için de tebrikler, harika gidiyorsun :)
hastalarımıza geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
bi Meryemcim ben de buradan kutlayayım, doğum günün kutlu olsun güzel arkadaşım. Yeni yaşın bir sürü güzellik getirsin inşallah sana.
Günaydın arkadaşlar...
Uğrayamadım çok yoğun ve yorgunum oğlum uyuyunca ben de hemen uyuyorum..
Beslenmeme dikkat ediyorum..haplar korktuğum gibi iştahımı açmadı ama ciddi bi eksilme yok baskül de..
Dolayısıyla bu durum beni üzüyor acaba bıraksammı diye düşünüyorum sonra sağlığım daha önemli diye vazgeçiyorum...
bir de dr.tedaviden sonra daha iyi kilo verirsiniz kansızlık ve b 12 eksikliği kilo veriminide güçlendiriyor demişti...:26:
amaaaan hep şikayet hep şikyate.. siz de bıktınız benim hap gündemimden
Naapiim hapçıyım aaabiii..
Kıyamam sizeÇok ama çok geçmiş olsun beyuzuşum...Allah beterinden korusun...İyi ki sen varmışsın yanın da, hemen gereken müdaheleyi yapmışsın canım....
Öpüyorum ikinizede.
Ben kilo verdim ama özellikle yaptığımdan değil..ilk 4 ay mide bulantısından yemediğim için kilo vermiştim...
Sonrasın da normale döndüm ve almaya başladım...
Ayrıca gebelikte diyet yapılmaz yetmezmiş gibi bir de hedef koymuşsun önüne...
Kusura bakma ama bu kadar kararlı ve iradeliysen şimdiye kadar aklın nerdeydi yazık değilmi karnında ki masum canlıya...
ÖZelmeciğim çok geçmiş olsun...
ayrıca tebrikler canım..
Allah rahmet eylesin canım...
Yeni yaşınız da hayırlı olsun..
nursenacım geçmiş olsun kızlara...Sana da kolay gelsin okurken güldüm valla..
Bu yoğunlukla gezmeyide araya sıkıştırmışsın
Sorma ikide bir mailime bakıyorum anket göndermişlermi diye yok gelen giden...Anket ortamını da kuruttum girişim yaparak)
Daficiğim içine işlemiş soğuklar çok dikkat et kendine....
Neden yalnız kaldın yardıma gelen olsaymış keşke...
Aklım neredeydi derken fazla ileri gittiğinizi düşünüyorum. Hem kadın doğum doktoru ile birlikte aynı hastanedeki diyetisyene birlikte gidiyorum, bilinçsiz bir irade değil bendeki. Tam tersine karnımdaki bebeğimi düşündüğüm için bunlar. Belirttiğim gibi hamile olduğumu bilmeden başlamıştım diyete hamilelik öncesi zayıflayayım diye ama olmadı.
Sizden ricam "hamileyken diyet yapılmaz" gibi yanlış ifadeler kullanarak yanlış bilinçlendirmeyelim forumdaki diğer arkadaşlarıda. Asıl kilolu bayanların hamilelik döneminde yediklerine daha çok dikkat etmesi gerekir.
geçmiş olsun caanım bendede aynı grip devammenünde gayet güzel hımmmm yarına bende mi yapsam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?