Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok doğru nazı kampı gibı hayatım oldu evde çocuklar var herşey pışıyor halıyle ben de o cıs bundan kaç iyce piskopata bağladım

wayyy 40 ından sonra hapçılığada başladın heee yawrumm benimmm
yürü kim tutar senii:)))
yakında sana ilaç firmasından gelecekler anket için hangi ilaç daha faydalı hangisi güzel diye:)))

gezme en önemli şeyyy olmazsa olmazzımmm
annem bana hep paçalı tavuk gibisin der
işin gücün süslenip gezmek :)
ahh ahhh süs püs anamın evinde kaldı gerçi 2 çocukla anca çıkıyom dışarı

ayyy bende çok bişeycik veriyo sanıyom o ne öle 10 kuruş:))
zamanımız değerli bizim kilo vermek gibim önemli işlerimiz var demiii

yena aslında bu topikten msj başına paara verselerdi köşe olduyduk

anam geçmişe daldım günaydın demedimi farkettim hayırlı günler olsun ben sabah 7 de tek gözümle yolladım herüfümü sonra kızda okula gitmeyince yattım kızlar uyandı tv izlediler kötü annelik yaptım valla bugün bi uyumuşum saat 9 buçuğa kadar
küçük kız anne çot açıktım mkarna pişir sesiyle nası kalktım nası çayı demledim 10 da oturduk kahvaltıya
bu satte yaptım uzun süreden beri ohhh çayımıda aldım eşim aradı biyere gitcenmi diyo yok dedim adam eminmisin diyo eminim dedim iyi gidemen zaten arabanı ben aldım kız okula gitmicek zaten diyee akşama kadar laflarız artıkın inşallah kızlar:)

ayyy şunuda sölemeden geçemicemm kızlar rodi iflas etmiş valla nası bi indirim var anlatamam ben kardeşime para yolladım burda yok avm lerde daha çok ürün var 25 tl ye bot aldı valla kargoda gelince yollarım resminii trençkot almış görümcem 15 tl ye valla ihtiyacı olan baksın

selamlar herkese,

nasıl keyifler? umarım herkes iyidir. biz dün doktora götürdük annemi, mr ve biyopsili endoskopi istedi. inşallah ocagın 15 gibi hepsi bitmiş olacak. doktor olumsuz bi şey söylemedi, emin olmamız gerek dedi. hayırlısıyla temiz çıkacak inşallah. moralimiz düzeldi şükür, annem daha iyi şimdi.

Geçmişe bakayım dedim ama bitecek gibi değil. Gökçecim biraz daha sakinlemişsiniz sanırım sevindim, ama bizim yeme bozukluğumuz bi bağımlılık olduğu gibi kızların söylediği gibi eşinin sorunu da bağımlılık boyutuna geliyor olabilir. sen aklı başında bi kadınsın, başa çıkabileceğinden eminim. güçlü ol yeter ki canım.

Nursena yazdığını okudum, bizde de benzer bi durum var. kimselere pek anlatmam sorun yaşadığımızda eşimle. hele bi kere ettim bi hata, ondan beri anneme de hiç anlatmıyorum. çünkü dediğin gibi biz unutsak da onlar unutmuyor. en iyisi büyük bi sorun yoksa olayı uzatmamak, dediğin gibi küs bile olsan elele tutuşmak :)

Beyzuş abla geçmiş olsun annene, çok üzüldüm. Allahtan sen yanındaymışsın. verilmiş sadakanız vardır, malesef yaşla beraber böyle kazalar, kırıklar artıyor. inşallah bi daha yaşamazsınız. üzülme sen de, ne mutlu senin gibi bi evladı var annenin bak derdine derman olan.

Özlemcim ehliyetin hayırlı olsun, inşallah kazasız belasız kullanırsın hep. ayrıca geçmiş olsun, hastaymışsın. kilolar için de tebrikler, harika gidiyorsun :)

hastalarımıza geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

bi Meryemcim ben de buradan kutlayayım, doğum günün kutlu olsun güzel arkadaşım. Yeni yaşın bir sürü güzellik getirsin inşallah sana.

Hayırlı günler canlarım
Eşimin mahkemede şahitlik işi vardı az önce gitti arkadaşıyla
Ben de napsam dedim oturdum kaldım
Geçen haftadan beri kimseyle görüşmedim arkadaşlara gidesim var ama soğukda çıkmayı gözüm yemiyor
Nursena benimde nasıl gezmek istiyor canım anlatamam ama işte olmuyor
Sabah kızlara kalkınca 1 dilim tereyağı ballı ekmek yedim bir Trabzon hurmsı ve biraz da armut bunlar benim kahvaltım oldu
Az önce de sodayla 1 avuç çıtır leblebi yedim

Son düzenleme:
inşallahhh temiz çıkacak sonuçlarınız moral önemlii iyiyki annenin yanındasın ben hiç yanında olamıyorum annemin maalesef gurbett ahh ahh

evlilikte tatlı kavgaları seviyom ben ya deişik bi tipim sanırım
küs gittiyse işyerinde uzun konuşamıyor msj falan atar barışırız
erkeklerin yapısında var sanırım öle küçük laflara flan takılmıyolar biz kadınlar çok takıyoruz onun için çabuk unutuyo çoğu erkek

ayyy benim senin gibi ayama takılmayan kızlar olacak ankara kazan ben kepçe dolanırım sanırım:)))

eşim memur dolanıyoz türkiyeyi asker şimdi muğladayım 2-3 sene kadar sonra doğu yolları

ah muğla ah milas ah bodrum ahh ahhhh diyeyim ben sen anla.

neyse....

az önce arkadaşımla konuştum. bu nişanı söz olcak olanla. tam kesin tarihler belli değildi. geçen konuştugumuzda. şimdi kesinleşmiş. ocak 5i ya da 6snda isteme. ve yine 25inde nişan. seviniyorum arkadaşım için. hatta cok mutluyum onun için gerçekten. ablası önüne bir sürü sorun cıkarmıştı benden önce evlenemzsin gibi. ailesi destek cıktı şimdi filan seviniyorum hakikaten. amaa..
ya oturup aglayasım var. üniversitedeki oda arkadasım 2 sene beraberdikk. en yakın arkadaslarımdan biri. hayallerimiz aynıydı. çok farklı seyler yaşadık ama hep aynı şeyi istedik. içim bir tuhaf oldu şimdi konuşunca bir baktım ayın 5i önümüzdeki hafta. evde kalıyorum diye mi aglayasım var ay ne oluyor bana. normal mi bu? ufff.. kıskançlığın kibar hali bir imrenme söz konusu saklamaya gerek yok ama seviniyorum onun için kıskanmayı imrenmeyide yakıştıramıyorum kendime yakın arkadasım canımdır benim. ne bileyim. niye böyle oldum ooooffff

günaydın.
verirsin panik yokkkk sakin sakin.Öyle dönemlerde olabiliyor.Bir durur bir hızlanır. sakin ol.
ya inşallah veririm

canım çok sevindim inşallah diğerleride temiz

MERYEMCİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN

Aklım neredeydi derken fazla ileri gittiğinizi düşünüyorum. Hem kadın doğum doktoru ile birlikte aynı hastanedeki diyetisyene birlikte gidiyorum, bilinçsiz bir irade değil bendeki. Tam tersine karnımdaki bebeğimi düşündüğüm için bunlar. Belirttiğim gibi hamile olduğumu bilmeden başlamıştım diyete hamilelik öncesi zayıflayayım diye ama olmadı.

Sizden ricam "hamileyken diyet yapılmaz" gibi yanlış ifadeler kullanarak yanlış bilinçlendirmeyelim forumdaki diğer arkadaşlarıda. Asıl kilolu bayanların hamilelik döneminde yediklerine daha çok dikkat etmesi gerekir.

hamileyken diyet yapılmaz evet hamileyken saglıklı beslenilir. önceki yazını bir okur musun lütfen? o yazında ne kadar gelişigüzel bir anlatımın oldugunu okumalısın bence. yena ablanında böyle anlaması çok normal. ki bende öyle anlamıştım. benim yorumum biraz daha yumuşaktı benim oda evli cocuklu biri olmadıgım için. yena abla 2 evladı olan evli bir insan. bir anne kalbiyle o yazını okudugunda nasıl celallendigini az cok tahmin edebiliyorum. yani canım demem o ki, yazıda anlam kargaşası cıktıgı için yanlış anlaşılma olmuş. ve demin ki sözümü tekrarlıyorum hamileyken diyet yapılmaz yani hamileyken özellikle zayıflanmaya calısıılmaz. saglık beslenilir. örnegin kızartmayı saglıklı beslenme düzenine koymamak gerekir. hamilelikte de zayıflama diyetinde de. ama mesela süt içerken ben yagsız, ya da az yaglı içiyorum. senin tam yaglı içmen gerekebilir. ( bu bir örnek sadece kesinliği oldugu için filan demiyorum.) demek istedigim zayıflama diyeti ve hamilelik diyeti farklı şeyler. sana önceki cevabımda demiştim. doktor kilonu koruyabilecek ya da zayıflama imkanı var ise saglıklı bir liste verebilir demiştim. zaten gidiyormuşsunda.

merhaba kızlar;

hastalara geçmiş olsun kg veren güzelleride canı gönülden tebrik ederim.

benim yıl sonu dolayısı ile işler çok yoğun pek keyfimde yok diyet anlamında canınızı sıkmak istemem

Beyzuşcum anneciğine geçmişler olsun canım

Özlemcim iftiharımız senide tebrik ederimn verdiğin kg ler için

unuttuklarım varsa affola çok yazamıyorum ama takipteyim.

MERYEMCİM TEKRAR DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KUZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…